Kijken! Journalist probeert Trump te framen als Chinezen-hater omdat Trump spreekt over ‘Virus uit China! Trump: ‘Ik zeg dit, omdat het virus uit China komt, logisch toch?’

Zoals gebruikelijk probeert een gretige journalist Donald Trump in een hoekje te duwen. Alleen één probleem: Trump duw je niet zo maar terug. Trump pikt het niet dat hij een racist wordt genoemd en slaat keihard terug. Want hoe is het racistisch om te zeggen dat het virus uit China komt? 

Zoals we gewend zijn van Trump houdt hij van de pesterijen van de media. Trump blijft het Coronavirus het ‘Virus uit China’ noemen, dit omdat het virus uit China komt. Volgens hem moeten we er niet meer achter zoeken dan dat. Ondertussen staan er hordes journalisten klaar om Trump nu weer een racist te noemen richting de Chinese populatie in de Verenigde Staten.

Trump moet hier uiteraard helemaal niets van hebben en zet de journalist op haar plek. Ze moet niet aankomen met zulke ongefundeerde claims.

Ondertussen zijn er urgentere problemen in de VS rondom de Coronacrisis. Het dodenaantal in de VS neemt snel toe en het testen in de VS blijkt rampzalig slecht te zijn.

Er is veel verdeeldheid in de VS over de aanpak van deze crisis. Ondertussen heeft Trump een wet ondertekend die een soort van ‘basisinkomen’ garandeert voor de komende maanden. Rutte beloofde de Nederlanders ooit 1000 euro, die zagen we uiteraard nooit. Trump GEEFT de Amerikanen 1000 dollar per maand om zo toch een beetje te helpen met de financiën!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

45 reacties

 1. Brenda Welsh

  Wie garandeert hij dat basis inkomen ?

  1. Joshuak

   Mensen met een Amerikaans paspoort Brenda.. Domme vraag weer

   1. Brenda Welsh

    Hoe ver is het nog vliegen naar Chili? In de buurt van de Azoren?

  2. Bullshit16

   Brenda
   Huilbaby

 2. LifeBuddy

  Het is toch schandalig hoe die democratische journaliste alles uit z’n verband probeert te trekken, alleen maar om chaos uit te lokken.

  1. Antihedo

   Schandalig! Dat lijkt mij toch voorbehouden voor sites als deze.

  2. Canta

   LifeBuddy
   Is zij het die chaos probeert uit te lokken of Trump? Het is al gebleken dat mensen met een Aziatisch uiterlijk erop aan worden gekeken.
   Bovendien heeft Trump er helemaal weinig van begrepen want eerst was het niet meer dat een simpel griepje. Dan voorspelt hij dat het in april weer over zal zijn.
   Maar ja, het is natuurlijk al heel lang duidelijk dat Trump lijdt aan zelfoverschatting.

   1. evil knievel

    This virus comes from CHINA!:)
    Oftewel,zo onhygiënisch als de neten die Aziaten!
    Geweldig die Schengen n globalisme waardoor deze ziektekiemen overal ter wereld ontkiemen kunnen!
    Grenzen dicht,uit de eu n alle Aziaten uit de frituren trekken!
    Viezerikken!😁

 3. Hendrik_Groen

  Haha, blunder na blunder met het corona virus door Trump. Plus dat de beurs lager staat dan voor Trump
  . Dit wordt dus geen 2e termijn voor Trumpie.

  1. FVD

   Die Hendrik Groen, zijn achternaam geeft al een indicatie. 🙂
   Hij zal zich letterlijk GROEN ergeren, na de nominatie voor de 2e termijn van TRUMP! 🙂

  2. Bullshit16

   Hendrik
   Huilbaby

  3. LifeBuddy

   Sorry hendrik, maar de democraten hebben in 2016 een misdaad tegen de mensheid gepleegd met het methaanlek amerika. Het volk wil geen demo’s meer. Dus Trumpie gaat nog 4 termijnen erbij krijgen.!

  4. evil knievel

   Net zoals alle linksgekkies,vertel jij dus ook overdag,wat je sn8s gedroomd hebt!🤣

 4. Maxks

  Spaanse griep, Hongkong griep,Mexicaanse griep, China griep…vogelgriep..wat vinden vogels daarvan?

 5. fusilier

  Natuurlijk is dit een China virus. De hoogste tijd dat wij die Chinezen aanpakken,zij brengen de hele mensheid in gevaar met hun walgelijk vies eten op die horror markten.Heel goed dat Trump dat zo op de kaart zet.

  1. Marija

   Datis zeker waar, ook ik heb in b.v.trouw gelezen dat exotische schubdieren vermalen op de open markten terecht komen als medicijn.
   En Zembla heeft een uitzending gewijd aan hoe het kon ontstaan dat Chin leverancier is van ALLE grondstoffen van onze medicijnen.
   In combinatie met bericht uit Trouw is het niet ondenkbaar dat vermenging kan plaatsvinden, met alle gevolgen van dien.

   1. JochemX

    Die afhankelijkheid van Chinese producten begint ons vreselijk op te breken. Trump is de enige Westerse leider die dat door heeft.

    1. ervi

     Griepvirussen zijn een exclusief Chinees product en worden over de hele wereld geexporteerd.

  2. JochemX

   @fusilier, het virus komt inderdaad uit China, waarschijnlijk uit een laboratorium. Dat laatste is de reden van de grote paniek onder deskundigen.

   1. -Bo-Realist

    Ik denk dat virussen het nieuwe middel zijn van de globalisten zoals Soros, Gates, EU om mondige nationalistische burgers de mond te snoeren.

 6. Beukman

  Trump is een alleshater. Hij riep eerst ook dat de bron van de besmetting van Americanen in Europa lag. Bleek niks van waar te zijn.
  Dat het een soort seizoensgriepje was dat gewoon op het werk kon worden uitgeziekt, was een andere typische Trumpmisser.

  1. Ritter

   @Beukman

   Trump heeft gezegd dat het virus uit China komt. En dat klopt ook.

   Verder heeft Trump gezegd dat Europa nu het epic centrum is van het virus. En dat klopt ook. Dat zegt ook het WHO. Vandaar het reisverbod van de EU.

   1. Caesar Lion Cachet

    LS…

    Trump ?! Dat is toch die Amerikaanse impotente kinderverkrachter en holmaat van Jeffrey Epstein, die vriend van Netanyahu ?!

  2. JochemX

   Kom op Beuk, onze “deskundigen” zeiden precies hetzelfde.

 7. Te Salutant

  Trump heeft het opmerkelijke vermogen overal verdeeldheid en tegenstelling te creëren.
  Dat hem dat ook of lukt in deze crisis is bijna knap te noemen.

  1. Algiz

   Dat is zo, Te Salutant.
   Echter, de journalisten van tegenwoordig, en vooral die uit de Verenigde Staten, zijn meesters in verdraaien, zowel linksom als rechtsom…

  2. evil knievel

   Worden jullie nou nooit moe van jullie zelf,zielige linkse mafklappers!?

 8. Ritter

  Waarom noemt Trump dit het China-virus?

  Omdat de Chinese regering een smeer offensief is gestart die Amerikanen militairen de schuld geeft van het virus.

  Dus herinnert Trump de Chinese regering er subtiel aan dat het virus uit China komt door het China-virus te noemen.

  En dat vinden veel linkse media niet politiek correct dus vallen ze Trump aan.

 9. Ritter

  Trump houd dagelijkse pers conferenties en er zijn veel maatregelen genomen.

  Het testen is net als in Europa gebaseerd op virussen die een kleinere omvang hebben. Dus het systeem is daar niet voor geschikt.

  Trump bouwt momenteel aan een ander systeem die deze grote virus uitbraken aankan.

  Verder heeft Trump veel maatregelen genomen; ook economisch die steun geeft aan bedrijven en burgers.

  Ook in de VS, net als in Europa, heeft men zich verkeken op de omvang van het virus. Maar nu worder er door Trump veel maatregelen genomen.

  De laatste is de Defense Production Act. Een krachtig middel om de productie en verspreiding van medisch noodzakelijke producten te vergroten.

 10. Peetjoh

  Trump heeft nou is gelijk. Al die Chinezen terug naar China, muur afbouwen en hoger maken leger d’r om en niks meer d’r uit. Je mag de Chinezen niet discrimineren. Hou op de waarheid zeggen dat ze goor vreten en vies leven is geen discriminatie. Dit is gewoon het zoveelste China virus.

 11. Brenda Welsh

  Ontvoering van Duitse wetenschappers mbt vaccin ontwikkeling kan niet meer. Maar als het zou kunnen…hij zou twee keer zo dik worden.

  1. 777

   Uitgekotst, komt nooit meer aan de bak.

   1. John Breekijzer

    Jezus, zit je hier nog steeds te rukken, trieste lul?

    1. 777

     Eeuwig gebande!

    2. evil knievel

     John nat vloeitje!?

 12. JFU

  Zelfs nu nog kunnen de linkse ratten het niet laten haat even in te houden.
  Walchelijk!

  1. Antihedo

   Deze site is vermakelijk omdat de rechtse gasten hier zo verschrikkelijk zuur zijn. Ze klagen en doen alsof ze het verschrikkelijk slecht hebben gehad de afgelopen jaren onder Rutte in de EU. De linkse mensen zijn ook niet altijd het zonnetje in huis maar zo zuur als de rechtse mensen op deze site heb ik nog nooit gezien.

   1. Rosasolis

    Antihedo. Jij bent waarschijnlijk nieuw op deze site. De extreem-rechts trollen zoeken altijd en immer manieren om nog meer zieltjes voor Baudet en Wilders te winnen. Hun denkbeeld is: “met Nederland is het nooit zo erg geweest”. Ze geloven dat ons land echt naar de verdoemenis gaat als er geen Baudet-Wilders take-over snel komt.
    Deze trollen-kliek geloven dat Baudet en Wilders Nederland tot Shangri-La gaat betoveren, en zullen voor gouden regenbogen zorgen voor ons arme burgers. Maar je zult merken dat er ook andersdenkenden op deze site zijn, die durven hun meningen op allerlei zakken te geven; ongeacht het feit dat zij door de trollen als linkse idioten bestempelt worden.

   2. evil knievel

    Tuurlijk Anti,Tuurlijk!
    Zo zuur als n uitgeperste Citroen pik!🤣

    1. Caesar Lion Cachet

     LS…

     Ongeneselijk achterlijk en crimineel is anders dan zuur…

 13. Rosasolis

  Nogal tactloos van Trump om over “het virus uit China” te praten. Terwijl de hele wereld heeft het over de Coronavirus heeft. Ik vraag me af hoeveel Trump aanhangers
  durven nog steeds in een Chinees restaurant te eten of een Chinees afhaal maaltijd te halen, of durven in een taxi te stappen met een Aziatisch chauffeur.

 14. Ploppert

  Zijn de mensen in China een ras?

  1. Caesar Lion Cachet

   LS…

   Er schijnen Chinezen te wonen in China …

 15. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Steeds meer betrouwbare en niet ziekelijk hysterische alternatieve media berichten dat de USA de bron is van het Coronavirus. Het zou per ongeluk / opzettelijk via de Amerikaanse deelnemers van de Militaire Sport Games in China verspreid zijn !

 16. Ja man

  Effe ter info,
  Trump heeft in januari als eerste een vliegverbod vanuit china afgekondigt,
  ( werd meteen als racist bestempeld zelfs door de who ) terwijl de democraten nog met hun hoofd in de impeachement shit zaten, dus hoezo late reactie?
  Trump/jeffrey epstein? Je bedoeld bill clinton toch zeker?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.