Belachelijk! Agenten wéér aan lot overgelaten door falend materieel

In de nacht van zaterdag op zondag werd pijnlijk duidelijk hoe de politie in dit land er voor staat. Twee agenten werden mishandeld door een agressieve man. Ze riepen om hulp en drukten meerdere keren op de noodknop, maar de apparatuur bleek niet te werken. En dat is niet de eerste keer…

Twee agenten op patrouille in Tilburg werden geconfronteerd met een geweldsdelict. Ze snelden naar een hulpbehoevende vrouw die door een Poolse man de bosjes in werd getrokken en werd geslagen. De man zette het op een rennen, werd ingehaald door de politie en zodra één van de agenten hem benaderde, haalde hij uit. De agenten spreken van een ‘geweldsexplosie’. De portofoon bleek defect, dus de agent kon geen contact met zijn partner of collega’s maken. De noodknop bleek het ook niet te doen. Met pepperspray wist de agent de man uiteindelijk aan te houden.

Gelukkig dat het goed afliep, maar wat ontzettend triest dat de politie er zó slecht voorstaat zeg! Het is al een onaantrekkelijk beroep (die verzuimcijfers zijn niet voor niets zo hoog) en die paar agenten die nog wél hun leven in de waagschaal leggen, kunnen niet eens op hun eigen materiaal vertrouwen. Militairen kunnen daar ook over meepraten.

Maar gelukkig hebben minister Grapperhaus en vertrekkend korpschef Erik Akerboom het probleem gesignaleerd. Met ieder nieuwsbericht over de kwaliteit en organisatie van de politie, snap ik beter waarom Akerboom weggaat. Volgens mij had hij ook gehoopt om veel eerder weg te kunnen, of dat de lijken wat later uit de kast zouden komen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. Kidogo

  Grappenhaus en Kwakerboom bedoel je toch ?

  1. hans-e-pans

   Hoe kan een minister president als Mark R. nu een minister en een staatssecretaris aanstellen bij het departement/ministerie van o.a. Justitie met deze namen, dat vraagt om naamgrappen.

   In de tijd dat de Roverheid nog de Overheid was, dat is als een eeuwigheid geleden, stond de commissaris van politie in en voor zijn mensen. Maar tegenwoordig staat de commissaris van politie er in eerste instantie voor zichzelf, dat is alleen al te zien aan de uniformen die de verschillen functies dragen.

   De huidige agente lopen rond in kleding die in de verte doet denken aan clownspakken, dit is volgens mij ook de reden dat er weinig tot geen autoriteit meer uitgaat/uitstraalt van agenten.

   Waar ik woon is ook politie aanwezig, tenminste dat zegt men, het enige dat ik ervan merk is zijn sirenes die wel heel vaak te horen zijn, maar dat kunnen ook de sirenes van ambulances zijn.

   Mocht je dan toch eens een plolitieauto zien dan is het opvallend dat deze zich niet houden aan het richting aangeven bij het veranderen van rijrichting, iets waar personenauto’s in het algemeen zich schuldig aan maken.

 2. Blitzkrieg

  -=> EXPIRIMENT GESLAAGD Punt 1 Punt 2 HELP MEE AAN DE BOYCOT TEGEN BLIZKRIEG Punt 3 <=-

  Wat heb ik genoten van het feit dat de trollen niet meer op mij reageerde.
  Het was erg fijn om alle trollen tegen te spreken en zonder enige weerwoord mijn punten te kunnen maken.

  ———-

  Mijn echte tip voor jullie is, leer de media te bespelen en te gebruiken. Wees Creatief.
  KONING TRUMP – DE JENSEN SHOW #99
  h**ps://www.youtube.com/watch?v=9A8sz2qMBb4&t=357

 3. Blitzkrieg

  -=> EXPIRIMENT GESLAAGD HELP MEE AAN DE BOYCOT TEGEN BLIZKRIEG <=-"

  ———-

  Punt 3

  Wat heb ik genoten van het feit dat de trollen niet meer op mij reageerde.
  Het was erg fijn om alle trollen tegen te spreken en zonder enige weerwoord mijn punten te kunnen maken.

  ———-

  Mijn echte tip voor jullie is, leer de media te bespelen en te gebruiken. Wees Creatief.
  KONING TRUMP – DE JENSEN SHOW #99
  h**ps://www.youtube.com/watch?v=9A8sz2qMBb4&t=357

 4. Blitzkrieg

  EXPIRIMENT GESLAAGD
  Gisteren was mijn eerste expiriment om de sociale media te bespelen onder de naam BOYCOT BEUKMAN. Een simpel boycot berichtje aan het adres van Beukman was voldoende om hier de gemoederen in beweging te brengen.

  Wat er op DDS gebeurde is precies datgeen ik had verwacht :
  1.) Schelden en flauwe opmerkingen
  2.) Het omkeren van de boycot
  3.) Het uitblijven van reactie op mijn comments

  Punt 1

  Beukman : “Je bent een interessant geval, @Krieg, blijf hier alsjeblieft.”

  Gebande Kok : “Speciaal voor Blitzer:”
  h**ps://www.people-unlimited.nl/persoonlijke-ontwikkeling/omgaan-met-tegenslagen-en-confrontaties/

  Antihedo : “Zo, dat zit hoog! Beetje frusti?”

  Punt 2

  Mees : “-=> HELP MEE AAN DE BOYCOT TEGEN BLIZKRIEG <=-"

  Punt 3

  Wat heb ik genoten van het feit dat de trollen niet meer op mij reageerde.
  Het was erg fijn om alle trollen tegen te spreken en zonder enige weerwoord mijn punten te kunnen maken.

  Mijn echte tip voor jullie is, leer de media te bespelen en te gebruiken. Wees Creatief.
  KONING TRUMP – DE JENSEN SHOW #99
  h**ps://www.youtube.com/watch?v=9A8sz2qMBb4&t=357

  1. Beukman

   Gefeliciteerd met het slagen van je experiment, @Blitzkrieg. Het was inderdaad een fenomenaal succes. In de meer dan 10 jaar dat ik op DDS pots, heb ik nimmer mogen aanschouwen dat de gemoederen zo in beweging waren als gisteren en vandaag, en dat allemaal dankzij jouw messcherpe postings.

   We zien jou hier groeien en groeien man, DDS begint voor jou warempel een maatje te klein te worden. Op den duur gaat dit jouw ontwikkeling zelfs in de weg zitten als je op je louweren blijft rusten.

   Al eens erover gedacht om een sollicitatiebrief naar Jensen te schrijven? Misschien kan jij een vast onderdeel in zijn show worden? Stuur hem ook een paar linkjes van recente DDS-draden. Hij zal zeker onder de indruk zijn van je werk hier, en jou onverwijld aannemen!

   ps Ik stuur zodadelijk ook een sms-je naar Baudet. Ik heb hem nog in mijn contacten zitten van vroegere tijden, toen ik professioneel korte tijd met hem te maken had. Hij zal absoluut een trouwe vazal kunnen gebruiken in het meesterlijke programma van de meesterlijke Rob Jensen.

   1. Blitzkrieg

    Bedankt voor je felicitaties.

  1. Blitzkrieg

   Gebande Kok : Ja kok, het is niet veel meer. Rutte is het land aardig aan het afbreken met de EU, klimaat en massa-immigratie. Vele sectoren kampen met tekorten in dit land.
   1. De GGZ of beter de zorg in het algemeen
   2. De politie
   3. Onderwijs
   4. Pensioenen
   5. Boeren

   Gelukkig zijn er over iets meer dan een jaar verkiezingen, zodat er eindelijk normaal beleid gevoerd kan gaan worden in dit land.

   #NEXIT #FVD #PVV

   1. Beukman

    2021 wordt het jaar van de doorbraak! Het eerste jaar van het twaalfjarige bewind van Premier Baudet, waaronder het land zal bloeien als nooit sinds onze handelsschepen over de wereldzeeën voeren.

    1. Blitzkrieg

     Beukman : Jij snapt het helemaal. Als ik zelfs jou kan overtuigen moet dat bij de andere al helemaal geen probleem zijn.

 5. Duckday

  Ja opstelten het was een super systeem nationale politie met een nieuw netwerk dat van geen meter werkt.

  Zoals zo veel mislukkingen alweer uitvinding van de VVD

  Stem PVV of FvD daarna NL Exit

  1. Blitzkrieg

   Duckday : Er werkt steeds minder in Nederland.

 6. Cycle25

  Een liberaal eet de maatschappij kaal, op naar de veiligheid uit Cuba en Venezuela, en de rijke Mark Rutte wijken betalen hun eigen prive security.

  Liberalisme is niets anders dan de oude VOC, burgers zijn poep.

  1. Mart

   Internacionaal woord voor ”poep’ is ”shit” blijkbaar niet zo vies bij jullie als ”NEGER” wat door sommigen zelfs met een*retje word getikt.Sorry,jullie zijn ”van het padje” af geraakt.Mart Brasil….waar een neger een neger heet ”negro”en ”negra”,en betreffenden daar niet boos om worden,ook mijn nog steeds mooie ega niet.

 7. Mart

  Ik zie hier iedere dag wel het gewouwel over stoute binnendringers in mijn oude landje aan de noordzee.Bijna niemand heeft schijnbaar door dat dit allemaal in de lijn ligt van jullie regeerders op bevel van hun bazen in brussel…….Het is zo eenvoudig op te lossen,”sluit je grenzen en houdt je leger en politie”up to date”.Maar het is mij al jàren duidelijk dat de wil daarvoor ontbreekt.Een President als hier nu in Brasil wil ook van dat”socialistish gedoe”af,zo als hij het zelf noemt,maar ook hier ziet het klootjesvolk niet wat er loos is.

  1. Politiek Profeet

   Dan moet oom agent zeggen en durven(!) de mazzel top…ik bemn even 3 maanden in de ziekenwet, bekijk het maar met je zootje.
   Maar…… dat doen ze niet de schijtlijsters….poen he, en angst voor de linkse rattenbaas.

  2. Marija

   @Mart, ik wijs/wees tot vervelens toe dat er een Resolutie van Straatsburg is, die onomwonden toegeeft dat omvolking van Europa moet plaatsvinden.
   Dat accoord is er en overeen gekomen, onze regeringen houden zich er stipt aan.
   Zij kijken niet weg, maar voeren uit.
   Te vinden op Google.

 8. harte385

  Alle hoge ambtenaren zijn zo corrupt als de pl…. Zorgen eerst heel goed voor hen zelf en hun eigen omgeving. Voor de rest zijn ze niet thuis en moet en kan je ook niets van hen verwachten. En de regeringen van de afgelopen 30 jaar zijn al helemaal niet betrouwbaar, het enige waar je bij hen op kunt vertrouwen is dat je genaaid en bestolen wordt door hen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.