Zien! Geert Wilders laat van zich horen in de rechtbank: ‘Ik word al tien jaar vervolgd, en de politiek bemoeide er zich mee!’

Veel emoties vandaag bij de rechtszaak van Geert Wilders. Wilders en consorten speechten subliem over de corruptie bij onder andere Justitie en de politiek. Wilders ziet dit als niks anders dan een heksenjacht. Naast de rechterlijke macht, probeert ook de politiek hem monddood te maken. Bewijzen zijn er genoeg, maar de bewijzen worden simpelweg opzij geschoven, schandalig aldus Wilders. 

Volgens Wilders mogen ze allemaal op het matje worden geroepen en onder ede staan: de premier, Van der Steur, Opstelten en alle andere betrokkenen. Politici en ministers ontkende enige betrokkenheid maar met al het bewijs is dit gewoon onhoudbaar!

Wilders is geschokt van de gang van zaken. Een eerlijk proces kan men dit niet noemen, al vanaf het begin was alle objectiviteit ver te zoeken. De haat naar Wilders was het motief, en dat betreurt Wilders het meest.

Nederland blaft graag andere landen af die hun rechtstaat afbreken – helemaal terecht zulke kritieken – maar ondertussen is er bij onze eigen rechtstaat geen enkel spoortje van objectiviteit te vinden als het gaat om het proces Wilders. Ineens vallen de schuimbekkende politici over elkaar heen om Wilders te kunnen vervolgen en/of publiekelijk aan te vallen.

Ondanks het vele bewijs is het OM van mening dat er geen bewijs is voor politieke beïnvloeding. Ze zijn compleet gek daar…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

28 reacties

 1. nu ik

  tja , overduidelijk dat het OM door een hogere macht beïnvloed is. Immers het OM kwam zelf meermaals tot de conclusie dat er GEEN strafbare feiten gepleegd zijn.

  Vervolgens wordt er vervolgd omdat er sprake is van normvervaging. Laten we voorop stellen dat het hele spel normvervaging is.

 2. Marija

  Hier wordt net zo lang gelogen, bedrogen en gemanipuleerd tot men het gelijk naar zich heeft toegetrokken en ook de winst. Barbertje moet hangen en zo zal het gaan.
  Net zoals met de komende verkiezingen, de vvd gaat achterover hangen en rutte4 komt er aan. Hij straalt het uit, mij doet niemand wat.

 3. Cootje

  Welke rechtstaat ???

 4. Cootje

  Als 2 banken hun strafzaken kunnen afkopen voor 750 miljoen € en er niemand. Individueel wordt vervolgt . Let wel waar deze bedrijven miljarden aan hebben verdient, met de bouwfraude ging het het zelfde , behalve de klokken luider / die zat niet in het old boys netwerk/ de rechtsstaat is gebaseerd op willekeur en bevooroordeelde rechters van een bepaalde politieke Kleur , die met hun diner vrienden de boven laag hun hand boven hun hoofd houd . Af en toe moet er een rotte appel vallen , een jaartje met een riante wachtgeld in de schaduw wachten op een mooi baantje

  1. crimson1960

   En wie betaalt die 750 miljoen? Precies, wij.

 5. Cootje

  Als je al 10 jaar een premier hebt die geheugen verlies aan 70 burger doden heeft , die zijn bonnetjes kwijt is , die zwart gelakte documenten tevoorschijn tovert, die collega’s verdedigt die bij Poetin in de achterkamer wat heeft gehoord, die mensen electoraal misleid met 1000€ , de een NEE in een referendum Over de corrupte staat Oekraïne gewoon met bijlage naar tevredenheid Brussel met JA beantwoord , maar in een bananen democratie kom je er mee weg

 6. Hendrie1963

  Dit is verkiezingsfraude . Opnieuw de verkiezingen. Anders was de landverrader rutte nooit de grootste geworden. En al die bedriegers 20 jaar opsluiten zonder dat ze vervroegd vrijgelaten worden. Maar de dementie zal wel weer toeslaan bij criminele rutte.

 7. Heras

  Er is zo’n ophef ontstaan over een tweet van Baudet.

  Nou, laat ik aangeven dat ons kabinet rascistisch is naar Wilders toe. Wat een verraad.
  Ik ben helemaal klaar met links; de hypocrisie ten top.
  Wel Wilders en Baudet afbranden; maar eigen verantwoordelijkheid en eerlijkheid is ver te zoeken.
  Tjonge, en dat noemt zich de overheid???

 8. Pijnstiller

  Dat dit een politiek proces is, staat buiten kijf.
  Het kartel durfde een nieuwe politieke moord niet aan na Pim Fortuijn.
  Dan maar een politiek proces, moeten ze gedacht hebben.

  Alle buitengrondwettelijk methodes worden door het kartel aangegrepen.

  Het enige dat ik mijzelf afvraag is hoe lang het duurt voor het kartel Baudet buiten spel gaat zetten. En natuurlijk hoe? Moord, een politiek proces of wat nog meer?

  Mijn hemel hoe gaat deze generatie de geschiedenisboekjes in.

  1. Watcher

   Baudet zet zichzelf wel buitenspel..

   1. Cycle25

    Dat bepaalt de kiezer, o wacht…Nederland…bananen democratie, ja..je hebt gelijk.

 9. Watcher

  Geert, nog een jaar deze soap en het is je gelukt.
  Wat een aandacht voor – minder, minder.
  Hadden ze maar naar mij geluisterd 🙂 :), op het randje, maar er niet over heen.
  Sukkels.

  1. nu ik

   zelfs niet op het randje, gewoon minder minder minder , deze mening kan en mag iedereen verkondigen.

   Het OM geeft dankzij die domme linkse subjectieve politiek Wilders een schitterend draagvlak. Zielig om Wildesrs de schuld te geven van het hetze proces en prachtig hoe duidelijk wordt dat de hoge ambtenarren en de minister gewoon gelogen hebben.

   met de kennis van nu ……………….. 🙂 🙂 🙂 geweldig

 10. Cycle25

  Politiek correct, of terwijl globalisme is het strijdtoneel, en gaat op voor Trump, Wilders, Baudet, Farage en alles wat niet met deze club te maken heeft.

  Sponsored by Bilderberg, Open Society Foundation, en nog meer vuiligheid wat beslist hoe onze bankrekeningen leeg getrokken gaan worden.

 11. Kidogo

  En zometeen ook betalen om je belasting aangifte te kunnen (verplicht) te kunnen doen.
  Waar gaan we naar toe ! Stem FVD en let kick out al die idioten !

  1. Politiek Profeet

   Stem PVV, dat werkt een stuk sneller dan onze twitterboy….echt waar…

  2. Fonz

   Tja hoorde het vanmiddag op de radio, net als de rente die je moet betalen voor je spaargeld…..waar gaat het heen…

 12. DeDenker

  ik heb ergens een bericht achter gelaten .Dat rechter’s worden gekozen met invloed van politieke partijen die op dat moment aan de macht zijn .en zie daar ook klasse justitie door onstaan , Geert Wilders is daar het grote voorbeeld van ( we hebben toch een meerdere politiek stelsel voor toch ?)Maar is waarschijnlijk een groot gevaar net als Baudet , Maar voor wie zijn zij een gevaar ?? Voor wie nu aan de macht is en ons uitkleed? en wij er gewoon niet meer bij kunnen hebben ,en dat mag niet worden gezegd ?? enne o ja even over dat prinsesje die via de rechterlijke macht haar zin heeft gekregen ! geachte dorps bewoners haal een beton schaar en knip het slot eraf en ga massaal even een wandeling maken over het pad waar mensen als decennia langslopen

 13. DeDenker

  al

 14. DeDenker

  Je hoeft het niet met Geert Wilders eens te zijn ,maar wie hem nu niet steunt !? is voor mij geen knip voor de neus waard ,als hier niet zo duidelijk is gebleken dat de zittende macht hier willens en wetens ! iemand probeert kapot te maken met alle bewijzen dat de politiek zo zichtbaar verrot is en duidelijk is geworden dat er een heksenjacht op die man is losgelaten .Geloof ik niet meer in democratie in huidige vorm

 15. Kristalix

  Politiek Den Haag is corrupt.

  Dat is al jaren zo. De zaak Wilders is slechts een voorbeeld.

 16. Response

  Het OM vind ik rot tot op het bot. De vvd vind ik rot tot op het bot. Alles wordt uit de kast getrokken om kansrijke tegenstanders uit te schakelen. En als dat niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan. Stem ze weg!!

 17. Angelus pacis

  Het openbaar ministerie bleef maar hameren op het feit dat zij naar ‘ eer en geweten’ gehandeld hadden. Hele dure woorden met weinig waarde. De gemiddelde NSB’er handelde ook naar eer en geweten…….

 18. Rosasolis

  Wilders lijdt nu aan paranoia. Gedurende de proces gisteren verklaarde hij dat de rechtbank door politiek is beinvloed. Waarna een van de advocaten meteen verklaarde
  dat politiek helemaal niets te maken heeft met de klachten en de proces. Blijkbaar heeft Wilders geen enkele van de van de vele documenten gelezen. Alweer was er geen eind-uitspraak, zodat volgende maand gaat deze proces door…en door.

  1. musicmaniac

   Waarna een van de advocaten meteen verklaarde
   dat politiek helemaal niets te maken heeft met de klachten en de proces. Ooit een linkse en eerlijke rechter gezien? Onderzochte feit: Rechters zijn grotendeels D66 aanhangers. Hoe links wil je het nog meer hebben?

 19. Cesare

  Die gasten van het om zijn net zoals rechters van die d666-ers. En die haten wilders en zijn partij.

 20. liefdevol rechts

  democratie….. wat betekent dat? is dat niet kunnen zeggen wat je denkt?
  is het verboden nog te zeggen wat er omgaat bij de meerderheid?
  is het enkel de linkse democratie die telt?
  enkel als je meegaat met links dan ben je goed en wordt je gehoord?
  als je een andere mening hebt dan ben je een racist, een nazi, en discrimineer je?
  en dan wordt je zoals Geert Wilders jarenlang gedemoniseerd!
  is dat de hedendaagse democratie?

 21. Bolkestein

  Het moge vrij duidelijk zijn dat Gökmen T. niet onder de indruk is van onze rechtstaat, dit lag uiteraard volledig in de lijn der verwachtingen.</blockquote.

  Dat geldt toch voor alle Moslims?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.