BAM! Tien weken cel voor ‘corona-hoester’ die agenten bedreigde

Niks waarschuwing, een FOEI-gesprek of een andere slappe maatregel! De man is veroordeeld voor bedreiging zware mishandeling: gewoon acht weken cel, twee weken voorwaardelijk, 350 schadevergoeding en tien maand rij-ontzegging!

Twee agenten vroegen Asaad C. om een blaastest af te nemen. “Ik heb corona, nu hebben jullie het ook”, riep hij na ze vol in het gezicht te hebben gehoest! Hij zou uit z’n slof zijn geschoten omdat, zo zegt hij zelf, “ik had een bakkie (red: glaasje wodka) op.” Maar al snel merk je dat het om een totale kloothommel gaat, zonder énig respect voor gezag:

“”De man zou tijdens het incident gezegd hebben dat hij getest was op corona en dat de handschoenen de agenten niet zouden helpen: ,,Ik weet dat ik binnen had moeten zitten, maar ik ben lekker naar buiten gegaan en nu hebben jullie het lekker ook.” Ook zou de man later hebben geroepen: ,,Lekker paar dagen zitten, paar broodjes pindakaas eten en dan ben ik weer buiten. Geen rechter gaat me veroordelen. Jullie zijn zielig. Ik ga lekker meer mensen besmetten.“”

Het ministerie had vijf weken (twee voorwaardelijk) celstraf geëist. Want, zo vond de officier van justitie: ‘de rechtspraak moet zijn tanden laten zien’. Zelfs de mond van de rechter moet zijn open gevallen, want als dít voor het openbaar ministerie moet leiden tot het ‘tanden laten zien’ van de rechtspraak, dan is er iets goed mis! Gelukkig gaf de rechter wel gehoor aan het verzoek, en niet aan de eis. Mooi een paar weken cel erbij, met een flinke reeks bijkomende straffen. Aanpakken dat respectloos straattuig!

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. Vrijedenkert

  En laat al die andere D666-rechters hier een voorbeeld aan nemen!

 2. Peetjoh

  Te laag in mijn ogen,. Maar het is een straf we gaan vooruit.

 3. Ritter

  Een nieuwe video op YouTube van Pat Condell met de titel : “The Virus That Shames China”

 4. Brenda Welsh

  Voorlopig is hij onder de pannen en eerste lijnhulp. Slim.

 5. Shadow1100

  Ik zou het echt niet verkeerd hebben gevonden als die vuile vieze wodka drinkende moslim spuugbek met de knuppels helemaal anders in elkaar hadden geramd.

 6. Marija

  Laten wij vooral begrijpend, meevoelend en begrip hebben voor moslim tuig, die spugend en provocerend maling hebben aan ons, houden zich niet aan de voorschriften en adviezen, maar owee als zijzelf ziek worden en massaal het loodje gaan leggen, dan moeten wij allemaal opdraven om hen te helpen.

 7. ts_tle

  Tja een agent gebruikt zijn macht. Maar mocht je dit als burger overkomen en je gaat er aangifte van doen dan lachen ze je nog net niet uit.

  1. Shadow1100

   Ha ts_ie
   Als burger hoef je niet op te treden tegen dronken automobilisten. De politie heeft de OPDRACHT dit wel te doen. Jij zult dus nooit in zo’n situatie terecht komen. Die politiemensen hopen dat ze weer gezond bij hun huisgenoten komen. Zij kunnen zich niet verschuilen in eigen huis en haard maar MOETEN naar hun werk…..

 8. RvdBe

  Die gasten spugen op onze cultuur en maatschappij, 10 weken cel en dan ergens neer pleuren in de woestijn.

 9. Henk Albarda

  Dit is ongetwijfeld een spel van OM en rechters geweest. Punt 1 is de dader ALweer een afrikaanse of turkse allochtoon. (jouw soortgenoten ozair hamid) Punt 2 LIJKT het nu of de rechter zich betert. Niet dus, ik denk dat hier OM en rechters vooraf hebben afgesproken de rechter bij rechts meer vertrouwen te bezorgen.
  Bovendien zou de politie zeer boos hebben gereageerd op een lagere straf, de overheid (waar de rechters bijhoren) is als de dood nog meer kritiek te krijgen.
  Mijn vertrouwen in OM en rechters blijft 100 % negatief.
  Pas als Wilders volledig wordt vrijgesproken en Buitenhof schuldig wordt verklaard aan leugens over uitspraken van Baudet, komt er weer enig vertrouwen in onze rechtspraak. Onze laf-linkse rechterlijke macht en OM zullen geen van beide acties correct afronden.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.