UPDATE: FAKE NEWS? Thierry Baudet noemt vrouwen lastigvallende Marokkanen… Marokkanen. Links WOEST

Update: Het heeft er alle schijn van dat de tweet van Baudet niet klopte. Een woordvoerder van de NS geeft aan dat het om een controle ging en dat de dames dus gewoon mee hadden moeten werken. Thierry moet zijn excuus aanbieden… hoewel we natuurlijk wel kunnen en moeten toegeven dat er wel degelijk een integratieprobleem is met Marokkaanse Nederlanders. Maar dat wisten we al langer.

Ons welgemeend excuus dat we Baudets tweet overgenomen hebben.

En ja, het grotere punt staat nog wél steeds: links houdt van identiteitspolitiek tot het over iets negatiefs gaat. Dan is het opeens slecht. Heel opvallend.

Origineel bericht:

Het blijft een bijzonder vreemd fenomeen om te zien: als iemand iets zegt over de afkomst van criminelen of straatterroristen wordt links witheet van woede… terwijl de identiteitspolitiek juist bij links zo belangrijk is. Nu is men weer boos op Thierry Baudet. Die noemt vrouwen lastig vallende Marokkaanse Nederlanders in een tweet namelijk “Marokkanen.” En dat mag niet.

Een verzoek aan lezers van DDS: Michael van der Galien is niet alleen eigenaar van deze mooie website, hij is ook de enige Nederlandse blogger met impact in Amerika! Door hem te steunen op BackMe kun je hem nu drie keer per dag (extra) lezen: elke dag krijg je in de ochtend een kort ontbijt in de vorm van een blogpost over het laatste nieuws uit Amerika, in de middag rond drie uur krijg je vervolgens een keiharde rant over het laatste Nederlandse nieuws, en — exclusief voor zijn sponsors — krijg je voor het slapengaan een email met een column over een willekeurig onderwerp. Je krijgt dit al vanaf 1 euro per maand. Steun hem dus!

“Vanavond zijn twee dierbare vriendinnen ernstig lastig gevallen door 4 Marokkanen in de trein,” aldus Baudet op Twitter. “Aangifte doen natuurlijk volstrekt zinloos. Oh lieve, kinderlijk naïeve Nederlanders! Stem nou toch eindelijk voor verandering. Breek los uit politiek correct gelul! Red dit land!”

Vervolgens bewijzen linkse twitteraars dat ze juist groot fan zijn én blijven van “politiek correct gelul.” De ene reageert op Baudets tweet door … hem te rapporteren. De andere beschuldigt hem van “xenofobie”:

En van racisme:

En dan zijn er nog de horden linkse twitteraars die hem ervan beschuldigen een leugenaar te zijn. Want, zoals we allemaal weten gebeurt zoiets wat Baudet beschrijft nóóit in Nederland. Echt niet!

Ook voormalig PvdA-Kamerlid Keklik Yucel is woest; niet omdat de vriendinnen lastig werden gevallen (da’s wel wat vervelend, maar ach…), maar omdat Baudet de euvele moed had om de Marokkaanse afkomst van de daders te benoemen.

Het is hilarisch om te zien hoe ontzettend hypocriet links is. Links doet alleen maar aan identiteitspolitiek. Ras. Afkomst. Etniciteit. Gender. Seksualiteit. Alles wordt gebruikt om “minderheden” als “slachtoffers” te presenteren. Maar als een man als Baudet hetzelfde trucje gebruikt om dat even om te draaien zijn de rapen gaar. Opeens is het dan “racistisch” om dat soort kenmerken te benoemen.

Een verzoek aan lezers van DDS: Michael van der Galien is niet alleen eigenaar van deze mooie website, hij is ook de enige Nederlandse blogger met impact in Amerika! Door hem te steunen op BackMe kun je hem nu drie keer per dag (extra) lezen: elke dag krijg je in de ochtend een kort ontbijt in de vorm van een blogpost over het laatste nieuws uit Amerika, in de middag rond drie uur krijg je vervolgens een keiharde rant over het laatste Nederlandse nieuws, en — exclusief voor zijn sponsors — krijg je voor het slapengaan een email met een column over een willekeurig onderwerp. Je krijgt dit al vanaf 1 euro per maand. Steun hem dus!

Lachwekkend.

Oh, en dan nog iets: die jongeren identificeren zich zélf steevast als Marokkanen. Ze willen niets te maken hebben met de Nederlandse cultuur. Ze spugen erop. Maar als we ze dan “Marokkanen” noemen is dat opeens onacceptabel? Onzin. Als ze willen dat wij hen als “Nederlanders” beschouwen moeten ze dat zelf óók doen.

Volg mij op Twitter en Steun mij op BackMe.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

165 reacties

 1. Meriadoc Brandebok

  “Oh lieve, kinderlijk naïeve Nederlanders! Stem nou toch eindelijk voor verandering.”, schrijft Baudet.

  Voor deze zin kan ik niets meer dan een diepe minachting opbrengen. Als men het Nederlandse volk zo kleineert, heb je hier niets te zoeken.

  Overigens, waarom stemmen op een partij die, bijvoorbeeld, maanden riep dst Rutte naar Brussel zou gaan, hetgeen helemaal niet waar was? Nee, de Nederlander is niet naïef, daarom stemmen ze niet op Baudet.

  1. Scheve Tinus

   Mariadoc Brandebok.

   Voor deze naam kan ik niets meer dan een diepe minachting opbrengen.

   Je hebt hier niets te zoeken!

   1. Innocentius

    Wat naam aangaat @Scheve Tinus…Was er voor u bij de geboorte aangifte geen betere naam te bedenken?

    1. Scheve Tinus

     Maakt dat jou wat uit dan, Incontinentus?

  2. Vit

   @Meriadoc Brandebok

   “Nee, de Nederlander is niet naïef, daarom stemmen ze niet op Baudet.”

   42.000 leden maal 100 (de mensen die nog geen lid zijn of geen zin hebben dat te worden) is te verwachten, wen er maar vast aan.

   Het FvD is inderdaad geen partij voor jou.

   1. Meriadoc Brandebok

    @Vit

    Helaas is FvD geen partij voor de meerderheid van de Nederlanders. Nederlanders zijn niet zo naïef om te denken dat een politicus die het Plakkaat van Verlatinghe niet kan onderscheiden van de Vrede van Münster, bestand is tegen de problemen van deze tijd.

    1. Vit

     Ook Baudet is soms net een mens, hoe zit dat precies in elkaar eigenlijk en niet gauw gaan googelen.

    2. Vit

     @Meriadoc Brandebok

     Ooit zal ook jij het licht zien want je bent er intelligent genoeg voor.

     Gebbetje hoor!

     1. Top

      Het licht zien? Alleen als Guusje zijn vaseline niet meer kan betalen en de ouderlingen willen er niet mee stoppen, om op ‘visite’ te gaan bij Guusje. Guusje? A waste of space!

     2. Meriadoc Brandebok

      @Vit

      Dat is juist wat ik over jou dacht.

  3. Racerfirst

   Onder welke steen leef je? Of in kasteel ? Of in de provincie waar je dit nooit meemaakt!
   Marokanen doen bijna altijd strafbare dingen samen! Hechte gemeenschap!
   Kunnen “andere” Nederlanders een voorbeeld aan nemen!
   Rutte liegt en bedriegt en zegt zelf dat ie bijna alles doet om te blijven regeren!
   Dus hopelijk rot ie op na verkiezingen?
   Alleen hoop ik voor hem dat Ned. dan nog in EU zit?

   1. Meriadoc Brandebok

    @Racerfirst

    Als je dat vindt is dat je goed recht.

  4. Marija

   Diepe minachting heb ik inmiddels voor dat oliedomme linkse volk dat maar blijft vasthouden aan verkeerde ideeen.
   Bovendien zijn bij veel Nederlanders de oogkleppen nog op en zolang deze mensen niet willen nadenken over wat er in dit land allemaal aan de gang is, zal er geen verbetering komen, want blijven stemmen op de kartelpartijen wordt onze ondergang.

  5. Rammstein

   Hahaha, Meriadoc herkent zichzelf direct als de kinderlijk naieve Nederlander waar Baudet het over heeft. Vandaar die diepe minachting die hij voelt: dat is niets anders dan cognitieve dissonantie – een ongemakkelijke waarheid die hem zelf betreft.

   1. Meriadoc Brandebok

    @Rammstein

    Geen enkele Nederlander – behalve de oikofoben – herkent zich in dat beeld. Ik denk overigens wel dat jouw land zich daarin kan herkennen. Eerst was het de kaiser, toen Hitler en nu wir schaffen das.

    Nederlanders zijn nuchter en realistisch, hoogontwikkeld, intelligent, bereid tot compromissen en waakzaam. Baudets woorden slaan nergens op.

   2. Meriadoc Brandebok

    Waarom is mijn bericht verdwenen?

    Wel, nog maar een keertje dan. Niemand van de Nederlanders, op de oikofoben na, herkent zich in dat beeld. Nederlanders zijn intelligent, ontwikkeld, ijverig, nuchter, bereid tot compromissen en behoedzaam. Jouw land, daarentegen, liep eerst achter de kaiser aan, toen was het H*tler en nu is het wir schaffen das.

    1. Rammstein

     Hahaha, hahaha, hahaha: “Niemand van de Nederlanders, op de oikofoben na, herkent zich in dat beeld. Nederlanders zijn intelligent, ontwikkeld, ijverig, nuchter, bereid tot compromissen en behoedzaam.” Hahaha, haahahahahaha,…. poeh, poeh, dat is lachen met Meriadoc zeg.

     De Nederlander laat zich alles aanleunen, pikt en slikt alles, durft nooit op te staan, heeft nooit een revolutie gekend en laat zich zijn AOW afpakken. Hij accepteert gelaten 2,5 miljoen nieuwe buren, onbetaalbare huizen, propvolle wegen en een premier die aantoonbaar honderden leugens op zijn naam heeft staan. Baudet heeft volkomen gelijk: het is een kinderlijk naief volk dat linkse geteisem.

     En wat Duitsland betreft: dat is mijn land niet, ik woon er alleen.

     1. Meriadoc Brandebok

      @Rammstein

      Keer op keer is aangetoond dat jouw beeld van Nederland troebel is. Vertroebeld door je eigen oikofobie. Keer op keer is er gelinkt naar rapporten en cijfers waarin je doembeelden worden ontkracht.

      Nederland is geen naïef volk. Het land is geboren uit een revolutie en is, sinds de Tweede Wereldoorlog, altijd zuinig, behoedzaam en nuchter geweest. Naïviteit slaat nergens op. Nederland is een klein land en als dat echt zo kinderlijk en naïef was, was het al lang ten onder gegaan.

     2. Rammstein

      Meriadoc, ik had het niet over ‘doembeelden’, maar over de Nederlander die zich alles laat aanleunen.

      In Frankrijk protesteren ze al maanden voor behoud van de pensioenleeftijd op 62 jaar. De Nederlander laat zich zonder enig protest opdrijven tot 67 jaar. Dat dit een criminele contractbreuk is door de overheid pikt hij er bij.

      Ruim 80% wil geen massa-immigratie. De overheid gaat zijn eigen gang en er is niemand die protesteert.

      Hierdoor kost een jaren ’50 eengezinswoninkje inmiddels 3 ton. Iedereen vindt dat normaal en pikt het.

      Een Nederlander is graag onderdeel van een kudde die door slechts 1 Border Collie alle kanten op te sturen is. Wat een slavenvolk.

     3. Meriadoc Brandebok

      @Rammstein

      Frankrijk en Zuid-Europa zitten tot hun nek in de schulden en Nederland zit niet tot de nek in de schulden. Het is belachelijk de Nederlandse zuinigheid – het vermogen de financiën gezond te houden – af te schuiven op naïviteit. De pensioenleeftijd is overigens gekoppeld aan de leeftijdsverwachting.

      Je tweede punt is ook een schot in de lucht: immigratie los je niet op door de straten op te gaan. Maar door competente politici te kiezen die het vraagstuk met een realistische blik oppakken. Ook dat heeft niets met naïviteit te maken. Er is wel een klein groepje naïevelingen dat gelooft in simplistische oplossingen waarmee immigratoe zogenaamd kan worden opgelost. Maar dat is een minderheid. Dat cijfer van 80% moet je overigens nog hardmaken.

      Met kuddevorming heeft het niets te maken. Je hebt een volslagen vertekend beeld van dit land.

     4. Blitzkrieg

      Meriadoc Brandebok :
      Quote : “De pensioenleeftijd is overigens gekoppeld aan de leeftijdsverwachting.”
      En aan de rekenrente van de ECB, het geld moet ergens vandaam komen!

     5. Fonz

      “Nederland zit niet tot de nek in de schulden.”

      Je zou eens een voedselbank moeten bezoeken druiloor

  6. Fonz

   occult fantasietje juicht het vrouwen lastig vallen door Marokkanen zeer toe..

  7. Blitzkrieg

   MERIADOC BRANDEBOK WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR UW OVERHEID

  8. Bullshit15

   Meria br
   Julie vieze smerige vuile linkse stinkende ratten jullie zijn de schuld van deze hele puinhopen altijd de ándere kant opkijken altijd maar weer alles onder tapijt schijven je moet gvd de beestje bij naam noemen is het een morokaan prima is het een sinees prima zelfs als het een Nederlandse is maakt niet uit
   maar hou in godsnaam jullie rot kop dicht over rasist fasist of wat voor onzin er nog meer is maar één ding is zeker klootzak de meeste ellende komt van linkse zijde rechts probeert deze ellende nog wat in te perken duidelijk
   Dus als je weer wat weet denk eerst beter na maar ik weet dat valt voor jullie linkse ratten niet mee ik zou zeggen probeer het eens
   Kijk ook nog even wat er in wat eens zo’n mooi rustig land als Zweden was nu in oorlog verkeerd door die jawel daar is i weer moslims ik weet ik ben een rasist maar ik noem het bij naam maar dit hoor je niet op de radio in zie je er niks van op tv precies word ook onder tapijt geschoven stelletje lamzakken
   Stem fvd of PVV uit de eu

   1. Meriadoc Brandebok

    Bullshit schreef: “je moet gvd de beestje bij naam noemen is het een morokaan prima is het een sinees prima zelfs als het een Nederlandse is maakt niet uit”

    Ik zie niet in waarom de afkomst relevant is. Waarom is het relevant of die jongens Marokkanen, Duitsers of Turken waren? Had Thierry, denk je, de afkomst vermeld als het Nederlanders betroffen?

    Dit twitterbericht is louter polariseren. Meer niet.

  9. Blitzkrieg

   Meriadoc Brandebok :
   Quote : “Nee, de Nederlander is niet naïef, daarom stemmen ze niet op Baudet.”
   Verkiezingen van de staten generaal, absolute overwinning voor het FvD. Kan het nog duidelijker?

   1. Meriadoc Brandebok

    @Blitzkrieg

    15,87% van het totaal. Nee, de meerderheid van de Nederlanders is niet naïef en wijst de rechtspopulisten keer op keer af.

  10. Seneca

   @brandebok
   dat is jouw mening en dat mag! ik persoonlijk zal er alles aan doen, ondanks dat ik het oneens met je ben, jij je mening op dit blog en elders kan ventileren. maar dan moet jij die vvmu die jou gegarandeerd wordt, ook geven aan mensen waar jij het niet mee eens bent. dat is wel zo eerlijk! of ben jij zo van die linkse pot gerukt dat jij van mening bent dat jij de enige bent die alles mag zeggen wat hij denkt? een ding: ondanks jouw recht op vvmu, hoop ik van harte dat jouw vrouw/dochter of als je je piemel liever in een anus stopt, je vriend of vriendjes, zo afgrijselijk door Marokkanen wordt toegetakeld, dat deze zich nooit meer in het openbaar kunnen vertonen. ik hoor dan wel of je het met de heer Baudet eens bent of niet. misschien begrijp je nu iets van de minachting die ik koester voor lieden zoals jij en anderen die op dit forum hun vuil spuiten. om je hersenspinsels te laten prevaleren, verkoop jij je land en medeburgers. schoft!

   1. Beukman

    Lucht het op, @Seneca?

  11. Original NL

   Q…“Nee, de Nederlander is niet naïef…..
   Alleen al met deze zin toont fantasietje zijn naïviteit.

   1. Meriadoc Brandebok

    @Fantasietje

    Waarom?

 2. Johnsen

  Wat weer een stemmingmakerij stukje. Niets boeiender te schrijven?
  Je hebt overal onaangepaste mensen. Ook hier in Nederland zijn er Nederlandse onaangepasten!

  1. Joshuak

   Wesley Johnson?

   1. Pronounce

    Hij is nog niet helemaal over de Brexit heen. Het zijn zware tijden voor hem.

  2. Kretoloog

   Dat ben ik wel met Johnsen eens. Dit artikel gaat op de keeper beschouwd nergens over. Als de naam Baudet maar valt, dan is het voor de redactie al voldoende kennelijk. Wat een armoe eigenlijk.

   1. Rammstein

    Het gaat wel degelijk ergens over Kretoloog: namelijk over de vuurspuwende en schuimbekkende reacties van hypocriet links zodra met een vinger naar criminele Marokkanen gewezen wordt. Een herhaling van de voorgedrukte aangiften bij het Wilders-gericht.

  3. Seneca

   @johnsen
   ja daar heb je gelijk in, maar dat is wel ONZE shit en niet geïmporteerde shit.
   trouwens ik vraag mij af of er niet enkele onaangepasten bij jou op bezoek kunnen komen. een kopje thee doet wonderen, heb ik mij laten vertellen.

 3. Ben Venuti

  Marokkanen zijn het meest minderwaardige volk in Nederland en het meest overlast gevend, dat ziet Baudet heel scherp!

  1. Original NL

   Ook in Duitsland zijn ze daar nu achtergekomen….hoofd oorzaak overlast, noord- afrikanen! ( spreek uit marokkanen).
   Tis tuig .

 4. Vit

  Mocro’s houden hun reputatie zelf in stand en daar kan links gespuis niet goed tegen, totdat ze er zelf mee geconfronteerd worden, zoals bij de flappentap bijvoorbeeld wat ik zelf heb ondervonden, de arme jongen heeft er waarschijnlijk nog een trauma van.

 5. Agios

  Wie de waarheid spreekt, komt op de brandstapel. Het gros van de Nederlanders is niet gewoon naïef, maar naiever dan naïef. Ik ben een echte Nederlander, maar steeds vaker staat het plaatsvervangende schaamrood op mijn wangen. Dit lemmingenvolk stort zich al deugend te pletter.

 6. Vit

  Links zal waarschijnlijk ook gruwen van het woord Mocro maffia, die is er toch heus maar gelukkig roeien die elkaar uit, dat dan weer wel.

 7. Watcher

  “Ik weet niet wat ik misselijkmakender vind. Je xenofobie of het feit dat je zo geil wordt van jezelf als verlosser van het kinderlijk naïeve domme NLse volk en redder van je zelfverzonnen NLse ondergang”

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  1. Seneca

   @watcher
   als je hier zo misselijk van wordt, waarom kots je dan je longen niet je lijf? misschien sterf je wel en zijn wij van je verlost en het scheelt ook weer in de uitkeringen.

 8. ikweetwatikwil

  Je mag het alleen maar met Links eens zijn . Ben je dat niet, ben je een racist.
  Laat ik je dit vertellen Johnsen en Meriadoc rechts heeft de ogen open.

  Omdat je Nederlanders hebt die niet van vrouwen af kunnen blijven , is dat geen vrijbrief voor Marokkanen (die zoals bekend over het algemeen vrouwen beschouwen als 2de rang) om vrouwen lastig te vallen.

  Baudet heeft gelijk , veel Nederlanders zijn naïef. Noemen geen beestje bij de naam. Wat is dat, angst?

 9. Baron von Munchhausen

  Baudet is hartstikke fout!
  Ik moet de eerste en de beste ,” door Allah gezonden vrede-brengende”, Marokkaan die iets kwaadwilligs wil doen, nog tegenkomen!

  1. Vit

   Het zijn inderdaad zeer sociale jongens, ze komen bijvoorbeeld met een man of 10 om je heen staan en vragen of je problemen hebt.

 10. davido

  Voor Links is alles racistisch, xenofoob, zelfs als je moorkop eet. Deze mensen kennen het woord zelfreflectie niet. Zitten muurvast in hun verstikkende eendimensionale opvattingen. Kortom, een en al Blinde Vlek. De afgelopen jaren heeft Links niets geleerd dan alleen het slachtoffer uit te hangen, mijn cavia is intelligenter, wat een armoe. Hoe kijkt men dan aan tegen een programma als Opsporing Verzocht. Ja wegkijken dus want dat is te pijnlijk. Angst om de waarheid te zien, want dan blijft er niets meer over van de eigen gekondioneerde opvattingen. Psychoanalyse zou ik aanraden. Kan heel leerzaam en verhelderend zijn. Denk na voor dat je je Pavlov reacties uitkotst.

 11. Hendrie1963

  Links was toch blij dat ze Socialist zijn. Hitler was een Socialist met een kort lontje en zie de rest van links zijn precies zo. Meteen fascist en rascist en nazi schreeuwen maar meer woorden kennen ze blijkbaar niet op links. Waar het hart vol van is stroomt de mond van over. Links is geestelijk helemaal ziek.

  1. Seneca

   @hendrie
   toen Marokkaanse eenheden, tijdens WOII door de Franse overheid in Italië werden ingezet, gingen bij wijze van vermaak, Italiaanse vrouwen verkrachten. het Italiaanse woord voor massaverkrachting is Marocchinate. meer uitleg is niet nodig.

 12. ikweetwatikwil

  h, en dan nog iets: die jongeren identificeren zich zélf steevast als Marokkanen. Ze willen niets te maken hebben met de Nederlandse cultuur. Ze spugen erop. Maar als we ze dan “Marokkanen” noemen is dat opeens onacceptabel? Onzin. Als ze willen dat wij hen als “Nederlanders” beschouwen moeten ze dat zelf óók doen.

  Mee eens Michael. Als het om geld gaat zijn ze Nederlander, voor de rest Marokkaan.

 13. Veteraan

  Kut Marokkanen zijn het en ik erger me er al vele jaren aan.
  Agressief, misbruikend en lui volk en ze mogen van mij gedeporteerd worden.
  En die Linkse idioten die er een racisme spelletje van maken mag je van mij meesturen. Ik snap steeds beter dat er heel af en toe een aanslag komt op Linkse gutmenschen die juist voor veel meer leed zorgen dat dat je de schuldigen zou aanpakken.

 14. Michael

  Haha, het is toch wat. Dit soort stukjes zijn slechte reclame voor je eigen blogje of wat het ook is MvdG. Als je het verschil niet ziet tussen een bevolkingsgroep aanwijzen als slachtoffer en een hele bevolkingsgroep aanwijzen als dader/probleem, heb je toch echt een bord voor je kop. Maar goed, zal wel bewust zijn.

  Stel je voor, er is iemand van joodse afkomst die iemand lastig valt die een Palestijnse vlag draagt. Iemand tweet “Joden vallen Palestijn lastig, tijd om op iets te doen en op ons te stemmen!”. De wereld is te klein. Onze hypocriete MvgD staatvanaf de hoogste deugtoren te schreeuwen over antisemitisme etc (wat overigens terecht zou zijn). Maar nu Baudet hetzelfde doet met een andere bevolkingsgroep is het ineens helemaal prima. Wie is hier nou hypocriet?
  Graag reactie, maar je lijkt me eerder het type dat graag een bommetje gooit en vervolgens hard weg rent.

  1. Rammstein

   Baudet heeft het nergens over een hele bevolkingsgroep, maar benoemt slechts de VIER Marokkanen die de vrouwen lastig vielen. Blinde linkse mol die je bent.

   1. Beukman

    En wat blijkt? Drie van de heren waren gewone kaaskopen, de vierde had een iets donkerder huidskleur.
    Het waren geen passagiers, het waren controleurs.
    En ze deden gewoon hun werk: kaartjes controleren.

    1. Fonz

     Linkse indoctrinatie…!

  2. Meriadoc Brandebok

   @Michael

   Wat je zegt klopt. Waarom de nationaliteit vermelden van lieden die zich niet kunnen gedragen? Deze tweet lijkt louter bedoeld om xenofobie aan te wakkeren.

   Wat populistisch rechts maar niet begrijpt is dat de zaken mogen worden benoemd zoals ze zijn, maar niet op deze vieze manier. Want reken maar dat deze tweet aanleiding is voor honderden stigmatiserende en vreemdelingenhatende opmerkingen.

   1. Agios

    Van mij hoeft niemand de nationaliteit te melden van iemand die zich misdraagt. Onlangs nog een fraai staaltje daarvan gezien in een Duits blad. Daar was iemand opgepakt wegens een gewelddelict. De deugkrant maakte melding van het feit dat het om een raszuiverse Duitser ging. Waarom hier dan wel?

   2. Blitzkrieg

    Meriadoc Brandebok : De afkomst lijkt me uitermate belangrijk. Als de ene groep meer overlast veroorzaakt dan de andere moet hier iets aan gedaan worden. Doe je dit niet heet dat… wegkijken.

   3. Seneca

    @brandebok
    ho, ho, waar wordt over nationaliteit gesproken? er wordt over afkomst gesproken en deze afkomst is verantwoordelijk voor een zeer groot deel van de criminaliteit in dit land. of wist u dat niet?

  3. Pronounce

   Wat een ongelooflijk gelul. Waar het hier om gaat – en doe nou niet alsof je dat niet in de gaten hebt, want dat heb jij wel degelijk – is dat Marokkanen *stelselmatig* betrokken zijn bij allerhande vormen van overlast, intimidatie en crimineel gedrag. Dit soort hyena’s zijn daarin zwaar oververtegenwoordigd. En dat zou je dat niet mogen benoemen? Wat is dat voor politiek-correcte flauwekul? We horen toch ook niet voortdurend over Chinezen die vrouwen lastig vallen, plofkraken plegen, slissen naar vrouwen, overvallen plegen enz enz enz? Het zijn bepaalde bevolkingsgroepen die dit in 99% van de gevallen doen en dan met name Marokkanen. Het is daarnaast ook weer zeer typerend dat jij met geen woord rept over de vrouwen die hiervan het slachtoffer werden. Hoe zou jij reageren als het je eigen dochters waren? Wereldvreemde dwaas.

  4. Seneca

   @michael
   een beetje warrig verhaal. als – jouw voorbeeld- een Palestijn door een Jood aangevallen zou worden, dan is dat geen antisemitisme, dat zou betekenen, een bloedhekel aan Palestijnen hebben. dat men daar afwijzend op zou reageren, dat is afhankelijk van diverse factoren. die reacties zullen echt wel komen, tenslotte zelfs de politie in Amsterdam staat vooraan om Joden te treiteren en te negeren. het is toch een feit dat Marokkanen crimineel zijn? de weinigen niet criminelen niet te na gesproken. je beschuldigt MvdG ervan ‘een bommetje’ te gooien maar je beschuldiging inzake raakt kant noch wal.

   1. Beukman

    @Seneca schrijft:
    het is toch een feit dat Marokkanen crimineel zijn? de weinigen niet criminelen niet te na gesproken.

    Beter bewijs dat Baudet met zijn praatjes Marokkanen ten onrechte framet als criminelen is amper denkbaar.
    Nee @Seneca, verreweg de meeste Marokkanen zijn niet crimineel. Alleen komen die niet in de krant.

    1. nu ik

     cbs.nl

     absolute cijfers omtrent het criminele gehalte van het riftuig. Bekmannetje kan het proberen te downgraden maar de cijfers spreken voor zich. De meeste marokkanen zijn crimineel of ken je plotseling geen grafieken meer lezen bekmannetje ?

     1. Beukman

      Eens een communist, altijd een communist, linkse vriend. Je communistische streken raak je nooit meer kwijt. Kom maar met een link om je bewering te bewijzen. Aan cbs.nl heb ik niets.

     2. Hard

      Zeugman?

     3. nu ik

      Jammmer dat u WEER niet verder komt op inhoud. Met u slappe gelul als klimafoob kunt u wel de cijfers vinden en weet u wel hoe die sites werken. U bent een bijzonder minderwaardig mens om maar eens een linkse kreet uit uw genre te gebruiken

 15. Jezus van Nazareth

  Laat ik een ding duidelijk maken.
  Er is hier op aarde maar een verlosser en dat ben ik.
  Laat deze met zichzelf ingenomen Farizeeër maar branden in mijn hel.

  1. Vit

   Dat kan niet want dat was ik al.

 16. Op Koers

  Dronken voetbal supporters die in het buitenland naam maken met het slopen van straat meubilair en intimmidatie van burgers en politie? @Thierry? Oerwoud kreten vanaf de tribune van waarschijnlijk brave Nederlandse huisvaders naar een niet blanke Excelsior speler…

  1. Rammstein

   Ja, benoem het allemaal maar, wat jij opsomt. Prima: met kleur en etnische achtergrond erbij. Uitstekend! Schorem is schorem. Maar dan dus ook die hordes criminele Marokkanen en ander tuig voluit benoemen.

  2. Hard

   Op Koers doet een Wesley Johnsen?

  3. Hard

   Hu͘tten Op Koers?

 17. Response

  Bijzonder te constateren dat vele Nederlanders, twitterraars, lezers, etc. zoveel moeite hebben als iemand iets een naam geeft of iets benoemd wat hun niet welgevallig is. Kunnen ze wellicht niet goed omgaan met hun eigen frustraties of zo?

  1. Rammstein

   “Kunnen ze wellicht niet goed omgaan met hun eigen frustraties of zo?”

   Spijker en kop.

 18. Pauline Kummer

  ” Oh lieve, kinderlijk naïeve Nederlanders! Stem nou toch eindelijk…” Het zal je maar gezegd worden als potentieel kiezer. Dan haak je toch direct af. Deze man gaat het niet maken.

  1. Fonz

   paulientje vindt het fijn dat vrouwen worden lastig gevallen door Marokkaanse mannen…

  2. Hard

   Pauline Kummer?

   #terugvanweggeweest

 19. Fonz

  Het feit dat deze actie door die 4 Marokkanen niet woprdt veroordeeld zegt natuurlijk genoeg, die kwiebus die zegt: “Vanavond zijn 400.000 Nederlanders met Marrokkaanse roots ernstig lastig gevallen door een racist op” moeten ze gelijk even aanpakken, het feit dat dit ventje dus het lastig vallen van vrouwen, prima vindt is natuurlijk schandalig, er wonen naar verluid 7 á 8 miljoen vrouwen in Nederland..

 20. Benny

  Links verdedigd altijd de moslims en de islam, ze hebben ze namelijk nodig(gebruiken) voor hun strijd tegen alles met een andere mening. daarbij is het huidige links net zo fascistisch en totalitair als de islam en zijn volgers. Het zijn 2 verschillende partijen die hun krachten samen kunnen smeden om hun doel te bereiken…..daarbij vergeet links dat zij als eerst de sjaak zijn als er de pleuris uit breekt

 21. Beukman

  Opvallend dat Thierry het geslacht van de lastigvallers er niet bijzet.
  Wedden dat het weer eens mannen waren? Tja, Thierry is zelf een man, dat verklaart veel.

  1. Ron

   Wat verklaart dat dan?
   Kan jij dat uitleggen of roep je maar iets om de aandacht te verleggen?

   1. Beukman

    @Ron
    Het geboorteland van de opa’s en oma’s van deze knullen is nog minder relevant als hun geslacht. Hun sociale status blijft ook al onvermeld. Baudet pikt alleen net het geboorteland van de opa’s en oma’s van deze knullen eruit. Het is een beruchte framingtruc.

    1. Rammstein

     Deugman, het geboorteland van hun grootouders is juist buitengewoon relevant: etnisch profileren is in dit geval het benoemen van statische feiten. En dat kan niet genoeg gebeuren.

     Iedereen in deze maatschappij heeft het recht te weten waar de grootste rotzooi vandaan komt, wie de meeste problemen veroorzaakt, welke groep het hoogst scoort in de criminaliteitsstatistieken.

     Niet-discrimineren is juist de oorzaak van de meest onrust en onbehagen: discrimineren moet, wil je een gezonde samenleving krijgen. Shaming & blaming haalt de rotte plekken eruit.

    2. Ron

     Nee dat is geen framing maar realiteit.
     Feit blijft dat dit steeds vaker uit dezelfde hoek komt.

     Dat het mannen zijn is duidelijk dat is het feitelijk altijd, maar dat de afkomst procentueel gigantische verschillen tentoonstelt en dan zeker nog meenemend hierin dat er procentueel minder mannen met die afkomst zijn tov van andere afkomsten in Nederland.
     Dat laatste wil zeggen dat dus een kleine groep het meest verantwoordelijk is voor vrouwen vernederen en lastig vallen.

     Ik denk dat het duidelijk mag zijn dat jij dat misschien voor jouw vrouw of dochter niet erg vind, maar ik denk voor een groot deel van de bevolking het gevaar akelig dichtbij komt en die dat wel erg vinden.

     Je kan op geen enkel gebied het probleem aanpakken als je het niet benoemt en onderschrijft.
     Maar ik denk dat daar jouw gedachten de fout in gaan. De vrouw was natuurlijk in jouw ogen het probleem

     1. Beukman

      @Ron meent:
      Maar ik denk dat daar jouw gedachten de fout in gaan. De vrouw was natuurlijk in jouw ogen het probleem

      Tja…..

      We hebben gezien dat er diverse groeperingen zijn waar criminaliteit oververtegenwoordigd is: jongeren, mannen, mensen uit lagere sociale klassen, en Marokkanen.

      Mijn vriend @Rammstein meent dat shaming en blaming helpt, althans naming en blaming en shaming van één van die groeperingen.
      Ik geloof daar niks van en heb daar ook nog geen onderbouwing voor gezien.
      Eerder denk ik, weet ik wel zeker want ik spreek die mensen regelmatig, dat Marokkaanse Nederlanders in het algemeen last hebben van de vooroordelen die dergelijk geframe in de hand werkt. Terwijl toch echt de grote meerderheid der Marokkanen geen vlieg kwaad doet.

     2. Ron

      @ beuk.
      Jij beweertd at een grote meerderheid geen vlieg kwaad doet van de Marokkanen.

      Het eerste artikel dat ik tegenkwam weliswaar uit 2012 gaf al deze uitkomst.

      Van de jongens van Marokkaanse herkomst die in 1984 zijn geboren, werd 61,4 procent tussen 1996 (toen ze 12 werden) en 2010 één of meer keren van een misdrijf verdacht. Onder jongens van autochtone herkomst is dat 24,8 procent.

      Jij snapt echt niet wat meerderheid is dus.

     3. Ron

      Nog even iets extra vanuit Trouw in 2018 en Trouw is de krant van de waarheid volgens jou.

      Quote: Zo zegt een kwart van de bewoners dat overlast vooral wordt veroorzaakt door jongeren uit andere bevolkingsgroepen, vooral Marokkanen. Met discriminatie van mediterrane immigranten heeft dat weinig te maken, schrijven de onderzoekers: de meeste negatieve gevoelens over jonge Marokkanen worden gemeld door Turkse Amsterdammers.

      In het rapport ‘Integratie in zicht?’ (2016) oppert ook het Sociaal en Cultureel Planbureau voorzichtig dat het rijtje usual suspects wellicht moet worden uitgebreid met culturele factoren. Van de dertigjarige Marokkaanse mannen was in 2014 70 procent tenminste eenmaal verdachte geweest, tegen 28 procent van de autochtone mannen.

      70 % Beukman dat lijkt mij geen brave meerderheid.

     4. Fonz

      70% van de moslims vindt dat de islamwetten boven die van de Nederlandse wetten moeten gelden..

     5. Beukman

      @Ron merkt op:
      Jij beweertd at een grote meerderheid geen vlieg kwaad doet van de Marokkanen.
      Het eerste artikel dat ik tegenkwam weliswaar uit 2012 gaf al deze uitkomst.
      Van de jongens van Marokkaanse herkomst die in 1984 zijn geboren, werd 61,4 procent tussen 1996 (toen ze 12 werden) en 2010 één of meer keren van een misdrijf verdacht. Onder jongens van autochtone herkomst is dat 24,8 procent.

      Ten eerste gaat dit dus over maar een kleine groep Marokkanen: jong van leeftijd en alleen mannelijk. Als van die groep 61 procent een keer verdacht is, hoeveel procent is dat op het totaal van de Marokkanen?

      Ten tweede is al eerder gebleken dat Marokkanen veel sneller verdacht worden dan zeg maar blanken. Dat heet etnisch profileren en zegt maar weinig over het werkelijke percentage criminelen.

      Ten derde zijn Marokkanen oververtegenwoordigd in een groep die sowieso crimineler is: een lage sociale klasse.

      Ik zeg niet dat er geen probleem is met Marokkanen. Ik zeg wel dat er zonder correctie op deze cijfers een sterk vertekend beeld ontstaat.

     6. Blitzkrieg

      Beukman :
      Quote : “Terwijl toch echt de grote meerderheid der Marokkanen geen vlieg kwaad doet.”
      Ze kijken wel uit, van een vlieg valt weinig te stelen. Ze nemen molesteren liever oude van van dagen in groepsverband.

     7. Fonz

      beuklhol zal er alles aan doen om Marokkaantjes uit de wind te houden, het liefst schoffeert beukhol de Nederlander

     8. Ron

      Cijfers zijn cijfers toch beukman?
      En ethisch profileren is een logisch gevolg van ervaring.
      Het feit is ook dat politie in de late uren voornamelijk mensen aanhoud en controleert, en dan zijn ze meestal op straat dus tja dan wordt je gecontroleerd.

      En hoeveel procent dat op de hele groep is, is uiteindelijk ook boven de 50.
      Deze gasten worden ouder enzovoort.

     9. Blitzkrieg

      Ron :
      Quote : “Cijfers zijn cijfers toch beukman?”
      Als je ze mag noemen wel ja, anders gaat hij z’n identiteits gelul erbij halen. Het verbannen van statistiek wordt door links als progressie gezien.

    3. nu ik

     dan zijn de statistieken van het cbs ook gemanipuleerd bekmannetje ? je slappe gelul is een beruchte ontkennigstruc

  2. Rammstein

   Als het vrouwen waren geweest had Baudet het wel over Marokkaansen gehad, dacht je ook niet?

   1. Beukman

    “Marokkaansen”? HAHAHA!
    “Nederlanders” zijn dan zeker alleen maar mannen?

    1. Rammstein

     Nederlanders zijn alle inwoners van Nederland, klopt. Maar als een vrouw specifiek naar nationaliteit benoemd wordt, wordt ze toch aangeduid als Nederlandse. Zo ook bij Baudet.

     1. Ron

      Tja Rammstein het probleem is dat beukman dingen roept die bedoeld zijn om andere af te laten gaan, maar steeds gaat hij zelf af als een gieter.

      @ beukman je bent nu in het wilde weg aan het slaan om een punt te maken die niet te maken is.
      Baudet noemt het feit dat het weer Marokkanen zijn die andere lastig vallen.
      En ja dat het mannen zijn is duidelijk.
      Maar wat ik niet begrijp waarom zou het niet benoemd mogen worden?

  3. Fonz

   Veel opvallender en schandaliger is het niet veroordelen van het gedrag van deze Marokkanen

   1. Beukman

    Heb jij het gedrag van deze Marokkanen al veroordeeld, @Fonz?

    1. Rammstein

     Veroordeel jij dit gedrag van die Marokkanen niet dan, Deugman? Oh wacht, je kijkt liever eerst even naar hun achtergrond, hun sociale omgeving, of ze wel genoeg kansen hebben gehad en niet te zwaar gefrustreerd zijn door discriminatie. Dat zal hun hele gedrag rechtvaardigen natuurlijk.

     1. Beukman

      Ik veroordeel het gedrag van alle mensen die anderen lastig vallen, goedmens @Ramsteen. Waarom zou ik een uitzondering maken voor deze mannen?

