Knetter! Rob Jetten wil kinderen die met “huiselijk geweld te maken hebben” ’s avonds lekker naar huis sturen

Tijdens het debat in de Tweede Kamer over het coronavirus op woensdag liet D66-leider Rob Jetten zich weer eens van zijn meest idiote kant zien. De zogenaamde democraat vroeg het kabinet namelijk om voor opvang te zorgen voor “kwetsbare kinderen” die nu meer thuiszitten dan ze zouden willen.

“Wij krijgen zojuist samen een hartenkreet van Veilig Thuis,” aldus Jetten. “Dat is de organisatie die duizenden kwetsbare kinderen bijstaat die thuis niet in een hele fijne omgeving zitten, en die door de schoolsluiting meer thuis zijn dan ze zouden willen zijn. De hartenkreet van Veilig Thuis is kan het kabinet kijken of ook deze kwetsbare kinderen de opvang in schoolgebouwen toegankelijk kan worden gemaakt?”

Kwetsbare kinderen. Hmm. Wat bedoelt hij daar precies mee?

Nou, op Twitter voegt hij toe dat “sommige kinderen te maken [hebben] met huiselijk geweld. Vreselijk.”

Met andere woorden, het gaat om kinderen die mishandeld worden of om kinderen die zien dat de ene ouder de andere ouder af en toe lekker in elkaar mept.

En wat is Jettens oplossing voor deze arme kids? Hij wil ze overdag opvangen in scholen om ze daarna, in de avond, lekker naar hun agressieve vader en/of moeder te sturen.

Knetter! Deze kinderen moeten per direct uit huis worden geplaatst. Een ouder die geweld gebruikt — tegen het kind of tegen een andere ouder — heeft het recht op ouderschap verloren.

Maar Rob wil ze overdag opvangen… en ze daarna lekker naar huis sturen. Want daarmee los je het probleem voor ze op.

Die man is echt niet goed bij zijn bakkes.

Een verzoek aan lezers van DDS: Michael van der Galien is niet alleen eigenaar van deze mooie website, hij is ook de enige Nederlandse blogger met impact in Amerika! Door hem te steunen op BackMe kun je hem nu drie keer per dag (extra) lezen: elke dag krijg je in de ochtend een kort ontbijt in de vorm van een blogpost over het laatste nieuws uit Amerika, in de middag rond drie uur krijg je vervolgens een keiharde rant over het laatste Nederlandse nieuws, en — exclusief voor mijn sponsors — krijg je voor het slapengaan een email met een column over een willekeurig onderwerp. Je krijgt dit al vanaf 1 euro per maand. Steun hem dus — 169 DDS-lezers gingen u al voor!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

29 reacties

 1. Bullshit16

  Ach die homo wat weet die gek er nu van die zelf geen kinderen heeft maar wel beslissingen denkt te nemen hoe het moet
  Dit soort rand DEBIELEN moeten weggestemd worden
  Stem fvd of PVV uit de eu

  1. Marija

   Als ik die nitwit zie op TV draai ik hem weg, al zoveel ergernis gehad met dat arrogante jochie dat ik hem niet meer wil zien.
   Wie daarop gaat stemmen is niet goed bij zijn hoofd.

   1. josemoonen@70

    👍👍👍

 2. ervi

  Robbie is zelf niet vies van wat huiselijk geweld , anaal wel te verstaan. Krijg je -zo’n uitspraak.

  Ik kreeg vannacht via Social Media het bericht dat de Chinese autoriteiten de namen van de eerste drie met Corona besmette personen heeft vrijgegeven :

  Sum Tin Wong;
  Ho Li Fuk
  Yu Dai Soon

 3. Kretoloog

  Rob Jetten is zelf nog een kind. In bepaalde opzichten dan. Hij heeft soms kinderlijke gedachten, zoals gisteren in het coronadebat weer bleek.

  Nu ja, ik heb het al eerder gezegd: laat Jetten nog maar lang partijleider van D66 blijven. Dat is de beste garantie dat dit partijtje flink onderuit gaat bij de volgende verkiezingen.

 4. Peetjoh

  Zou die ontkenner begrijpen dat die kinderen dankzij zijn lakse beleid ook thuis zitten. Zou die snappen dat dit komt door reizigers, zijn favoriete hobby. Zou die weten dat dit virus van een door hem aanbeden 3e wereld land komt. Waneer gaan we mislukte mensen eens zetten waar ze thuis horen. Een gesticht.

 5. Maxks

  Of je Homo of Smurf bent bepaald niet je ethiek.
  M.a.w. ieder weldenkend mensen is tegen geweld en zeer zeker tegen kinderen, dan heb je inderdaad je rechten verspeeld.
  Bij Jetten en Co speelt een veel groter probleem. Zij zijn van binnenuit totaal ontregeld, hebben geen voeling met de waarheid. Hun werkelijkheid is gebaseerd op incestueuze perceptie…zij verkeren teveel in een ‘lockdown”

  Je zou toch zeggen dat politici voorheen ook “gewone” mensen waren die deelnamen aan het leven van alle dag maar blijkbaar is de geest van tevoren al verrot… als politici dien je waarheid en ethiek te acteren immers sociopaten veinzen empathie om hun doelen te bereiken.
  Trouwens waarom zijn die kinder überhaupt nog thuis? O ja…Rutte, de koning van bezuiniging en allerlei jeugdinstanties die ook ziende blind zijn.

  1. inert

   max!
   Anaal penetreren heeft weinig van doen met ethiek, het is onomstotelijk een fout in de genen, waar de persoon in kwestie niets aan kan/kon doen!
   Niettemin past het woord “ethiek” niet in deze context!

   1. plakband

    Rob Jetten, Demon66, houdt zich vooral bezig met problemen die hij zelf bedenkt.
    Echte problemen, die hij en zijn partij hebben veroorzaakt, daar hoor je hem niet over.

 6. AnnaKlaver

  Framing, kent u die uitdrukking?

  1. Bullshit16

   Anna
   Huilbaby

  2. 777

   Huilbaby!

  3. evil knievel

   Linksgelul,kent u die uitdrukking!?

 7. Bijenzwerm

  Deze kleine ge@ile twink komt niet uit een gewoon gezin en heeft geen gewoon gezin….
  Dus meepraten over dit soort onderwerpen is sowieso kansloos.
  Beter maar een onderwerp aansnijden over lhbgt ofzo

  1. Lambieck

   Bij deze verklaart bijenzwerm dus, dat Wilders en Baudet hun mond moeten houden over alle problematiek met kinderen.
   Duidelijk standpunt.

 8. perry

  Jetten zet zijn kaarten op het toekomstig electoraat, alvast quasi, voor de jeugd opkomen, goodwill kweken en indoctrineren!
  Jaja, de politieke voorkeur van jeugdigen binden en voorkoken, interessant!

  1. inert

   perry!
   Zijn openlijke liefde voor dubbele paspoorthouders, statushouders en nageslacht, gaat uiteraard ook positief doorwerken op stemgedrag!

 9. Beukman

  Interessant, al die reacties hierboven van FvD- en PVV-stemmers, die het door Jetten gesignaleerde probleem koppelen aan diens seksuele geaardheid.

  Jongens, het kan sowieso geen kwaad om je eerst een beetje in het probleem te verdiepen voordat je je onderbuik leegt. Of gaan jullie je nu allemaal onmiddellijk aanmelden als gastouders?

  1. Peetjoh

   De kinderen hier op school die geen eten hebben en thuis klappen krijgen met een riem zijn zwart. Ja juist die mensen die dankzij mensen als jetten hier zijn. Uiteraard zijn er ook Hollandse gezinnen waar het mis is. Maar ook die zorg word uitgehold door te veel patiënten van kleuren die gewoon in hun eigen land thuis horen.

   1. Beukman

    Uiteraard zijn er ook Hollandse gezinnen waar het mis is.

    Je meent het!
    Volgens mij zijn het bijna allemaal Hollandse gezinnen, al zijn ze dan niet allemaal roomblank.

    1. Peetjoh

     Nee wel Nederlandse gezinnen. Hollander ben je door geboorte en je voorouders. Dat is onze cultuur, je weet wel wat al die immigranten mee nemen en aan vast houden. Nederlander word je door je verblijfsvergunning.

    2. evil knievel

     Nix Nederlands aan huilman!
     Vraag t ze zelf maar!;)

 10. Maxks

  Bepaalde mensen denken dat het woord ethiek, en de betekenis daarvan, voorbehouden is aan de “genetisch correcte” mens. Of dat enkel hetero-paren kunnen bepalen wat goed is voor ’n kind.
  Als hetero dient men zich vaker te schamen voor zijnhaar “soortgenoten”.

  1. Peetjoh

   Nou maxks wij zijn zoogdieren. Onze soort heet, mens. Als alle olifanten mannetjes voortaan op elkaar kruipen en de vrouwtjes vergeten. Sterft de soort uit. Dat is zo met elke soort. Daarom hebben soorten s@x. Daardoor gaat de soort verder . Er worden zoogdieren geboren met gebreken. Dat kan van alles zijn, zonder benen, ogen, Siamees, half blind, met zware vormen van down. Ga maar door ook met lichte afwijkingen waarmee je goed kan leven denk aan een korter been of autisme. Maar ook homoseksualiteit hoort daarbij. Het is een hele kleine afwijking in de hersenen. Geeft niks verder en is ook geen reden om iemand niet te accepteren. Maar gaan goen of het normaal is, slaat nergens op hij is gewoon een beetje mislukt mens.

   1. denktenk

    Zijn er dan toch 3 soorten mensen?
    Vrouwen, Mannen en Kneuzen?

    1. Peetjoh

     Nee gewoon 2, hele mensen en kapotte mensen. De bedoeling is dat de kapotte dus niet gaan beslissen over de hele mensen. Je pakt ook niet de afgekeurde auto als er een goede naast staat.

 11. P.Sisterons

  Volgens mij hebben ze Jetten ook flink misbruikt. Anders doe je zo niet.

 12. Bes Tolen

  Jetten heeft het onderwerp niet door en Beukman wel maar die durft er niet voor uit te komen. Verlegenheid?

 13. O.k.

  Gevaar voor de maatschappij die vent

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.