LOL! Kamer kraakt D66-immigratieplan volledig af

LOL! Kamer kraakt D66-immigratieplan volledig af

hikrcn / Shutterstock.com

Het is werkelijk hilarisch om te zien: de hele Tweede Kamer heeft het achterlijke D66 plan om meer Afrikaanse arbeidsmigranten naar Nederland te halen totaal afgekraakt. Werkelijk niemand ziet er iets in, ook de radicaal-linkse partijen niet.

Nou, nou, het is D66 voor de verandering gelukt om de hele Tweede Kamer te verenigen. Letterlijk iedere partij in het parlement vindt het plan van D66 om extra Afrikaanse arbeidsmigranten naar Nederland te halen namelijk volstrekt achterlijk. Van de SP tot de VVD en van het CDA tot PVV. Niemand wil er serieus iets mee doen.

SP-Kamerlid Van Dijk noemt het "een goedkope manier om de vergrijzende grachtengordel-achterban van D66 te verzorgen." Vervolgens voegt hij toe dat dit in zijn ogen ronduit "koloniaal" is. Partijleider Lilian Marijnissen noemt het "ondoordacht" en -- wat voor haar natuurlijk de ultieme belediging is -- "extreem kapitalistisch."

Ook de VVD ziet er niets in. Kamerlid Bente Becker zegt dat het D66-plan "naïef en wereldvreemd" is. Ondertussen zegt CDA-Kamerlid Van Toorenburg "teleurgesteld" te zijn. "Als we de afspraken al niet uit kunnen voeren, waarom zouden we het probleem dan alleen maar groter maken?" aldus de christendemocraat.

PVV-Kamerlid Van Dijk doet daar een schepje (of tien) bovenop. Wat hem betreft is het onzalige plan van de nepdemocraten niets meer of minder dan "goedkope slavenhandel." Tevens is hij boos dat D66 de uitnodiging doet uitgaan aan álle Afrikaanse landen, waaronder aan Nigeria, "waar Boko Haram massaal christenen uitmoordt."

Een verzoek aan lezers van DDS: Michael van der Galien is niet alleen eigenaar van deze mooie website, hij is ook de enige Nederlandse blogger met impact in Amerika! Door hem te steunen op BackMe kun je hem nu drie keer per dag (extra) lezen: elke dag krijg je in de ochtend een kort ontbijt in de vorm van een blogpost over het laatste nieuws uit Amerika, in de middag rond drie uur krijg je vervolgens een keiharde rant over het laatste Nederlandse nieuws, en — exclusief voor mijn sponsors — krijg je voor het slapengaan een email met een column over een willekeurig onderwerp. Je krijgt dit al vanaf 1 euro per maand. Steun hem dus — 135 DDS-lezers gingen u al voor!

Tja, zo zie je maar weer dat partijen die elkaar normaal de tent uitvechten opeens toch het één en ander gemeen blijken te hebben: ze spugen allemaal op de achterlijke plannen van D66. Dat is toch nog iets.

Volg mij op Twitter en Steun mij op BackMe.

Lees meer over:
Politiek CDA VVD immigratie PVV SP

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer