Geert Wilders lacht blunderende Mark Rutte uit: ‘Geen handen schudden? Sukkel’

Laten we eerlijk zijn, de meeste politici kunnen helemaal niets — behalve stiekem in achterkamertjes wat macht voor zichzelf verwerven. Als je deze figuren loslaat in de echte wereld eindigen ze met een bijstandsuitkering. 

Case in point, onze premier die gisteren keihard afging. Heel trots vertelde hij op televisie dat, in samenspraak met het RIVM, besloten is dat Nederlanders vanaf nu geen handen meer mogen schudden. Die maatregel zou nodig zijn om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. “U kunt voetzoenen” of iets met de ellebogen doen, aldus jullie premier (niet de mijne!). Maar handenschudden? Neen!

En dus deed Rutte dit:

Zucht.

Kom er maar in Geert…

Screenshot 2020-03-10 at 11.33.56

Geen woord te veel gezegd. Inderdaad, wat een #sukkel.

Een verzoek aan lezers van DDS: Michael van der Galien is niet alleen eigenaar van deze mooie website, hij is ook de enige Nederlandse blogger met impact in Amerika! Door hem te steunen op BackMe kun je hem nu drie keer per dag (extra) lezen: elke dag krijg je in de ochtend een kort ontbijt in de vorm van een blogpost over het laatste nieuws uit Amerika, in de middag rond drie uur krijg je vervolgens een keiharde rant over het laatste Nederlandse nieuws, en — exclusief voor mijn sponsors — krijg je voor het slapengaan een email met een column over een willekeurig onderwerp. Je krijgt dit al vanaf 1 euro per maand. Steun hem dus — 159 DDS-lezers gingen u al voor!

Volg mij op Twitter en Steun mij op BackMe.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

33 reacties

 1. Peetjoh

  Zie hier wat ons leid. Hoest in je elleboog en dan. Geef elkaar geen hand maar elleboog?. Voor iedereen die denkt dat het rivm een instantie is met veel wijsheid, nee dat zijn ze niet. Net zoals met imigratie word er weer laks en te laat gereageerd. Weg met dit kabinet.

 2. Bullshit16

  Dat wisten wij al dat Rutte een sukkel is

  1. Klaas de Witt

   Je leven lang tot je nek in de beveiliging. Wie is hier nou de sukkel? Sneu type.

   1. Stanly2000

    U!

   2. rujoleki

    Door de vele Nederlanders die meehuichelen met de islam en de asielparasieten moet Geert Wilders vrezen voor zijn leven. Die huichelaars noemden we vroeger Nsbers.
    Tegen de muur met de landverraders.

 3. Cootje

  Het is toch waar Rutte lijd aan geheugenverlies , ruim 70 doden bij een bombardement in Irak geen herinnering aan , terwijl al eerder lijden aan geheugen verlies wordt het nu toch wel erger dat men zich zorgen moet maken .verkondigen geen handen schudden en een minuut later handen schudden . Dan is dementie verschijningen wel aanwezig en volgens mij een bezoek aan een arts gewenst

  1. macsjang

   Ben je mal? Laat die minkukels opnemen in een levensbeëindigingskliniek die door die andere gore partij in het leven wordt geroepen. Can’t wait.

 4. Fonz

  Geen handen schudden klinkt als muziek in de oren van moslims……….

  1. Bullshit16

   Fonz
   Misschien doen ze het daar wel om onder de mom corona virus

   1. Fonz

    Wat denk je zelf? de islam is een wereldwijd probleem dus het komt goed uit…

    1. Brenda Welsh

     Neen Fonz ! In de Arabische wereld zeker niet. U slaat de plank alweer mis.

 5. Hendrie1963

  Zo’n linkse arrogante mislukte idioot is het al. Iedereen alles willen verbieden maar zelf alles wel doen. De virus heeft zijn hersenen allang geleden aangetast. Sukkel.

 6. Cootje

  Volgens mij krijgen controleurs in de treinen het nu ook moeilijk. Twee keer hoesten en hij gaat met een boog om je heen . En dan kijken of het NS personeel standvastig is . Met je elleboog kan je geen kaartje afgeven

 7. perry

  Géén handen schudden?
  Het mes snijdt dan aan twee kanten: minder kans op besmetting met ’t Coronavirus en ons voorkoken op invoering van de islamitische “no hands” traditie!
  Ideetje afkomstig van de EU denktank?

  1. DidiMadloba

   Nul procent rente is ook al islamitisch.
   En gezondheidsfreaks willen zelfs de alcohol verbieden.

 8. Pjotr Stolypin

  Michael van der Galien mag zich inderdaad een trotse eigenaar eigenaar noemen van dit weblog. De rake reacties spreken mij aan. Recht uit het hart. Geen woord te veel.

  1. DidiMadloba

   Volgens mij is noch zijn baard noch zijn pruik echt.

 9. Canta

  Zelden zo’n kinderachtige reactie gelezen over het feit dat iemand een veranderde gewoonte niet direct in zijn systeem heeft zitten. Er worden zelfs leider-qualificaties
  aan toegeschreven.
  Wanneer je op zo’n manier naar andersdenkenden kijkt dat moet je wel heel gefrustreerd zijn.

 10. Ralnov

  Die Rutte heeft het IQ van een stoeptegel , wat zeg ik…een stoeptegel heeft nog een hoger IQ dan die pannekoek.

 11. Janus Kop

  Als aasgieren wachten op een foutje van een ander. Je zou Geert Wilders of Baudet het MP schap bijna gunnen. Gauw kijken hoe Geert het er vanaf zou brengen op dienstreis naar Iran of een ander Arrabisch land met zijn adjudant Dion Graus… Lachen, kijk dàn !

  1. Peetjoh

   Geert zou nooit gaan naar een Arabisch land. Met 1 r. Lachen.

   1. Canta

    Wat zou Wilders dan doen als diezelfde Arabische landen zouden zeggen: jij wil niks met ons te maken hebben, nou goed, dan krijg jij geen olie meer.
    Zou hij dan nog steeds voet bij stuk houden?

   2. DidiMadloba

    Iran is geen Arabisch land.

  2. DidiMadloba

   Maar het mooiste is Fleur Agema, minister in het kabinet Wilders-I, in Iran-uitmonstering (bekend van minister Kaag) bij een bezoek aan dat land.

   Verdomt ze dat? Dan komt ze het land niet in. Ze houden daar van law&order. Het als Geert trouwens.

 12. Kretoloog

  Nou, dat wordt straks vuurwerk in de Tweede Kamer. Geert Wilders gaat om 14.00 uur mondelinge vragen stellen aan de regering over het Coronavirus. Kijken of hij dan Rutte opnieuw uitmaakt voor sukkel.

  1. Bullshit16

   Kreto
   Dat durft geert wel te zeggen wand geert durft de waarheid te zeggen dat kan ik van die andere lafbekken niet zeggen die altijd in overal excuses voor maakt
   Stem fvd of PVV uit de eu

   1. Canta

    Bullshit,
    Geert durft de “waarheid” te zeggen!!!!!
    Grappig, want het was Rutte die NEE zei tegen Trump. Daar hoor ik hier niemand over.
    Bovendien is Wilders in een andere situatie dan Rutte. Als Wilders in de situatie van Rutte zou zitten, durft hij dan nog steeds NEE te zeggen tegen de Arabische wereld.
    Want nee tegen hen kan betekenen dat zij de oliekraan dichtdraaien.
    Hoe principieel is Wilders dan??

   2. Julian

    Geert een hoop bla bla… Als het er dan op aankomt verantwoording te nemen… Dan loopt Geertje weg! Zo iemand hebben wij niet nodig in het landsbestuur,….. sowieso in geen enkel bestuur.
    Tot een jaar geleden geen poot uitgestoken voor de agrarische sector. De boeren gaan protesteren en wie staat ze lekker naar de bek te praten?… Geertje!

  2. Pjotter

   Loogje en als hij het zegt dan zal je hem wel de Hemel in prijzen he.

 13. Cycle25

  Sukkel…Rutte is viraal gegaan, de halve wereld weet nu wat voor incompetente debielen het land regeert. En mocht het mis gaan…blijven lachen Rutte, vooral blijven lachen.

 14. DidiMadloba

  Geert is de eerste van een nieuw fenomeen: de virusontkenner!

 15. DidiMadloba

  We hebben toch poortjes op de stations? Of was dat een waardeloze investering?

  Ik zie tegenwoordig alleen nog maar conducteurs rondlopen die niet controleren.

 16. Julian

  Briljante actie van Rutte. Waar ging het ook alweer om? Geen handen schudden dat werd nu weer eens extra duidelijk… Briljant!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.