shutterstock 353116961

Kijken! Journalist probeert Trump te framen als Chinezen-hater omdat Trump spreekt over 'Virus uit China! Trump: 'Ik zeg dit, omdat het virus uit China komt, logisch toch?'

Geen categoriemrt 18 2020, 20:00
Zoals gebruikelijk probeert een gretige journalist Donald Trump in een hoekje te duwen. Alleen één probleem: Trump duw je niet zo maar terug. Trump pikt het niet dat hij een racist wordt genoemd en slaat keihard terug. Want hoe is het racistisch om te zeggen dat het virus uit China komt?
https://twitter.com/atrupar/status/1240315716177481728?ref_src=twsrc%5Etfw
Zoals we gewend zijn van Trump houdt hij van de pesterijen van de media. Trump blijft het Coronavirus het 'Virus uit China' noemen, dit omdat het virus uit China komt. Volgens hem moeten we er niet meer achter zoeken dan dat. Ondertussen staan er hordes journalisten klaar om Trump nu weer een racist te noemen richting de Chinese populatie in de Verenigde Staten.
Trump moet hier uiteraard helemaal niets van hebben en zet de journalist op haar plek. Ze moet niet aankomen met zulke ongefundeerde claims.
Ondertussen zijn er urgentere problemen in de VS rondom de Coronacrisis. Het dodenaantal in de VS neemt snel toe en het testen in de VS blijkt rampzalig slecht te zijn.
Er is veel verdeeldheid in de VS over de aanpak van deze crisis. Ondertussen heeft Trump een wet ondertekend die een soort van 'basisinkomen' garandeert voor de komende maanden. Rutte beloofde de Nederlanders ooit 1000 euro, die zagen we uiteraard nooit. Trump GEEFT de Amerikanen 1000 dollar per maand om zo toch een beetje te helpen met de financiën!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten