Video! Annabel Nanninga maakt gehakt van linkse gekkies die excuses voor slavernij willen aanbieden!

Serieuze problematiek wordt er nauwelijks tot niet besproken in de Amsterdamse raad. Liever zanikt men daar over onbenullige thema’s of over kwesties die totaal niet relevant zijn. Vandaag was het thema: ons slavernijverleden. Sommige partijen vinden namelijk dat wij – dit wij is nogal abstract en vaag gedefinieerd door de beschuldigende partijen – excuses moeten aanbieden. Voor iets wat wij zelf niet hebben gedaan. Snapt u het nog?

Excuses aanbieden voor slavernij. Absoluut niet! Althans dat is waar de speech van Annabel Nanninga overging in de Amsterdamse raad eerder vandaag.

Uiteraard praat er niemand slavernij goed. We weten allemaal dat slavernij en slavenhandel immoreel is. Maar het is incorrect om hedendaagse generaties de schuld te geven voor iets wat eeuwen geleden plaatsvond. Daarom zijn excuses – zoals Amsterdam het voor ogen heeft – nergens voor nodig.

Terecht stelt Nanninga dat excuses – of soms herstelbetalingen – nergens op slaan. Want de daders in kwestie bestaan al enkele eeuwen niet meer, ook lopen er geen slachtoffers meer rond. Dus wie moet er nu precies excuses aanbieden aan wie?

Amsterdam was zo slim om een commissie op te richten dat super onafhankelijk is. Allemaal radicaal linkse mensen die een grove haat hebben aan de ‘boze witte man’, van deze commissie kunnen we uiteraard een zeer deskundig en objectief rapport verwachten.

Zoals we Nanninga kennen heeft ze helemaal niks met deze emoterreur en onzin-politiek. Vandaag haalde ze het voorstel dan ook helemaal onderuit! Plus één voor de altijd scherpe Nanninga! Want laten we wel wezen, er zijn veel urgentere problemen in onze hoofdstad!

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

30 reacties

 1. Forza

  Nanninga heeft niets met deze emoterreur. Daar kan ik inkomen. Maar kan zichzelf wel bezinnen over de emoterreur die uitgaat van de standbeeld verering van JPzn Coen die in stand wordt gehouden.

  1. Fonz

   Jullie nedermoslims moeten niet zo zeiken, jullie zijn een stel relnichten, die een minachting naar mijn Nederland tentoon spreiden die niet van domme huizen is, echt wat zijn jullie om te kotsen gewoon..

   1. Forza

    Voor van Oldenbarneveldt heb ik respect. Als standbeeld. Heb hem natuurlijk niet persoonlijk gekend. Hij leek mij geen koppensneller.

   2. Mrs. Robinson

    Mensen met jullie aanspreken is onbeleefd.

    1. Peetjoh

     Jullie is jodenvolk.

   3. Julian

    Gelukkig is jouw Nederland niet mijn Nederland. Domoor!

 2. Lambieck

  Serieuze problematiek wordt er nauwelijks tot niet besproken in de Amsterdamse raad. Liever zanikt men daar over onbenullige thema’s of over kwesties die totaal niet relevant zijn.
  Vandaag was het thema: ons slavernijverleden.

  Annabel zanikt dus over onbenullige thema’s of totaal niet relevant zaken.

  1. Baron von Munchhausen

   Lambieck

   Neem snel je pilletje, je gaat weer wartaal uitslaan!
   Voor je naar je bedje mag je nog een pilletje!
   En dan……….tanden poetsen en dan,…..mag je dromen van de Super-Moslim-Kabouterwereld waarin we kwade mensen de kop afhakken!

   1. Lambieck

    Dank voor uw ongevraagde adviezen.
    De shredder was er bijzonder blij mee.

    1. Fonz

     Lampik?

     1. Stanly2000

      Nee, kokkie!

  2. Fonz

   “Vandaag was het thema: ons slavernijverleden.”

   Nee lampik, het gaat over excuus maken over dat verleden, het verleden waar ik en nog 17 miljoen Nederlanders niets mee te maken heb(ben)

   1. Canta

    Waarom worden dan, wanneer 1 moslim een fout maakt, alle moslims daar op aangekeken?

  3. Bullshit16

   Lam zak
   Wie begint hier over dan lul als die linkse ratten er niet over begonnen zijn had je annabel er niet over gehoord klootzak den eerst na voor dat je wat zegt

   1. Ron

    Dat had hij nog niet door. Gebeurt vaker dat links zo gedreven is om de reacties op een onderwerp te veroordelen dat ze de oorzaak van die reacties over het hoofd zien en dan volledig op hun bek gaan.

  4. Peetjoh

   Links begon .

 3. Fonz

  Ze grijpt iedereen even flink bij de kladden……….

 4. Trots Boreaal

  In het cultuurmarxistische paradigma is het aanbieden van excuses voor vermeende misstanden die generaties geleden plaatsvonden niet zonder oikofobische logica: je drukt er de morele minderwaardigheid van je eigen cultuur mee uit en vanuit een masochistische lustbeleving wordt daar intens deuggenot aan ontleend.

  Het oogmerk en het uiteindelijke effect is verzwakking van eigen cultuur en volk.

  1. Lambieck

   masochistische lustbeleving, cultuurmarxistische paradigma, oikofobische logica,
   Welke mede-Belg zou er toch achter die naam zitten?

 5. Bullshit16

  Wederom heeft annabel gelijk excuses aanbieden aan wie schijt aan die linkse ratten als je excuses maakt dan willen ze weer schadevergoeding aan wie dan
  Laat mij toch niet lachen man het gaat ze juist om die schadevergoeding daarom rug regt houden in geen excuses maken laten ze maar de ram bam krijgen dat linkse kut volk
  Stem fvd of PVV uit de eu

 6. Shadow1100

  Wij, mannen, eisen een enorme schadevergoeding van ALLE vrouwen, omdat jullie, in de persoon van Eva, onze voorvader, Adam, een appeltje hebben laten eten van de verboden boom, waardoor wij nu niet in het aards paradijs wonen……..

  1. kees cup

   shadow

   Volgens een paar miljoen import Nederlanders (2e generatie mee geteld) schijnt dat paradijs toch ergens in Nederland te liggen.

 7. Yoyo

  Goed verhaal, Annabel !
  Geen speld tussen te krijgen.
  Toch nog wat gezond verstand in Amsterdam.

  1. Buzz68

   Als het aan mij ligt zou ze beter tot haar recht komen in de landelijke politiek.
   Talentvolle dame!

 8. Rud56

  Compleet geestelijk gestoord dat linkse zooitje in dat Amsterdamse gemeentebestuur.
  Wanneer worden de excuses gevraagd van de islamlanden, landen die vele, zeer véle blanke, ja, b l a n k e, slachtoffers hebben gemaakt vele eeuwen geleden? Nou??

  Annabel is in ieder geval een héél verstandig en zéér intelligent politica, een helder licht in dat duistere en totaal wegrottende Amsterdam.

 9. Rogerio

  Aimabel for president! De enige met hersens in die communistische gemeenteraad.
  Verbazingwekkend overigens dat DDS er geen verhaal aan koppelt over haatheks Simons die ongetwijfeld de initiator is van dat achterlijke slavernij gedoe is; SS verschijnt normaliter toch vrijwel dagelijks hier in de kolommen …..?

 10. Mrs. Robinson

  Waarom is Annabel zo belangrijk voor DDS ?

 11. DidiMadloba

  Excuses aanbieden is onzin. Je vraagt om excuses = verontschuldiging als je iets verkeerds hebt gedaan. I beg your pardon, ich bitte um Entschuldigung. In andere talen doen ze het wel goed.

  Dus de Nederlandse overheid zou eigenlijk om vergeving moeten vragen aan voormalige slaven. Maar die leven al lang niet meer.

  Nanninga wordt overigens betaald om zich bezig te houden met gemeentepolitiek, en slavernijverleden hoort daar niet bij.

 12. Peetjoh

  Geen excuus. Nergens voor nodig. #ikben eentrotsehollander. Trots op ons slavernijverleden. Trots op de voc waar mijn overgroot opa en opa allebei bij zaten. Ik heb mooie dingetjes uit Nederlands Indieë. Waar ze flink voor gedokt hebben daar. Ik wil wel excuses van al die negers. Voor alle berovingen. Voor alle verkrachtingen. Voor alle inbraken. Voor alle mishandelingen die gebeurd zijn met mijn landgenoten toen Ik leefde. En wat gebeurde door buitenlanders die nog steeds hier zijn. Ik wil excuses van een Argentijn die zei dat wij niet bestonden. Ik wil excuses van een Duitse bierpul die z’n voorvader mijn land aanviel met z’n leger.

 13. evil knievel

  N ik maar denken dat t niet erger kon daar in Afrika aan de Amstel!?
  Helemaal van t padje n van 1,tot aan de rand volgescheten pot gerukt!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.