Kijken! Annabel Nanninga pakt burgemeester Halsema hard aan vanwege weigering ‘patseraanpak’

In Rotterdam toont de patseraanpak aan dat preventief werken enorm goed werkt. Toch wil Amsterdam deze ‘harde’ aanpak niet invoeren, want het linkse college is bang om mensen te kwetsen. In plaats van veiligheid te garanderen zijn ze eerder bezig met iedereen ‘bevriend’ te houden. Nanninga moet hier niks van hebben en probeert de raad alsnog te overtuigen!

Halsema probeert op haar gebruikelijke toon het debat te ondermijnen. Want Nanninga zou het goedvinden dat de politie gaat etnisch profileren – alsof ze dat niet al doen, en in het vervolg nog steeds zullen doen.

Van de week moest de marechaussee er al aan geloven, enkele goedmensen proberen de marechaussee aan te klagen omdat ze zouden ‘etnische profileren’. Jammer dat er alleen maar het halve verhaal wordt verteld, want ondertussen ‘profileert’ ieder politie-korps in de hele wereld omdat ook zij zich baseren op statistieken en profielen.

Alleen in Nederland, of beter gezegd in Amsterdam worden ze hier helemaal hondsdol van. Ondertussen gaat het gesprek dus niet meer over de veiligheid en bescherming van burgers, maar over het etnisch profileren van eventuele misdadigers.

Knap dat Nanninga keer op keer tegen deze linkse waanzin moet blijven strijden, want Amsterdam is inmiddels een verloren bastion. Ze staan te ver weg van de realiteit in sommige opzichten.

 

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

38 reacties

 1. Hendrie1963

  En terecht. Halsema is net zo ziek als de rest van GroenLinks.

  1. Kretoloog

   75% van de Coronabesmettingen komt uit Amsterdam. Zo ziek is de hoofdstad.

   1. Thierry Trollinator

    Kretoloog?

 2. Blank en niet Wit

  Het is grappig hoe links Amsterdam patsers profileert aan etniciteit.

 3. C.A.Barstow

  Goed werk door Nanninga.
  Helaas zal het geen uitwerking op dat linkse tuig hebben, het is of je tegen een gepantserde muur staat te praten.
  020, een verachtelijk links ratten nest kunnen wij gevoeglijk als verloren beschouwen.

  Stem FvD/PVV.

 4. Mikael Blomkvist

  Leuk om te zien, Halsema die Nanninga afschudt als een lastige vlieg.

  1. ikweetwatikwil

   Naar welk filmpje heeft u gekeken Blomkvist

  2. Scheve Tinus

   Wesley Benbow?

   1. Luu Gar

    scheve cock?

  3. Rammstein

   Ja, de übertrol is op volle sterkte weer terug. Flamen, verdraaien, sarren en stoken is zijn enige doel.

   Er helpen maar twee dingen: doodslaan of volkomen negeren. En aangezien geweld niet toegestaan is volgen het huisreglement zullen we weer tot een massale boycot over moeten gaan.

   NEGEER DE TROL!

   1. Brenda Welsh

    Ook een “we” reactie ! Dat varkentje gaan “we” wel eens wassen, maar zelf niets doen.

    1. Stiek

     Mikael Brenda Blomkvist?

  4. Bullshit16

   Mikael
   Halsema die nanninga afschud lul Halsema draait met een grote boog om de vragen van nanninga heen halsema die weigert om de criminaliteit aan te pakken dat kut wijf moet zelf een keer in mekaar getimmerd wórden dan word ze misschien een keer waker man man wat een wijf die moet voor de veiligheid van de burgers zorgen
   Als ik in Amsterdam woonde dan wist ik het wel dan schafte ik ook een geweer aan wand in Amsterdam mag dat
   Stem fvd of PVV uit de eu

  5. Stiek

   Mikael Quispel Blomkvist?

 5. Sando

  Ze zal wel leuk vangen van de patsers!!

  1. Vliegenvanger

   Ze is gewoon bang voor d’r eigen hachje. Lef heeft ze zeker niet in d’r donder.

 6. Kidogo

  Top debat van Annabel maar helaas bij Halsema mag er geen discussie over zijn.
  Stem FVD dan gaan we met deze linkse beterweters afrekenen.

 7. Marija

  Hoor Halalsema, met dat vreselijke slissende, perfect door Jensen geïmiteerde, spraakje en je gaat braken. Wat een enge groene muts is dat.

 8. Brenda Welsh

  Een uiterst nerveuze mevrouw Nanninga in deze voorstelling. Ze grijpt veelvuldig met haar handen in het haar en praat nog vaker over een preventief fouileren als een methode om een vergrijp te voorkomen. Als je iets van plan bent wil je zeker niet opvallen door bijzonder rijgedrag. Poppenkast nivo !

  1. ikweetwatikwil

   Zelf heb ik geen nerveus gedrag kunnen opmerken bij Nanninga. Wel heb ik een beetje rommelige antwoorden van Halsema gehoord. Dus ook bij Brenda vraag ik mij af welk filmpje ze heeft gezien.

   1. Bullshit16

    Ach die linkse ratten lullen toch allemaal onzin ze zien in horen alleen wat hun uit komt daarom is ons land ook naar de kloote

   2. Brenda Welsh

    U hebt toch kunnen zien in het filmpje in deze topic dat mevrouw Nanninga voortdurend die lange haren naar achteren wappert, met haar handen aan haar kleding frunnikt. Kortom ze heeft gesprekstraining nodig. Gejaagd in herhalingen vervalt. Een goede gesprekstrainer filmt en bespreekt het resultaat. Dat zal hard aankomen.

