HAHA! Kick Out Zwarte Piet demonstreert toch maar niet in het Friese Grou

Hilarisch, de mafketels van Kick Out Zwarte Piet hebben besloten om toch maar niet te demonstreren bij de intocht van het Friese broertje van Zwarte Piet. De radicaal-linkse Nederlandse cultuurhaters wilden het feestje namelijk verpesten, maar de rechter stak daar een stokje voor.

Gisteren werd bekend dat de actiegroep weliswaar in Grou mag demonstreren, maar dan wel in een weiland aan de andere kant van het dorp. Met andere woorden, ze mogen ergens staan waar niemand last van ze heeft.

Hilarisch, natuurlijk, maar wat dit verhaal zo mogelijk nóg grappiger maakt is de belachelijke reactie van de neuspeuteraars. “De uitspraak van de rechter heeft ons recht op betoging morgen de das omgedaan,” aldus de knettergekke huilebalken. “Wij zijn niet naar de rechter gestapt omdat wij een betere plek wilden, maar omdat wij ons demonstratierecht wilden redden. Een recht dat ons mondjesmaat wordt toegekend, als het de overheid uitkomt.”

Ach man, houd toch op. Die mensen in Grou willen gebruik maken van hun recht een feestje te vieren, en dat willen jullie voorkomen. Als er gekozen moet worden tussen welke groep bescherming verdient is de conclusie snel getrokken.

Ongelooflijk genoeg demonstreerden de mafklappers vorig jaar in precies hetzelfde weiland. Daar gingen ze toen nog mee akkoord, maar nu is weiland opeens niet goed genoeg voor ze. “Wij vinden dat wij vorig jaar niét goed zichtbaar en hoorbaar waren. Wij waaiden zowat het weiland weer uit,” aldus de hilarische woordvoerder.

Een verzoek aan lezers van DDS: Michael van der Galien is niet alleen eigenaar van deze mooie website, hij is ook de enige Nederlandse blogger met impact in Amerika! Door hem te steunen op BackMe kun je hem nu drie keer per dag (extra) lezen: elke dag krijg je in de ochtend een kort ontbijt in de vorm van een blogpost over het laatste nieuws uit Amerika, in de middag rond drie uur krijg je vervolgens een keiharde rant over het laatste Nederlandse nieuws, en — exclusief voor mijn sponsors — krijg je voor het slapengaan een email met een column over een willekeurig onderwerp. Je krijgt dit al vanaf 1 euro per maand. Steun hem dus — 118 DDS-lezers gingen u al voor!

En dus zeggen ze de demonstratie maar helemaal af. Want in een weiland staan is écht niet goed genoeg voor deze Noord-Hollandse salon-racismeroepers.

Wat zijn het eigenlijk toch ook een stel losers, zeg. Je zou erom lachen als het niet zo… Nee, wacht, ik lach er wel degelijk keihard om.

Zielepieten.

Volg mij op Twitter en Steun mij op BackMe.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. s.a.r.k.o

  Geen enkele media schenkt hier aandacht aan, met uitzondering van DDS.
  Als Fries zijnde zal het aan m’n reetD roesten.

  1. Limburgse Separatist

   Tijd om import Hollanders de deur te wijzen.

 2. Hendrie1963

  Hahahahaha hahahaha in een weiland. Kunnen ze meteen grazen.

  1. CLoVis

   En worden ze in Grou blauw van de kou.

   1. CLoVis

    Ik wil ze dat eigenlijk wel eens horen uitspreken.

  2. Original NL

   Dan stoten ze weer teveel CO2 uit.

 3. ikweetwatikwil

  Natuurlijk schenkt de media hier geen aandacht aan want de uitspraak komt ze NIET uit.
  En natuurlijk zijn er een paar “linkse” friezen.

  1. CLoVis

   Als je de reactie van trol s.a.r.k.o. leest klopt linkse “friezen” ook.

   1. Original NL

    Sarko is duidelijk geen echte fries!

 4. Fonz

  Het is duidelijk dat kozp graag gepamperd wordt

  1. CLoVis

   Ze zijn inderdaad de luiers nog niet ontgroeid.

 5. Kristalix

  Beter, ander waren ze hun zwarte bekkies getimmerd. De helden. Als ze denken een pak rammel te krijgen is afriyie onzichtbaar.

 6. Rogerio

  Geweldig dat die criminele droplul Airfryer de deksel op zijn zwarte neus heeft gekregen! Hopelijk is dit het begin van zijn einde. Weg met die nietsnut!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.