OVERHEID HEKELT ASOCIALE NEDERLANDERS: ‘Vrijwillige lockdown’ is voorlopig de nieuwe werkelijkheid

Lockdown Nederland

Het is een beetje half om half, maar de overheid heeft vandaag een ‘vrijwillige lockdown’ afgekondigd omdat een groot deel van de Nederlandse bevolking laks heeft aan de al geldende maatregelen.

Terwijl er ondertussen meer ziekenhuisbedden worden geprepareerd dan dat er mondkapjes voor handen zijn, heeft de overheid besloten om alle Nederlanders een NL Alert te sturen. Voor velen was dat even schrikken, maar aangezien wij een eigenwijs en welwillend volk blijken te zijn was er geen andere optie mogelijk.

Gisteren schreef De Dagelijkse Standaard al over de ongecontroleerde massatoerisme op de Nederlandse stranden. Na een aantal intensieve belletjes met Haagse politici konden wij ook al concluderen dat een totale lockdown aanstaande is.

De Dagelijkse Standaard zit boven op het nieuws en uw Haagse reporter Kenneth Steffers onderhoud nauw contact met de politici in Den Haag. Uiteraard is Kenneth ook bereikbaar voor kritische volgers met vragen: volg Kenneth op Twitter.

STAY TUNED! Onze redactie is er voor onze lezers – ZEKER NU!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

29 reacties

 1. Rammstein

  “De Dagelijkse Standaard zit boven op het nieuws en ‘uw Haagse reporter Kenneth Steffers’ onderhoud nauw contact met de politici in Den Haag.”

  Pfffffff…..da’s een pak van m’n hart. Nu komt alles goed.

  1. Canta

   Rammstein
   Moet toegeven, die is geestig!!

 2. Bullshit16

  Er zijn in er blijven asociale mensen die denken dat ze onder in de boven de wet staan egoïstisch mensen blijven er altijd

  1. Rammstein

   “Er zijn EN er blijven”…. en “onder EN boven” Bullshit – leer het nou goddomme eens een keer sufferd. Ik word nog een keer blind van die gruwelijke taalfouten. Geen IN maar EN !!!

   1. Lambieck

    Zou Brommtein nog niet in de gaten hebben dat stierenstront bewust telkens dezelfde fouten maakt?

    1. evil knievel

     Nee lambikske,Bullshit heeft t NL’s echt niet helemaal onder controle,geloof ik!
     Desondanks,vele malen meer NL’r dan u ooit in uw ganse leven zijn kunt,weet ik zeker!😜

 3. inert

  Discipline en respect is een vreemd, onbekend begrip voor de meeste jongeren, maar alsook vele ouderen hebben dit gemis!
  Omgaan met eigen verantwoordelijkheid moet iemand van huis uit meekrijgen!
  Kinderen verwekken is geen kunst, ze opvoeden is een ander, veelvuldig vergeten aspect!
  Lang leve de lol en een hooggeprezen antiautoritaire opvoeding, was/is het credo!

  1. Blitzkrieg

   inert : Discipline en respect is tegenwoordig inderdaad ver te zoeken, het is iets dat bewust wordt vervangen door inclusiviteit en identiteitspolitiek. Als deze zaken benoemd en aan wil pakken ben je direct een rechtse hufter die nauwe banden met de nazi’s onderhoud.

   Als tieners met messen van 30 centimeter rondlopen wordt dat tegenwoordig vooral toegeschreven aan een gebrek aan kansen, discriminatie en dat soort zaken.

   Wat mij betreft praten we hier niet eens over een “antiautoritaire opvoeding” maar over crimineel aso tuig dat zich aan de rand van de samenleving beweegt.

   De antiautoritaire houding zal de komende jaren hard nodig zijn om het echte tuig te verslaan, de autoritaire elites met hun globalistische plannetjes.

   1. Boudewijn Hummelinck

    “Als tieners met messen van 30 centimeter rondlopen wordt dat tegenwoordig vooral toegeschreven aan een gebrek aan kansen, discriminatie en dat soort zaken.”

    Ik niemand die verklaring horen geven. Heeft u een bron?

    1. evil knievel

     “FEMKE HALALSEMA!”(en co!)
     Oftewel:”LINKS!”
     BOUDEWIJNtje!😁

   2. inert

    blitzkrieg!
    ++++++
    Het huidige EU/lidstaten beleid op alle lijnen en niveau’s is onbegrijpelijk, althans voor een normaal denkend mens!
    Er zit een zelfvernietigings aspect in!

   3. inert

    BH!
    Onwetendheid is erger dan domheid!
    Jij hebt last van beiden, mijn condoleances !

   4. evil knievel

    Die zit Blitz!++++

  2. Blitzkrieg

   inert : Er lijkt een deel van mijn reactie te zijn weggevallen. Antiautoritair is niet zozeer het probleem maar de normen en waarden (of het gebrek daaraan) dat een kind meekrijgt tijdens zijn opvoeding.

   1. Broodnuchter

    Laks = lak

   2. perry

    broodnuchter-
    Broodnuchter maar ladderzat!
    Inhoudsloos bovendien!

 4. perry

  In het land van de “boze” Putin is zulks gedrag ondenkbaar, het is daarom te begrijpen en niet vreemd dat de verwende, decadente slap linkse bevolking van de EU, deze autocraat hartgrondig afwijst!

  1. JochemX

   In het land van Trump doorgaans weinig anders. Reken maar dat je meteen een gummiknuppel op je kop krijgt al je een instructie van een cop niet opvolgt. En in zijn gezicht hoesten vertel je wellicht niet meer na.

 5. Boudewijn Hummelinck

  “en uw Haagse reporter Kenneth Steffers onderhoud nauw contact met de politici in Den Haag.”

  Zou reporter Kenneth wel eens van de taalregel stam+t gehoord hebben?

  1. Boudewijn Hummelinck

   Waarschijnlijk heeft Kenneth ‘laks’ aan taalregels.

   1. evil knievel

    N volgens mij heeft u n oogje op kenneth,volgens mij zelfs 2, n als t ff kon ook nog ns 2 handjes,Boudewijntje,”t uit de hoogte gegrepen” taalneuqertje!😁

 6. m.van.rosmalen

  Bevestigd tevens mijn gelijk dat dat hele asociale applausje van afgelopen vrijdag 20 uur een farce is
  Saamhorigheidsgevoel ???? laat me niet lachen
  Deze thuizittende vakantie vierende clowns en flikkers hebben gewoon lak aan alles wat nog aan het werk is in de zorg en de rest diw nog werkt
  Menen overal recht op te hebben en zijn nog te beroerd er zelf iets voor te laten
  Als er iemand recht heeft om in zijn z welverdiende vrije tijd naar het bos te gaan zijn zij het wel ipv al die mafkezen die met hun thuiswerken schijnbaar nog tijd zat over hebben om te klussen

  1. Peetjoh

   Ja er zijn er zat van maar scheer niet iedereen over 1 kam he. Degene die niet luisteren zijn ook degene die gaan wintersporten. Die al niet in vrijwillige isolatie gingen na in corona gebied te zijn geweest. Ik vind ook dat mensen die door de week al thuis zitten nu niet naar de winkels mogen. Geef de werkers ook ff een kans. Maar ja land vol met ego, s.

  2. ervi

   Minnie, ben je van plan om hier nog lang te blijven? Zo ja, weten we nu al dat je volgend jaar nog steeds het zelfde schrijft, ook al gaat de topic dan over stikstof.

   1. m.van.rosmalen

    Dat maak ik lekker zelf uit zorghulpje
    Wat doe jij hier nou weer
    Tijd in overvloede met dat thuiswerken 🤣🤣🤣

 7. struisvogelpolitiek

  Begin vorig jaar had ik een dubbele longontsteking. Hondsberoerd was ik ervan. Ik had het gevoel dat ik aan het verzuipen was in mijn eigen slijm en longvocht. Gelukkig en ik zeg nogmaals gelukkig dat ik het overleefd heb. Ik begrijp dat er in Nederland nog mensen zijn die schijt hebben aan de regels van de overheid. Juist tegen die mensen zeg ik; Laat je gerust besmetten en maak mee wat ik vorig jaar meegemaakt heb en hoop dat je het kan navertellen hoe dom je bent geweest. Ik wil dat niet meer meemaken en ik blijf zo veel mogelijk binnen.

  1. Ab Infinitum

   Dat doen de meesten als ik zo rondkijk van uit mijn huis. Geen kerkbezoek en lege regionale bussen die voorbij komen. Een paar mensen met de hond, een klein kind met een stepje.

 8. Maxks

  Vrijwillige lockdown…als nu eens alle mensen dat doen die voor ophokplicht zijn, plus ouderen, dan kan de rest van links naar rechts.

  1. Politiek Profeet

   En toch zitten de meeste a-socialen in de politiek….

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.