LOL! Kamer kraakt D66-immigratieplan volledig af

Het is werkelijk hilarisch om te zien: de hele Tweede Kamer heeft het achterlijke D66 plan om meer Afrikaanse arbeidsmigranten naar Nederland te halen totaal afgekraakt. Werkelijk niemand ziet er iets in, ook de radicaal-linkse partijen niet.

Nou, nou, het is D66 voor de verandering gelukt om de hele Tweede Kamer te verenigen. Letterlijk iedere partij in het parlement vindt het plan van D66 om extra Afrikaanse arbeidsmigranten naar Nederland te halen namelijk volstrekt achterlijk. Van de SP tot de VVD en van het CDA tot PVV. Niemand wil er serieus iets mee doen.

SP-Kamerlid Van Dijk noemt het “een goedkope manier om de vergrijzende grachtengordel-achterban van D66 te verzorgen.” Vervolgens voegt hij toe dat dit in zijn ogen ronduit “koloniaal” is. Partijleider Lilian Marijnissen noemt het “ondoordacht” en — wat voor haar natuurlijk de ultieme belediging is — “extreem kapitalistisch.”

Ook de VVD ziet er niets in. Kamerlid Bente Becker zegt dat het D66-plan “naïef en wereldvreemd” is. Ondertussen zegt CDA-Kamerlid Van Toorenburg “teleurgesteld” te zijn. “Als we de afspraken al niet uit kunnen voeren, waarom zouden we het probleem dan alleen maar groter maken?” aldus de christendemocraat.

PVV-Kamerlid Van Dijk doet daar een schepje (of tien) bovenop. Wat hem betreft is het onzalige plan van de nepdemocraten niets meer of minder dan “goedkope slavenhandel.” Tevens is hij boos dat D66 de uitnodiging doet uitgaan aan álle Afrikaanse landen, waaronder aan Nigeria, “waar Boko Haram massaal christenen uitmoordt.”

Een verzoek aan lezers van DDS: Michael van der Galien is niet alleen eigenaar van deze mooie website, hij is ook de enige Nederlandse blogger met impact in Amerika! Door hem te steunen op BackMe kun je hem nu drie keer per dag (extra) lezen: elke dag krijg je in de ochtend een kort ontbijt in de vorm van een blogpost over het laatste nieuws uit Amerika, in de middag rond drie uur krijg je vervolgens een keiharde rant over het laatste Nederlandse nieuws, en — exclusief voor mijn sponsors — krijg je voor het slapengaan een email met een column over een willekeurig onderwerp. Je krijgt dit al vanaf 1 euro per maand. Steun hem dus — 135 DDS-lezers gingen u al voor!

Tja, zo zie je maar weer dat partijen die elkaar normaal de tent uitvechten opeens toch het één en ander gemeen blijken te hebben: ze spugen allemaal op de achterlijke plannen van D66. Dat is toch nog iets.

Volg mij op Twitter en Steun mij op BackMe.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. Suidland

  Haal de blanke Suid-Afrikaners terug. Onze bloedverwanten, harde werkers, hoog opgeleid. Dat zwarte bagger moet je zover mogelijk weg houden. Te lui en te dom.

 2. Rammstein

  D66 is de gevaarlijkste van alle partijen: de partij van de orgaanroof, diep gestoord en ziek in hun antidemocratische en antimenselijke overtuigingen.

  D66 is artificiele intelligentie waarvan de logaritmes volledig ontregeld zijn, met robot Jetten -de eeuwig lachende etalagepop- als knettergekke rattenvanger van Hamelen.

  1. Cycle25

   D66 is een ambtenaren vereniging, zij willen op elk werkende Nederlander 1 regelneef, zij vinden namelijk burgers te stom om zelf beslissingen te nemen.

   De bijbel volgens D66 :

   In den beginne was er een overheid,
   En toen schiep god bureaucraten,
   Vervolgens de hemel en meer banen ( voor ambtenaren )

   En toen kwamen er midlifecrisis-sen en penthouses alias Weinstein, en narcisten vereniging D66 zag dat het goed was.

   D66 gelooft niet in innoverende burgers, zij denken dat half Nederland wijzer wordt door postduiven, telegram, 27 MC ( o wacht.., te modern ), NPO, Jinek en DWDD B.V.

   Ga je buiten deze categorie zoeken ben je voor D66 een gevaar.

  2. Maurits Dekker

   Zeer treffend verwoord. U verdient mijn applaus.

 3. Meriadoc Brandebok

  Ik krijg sterk de indruk dat het migratieplan een proefballonnetje van D66 betrof. Het is slecht doordacht en opgezet vanuit een naïeve denkgrond. Het migratieprobleem aan de buitengrenzen lost men niet op door economische vluchtelingen als arbeidsmigranten aan het werk te zetten.

  Dit gaat in een D66-lade en we zien er nooit meer wat van terug.

 4. Hatseflats

  Beter zetten ze alle uitvreters die hier al zijn aan het werk.

 5. Jack Flash

  Suidland@ Inderdaad,de toestand daar is verschrikkelijk.Ze helpen hier liever dat gajes wat uit Afrika hierheen komt.

  1. Original NL

   De omgekeerde apartheid..nu zijn de blanken in zuid afrika de lul..
   In tegenstelling tot de sambo’s zijn blanke afrikaners wel nuttig!

 6. Kretoloog

  Dit voorstel is zo ongelooflijk knullig, dat je bijna gaat denken dat Rob Jetten het expres gedaan heeft. Zo van: “Heus, echt, ik ben helemaal niet geschikt om D66 te leiden. Neem alstublieft Sigrid Kaag”. Maar ja, die schuttert er ook stevig op los in het CETA-debat.

  Het beste is dat D66 maar helemaal verdwijnt.

 7. Jack Flash

  In de geest van oprichter Hans van Mierlo was de partij allang opgeheven.

 8. fusilier

  D66 is een vieze vunzige partij,geen respect voor het leven en het ongeboren kind.

 9. Bullshit16

  Nee hoor dit is voor de bune verkiezingen komen er aan ze durfen het nu niet als er verkiezingen zijn in VVD in al die anderen partijen door hun leugens weer hebben gewonnen dan zeggen ze massaal van kom maar binnen welkom behalve fvd in PVV zullen tegen zijn nogmaals geloof die landverraders niet ze verkopen Nederland
  Stem fvd of PVV uit de eu

 10. Trots Boreaal

  Baudet sprak in zijn bijdrage over het CETA-verdrag over de ‘post-nationale elite’ die allang niet meer denkt in nationale belangen en identiteiten maar de wereld ziet als één land waarin culturen en etniciteiten gelijkwaardig zijn en niet genoeg kunnen mengen teneinde een nieuwe multiculturele wereldorde te realiseren.
  D66 is hier te lande een uitgesproken exponent van deze verderfelijke denkwijze en dat blijkt uit dit perverse plan.

 11. Duckday

  Stem PVV of FvD daarna snel uit de EU en EURo.
  Wat heeft dit MONSTERVERBOND nu bijgedragen aan de welvaart voorspoed en werkgelegenheid voor de NORMALE man vrouw in Nederland wat zijn ze er op vooruit gegaan.
  Dit kabinet moet snel verdwijnen. De huidige politieke partijen zijn te veel met zich zelf bezig.De politiek spijkerd alles dicht zodat ze zelf hun zakken kunnen vullen OOk met uitgebreide wachtgeld regeling .
  Stop het KARTEL en stem PVV of FvD

 12. Groenehond

  Waarom alleen Afrikaanse arbeiders? Is dit geen discriminatie?

  1. Ron

   D66 heeft heimwee naar de slavernij lijkt het wel.
   Het is bekend dat arbeidsmigranten volgens het kabinet worden uitgebuit en dan wil D66 er meer. Althans zo interpreteer ik het.

 13. Vit

  Als je nog op dat zooitje ongeregeld met aan het hoofd die pisnicht stemt ben je echt van het padje, een soort van DENK maar dan Nederlands.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.