Ongehoord Nederland-fascistjes gaan met eerste online uitzending direct nat: neonazi als “stikstofexpert”

Van het weekend is Ongehoord Nederland begonnen met hun eerste media-uitzending. En direct gaat de “rechtse” omroep de mist in, want in de allereerste uitzending, op internet, wordt direct een Hitler-aanhanger in de watten gelegen door de eveneens zeer dubieuze Joost Niemöller.

Kennen we allemaal Joost Niemöller nog? Bekend racist die vindt dat zwarte mensen agressiever zijn dan blanke mensen, en aanhanger van menig MH17-complotverhaaltje. Dat deze man met ernstige hersenkronkels bij Ongehoord Nederland betrokken is, zegt eigenlijk al genoeg. Een normale redenatie maken is teveel gevraagd voor deze hate peddler, zo betoogde onze getalenteerde jonge columnist Ozair afgelopen zaterdag al op verdienstelijke wijze.

Maar genoeg veren in onze eigen bips. Want dat Niemöller met open armen ontvangen werd door Arnold Karskens en de andere rattenvangers van Hamelen in het Ongehoord Nederland-bestuur, was al geen gunstig teken. Maar dat de eerste tv-uitzending van deze aanstaande publieke omroep meteen wordt opgeleukt door de aanwezigheid van een neonazi, is wellicht nog wel veel erger.

We zien Niemöller babbelen met ene Evert Mouw op de – overigens prachtige – Veluwe. Maar tegenover dat natuurschoon staat gewoon een extreem-rechtse charlatan. Want wie is Evert Mouw dan precies? Volgens Joost Niemöller een heuse stikstofexpert. Maar wie iets dieper graaft leest over de poepbruine wortels van deze zogenaamde deskundige op het gebied van lucht- en bodemvervuiling:

“De eerste jaren was Stormfront een langzaam groeiende website met veel nazi-propaganda en hakenkruisplaatjes die je kon downloaden en bijna helemaal gericht op de Verenigde Staten. […] Een opvallende gebruiker van het eerste uur was Evert Mouw. Mouw presenteerde zich daar als overtuigd nationaal-socialist en Hitleraanhanger. Mouw was IT-er in opleiding en woonde nog in zijn ouderlijk huis op de Veluwe. Recent dook hij korte tijd op bij de Nationale Alliantie.”

Voor wie niet bekend is met de Nationale Alliantie: een extreem-rechtse politieke partij, met een jeugdbeweging die luisterde naar de vrolijke naam “Dietsland Jeugd”. Het waren homohaters en vonden dat joden aan het gas moesten. Gezellige lui, dus, maar niet heus.

Maar dus wel waarmee Ongehoord Nederland hun allereerste tv-uitzending opleukt. Fijn hoor. Ik heb niets tegen het openbreken van het linkse hegemonie in de NPO. Graag zelfs: kom maar op. Als we die taak echter toevertrouwen aan schedelmeters, Joost Niemöller, Stormfront-leden en mensen die joden willen vergassen… nou, doe mij dan toch nog maar een paar jaartjes BNNVARA, AVROTROS en Sander “Lord Wanhoop” Schimmelpenninck. Liever een links Hilversum, dan een fascistoïde en extreem-rechts Hilversum.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

58 reacties

 1. Meriadoc Brandebok

  Het gaat natuurlijk om Niemoller: dan kun je verwachten dat nazi’s je programma’s binnenstrompelen. Ongehoord Nederland is niets en wordt niets. Over een paar jaar is het kaartenhuis weer in elkaar gedonderd en hoor je er nooit meer wat van.

  1. Bullshit16

   Maria
   Je hebt nog geen antwoord gegeven

   1. Meriadoc Brandebok

    O ja, sorry, nu gedaan.

    1. Bullshit16

     Schaakmat

 2. Stiek

  Dus net zoiets als WH

 3. Peetjoh

  Liever een links Hilversum dan een extreem rechts Hilversum?. Liever gewoon een onpartijdig Hilversum. Om te beginnen geen politiek meer. Tijd dat die het land eens gaan leiden ipv van like,s op fb en Twitter en interessante, who cares onderwerpjes bij jinek of een andere kwal. En ik als best extreem rechts kwa oetoes en andere vreemde soorten mensen ben ook echt niet geïnteresseerd in wat een stelletje nep Duitsers willen melden. Als Nederlandse nationalist zijn het alle Duitsers die als eerste de trein mogen pakken van mij.

 4. Bullshit16

  Praat het niet goed maar als deze persoon bij de npo had gezeten had er geen haan naar gekraaid wand bij npo zitten er alleen maar exstreem linkse idioten dus wat is het probleem tim
  STEM FVD OF PVV in uit de

 5. Mikael Blomkvist

  Goede zaak dat het extreem-rechtse karakter van deze club direct aan het licht treedt. Dan hoeft er verder geen twijfel over te bestaan.

  1. Ron

   Hebben ze hem uitgenodigd om zijn expertise over stikstof of om over zijn voorkeur voor nazisme te praten?

  2. Bullshit16

   Mikael
   Niks geleerd of niet gekeken

  3. Bockbeer

   Wesley Benbow Blomkvist?

  4. Meriadoc Brandebok

   Doe niet zo irritant, Ziggy.

   1. Blitzkrieg

    Meriadoc Brandebok :
    Hoezo, is het niet waar dan?

    Nee joh, de NPO is vele malen beter!

    Bah, kijk dan! P*do legt op NPO2 uit waarom s*ks met kinderen van 2 á 3 oké is: ‘Niet heel vreemd!’
    h**ps://www.dagelijksestandaard.nl/2020/02/bah-kijk-dan-p*do-legt-op-npo2-uit-waarom-seks-met-kinderen-van-2-a-3-oke-is-niet-heel-vreemd/

    * vervangen met e

    1. Fonz

     @blitzkrieg occult fantasietje oftewel MB is sympathisant van het p*doïsme

  5. Stiek

   Mikael Blomkvist?

  6. Mikael Blomkvist

   Waar komt deze merkwaardige oprisping over p*dofilie ineens vandaan en wat heeft dit met dit onderwerp te maken?

   1. Stiek

    Wesley Benbow Blomkvist?

    1. Wesley Benley

     Fonz Maks?

 6. Original NL

  En..was er fascistische propaganda tijdens dit item??

  1. Bullshit16

   Original
   Totaal niet daarom is het ook kompleet bullshit

  2. Ned

   Nee, maar volgens extreemlinks is alles dat niet extreemlinks is, fascistisch.

   1. Alicia

    Fascisme = Links

 7. Original NL

  Al vroeg aan de borrel cockje??

 8. Brenda Welsh

  Iedereen vond toch dat die omroep er moest komen als tegenhanger van linkse NPO die bergen geld kostte. Het bezit van de zaak is het einde van het vermaak.

  1. Lugor

   Gelukkig waren alle redacteuren zo verstandig deze omroep niet te sponsoren.

   1. Stiek

    Lugor?

  2. Stiek

   Mikael Brenda Blomkvist Welsh?

  3. Fonz

   brenda wesley bipsmaatje lugor

   1. Luu Gar

    Ik ben Lugar, Fonz en Stiek,
    en tamelijk ziek.
    Want ik houd ervan te trollen,
    daar heb ik lol in.

    L. Gar

    1. Lugor

     Mooi

 9. Maxks

  “Liever een links Hilversum, dan een fascistoïde en extreem-rechts Hilversum”.
  Zoek de verschillen.

  1. Limburgse Separatist

   Mussolini was eerst een communist. Dat soort spinsels hebben hun tijd weo gehad.

 10. Bullshit16

  Diep triest aanslag in Duitsland op AFD er op zijn auto die voor zijn huis in brand is gestoken door een exstreem linkse klootzak daar hoor je weer niks over door die npo ook niet op journaal
  Als het een rechtse was geweest dan was de pleuris uitgebroken
  Die linkse Klootzakken die lokt gewoon de oorlog uit
  Duurt niet lang meer

 11. Bullshit16

  Kijk op YouTube naar mirian die zegt het goed

 12. Marija

  Mijnheer Karskens wat doet u nu, ik ga mij weer opzeggen alsjeblieft deze kant opgaat met uw omroep.
  Moet zeggen dat ik dit Niet had verwacht.

  1. Marija

   Alsjeblieft = als het deze kant op gaat etc.

 13. Heras

  Zo zien we direct het verschil tussen rechts (fvd en pvv) en extreem rechts.

  Dat extreem rechts groeit is omdat het linkse kabinet naar de afgrond heeft gebracht.
  En eeuwige het demoniseren van rechtse partijen.
  Overigens, denk ik niet dat extreem rechts hier ooit zal winnen want het merendeel van de Nederlanders houden niet van extremiteiten.

  1. Veteraan

   @ Heras
   Mee eens maar Nederlanders laten extreem Links gewoon hun gang gaan en als Kuddevolk en laffe natie worden we overspoeld door gelukszoekers die nu al tot in de 3e generatie NL leegplukken en d.m.v. agressie heersen.
   Grote mond op straat over die gedoe maar te lui om naar eens stembus te lopen. Ik heb respect gehad voor de generaties voor ons, hard werkende NLers die overal ter wereld gewild waren voor hun mentaliteit en aanpassing/weerbaarheidvermogen.
   Maar die zijn geëmigreerd of dood en de rest stelt niet veel voor.

 14. ikweetwatikwil

  Die Tim toch, zoveel haat is niet goed hoor. Dan ga je het niet meer duidelijk zien.
  Gelukkig ben je ook maar een journalist.

 15. Henk Albarda

  Timmie Engelbart, jullie columnist schurkt heel dicht tegen islamitisch terrorisme aan. Bewijst in iedere bijdrage dat hij geen flauw benul heeft waar Europa over gaat. Jullie moesten kennellijk zonodig politiek correct een MO’er op de loonlijst hebben.
  Ozair is DE reden dat ik jullie niet steun.
  Het hele team ONgehoord Nederland staat voor correcte verslaggeving ipv het fake-news van NPO, NRC, Volkskrant.

  1. Meriadoc Brandebok

   Henk Albarda toont waar discriminatie over gaat: een columnist niet beoordelen op diens kwaliteiten, maar op diens afkomst. Een meer treffende illustratie van radicaal-rechtse uitsluiting is in mijn optiek niet denkbaar.

   Waarom beoordeel je Hamid niet op de kwaliteit van zijn columns? En nee, het laten opdraven van een nazi in je programma is beslist géén correcte verslaggeving.

   1. Peetjoh

    Nou ist wel zo dat omdat dat mannetje bekend staat als nazi, hij ook gelijk niet meer serieus genomen word terwijl hij het misschien best kan weten. Op zich zou iemands politieke voorkeur of kleur natuurlijk niet uit moeten maken of hij gelijk heeft of niet. Dat zou de kennis van die persoon moeten zijn. Dus ook links discrimineert en kijkt niet verder. Dat is wat rechts en links dan gemeen hebben. Mij stoort het dus wel want ook al ben ik zogezegd extreem rechts ik ben geen moffen fan. Deze groep brengt ons normale Nederlandse rechtse mensen wel in discrediet. Wij zijn geen jodenhaters ofzo wij willen gewoon ons land en cultuur houden meer niet. . Dat ik geen buitenlanders wil klopt als een bus. Maar ik heb die moffen nooit vergeven wat ze mijn opa hebben aangedaan. Dus dat zijn voor mij de ergste die het eerst weg.

    1. Meriadoc Brandebok

     @Peetjoh

     Als het om deskundigheid gaat had Niemöller evengoed een deskundige kunnen uitnodigen zónder neonazistische sympathieën. Het is onwaarschijnlijk dat Evert Mouw de enige man is met kennis van zaken. Maar dat deed hij niet – hij nodigde een man uit met onfrisse denkbeelden.

     1. Peetjoh

      Nou ja beetje wel ja, zo iemand wekt meer weerzin op dan een mens met kennis zonder bagage. Feitelijk geven ze links weer eens een kans om te klagen. En dat doet de rechtse zaak geen goed. Jammer genoeg mijns inziens.

   2. Lugor

    De man met het vlakgom is vandaag ondoorgrondelijk.

 16. Ben-NIET-Groen-L

  Negers zijn inderdaad agressiever dan wij blanke intiligente mensen….. werp maar een blik in de gevangenissen en midaadprogramma’s….. wereldwijd!!!!

  1. Mikael Blomkvist

   wij blanke intiligente mensen

   🙂

   1. Fonz

    Het probleem van taalnazi’s is niet zozeer het walgelijke moralistische toontje dat ze uitslaan, maar dat ze door hun gezever de aandacht verschuiven van de inhoud naar de vorm, waardoor de discussie stopt. Dé tactiek om hun gebrek aan argumenten te verhullen.

    1. Rammstein

     Kom, kom Fonz: als je intelligent wilt overkomen is het niet overtuigend om ‘intiligent’ te schrijven. Daarmee ontkracht BNGL meteen zijn uitspraak. En daarover giechelen mag best.

     1. Stiek

      Mikael Blomkvist, mede mogelijk gemaakt door giechelende Rammstein.

     2. Fonz

      @rammstein ik spreek over structurele taalnazi’s die structureel overal en altijd, zoals iedere x blijkt, de taalnazi uit moeten hangen, en mikael is er 1 van

 17. Vee

  Kan iemand die “extreem ” rechts is geen stikstofexpert zijn? Mijn glazenwassee is misschien ook wel extreem rechts.

  Maar Tim, kun je je persoonlijke vendetta niet elders uitvechten. Dit is zoooo kinderachtig.

 18. rujoleki

  Wat een zielig verhaaltje over ON.
  Nu al bang dat de Nederlanders wakker worden?

 19. rea Guurrechts

  Michael v Galien kwam, zag en overwon de trollen.
  Bravo.

 20. Limburgse Separatist

  Zo zie je maar hoe extreem links ons land is als een nationaal socialist extreem rechts wordt geacht. Met die stelling over zwarten heeft die kerel statistisch gelijk. Je kan een kerel wel blijven leren vissen maar als hij nooit zijn hengel uitgooit zal het nooit wat worden.

 21. Alicia

  Hier word weer dezelfde fout gemaakt als door Links. Hitler was Links en Nationaal SOCIALISME = LINKS. Neo -Nazie’s zijn Links. Stalin en Mao waren ook Links en hebben nog meer mensen om zeep geholpen dan Hitler. Mugabe was Links en ook hij heeft tienduizenden mensen gedood maar Links Nederland vond Mugabe OK dus werden zijn misdaden tegen zijn eigen bevolking onder het tapijt geveegd en kreeg hij miljoenen in ontwikkelingshulp. Door Links Nederland.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.