baudet en hiddema boeken

AANBIEDING! 3 GESIGNEERDE boeken van BAUDET en HIDDEMA! Wees er snel bij want OP=OP

Geen categoriemrt 28 2020, 15:30
Het gaat erg snel met de boekenactie van Forum voor Democratie. Drie dagen geleden deelden wij hun aanbieding -- drie gesigneerde boeken voor slechts 60 euro -- met onze lezers. Na die eerste dag waren er al 200 pakketten verkocht. En het blijft maar doorgaan. Daarom deze update: over een paar dagen eindigt deze aanbieding (maximaal!) dus doe er je voordeel mee: koop nu het nog kan.
De boeken die in het pakket zitten zijn:
De boeken worden persoonlijk gesigneerd en worden binnen enkele dagen al bij je thuis geleverd. Zeker in deze tijd, waarin we allemaal ook nog eens binnen moeten blijven, is zo’n pakket natuurlijk méér dan welkom. Zo komen we de komende week of twee in ieder geval wel door.
Het is mij verzekerd dat het einde van de campagne al in zicht is omdat het erg snel gaat. Daarom dus deze update, omdat ik niet wil dat er lezers zijn die straks bij zichzelf denken, 'Ah, ik wilde dat inderdaad doen, maar dacht dat het over een week nog wel kon.' Nee, dat kan vrijwel zeker niet.
Doe jezelf een plezier en koop dit pakket. Dit zijn echt schitterende boeken. Door ze te lezen begrijp je de opkomst van FVD én het ideologische fundament van de partij beter dan ooit -- en zeker beter dan de fopjournalisten van het mediakartel.
Oh, en voor iemand iets roept: ja, ik heb zelf ook een boekenpakket besteld. Sterker nog, ik heb er drie besteld -- eentje voor mezelf, en de twee andere pakketten met boeken om weg te geven aan vrienden, kennissen en zakenrelaties.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten