Doei! ‘Mansplaining’-schreeuwer Mei Li Vos weg bij vakbond na kritiek van partijgenoten!

Mei_Li_Vos_(31079033931)
Foto: Mei Li Vos van de PvdA Bron: Wikimedia

Kennen we haar allemaal nog? Mei Li Vos, onbelangrijk en inhoudsloos maar toch fractieleider van de PvdA in de Eerste Kamer. Naast deze mooie functie was ze ook nog eens een hoge pipo bij een vakbond, en terecht stelde haar partijgenoten dat dit niet kan. Zo’n dubbelrol zorgt alleen maar voor conflicten, en dus neemt ze maar afstand van de vakbond. 

Het is opmerkelijk dat ze al die tijd nog de dubbele rol mocht behouden, maar nu met de verkiezingen in zicht dacht de PvdA hier even schoon schip mee te maken. Vos was een van de oprichters van AVV, Alternatief voor Vakbond, waar ze de laatste tijd zelfs vicevoorzitter van was.

Al jaren is er veel kritiek op de vele nevenfuncties die Senatoren hebben, en de PvdA kan er ook wat van. Zelf zegt Vos dat ze stop zodat ze zich weer volledig kan focussen op de politiek.

Mooi! Nu kan ze eindelijk weer eens wat werk verrichten als volksvertegenwoordiger, zolang ze maar niet weer met intersectionele termen gaat strooien zoals afgelopen jaar. Want daar wordt niemand blij van, zelfs haar eigen achterban snapt er dan niks meer van.

Gelukkig bezorgde het wel dit gouden moment, een zieligheidsverhaal zoals alleen goedmensen dat kunnen vertellen!

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

7 reacties

 1.   

  Al jaren is er veel kritiek op de vele nevenfuncties die Senatoren hebben, dat valt wel mee, Bart.

  Zonder nevenfuncties, weinig beleg op je brood.
  Senator is geen full time job.

  1.   

   De partner van Mei Li is topambtenaar bij het ministerie van Binnenlandse Zaken. Dus over de inkomsten van het stel hoeft u zich geen zorgen te maken!

   1.   

    Is de partner van het beruchte draai carrousel bij de top ambtenaren en een vriend van Rutte ?? Altijd baanzekerheid heeft alle oude politici van burgemeester tot mooie banen bij het uvw cbr vakbonden subsidie stromen en nog meer van de gecreëerde banen , maar niet de vuile was buiten hangen mondje dicht in het kartel van de oude politiek

 2.   

  Is ook zo’n schreeuwer net als timmermans in de EU.

 3.   

  Nog zo eentje die de vlekken alleen maar groter maakt.

 4.   

  Ach de vakbond fnv. Heeft die partij van verraders nog leden?Zij zijn verantwoordelijk dat wij tot 67 en oplopend naar 70 jaar moeten blijven werken.
  Zeg uw lidmaatschap op van de bond van verraders.

  1.   

   tutje vos en de fnv….synoniem voor…..ss en gestapo…

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!