Geert Wilders gaat los op kabinet! ‘Jullie zijn pas in actie gekomen na MIJN motie!’

Geert Wilders is vandaag niet te spreken over de gang van zaken in Nederland. De overheid is te laks geweest, het Hof van discipline is te bevooroordeeld en door slecht crisismanagement is er te veel onzekerheid. Wilders kon het niet laten om te fulmineren tegen het kabinet. Iedereen maakt fouten erkent Wilders, maar slecht voorbereid zijn is onvergeeflijk!

Wilders is – terecht – woedend op het kabinet dat zij pas actief beademingsapparaten zijn gaan bestellen nadat de motie Asscher/Wilders is aangenomen. Voor deze motie had het kabinet dus nog geen aanstalten gemaakt om rond te kijken of er bedrijven zijn die dit soort apparatuur verkopen. Een schande uiteraard!

“Echt ongelooflijk en veel te laat. Blijkbaar is het kabinet pas actief gaan bestellen nadat de motie Wilders/Asscher over voldoende IC-capaciteit werd aangenomen op 12 maart.”

Ondertussen kon Wilders het ook niet laten om een sneer uit te delen naar het Hof van discipline. Zijn voormalig advocaat Bram Moszkowicz krijgt namelijk een definitief beroepsverbod en keert dus niet terug als advocaat!

Wilders is niet te spreken over de bevooroordeelde rechters in Nederland, en zoals we nu al een paar jaar weten is Wilders een persoonlijke vete aan het uitvechten met de politiek geëngageerde rechtspraak in Nederland.

“Het Hof van discipline bestaat uit bevooroordeelde rechters en advocaten die hem blijkbaar haten. Een van de allerbeste advocaten van Nederland krijgt nu geen herkansing maar definitief een beroepsverbod opgelegd. Bah!”

Ook komt Wilders met een oprechte boodschap: vanzelfsprekend kan men fouten maken in een crisis. Er staat enorm veel druk op de regering, dus fouten maken gebeurt dan eenmaal, dat is menselijk. Maar wat Wilders wel onvergeeflijk vindt is dat men zich totaal niet had voorbereid op deze crisis. Terwijl we alle tijd hadden om ons voor te bereiden hierop!

“Ik ben echt boos. Iedereen maakt fouten hoor, maar zo slecht voorbereid zijn op een crisis is onvergeeflijk.”

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

30 reacties

 1. Kretoloog

  Leuke openingszin Bart: “Geert Wilders is vandaag niet te spreken over de gangEvan zaken in Nederland”.

  Volgens mij was hij daar gisteren ook al niet over te spreken. En vorige week niet. En vorige maand evenmin. Om nog maar te zwijgen over vorig jaar. En de jaren daar weer voor.

  Laten we wel wezen: Geert Wilders is nooit te spreken geweest over de gang van zaken in Nederland. Misschien ergens tussen 2010 en 2012 toen hij een tijdje het kabinet Rutte 1 gedoogde. Maar ook dat was snel weer voorbij.

  1. Vee

   Is dan ook de kern van oppositie voeren. Doet ie goed dus.

  2. CLoVis

   Ga eens op internet zoeken wat ‘oppositie’ betekent.
   Ik heb in ieder geval geen zin om dit nog eens aan de zoveelste onbenul qua politieke kennis uit te leggen.

   En nu heb ik me toch héél netjes uitgedrukt.

   1. Kretoloog

    Dat een beetje humor aan jou niet besteed is, Clovuis, hebben wij allang in de gaten.

    1. CLoVis

     We?
     Ik heb hier anders nog nooit iemand hoog horen opgeven over jouw humoristische talenten.

 2. Boudewijn Hummelinck

  Wilders is echt boos.

  🙂

 3. Seneca

  gezag dragende politici kennen slechts één prioriteit: zij houden zich bezig met niet urgente zaken en kennen het begrip anticiperen niet. door de steeds meer voortwoekerende clustervorming – de linkerhand weet niet wat de rechterhand doet – kent men diverse meningen inzake beleid. het mooiste voorbeeld is deze crisis t.a.v. de Chinese griep. RIVM denkt iets en de gezag dragende politici zeggen hen dat na. zelf denken en hun fantasie gebruiken, om een ander scenario, lees het zich voorstellen van een ramp in ontwikkeling, is niet des politici. de heer Wilders heeft gelijk evenals andere zaken waarmede hij in zijn gelijk staat. de eerlijkheid gebiedt echter ons af te vragen of de heer Wilders het – als gezag dragende politicus – het anders gedaan zou hebben.

  1. ikweetwatikwil

   Wilders heeft gelijk. Zelf denk ik er ook zo over. Waarschijnlijk had Wilders als gezag dragende politicus eerder in gegrepen, maar hij had dan wel medewerking moeten krijgen. Niet alleen van FVD

  2. Peetjoh

   Ja ik denk dat ’t vanaf de zijlijn Iets makkelijker is dan waneer je onder de spot staat. Rutte weet dat hij hoe dan ook de schuld krijgt dus dan is de druk veel hoger denk ik.

  3. -Bo-Realist

   Seneca
   Wat betreft anticipatievermogen van de meeste politici ben ik het met je eens. Ze leven echt tussen twee verkiezingen in en lange termijn heeft het gros nooit van gehoord of nooit naar gekeken.

   Wellicht is democratie slecht voor beleidsvorming op lange termijn.

   1. Klaus

    Welke democratie?

 4. fretFred

  Wilders is al jaren lang van ’t padje af. Al dat geroeptoeter van hem…………

  En hoe kun je nou iemand een van de beste advocaten noemen als die geschrapt werd na klachten van vijf cliënten over te hoge, contante betalingen die ze hadden moeten doen en bezwaren van de Amsterdamse deken dat Moszkowicz niet aan verplichte cursussen had deelgenomen.

  1. Boudewijn Hummelinck

   Geef niet teveel aandacht aan die loser.

   Wilders is politiek volledig uitgerangeerd en zijn partijtje is nagenoeg ter ziele.
   De waardeloze sukkel probeert nog wat politiek garen te spinnen uit de Corona-crisis om zijn zetel in de Tweede Kamer tot zijn pensionering veilig te stellen.

   Waardeloze sukkel en aan mensen die op hem stemmen zit een draadje los.

   1. Scheve Tinus

    *Geef niet teveel aandacht aan die loser.*

    In 9 van de 10 artikelen waarin het over Wilders gaat is Wesley de eerste die een reactie plaatst.

    Zeker weten dat je niet toevallig toch bewondering hebt voor Geert?

    En nu een keer oprotten hier!

    REDACTIE DOE IETS AAN DIT VERVELEND FIGUUR!!!!!!!!

    1. Boudewijn Hummelinck

     Donder op, Scheve Tinus. Je bewondering voor Geert toont aan dat je erg in de war bent. Zoek hulp.

     1. Scheve Tinus

      Het feit dat je na hier zo rond de 10 keer een ban gehad hebt en toch steeds terug blijft komen toont aan dat je erg in de war bent.

      Zoek hulp!

      REDACTIE VERWIJDER DIT STUK UITSCHOT!

     2. Boudewijn Hummelinck

      Scheve Tinus is ook zeker aan zijn tiende nickname toe. Vaak verband maar blijft terugkomen.

    2. Rammstein

     “Zeker weten dat je niet toevallig toch bewondering hebt voor Geert?”

     Scheve Tinus, ik denk dat je met deze reactie richting Boudewijn Hummel helemaal raak schiet. Boudewijn is overduidelijk een stiekeme bewonderaar van Wilders!

     Wat moet dat frustrerend voor Boudje zijn: in zijn hart overtuigd van de juistheid van Wilders woorden, van zijn optreden en daadkracht, van zijn visie op Nederland en de EU. Maar door een gemankeerde opvoeding steeds het tegenovergestelde moeten roepen – het moet een hel voor Humperdick zijn.

     1. Boudewijn Hummelinck

      Groeneveld heeft een nieuwe debatmethode ontwikkeld: je verzint, zonder enig bewijs of logica, dat mijn ouders NSB-er zijn, dat ik dus ook een nazi ben en dus bewondering heb voor Wilders. De veronderstelling is dat dit een serieus argument is in de inhoudelijke discussie.

      Zo diep kun je zakken.

   2. Bullshit16

    Boudewijn
    Er is maar een waardeloze sukkel en dat ben jij
    Wilders komt nog voor de Nederlandse belangen op klootzak maar dat zie jij niet
    Dus wie is hier nu die grote sukkel huilbaby
    Stem fvd of PVV uit de eu

    1. Boudewijn Hummelinck

     De enige belangen waar de charlatan Wilders voor opkomt is zijn eigen Kamerzetel.

     1. Fonz

      nee hoor bh-tje dit lieg jij dat je barst

   3. Bijenzwerm

    @boudewijntje het huistrolletje zit hier een beetje te keten op dds ,en ook dat mag hij best.

  2. evil knievel

   N hoe noemt u dan iemand Die dr by loopt als net ontsnapt uit t spookhuis,de mocromafia (die de nodige moorden etc.ophun geweten hebben!)probeert vrij te pleiten n nog meer van dat gespuis dat zich hier gedraagt als t land van herkomst een hand boven t hoofd te houden!?

 5. macsjang

  Zittende linkse minkukels vooral bezig met hun mobieltjes en zichzelf. Stel je voor: vroegtijdige roep van rechts honoreren. Zou wat zijn geweest. Wederom overduidelijk dat zakkenvullers niet voor het volk bezig zijn. Abführen bitte. Und schnell.

 6. Michael M

  Het probleem wat zich afspeelt is dat Links overal teveel vertegenwoordigd zit. Dit Links is letterlijk losgeslagen. Als je al een scheet laat dan ben je rasistisch. Als ik mijn witte huid laat zien discrimieer ik al. We hebben een generatie van randdebielen, landslopers, taalverneukers en nepnieuws verspreiders. Als ze je al niet aanstaan drukken ze hun eigen gemaakte leugens je mond in. En ze kneden je zoals zij het willen zien. Dat noemen we gevaarlijk links.

  1. Michael M

   En bij U zit geen draadje maar een flinke DIKKE KABEL los Boudewijn huppellinck precies zoals het er staat, Huppel naar Links…!!!!!

 7. evil knievel

  Begint gewoon gênant te worden zo vaak heeft onzer Grote Geert gelijk!
  Stem PVV n als t niet anders kan Fvd!
  Dit zijn de partijen die NL uit de malaise zullen halen!

 8. Yami

  Z’n Twitter gebruik begint trekjes van Trump te krijgen…

 9. Julian

  Apart. Het gros van de reageerders vindt dat de ex-advocaat een 2e kans had moeten krijgen omdat Wilders dat vindt. Wilders die lekker meewerkte aan de documentaire en vooraf al zei dat hij een 2e kans moet krijgen. Maar nergens hoor ik de argumentatie. Het blijkt dat de ex-advocaat zijn financien nog niet duidelijk op orde had. Vragen daarover werden niet 100% helder beantwoord. Ook de bijscholing was nog niet op orde. Dat kan je onzin vinden. Maar dat zijn de regels. Een advocaat die grote bedragen contant aannam zonder duidelijk te maken waar het vandaan kwam is op zijn minst verdacht…
  Nu lees ik ook weer niet argumentatie waarom de ex-advocaat wel een 2e kans zou moeten krijgen…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.