shutterstock 1616185948

Regeren met GroenLinks en D66? NOOIT!

Geen categoriefeb 09 2020, 15:00
Dit was de dagelijkse column voor BackMe-sponsors van afgelopen vrijdag. Omdat het zo'n ontzettend belangrijk onderwerp is, helemaal in verband met de eindeloze aanvallen op FVD, wordt de column ook hier eenmalig gedeeld. Dit gebeurt op verzoek van BackMe-lezers én van de redactie zelf.

Nederland heeft een nieuw opperhoofd van de politieke correctheid. Zijn naam is Rob Jetten.

Jetten is een vreselijk mannetje. Hij denkt dat hij álles beter weet, inclusief hoe wij ons leven moet leiden. Hij is arrogant tot en met – maar niemand weet waarom. Behalve leider worden van zijn radicaal-linkse partijtje heeft deze man immers niets voor elkaar gekregen in het leven.
Nou ja, man. Ik moet er met Rob ongetwijfeld om denken dat ik niet zomaar misgender. Voor je het weet heb ik een rechtszaak aan mijn broek hangen wegens ‘discriminatie.’
Hoe dan ook, Jetten laat vandaag weten dat D66 niet wil regeren met Forum voor Democratie zolang Thierry Baudet leider is van die partij. De reden? Volgens Jetten is FVD onder Baudet “racistisch” en zet de partij “bevolkingsgroepen tegen elkaar op.”

Jawel, meneer (sorry!) haalt de oude, welbekende nep-argumenten maar weer van stal om een liberaal-conservatieve partij uit te sluiten.
Natuurlijk is Jetten niet de enige die daar zo over denkt. GroenLinks-leider Jesse Klaver is het er ongetwijfeld mee eens. Hij noemde Baudet vandaag keihard “extreem-rechts.” Met andere woorden: neo-nazi.
Dit is gekker dan gek. Gestoorder dan gestoord. Achterlijker dan achterlijk. Er is namelijk geen enkele FDV'er of FVD-sympathisant die ook maar bijna overweegt om in een coalitie te gaan zitten met deze twee radicaal-linkse, anti-Nederlandse fop-partijen.
D66 en GroenLinks zijn een schande voor Nederland. Als er partijen zijn die aan een verschrikkelijke vorm van oikofobie lijden dan zijn zij het. Deze twee clubs haten alles waar Nederland voor staat. Onze cultuur, onze taal, onze geschiedenis. Die zot van een Sylvana Simons had helemaal geen eigen anti-Nederlandse partij hoeven op te richten; ze had zich gewoon kunnen aansluiten bij D66 of GroenLinks. Bij beide clubs was ze prima op haar plaats geweest.
GroenLinks komt voort uit een fusie van de PPR, de PSP, de CPN en de EVP. Ja, dat leest u goed (veel Millennials weten dat niet, dus ik leg het maar even uit): GroenLinks komt voort uit de Communistische Partij van Nederland.
Klaver en co. zijn een stel communisten.
Letterlijk.
En dan niet zomaar communisten, maar marxistisch-leninisten. Oh, en tot 1956 waren ze zelfs trotse stalinisten. Daarna braken ze daar hoegenaamd mee, maar dat was puur een pr-beslissing. Toen kon niemand er immers meer omheen dat Stalin een brute moordenaar was. Tot die tijd hielden ze de schijn maar wat graag op.
Is het een wonder dat Klaver graag wil dat Baudet naar de politieke goelag gestuurd wordt? Zijn soort doet dit altijd.
“Dat is wat overdreven, Michael!” Nee, dat is het niet. Ik ben niet vergeten dat er een zelfgemaakte bom werd gevonden in het kantoor van DWARS – de jongerenbeweging van GroenLinks – toen Klaver secretaris was.
En Jetten? Die is geen haar beter. Ja, meneer (sorry!) komt uit voor een partij met een mooiere achtergond (in theorie) dan die van GroenLinks, maar dat is bepaald geen prestatie. Als we kijken waar D66 nú voor staat – politieke correctheid, onbeperkte immigratie, tegen integratie, een overheid die meer uitgeeft, pro-groene gekte, tegen landbouw – kunnen we alleen maar concluderen dat die partij net zo radicaal is als GroenLinks.
Jetten en Klaver kunnen wel heel hard Baudet veroordelen en roepen dat ze nooit met FVD zullen samenwerken, maar wij van rechts kunnen de heren (sorry!) vertellen: we denken er niet over om met jullie in een coalitie te gaan zitten. Jullie zijn anti-Nederland, anti-cultuur, anti-vrijheid. Jullie willen alles waar Nederland voor staat vernietigen. Jullie willen onze cultuur afbreken, onze geschiedenis herschrijven.
Cordon sanitaire? Ja, om D66 en GroenLinks heen, ja. En nee, het maakt niet eens uit welke stalinist aan het roer staat van die clubs. De rot zit veel te diep van binnen. Daar verandert een nieuwe leider niets aan.
Waarder je mijn stukken? Steun me dan op BackMe.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten