AANBIEDING! 3 GESIGNEERDE boeken van BAUDET en HIDDEMA! Wees er snel bij want OP=OP

Het gaat erg snel met de boekenactie van Forum voor Democratie. Drie dagen geleden deelden wij hun aanbieding — drie gesigneerde boeken voor slechts 60 euro — met onze lezers. Na die eerste dag waren er al 200 pakketten verkocht. En het blijft maar doorgaan. Daarom deze update: over een paar dagen eindigt deze aanbieding (maximaal!) dus doe er je voordeel mee: koop nu het nog kan.

De boeken die in het pakket zitten zijn:

 • Breek het Partijkartel! (2017)
 • Van elk waarheen bevrijd (2018)
 • Mr. Hiddema in de Politiek (2018)

De boeken worden persoonlijk gesigneerd en worden binnen enkele dagen al bij je thuis geleverd. Zeker in deze tijd, waarin we allemaal ook nog eens binnen moeten blijven, is zo’n pakket natuurlijk méér dan welkom. Zo komen we de komende week of twee in ieder geval wel door.

Het is mij verzekerd dat het einde van de campagne al in zicht is omdat het erg snel gaat. Daarom dus deze update, omdat ik niet wil dat er lezers zijn die straks bij zichzelf denken, ‘Ah, ik wilde dat inderdaad doen, maar dacht dat het over een week nog wel kon.’ Nee, dat kan vrijwel zeker niet.

Doe jezelf een plezier en koop dit pakket. Dit zijn echt schitterende boeken. Door ze te lezen begrijp je de opkomst van FVD én het ideologische fundament van de partij beter dan ooit — en zeker beter dan de fopjournalisten van het mediakartel.

Oh, en voor iemand iets roept: ja, ik heb zelf ook een boekenpakket besteld. Sterker nog, ik heb er drie besteld — eentje voor mezelf, en de twee andere pakketten met boeken om weg te geven aan vrienden, kennissen en zakenrelaties.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

29 reacties

 1. Meriadoc Brandebok

  “over een paar dagen eindigt deze aanbieding (maximaal!)”

  Dat is geen spectaculaire aanbieding, maar een truc zoals winkeliers die soms toepassen. Men haalt een veel te hoge prijs door om vervolgens de schijn te wekken dat de klant een geweldige slag slaat.

  Kijk even naar de originele prijs van die boeken toen ze nog in de verkoop lagen: h**ps://boekenprijs.cvdm.nl/WVP.Pub/ProductZoeken.aspx

  19,99 + 20,99 + 19,95 = 61,-. Je krijgt dus maar een euro korting op de normale consumentenprijs.

  Slim gedaan, daar niet van.

  1. Blitzkrieg

   Meriadoc Brandebok :
   Quote : “Slim gedaan, daar niet van.”
   Het betreffen hier gesigneerde boeken die een hogere prijs hebben, het rekensommetje van juffie gaat dus even niet op.

   1. Lambieck

    Correct.
    Met een persoonlijke grote boodschap plus handtekening van de Messias himself betaalt u slechts tachtig eurootjes extra.
    Baudet is dol op zijn volgelingen en vooral op hun bankrekening.

    1. Blitzkrieg

     Lambieck : Niet als je dus van deze aanbieding gebruik maakt, wat zijn sommige mensen toch ook lekker simpel.

    2. Fonz

     lampik is een antichrist

     1. Thierry Trollinator

      777?

   2. Meriadoc Brandebok

    @Blitzkrieg

    Gesigneerde boeken stijgen niet opeens pak ‘m beet tien euri in waarde, tenminste niet voor zover ik – redacteur bij een uitgeverij – dat weet.

    1. Blitzkrieg

     Meriadoc Brandbok :
     Quote : “Gesigneerde boeken stijgen niet opeens pak ‘m beet tien euri in waarde, tenminste niet voor zover ik…”
     Dat de gesigneerde boeken duurder zijn is een feit, dat jij het er niet voor over hebt is een ander verhaal. Jij zou sowieso de boeken niet kopen dus wat is je probleem eigenlijk?

     Quote : “Men haalt een veel te hoge prijs door om vervolgens de schijn te wekken dat de klant een geweldige slag slaat.”

     Wellicht heb je last van je eigen syndroom, om vervolgens een enorme flater te slaan.

     1. Meriadoc Brandebok

      @ Blitzkrieg

      Dat is onzin. Als drie boeken bij elkaar 60,- (afgerond) zijn, ze ze niet opeens bij elkaar 120,- na een krabbeltje van de auteur. Of de auteur moet een verschrikkelijke afzetter zijn, die de lezer geld uit de zak wil kloppen.

      De consumentenprijs van de drie boeken is – afgerond – zestig euro, Baudet verkoopt hen voor 60 euro en zegt dat het aan aanbieding is. Gewiekst.

    2. CLoVis

     @baby-aap
     Nu slaat de humor pas echt genadeloos toe

     ‘…zover ik – redacteur bij een uitgeverij –..’

     De enige vorm van uitgeverij waar jij mee te maken hebt is de sociale dienst.

  2. Fonz

   occult fantasietje doet ook al zijn werk gratis natuurlijk…

   1. CLoVis

    En anders doet hij een beroep op de bijzondere bijstand.

 2. inert

  Ik heb het pakket gisteren ontvangen, ivm de Corona problematiek, nu veel tijd om ze te lezen!
  Komen mooi naast “mein kampf” op de boekenplank te staan!

  1. Heinz

   Hoezo ? Waartegen bent u aan het strijden?

  2. Ab Infinitum

   Bij mij op de plank: “Bij ons in Auschwitz” een zeer aangrijpend boek. Het is ook maar het beste om het in gedeelten te lezen. Waartoe een ideologie kan leiden. Uitermate triest. Arnon Grunberg is de auteur.

   1. Peetjoh

    Zeg maar wat nou gebeurt met de klimaat ideologie. Niet in het gareel is paria.

   2. Fonz

    islam ideologie!

    1. Ab Infinitum

     U wilt het niet begrijpen en daarom ontloopt u de discussie. Het kan ook een beperking bij u zijn om het drama Auschwitz serieus te nemen en te kunnen begrijpen. Jammer @Fonz

 3. Piet51

  Wat een boeiend spel is dot toch. Maar ik verbaas me er wel over, dat Baudet zoveel geld vraagt voor een handtekening van hem. En nog veel meer geld voor een persoonlijke boodschap. Wat houden die schrijfsels eigenlijk in, vooral die persoonlijke boodschap boeit me? Een beetje artiest of sporter geeft een handtekening gewoon zo maar weg. Wat voor beeld heeft Baudet van zichzelf, als hij dat op deze manier te gelde wil maken? Bescheidenheid is voor een politicus niet nodig en alleen maar lastig. Maar is dit niet een overdreven zelfbeeld, zoals narcisme ook wel eens wat relativerend wordt omschreven? Krijgen we binnenkort het verzoek om hem met “meneer doctor” aan te spreken, of “Geliefde Grote Leider”?

  Van de Galien begrijp ik ook niet. Onlangs nog het lidmaatschap van FvD opgezegd vanwege een wat onhandige tweet van Baudet, daarna snel weer lid geworden en nu deze promotie-acties en al een tijdje het boek “De aanval op de natiestaat” bij DDS in de aanbieding. Dat is geen automatische Google-reclame, want anders zou het bij mij geblokkeerd worden.

 4. Piet51

  Dat boek “Mr. Hiddema in de politiek” is helemaal niet door Hiddema geschreven, maar door Stan de Jong. Het gaat wel OVER Hiddema en geeft ook wel een boeiend inkijkje in zijn binnenwereld. Hij geeft o.m. aan hoe hij met zijn slimme pleidooien zware en gevaarlijke criminelen buiten de gevangenis heeft gehouden en daar soms ook wel een beetje bezorgd over was. Hij toont zich daarmee niet de bikkelharde crime-fighter die hij nu wel eens probeert uit te stralen.

  1. Piet51

   Ik vergis me. Dit boek “Mr Hiddema in de politiek” van Stan de Jong ken ik niet. Ik zie dat ik doelde op “MR. Hiddema – Strafpleiter, dandy, dwarsligger”, dat ik een tijdje geleden al las. Ik vergiste me in de titel.

   1. CLoVis

    @Pet
    Jij bent toch helemaal klaar met DDS;
    donderstraal dan een eind op met jouw zelfbevredigende commentaren.

   2. Beukman

    @Piet
    Nieuwsgierig geworden naar “Mr Hiddema in de politiek”; even gedownload. Leuk boek met ook een paar personages die inmiddels uit de partij zijn getrapt, zoals Tauma en Otten.

    FvD als schelmenclub, die ontdekt dat het er in de politiek anders aan toegaat dan in Dik Trom. Jammer. Ik blijf een zwak houden voor die partij, al zal ze mijn stem never nooit krijgen.
    Warm aanbevolen, dit boek.

    1. CLoVis

     @beukenoot

     Zaadje,
     dit boek kun je alleen tegen betaling downloaden;
     dat is niets voor goedkope idioten als jij.

     1. Beukman

      Probeer het eens inhoudelijk @Clovis, en niet op de persoon.

     2. CLoVis

      Probeer het eens met de waarheid, linkse droeftoeter.

     3. Beukman

      Snap je het werkelijk niet, @Clovis?

      Niemand die op een blog als dit komt om met anderen van gedachten te wisselen, moet menen dat hij de waarheid in pacht heeft. Er kan anders immers geen discussie plaatsvinden.

      De discussies die worden gevoerd gaan in principe niet over de degenen die komen discussiëren, maar over een onderwerp dat door de schrijver van een stukkie is aangedragen.

      Daarom nogmaals: probeer het eens inhoudelijk @Clovis, en niet op de persoon. Als je niks te zeggen hebt, ook best.

 5. Bullshit16

  Wat een stelletje eikels hier en zeker van die linkse ratten wie zegt dat je die boeken moet kopen.de enige en dit kut land is dat je nog vrij bent om die boeken te kopen je bent niks verplicht stelletje jaloerse krengen als die boeken van robot jetten was geweest dan was er geen haan die er naar kraaide en dan is nog zo dat de meeste landverraders partijen dik subsidiegeld krijgen wat fvd ook niet krijgt
  Stem fvd of PVV uit de eu

 6. Robert75

  Als die drie boeken normaal 120 Euro kosten samen dan vind ik ze toch behoorlijk prijzig eigenlijk.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.