    1. Rammstein

     Annabel is een topwijf met integere, heldere, juiste en goed geformuleerde politieke standpunten. Maar ze kan inderdaad wel wat mediatraining gebruiken.

    2. Ron

     Brenda je doet een trollendrolletje.

     Je probeert de aandacht af te leiden van Halsema haar gehakkel om over haren wegvegen (wat vrouwen met lang haar nu eenmaal doen) te zeuren en wat mouwen die af zakken die ze omhoog doet.
     Halsema doet herhaling van zetten verlegd de aandacht en daar reageert Nanninga op met opnieuw iets aan de orde brengen.

     Dus gewoon framen wat je doet.
     Zo weer verder on topic

  2. Beukman

   Eens. Nanninga lijkt wel te hyperventileren van opwinding bij het idee van preventief fouilleren.
   Gelukkig houdt onze burgemeester het hoofd koel:

   Er is geen behoefte aan stoerdoenerij. Er is behoefte aan effectiviteit.

   en:

   Op dit moment wordt er etnisch geprofileerd. Iedereen erkent dat dit een groot probleem is, omdat het kan leiden tot gevoelens van ontheemding, miskenning of discriminatie die niet helpt, want je hebt bondgenoten nodig.
   Ik vind dat we secuur moeten zijn in het introduceren van nieuwe middelen die juist dat gevoel van verontwaardiging en discriminatie kunnen vergroten, terwijl je juist je bondgenoten nodig hebt.

   1. Maurits Dekker

    wat een dom gelul

   2. Mikael Blomkvist

    Verstandige en genuanceerde taal van Halsema. Nanninga steekt daar niet gunstig bij af.

    1. Beukman

     Nanninga begint haar betoog met degenen die op de lijn van Halsema zitten “neo-marxisten” te noemen.
     Alleen daaruit blijkt al dat ze totaal niet geïnteresseerd is in een nuchtere uitwisseling van argumenten.

    2. Stiek

     Brenda Blomkvist Welsh?

 9. Response

  Wederom een staaltje extremistisch links gedrag van GL-meisje Halalsema.
  Nagenoeg alles wat uit de niet extreem linkse hoek wordt voorgesteld wordt per definitie aan de kant geschoven. Het kan toch niet zo zijn dat een niet extreem links voorstel gehonoreerd zou worden. Dat past zo niet bij A’dam.

 10. Lefty

  Mevrouw Nanninga is inhoudelijk geen partij voor Halsema, die k duidelijk aangeeft dat de aanpak tav preventief fouilleren etc adequaat is. Ik raad mevr Nanninga dan ook aan een baantje in een snackbar te zoeken.

  1. Heinz

   Ik moet denken aan Boy Bensdorp (goeie naam voor een nick)

   1. Rammstein

    Boy Bensdorp! De Lachende Scheerkwast, Sjef van Oekel, Wim Schippers. Oei – daar wordt een nostalgie-luikje opengetrokken.

 11. Joost mag het weten

  Je kunt het etnisch profileren noemen, maar eigenlijk is dat onjuist. Een politie agent kijkt naar het hele plaatje en etniciteit is daar slechts een onderdeel van. Daarom ook de term “patseraanpak”.

  1. Beukman

   @Joost
   Een politieagent kijkt helemaal niet naar het hele plaatje. Was het maar waar.

   Vandaag in de MSM: een interview met een hele zwik zwarte voetballers over racisme. Hier een klein stukkie van het verhaal van Brian Tevreden:

   Makkelijk is het niet. Ook in het normale leven maak ik rare dingen mee. Ik heb een mooie auto met een Engels nummerbord, omdat ik daar woon. Je wil niet weten hoe vaak ik word aangehouden als ik bij mijn moeder op bezoek ben in Amsterdam. Vanwege het kenteken, zeggen ze dan, maar tien keer op een dag lijkt me wel erg vaak. Het is zelfs zo erg dat ik nu een klein autootje huur als ik naar Nederland kom. Bij het verhuurbedrijf kennen ze me al. Ze vinden het belachelijk dat het nodig is, ik ook, maar het is toch het beste.

   Het hele verhaal (voor de sterke maag) hier:
   nrc.nl/nieuws/2020/02/28/wij-zwijgen-niet-langer-a3989319

   1. Brenda Welsh

    Zelfs volwassenen deinzen er niet voor terug om hoorbaar behendige donkergekleurde kleuters op de speelplaats als ‘apen’ te benoemen, bij ons om de hoek. Daar begint het.

    1. Beukman

     Die interviews in NRC zijn bepaald een eye opener voor het alledaagse racisme in Nederland, dat op DDS zo vaak met de mantel der liefde wordt bedekt.

     nrc.nl/nieuws/2020/02/28/wij-zwijgen-niet-langer-a3989319

    2. Blitzkrieg

     Brenda Welsh : Allemaal de schuld van google 🙂 .
     Google Photos labelt zwart stel per ongeluk als apen
     h**ps://www.apparata.nl/nieuws/google-photos-labelt-zwart-stel-per-ongeluk-als-apen-13619

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.