      Overigens, inhakend op wat anderen schrijven: hoe weten die dames eigenlijk dat het Marokkanen waren? Waarom lezen we niets over getuigen? Als het vriendinnen van de ijdele Baudet waren, dan zijn het wellicht ook leden van FvD.
      Maar leden van FvD zijn tuig, ze vallen me vaak in roedels lastig op sociale media, als ik daar eens iets kritisch heb geschreven over Voorman Baudet. Niet te vertrouwen dus.

     2. Fonz

      @Rammstein beukhol verdedigd de islam en haar aanhang met hand en tand hoor,…

     3. Op Koers

      @Fonz,..ik verdedig de Nederlandse taal! U gaat al dan niet opzettelijk in de fout met “verdedigd”

     4. Fonz

      nee op koers, jij bent een taalnazi en taalnazi’s zijn irritante moralistische idioten met onaangename persoonlijkheid.

     5. Hard

      Op Koers Grote Bek Grote Trek Johnsen?

  4. Seneca

   @beukman
   volgens ‘welingelichte’ bronnen waren het Marokkaanse vrouwen die zich lesbisch wilden uitleven. ben je nu tevreden over de verslaggeving?

   1. Veteraan

    @ Seneca
    Ach, Beukje is maar een Trolletje zonder sociaal leven.
    Stel je voor dat ze DDS ook nog van hem afpakken.

 22. Piet51

  Een fantastisch advies van Baudet aan zijn “vriendinnen”. Van hun vriend moeten ze het kennelijk hebben. Die vrouwen worden lastig gevallen en Baudet adviseert ze niet om aangifte te doen. Maar roept in plaats daarvan de Nederlanders op om op hem te stemmen. Die dames schieten daar dus heel veel mee op en Nederland is weer een stukje veiliger. Of toch niet?
  Stel, dat veel Nederlanders onverhoopt op het FvD stemmen, over ruim een jaar. En stel dat Baudet één van de bepalende en geaccepteerde partijen wordt en een cruciale rol in de kabinetsformatie gaat spelen. Stel dat Baudet zijn collega’s kan overtuigen van de noodzaak om Marokkanen of anderen hoe dan ook strenger aan te pakken. Stel dat er wetgeving komt om dit vorm te geven. Wanneer gaan we in dit onwaarschijnlijke scenario dan de effecten beleven, als die effecten tenminste nodig zijn? Antwoord: niet eerder dan in 2024.
  Dat is dus die vooruitziende blik van Baudet. Nu maar even niets doen, alleen roepen en pappen en nathouden van de eigen achterban. En vooral blijven jammeren over die zogenaamde initiatiefloze en onmachtige overheid en vooral blijven zeggen, dat aangifte bij misdrijven natuurlijk geen enkele zin heeft. Wat hebben we toch een ontzettende hulp aan Baudet en zijn FvD.

  Verder kwam meteen de gedachte aan een eerdere uitspraak van Baudet bij me op. Een tijd geleden beweerde hij namelijk het volgende: “De realiteit is dat vrouwen niet alleen maar met omzichtig ‘respect’ behandeld willen worden door hun sekspartner; dat ze helemaal niet willen dat je hun ‘nee’, hun weerstand respecteert: de realiteit is dat vrouwen overrompeld, overheerst, ja: overmand willen worden’.
  Ik ga ervan uit, dat hij dit even bij zijn vriendinnen heeft gecheckt. Of is die uitspraak geldig voor alle vrouwen, behalve voor hen die hem aan het hart gaan???

  1. Rammstein

   Ik klikte even de reactie van Piet51 in de zijbalk aan. Gelijk is mijn complete scherm gevuld met een onafzienbare woordenbrij.

   Man, probeer het nu toch eens een beetje in te dikken. Streef naar een vermindering van 50%. Dit geouweneel leest niemand.

  2. Stanly2000

   Mijnheer Piet heeft u weleens geprobeerd aangifte te doen bij onze Nationale Politie? Kom maar terug over een dag of veertien!

  3. nu ik

   Uiteraard gooit ook malle pietje een lap onsamenhangende tekst in de strijd.

   ook voor malle pietje geldt , cbs.nl , kunnen de linkse adepten weer terugkomen met het dogma dat de maatschappij zelf schuld heeft aan die getallen omdat ze groep uitsluiten.

   Dat riftuig zijn geen Nederlanders maar criminele marokkanen die direct uitgezet moet worden door hun Nederlandse nationaliteit in te trekken

   stem sociaal , stem PVV

   1. Piet51

    @Rammstein, Stanly2000 en “nu ik”
    Goed idee om mijn tekst in te korten tot de essentie.
    Ik vind het advies van Baudet geen bijdrage aan een gezonde samenleving. Maar misschien mogen we dat ook vanhem verwachten. Hij schreef ooit, inderdaad 5 jaar geleden:

    “De realiteit is dat vrouwen niet alleen maar met omzichtig ‘respect’ behandeld willen worden door hun sekspartner; dat ze helemaal niet willen dat je hun ‘nee’, hun weerstand respecteert: de realiteit is dat vrouwen overrompeld, overheerst, ja: overmand willen worden.”

    Volgens Baudet willen die vriendinnen dus, net als alle andere vrouwen, helemaal niets aangeven.

    1. nu ik

     wat probeert ons linkse adept nu te beweren met quote “De realiteit is dat vrouwen niet alleen maar met omzichtig ‘respect’ behandeld willen worden door hun se kspartner ”

     Omdat vrouwen vrijwillig overrompeld en overheerst willen worden is dat een vrijbrief voor riftuig om se x uele avances en handelingen te verrichten tegen de wil van de vrouwen in ?

     Ben je nou werkelijk krankzinnig malle pietje om ze een bewering neer te plempen ? Hou kom je bij die gedachten imbeciel ? Eerst een bewering van iemand uit de context rukken en verbuigen voor je eigen gewin om daar vervolgens mee te rechtvaardigen dat riftuig niet van vrouwen af kan blijven.

     1. Fonz

      pietje is van het type nuance en in het midden, het type dat het gedrag van Marokkaantjes niet veroordeeld maar vergoelijkt…

     2. Piet51

      @”nu ik” en Fons
      Ik vergoelijk helemaal niets in mijn reactie. Ik wil alleen laten zien, dat Baudet enkele jaren geleden van mening was, dat vrouwen juist overmand willen worden en dat hun “nee” in feite een “ja” betekent. Dan is er natuurlijk ook geen enkele reden voor aangifte.
      Dus waarom Baudet nu zo verontwaardigd is, is mij niet duidelijk. Of is hij 180 graden gedraaid en is voor hem nu een vrouwelijk “nee” ook echt een “nee”? Maar dat hebben we nog nooit van hem gehoord.

      En “nu ik”, ik ruk niets uit de context. ik geef gewoon een citaat, letterlijk ook nog en moeilijk voor tweeërlei uitleg vatbaar. Als je op “Baudet”, “vrouwen” en “Quote” googelt vind je nog meer interessante uitspraken van Baudet, gewoon in een interview, gefilmd, dus nauwelijks voor vervalsing vatbaar. Ook zijn deelname aan een Belgisch praatprogramma is illustratief. Ik snap niet dat er nog vrouwen zijn die op hem stemmen, of ze moeten een onwaarschijnlijk laag zelfbeeld hebben.

 23. Hard

  Marokkanen die vrouwen lastig vallen zijn Marokkanen, en dat niet alleen, ze moeten ook een enkele reis naar het Rifgebergte krijgen, gratis wat mij betreft.

  Opgedonderd!

  1. Grote Trek

   Als het dronken kermisgangers en straks misschien wel carnavalsvierders waren geweest dan heet dat gedrag baldadigheid. De man is ongeschikt voor de politiek, hoort thuis in het theater.

   1. Vliegenvanger

    En jij bent een ongelooflijke zak stront, linkse imbeciel dat je bent.
    Je bent net zo erg als lullo Rutte.

   2. Hard

    Grote Trek?

 24. nu ik

  yeppo , Nederlandse nationaliteit ontnemen en op het vliegtuig naar hun fantastische koning in de zandbak sturen.

  stem sociaal , stem PVV

 25. Vanduinen

  Ik vraag mij af of Thierry wel zo ingenomen is met deze adhesie betuigingen of het artikel van DDS in het bijzonder.

  1. nu ik

   Mocht je andere oplossingen hebben voor het probleem kan je ze in de groep gooien vanduinen. Kijk wel even naar de probeersels van de afgelopen 25 jaar om het besef te krijgen dat de koek aardig op is.

 26. Rosasolis

  Alweer de dagelijkse sensatie van Baudet. Vandaag was er tot nu toe geen radio nieuws berichten over twee vrouwen die gisteren of van ochtend aangevallen waren door 4 mannen in een trein. En als het waar zou zijn, hoe weet de twee vrouwen dat deze mannen Marokkanen waren? Kennen deze vrouwen de Arabische taal?
  Hoe gaat het nu met deze
  ”dierbare vriendinnen van Baudet” die “ernstig lastig werden aangevallen in de trein”.
  Liggen ze nog steeds in het ziekenhuis? Waren er geen mede-reizigers op de trein die deze dames hulp bieden toen ze lastig werden gevallen? En waren er geen getuigenissen? Vreemd dat alleen Baudet vertelt over deze ernstige aanval! Waarom zou “aangifte volstrekt zinloos zijn”?!…Dagelijks krijgen we verslagen over aanslagen,
  op radio, TV, en in de kranten. Waarom geen enkele openbare informatie over wat gebeurde met deze “dierbare vriendinnen van Baudet”? Totdat er IETS hierover openbaar wordt gemaakt, weiger ik deze nieuwe sensatie verhaal van Dandy Baudet te geloven. Blijkbaar kan deze man niet leven zonder zijn dagelijkse dosis nep sensatie!
  Hopelijk zal de Uil van Minerva hem vast pakken, en hem via de Borealis wind naar een verre landen weg blazen!

  1. Kretoloog

   “O sole mio” mevr. Rosa, het zonnetje van DDS, laat ook haar lichtje schijnen over deze duistere zaak. Maar een borealis-wind had niet gehoeven, het stinkt hier al genoeg naar eigen roem.

   1. Rosasolis

    @Kretoloog. Bedankt voor uw interest in mij, en dat je me noemt:
    “het zonnetje van DDS”! Wat een eer, dank je wel. Want dat was altijd en nog steeds mijn doel, een van de zonnetjes voor DDS te zijn, tussen jullie domme trollen. Maar ik wil inderdaad altijd opkomen voor de waarheid. En als ik merk dat het fout zit met NEP berichten, schrijf ik over corruptie en waanzin, zoals het nu gaat in de FvD, met hun leider Baudet.

  2. Vliegenvanger

   De media houden dit stil, alles wat buitenlanders betreft word stil gehouden. Dit door de Nederlandse regering opgelegd.
   Want o,o het volk zou eens in opstand komen, en hou er dan maar rekening mee dat de rapen gaar zijn.
   Weg met dat linkse achterlijke zooitje in Den Haag, stem FvD of PVV Nederland moet weer van ons worden.

  3. Fonz

   Maar wat vindt rosasolios nou toch van het lastig vallen van vrouwen door Marokkanen?

  4. Blitzkrieg

   Rosasolis :
   Quote : “Waarom geen enkele openbare informatie over wat gebeurde met deze “dierbare vriendinnen van Baudet”?”
   NOS is the Dutch CNN | Biased News in Holland
   h**ps://www.youtube.com/watch?v=Ht-4NOtlO6A

  5. Ron

   Rosa jij praat over nep sensatie, maar doet daar een schepje zelf bovenop door te doen voorkomen dat er is gezegd dat de dames in het ziekenhuis liggen of lagen.

   Als er niet genoeg stof is om iemand zwart te maken ga er geen zaken bij verzinnen aub dan is je geloofwaardigheid nog minder dan het al het was.

   1. Rosasolis

    @Ron. De meeste vrouwen die ERNSTIG lastig gevallen zijn, (door 4 mannen),
    worden door de ambulance personeel zo spoedig mogelijk naar een ziekenhuis gebracht om onderzocht te worden. Er zijn vele soorten verwondingen. Soms kunnen ze ernstig zijn…daarom als iemand, man of vrouw werd ERNSTIG aangevallen,
    worden ze wel naar de spoed hulp van een ziekenhuis gebracht. Ik weet dit van ervaring, omdat ik werkte als verpleegkundig hulp in een vrouwen ziekenhuis gedurende mijn studenten jaren.

 27. Vrijedenkert

  Problemen mogen niet benoemd worden maar als dat wel gebeurd is links weer woedend maar het eigen falen op dit onderwerp is uiteindelijk de oorzaak!

  1. Original NL

   Dom, dommer, domst,links!

 28. Original NL

  Hoe dùrven die dames in de zelfde trein te stappen als onze geliefde marokkaanse “godenzonen”.
  Dat zal ze leren!
  Openbaar vervoer, het geliefde transportmiddel van links, mag alleen door, migranten ,migrantenlovers en linksaffers gebruikt worden.

 29. Vliegenvanger

  De Nederlandse regering maakt van mij een racist, door dat tuig te accepteren zoals ze doen en zijn. Opgetreden wordt er niet de die slappe hap in Den Haag. Nederlandse mensen zijn verraden door hun eigen regering. Ik snap niet dat Pim Fortuin is omgelegd ondanks dat hij opkwam voor eigen volk. En zo’n arrogante, Rutte kan gewoon op zijn fietsje rond rijden. Terwijl hij Nederland verraad, naar de afgrond werkt en helemaal kapot maakt.
  Nederland staat erbij en kijkt erna, en Rutte die fietst gewoon verder.

 30. Ralnov

  Beestje dient gewoon bij de naam genoemd te worden , een hond wat in een paardenstal word geboren is toch ook geen paard? Tyf toch op met dat politieke correctheid stelletje heikneukers!

 31. Dr. Knowswhy

  Ach ja die Baudet, hij kwam als een komeet, royeerde zijn hersenen,(Otten). En komt vervolgens 3 maal daags met tweetjes over het onrecht des vaderlands, en dantastische plannen. “Hyperloop vond ik een leuke, binnen 50 minuten naar parijs, hoe mooi” Vergeet baudetje ff dat de grenzen wel dan open moeten blijven.
  Meneer Baudet roeptoetert over actieplannen, maar heeft nog nooit een wetsvoorstel gedaan, maakt ophef als besluiten in uitvoering gaan, maar vergeet te reageren als besluiten genomen gaan worden. (Makkelijke gunning voor nieuwe zonne- en windmolen parken.) Leuk voor hem dat veel mensen hem volgen, maar als meneer Baudet nog lang door blijft gaan met harde scheten laten zonder een drol te leggen, is het zo klaar.
  Wel jammer, vorig jaar vond ik het een goede partij.

  1. Blitzkrieg

   Dr. Knowswhy :
   Quote : ““Hyperloop vond ik een leuke, binnen 50 minuten naar parijs, hoe mooi” Vergeet baudetje ff dat de grenzen wel dan open moeten blijven.”
   .
   Om een hyperloop te bouwen moeten de grenzen openblijven, tjonge jonge wat een logica.

   1. Dr. Knowswhy

    Om in 50 minuten naar parijs te reizen, ja…tsjonge jonge.
    Roeptoeteren over hyperloop, en een Nexit, gast niet samen.

    Dat was met Otten niet gebeurd.

    Jammer. Was een leuke partij, nu lijkt Baudet meer op een youtuber

    1. Fonz

     Sjoch een Dr. die zo verschrikkelijk stupide is..

     1. Dr. Knowswhy

      Wat zei ik?

      Juist, Baudet heeft zijn hersenen geroyeerd, denkt niet na over wat hij zegt. En dat blijkt dus weer. Keer op keer zet hij zich voor l*l. Drukker met media dan inhoud. Het is een flierefluiter…jammer

     2. Hard

      Dr. Knowswhy?

 32. Heras

  Ja klopt. Zelfs oudere vrouwen, zoals ik, worden “kech” genoemd
  Door een snotjong van ongeveer 14 jaar.

 33. RCS

  Niemand van ons is erbij geweest. Ook dhr. Baudet niet. Ik kan me voorstellen dat als jouw goede vriendinnen iets vervelends overkomt dat je daar uit boosheid iets over wilt zeggen. Was het een handige tweet, waarschijnlijk niet. Als deze vrouwen op een nare manier zijn lastig gevallen dan moeten ze aangifte doen en als dat jongeren met een Marokkaanse achtergrond betreft dan moet dat bij de aangifte kunnen worden gezegd en er niet zo schijnheilig over worden gedaan. Laten we elkaar ook niet voor de gek houden. Veel aangiftes verdwijnen in de bureaulade, niet uit onwil maar door gebrek aan tijd en mankracht bij de politie en daar is met name de VVD verantwoordelijk voor door keuzes in het verleden en het heden.

 34. Kleurloze Politiek

  Nou jongens het verhaal van Baudet
  Blijkt dus van geen meter te kloppen

  Ten eerste: waren het geen Marokkanen

  Ten tweede : waren het NS medewerkers in burgers die de meiden om hen kaartjes vroegen

  Ten derde : wilden de betreffende meiden of beter gezegd De Vriendinnen van Baudet niet mee werken met de NS medewerkers

  Dus hoe zielig kun je zijn als partij voorzitter
  Om dit op sociale media te zetten..
  En dit moet het land gaan regeren ..echt een vernedering van jawelste voor rechts..

  1. Beukman

   Je was me voor.
   Pinokkio Baudet liegt niet alleen in de Tweede Kamer, hij liegt overal.

   1. Hard

    Zeugman?

 35. Beukman

  Inmiddels is gebleken dat Thierry dit hele verhaal van A tot Z bij elkaar heeft verzonnen. Sterker nog: die “vriendinnen” belemmerden de controleurs (waarvan er een een donkere huidskleur had) bij het doen van hun werk.
  Komt er nog een rectificatie? Van Baudet? Van DDS?

  ad.nl/politiek/ernstig-lastiggevallen-vriendinnen-van-baudet-wilden-zelf-niet-meewerken-aan-controle~a88abcc0/

  1. Rammstein

   Ik zou me ook ernstig lastig gevallen gevoeld hebben als een man met een Marokkaans uiterlijk (volgens het artikel de agent) in burger mijn plaatsbewijs vorderde. Als je er niet van op de hoogte bent dat controles in burgerkleding plaats vinden is het volstrekt logisch dat je dat als zodanig ervaart. Alle begrip voor de lastig gevallen meiden.

   1. Beukman

    Lul je er maar weer uit, Rampstein. Er waren 2 controleurs, minstens 1 was een blanke (van de 2e weten we het niet).
    Ze legitimeerden zich, maar de vrouwen weigerden hun kaartjes te laten zien.
    Toen kwam er nog een agent bij, met een donker uiterlijk. Uiteindelijk lieten ze hun tickets zien. Die mensen deden gewoon hun werk, en controle in burger is doodnormaal.

    Pinokkio Baudet schrijft echter: Twee dierbare vriendinnen zijn ernstig lastig gevallen door 4 Marokkanen in de trein. Aangifte doen natuurlijk volstrekt zinloos.

    Daar klopt dus geen hout van.
    Geef het nou maar gewoon toe vriend, want de vlek waarin je wrijft wordt alleen maar groter.

    1. Rammstein

     Het is mij niet bekend dat een ‘controle in burger normaal’ is, Beukman. Maar ik heb de laatste 50 jaar dan ook niet in het openbaar vervoer gezeten.

     Een controle in burger lijkt mij overigens helemaal niet normaal. Als je weinig reist komt het bedreigend over als je er niet van op de hoogte bent en een wildvreemde vent (met zwart haar en lichtgetinte huid zoals op een foto te zien is) in een parka vraagt je onverhoeds om je plaatsbewijs. Kom nou even, doe normaal: natuurlijk vat je dat op als lastig vallen. En ook het tonen van een legitimatie (wapperen met een kaartje) overtuigt niet meteen. De vrouwen hebben het in eerste instantie waarschijnlijk opgevat als een intimiderende versierpoging en waren daar niet van gediend. Zeer begrijpelijk!

     1. Beukman

      Groter en groter wordt die vlek, @Stamptrein. Toen er nog touwtjes uit brievenbussen hingen en moeder de vrouw thuis op haar man zat te wachten met de stamppot, de tijd dus zo’n beetje dat jij voor het laatst in Amsterdam was, werd er nog niet in burger gecontroleerd.

      Maar om de pakkans te vergroten doen ze dit al een tijdje wél, in weerwil van wat Thierry-groupies beweren. Het wordt nota bene van te voren aangekondigd over de intercom. En als een passagier het niet vertrouwt, dan moet zo’n controleur zich gewoon identificeren.

      Feit is dat Baudet het niet gewoon niet goed heeft gezien, maar dat hij heeft staan liegen dat barstte.
      Ook vreemd bovendien dat Pinokkio zijn “vriendinnen” niet even te hulp schoot tegen deze “Marokkanen”. Zou hij nog laf zijn ook?

      De mensen in deze draad die schreven dat ze het verhaal niet vertrouwden, hebben gewoon gelijk. Ik raad Pinokkio aan om in het volgende Thierry-Journaal zijn excuses aan te bieden aan het Marokkaanse volk.

     2. Hard

      Zeugman?

     3. Rammstein

      ?? Ook vreemd bovendien dat Pinokkio zijn “vriendinnen” niet even te hulp schoot tegen deze “Marokkanen”??

      Uit de tweet van Baudet blijkt overduidelijk dat hij er niet bij was maar dat de vriendinnen hem van het voorval op de hoogte stelden. Hoe kan hij hen dan te hulp schieten goochem?

      Excuses aanbieden aan het Marokkaanse volk zou volkomen misplaatst zijn. Uit alles blijkt dat het een -voor de vrouwen zeer onaangenaam- misverstand is geweest. En Baudet heeft over VIER betrokken burgercontroleurs getwitterd en niet over alle Marokkanen, Deugmans. Wat ben je toch een gereformeerde fatsoensridder.

    2. Original NL

     Ja een ministerpresident in spè moet leren liegen.. hij is gewoon nog niet zo goed als rutte.
     Maar we hebben nog een jaar!
     Gek dat zelfs het journaal hier melding van maakt..over rutte’s leugens komt nooit een item in het nieuws.( het nieuws is maar 20 minuten lol)
     Maar als het waar is, valt mij dit als FVD aanhanger tegen van Baudet, als je de verkiezingen wil winnen moet je hier geen gewoonte van gaan maken.
     Maar misschien heeft hij het van horen zeggen..en was de info niet juist…we wachten af.

     1. henk43

      Dit is niet gewoon liegen. Nee dit is opruien .En rammelaar probeert het ook nog goed te praten.Hoe diep kun je zinken!

     2. Hard

      “Maar misschien heeft hij het van horen zeggen…”

      Zijn er dan geen Marokkanen die vrouwen lastig vallen?

    3. Hard

     Zeugman?

     1. Beukman

      Jij hebt het nogal bont gemaakt bij de Here Jezus, harde sponz. Je hebt Zijn naam door het slijk gehaald, en Zijn Vader is behalve God ook een gewone vader: hij pikt het niet.

      Weer is er een streepje bijgekomen achter je naam en nu is het echt één streepje te veel. Je weet inmiddels wat de consequenties zijn. Ik wens je veel sterkte.

     2. Hard

      Zeugman?

    4. Ron

     Ben wel vereerd beukje dat ik je vandaag een spreekwoord heb geleerd.

     Maar wat iedereen vergeet van de linkse kerk. Er is nu zogenaamd een getuige die het heeft gezien, maar klaarblijkelijk is dat een ander voorval dan dat van Baudet.
     Die zogenaamde linkse getuige wist die aan de hand van Baudet zijn tekst over alleen vriendinnen zonder naam welke dames er precies bedoeld werden?

     Fake news fake getuige.

     1. Hard

      @Ron: Zijn er geen terrormarokaantjes dan?

     2. Ron

      Ik denk dat je mij verkeerd begrijpt.
      Ik zeg dat die getuige fakenews is en wel degelijk dat wat jij zegt wel een probleem is.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.