Ranzig D66 slaat weer toe! D66-draaikont-politici proberen Thierry Baudet belachelijk te maken ten koste van Coronacrisis-debat

Terwijl sommige politici keihard bezig zijn om de beste maatregelen te bewerkstelligen en te opperen tijdens debatten in het Binnenhof proberen andere politici een tweede carrière uit als komiek. Helaas is Kees Verhoeven nog slechter als komiek dan dat hij al is als politicus. 

Terwijl Thierry Baudet zijn rol als volksvertegenwoordiger vervuld en het RIVM terecht kritische vragen stelt over de huidige crisis, probeert onze draaikont van D66 grappig te zijn. Terwijl er op dit moment niet zo veel te lachen valt.

We weten niet wat er aan de hand is, maar nu veel D66 politici thuiszitten – en zich waarschijnlijk dood vervelen – proberen ze een Kamerlid belachelijk te maken die alleen maar goede intenties heeft. Baudet probeert tenminste kritisch te blijven ten aanzien van de huidige aanpak en visie van het RIVM. D66 is verre van kritisch en slikt alles als zoete koek. Je kan niet echt spreken een kritische partijfractie als je over D66 praat.

Waarschijnlijk balen de Kamerleden van D66 dat Baudet een sterke indruk maakt tijdens dit debat, terwijl hun afgevaardigde zoals gewoonlijk kleurloos wegvalt tussen andere Kamerleden.

Het is ook niet gemakkelijk om Kamerlid te zijn van een partij die totaal geen verstand heeft van zaken.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

21 reacties

 1. Politiek Profeet

  Debielen66 zijn bijna uitgestorven in de politiek….nu nog corona overheen en we zijn verlost van deze plaag….

 2. C.A.Barstow

  D666?
  je hoort het hersenloze geleuter van hen je haalt je schouders op en gaat weer verder met waar je mee bezig was.

  Stem FvD/PVV.

 3. Brenda Welsh

  Een matte voorstelling van Baudet. Hij viel mij tegen.

  1. Veteraan

   Ach gossie toch

  2. 777

   Eeuwig gebande!

 4. Bullshit16

  Ach ja links he we raken er aan gewend
  Stem fvd of PVV uit de eu

 5. Jack Flash

  Baudet wees Segers terecht inhoudelijk op de nieuwe ‘uitbraak’ in Azië.

 6. Te Salutant

  Het optreden van Baudet in het debat was niet sterk. Dat was natuurlijk ook niet goed te doen door zo’n onhoudbaar standpunt in te nemen. Wat hem opbreekt zijn zijn beperkte debatvaardigheden. Wilders neemt hetzelfde onhoudbare standpunt in maar weet er toch nog een min of meer overtuigend retorisch nummer van te maken.

  1. Ego-non-solus

   “Wat hem opbreekt zijn zijn beperkte debatvaardigheden.”

   U bent blijkbaar blind voor uw eigen totale gebrek aan sociale vaardigheden. Uw doel anderen te willen irriteren met ridicule standpunten is volstrekt pathetisch. Meelijwekkend, ik zei het al eerder.

   1. Veteraan

    @ Ego-non-solus +++
    Ik ben niet zo gevat en dit is een voorbeeld van hoe een Trol aan te pakken.
    In 3 zinnen tot zijn kern terug gebracht, bravo.

    Ik heb ze een tijd genegeerd en pas nu af en toe wat erbarmen toe door ze zachtjes toe te spreken met de woorden.
    Ach gossie of zucht, saai.

  2. 777

   De eeuwig gebande!

 7. Veteraan

  Het is nazi Kees maar van D666, de partij voor eigentijdse Jodenhaat maar dan netjes verpakt in termen als dat gewoon kritiek hebben op Israel en haar burgers normaal is.
  Had net Mein Kamf uit, geen Joden om nu de schuld te geven en dus maar iets naar Baudet.
  Wat een lef hoor Kees.
  Doe je niet naar een Marokkaan of agressieve moslim hé want die pakken je en snijden je strotje af.
  Je bent een hond Kees en dan meer een pekineesje dan een wolfshond.

 8. Cycle25

  Ondertussen in Italië : 4207 besmet, 475 doden, en dat al bij een lockdown.

  Ik denk dat Rutte gewoon te laat is, en deze “laat maar door strategie” toepast, er is geen andere optie meer.

  1. 777

   60 miljoen inwoners!

   1. Cycle25

    Ja, maar Italië is met dit tempo Wuhan aan het inhalen.

  2. Shadow1100

   Rutte denkt nu ook weer alleen aan zijn rijke vrindjes, waar hij straks weer eeen baantje van miet krijgen, zoals Unilever, Shell, KLM enz. Baudet denkt aan het welzijn van de mensen en hoe dit virus echt bestreden kan worden. D66 kwijlt bij deze ziekte: De oudjes de pijp uit. Dat scheelt weer aan pensioen- en WAO-kosten. Er komt weer een hoop erfbelasting binnen. De vrijgekomen plaatsen in de bejaarden- en verzorgingshuizen kunnen worden ingenomen door de asieleisers. Hun huizen naar de statushouders. En het werkt sneller en beter dan het “voltooid leven” project van hun. Een natte droom………..

 9. Piet Klein

  Een pijnlijk resultaat van de coronacrisis is dat zeer duidelijk wordt hoe zwak de politici zijn. Verhoeven realiseert zich kennelijk niet dat hij vooral iets over zich zelf zegt. Maar ook Rutte blijft de grote blunderende politicus. Vandaag beweert hij dat een lockdown twee jaar kan duren. En dat is uitermate onwaarschijnlijk. In de VS is vaccin getest op één proefpersoon en succesvol gebleken. Er volgen nu testen die moeten aantonen dat het vaccin geen bijwerkringen vertoont. Dat is een kwestie van maanden. Het is uitermate waarschijnlijk dat er een vaccin is in het vierde kwartaal. De politiek zou moeten anticiperen en in overleg moeten gaan met producenten hoe productie kan worden voorbereid zodat het vaccin direct na toelating in grote getalen kan worden geproduceerd voor NL. Het is dan niet ondenkbaar dat de NL-bevolking in het vierde kwartaal misschien begin eerste maanden in 2021 gevaccineerd kan worden. Het probleem is dan binnen een jaar opgelost. Maar kennelijk ontbreekt het Rutte aan gezond verstand en of goede adviseurs en wordt een onwaarschijnlijke dreiging van een lange lockdown in de markt gezet. Lukt het om eind dit jaar de vaccinatie te starten dan is het verschil tussen de gereguleerde verspreiding en de lockdown beperkt. Omdat ook de gereguleerde verspreiding stevige maatregelen nodig zijn om binnen de capaciteit van de zorg te blijven. Ook voor de gereguleerde verspreiding zijn mogelijk nog extra maatregelen nodig en dan zitten we niet zo ver af van de lockdown. Is er geen vaccinatie in zicht dan zal de gereguleerde verspreiding veel doden eisen. Het blijft een raadsel waarom Rutte en de coalitie dit niet durven erkennen of bereid zijn van strategie te wisselen. Met de kans van vaccinatie in zicht lijkt de politiek weer niet maximaal in te zetten om deze vaccinatie spoedig en snel te realiseren. Men nam al te weinig maatregelen bij de aankondiging van het virus waardoor we met te weinig beschermingsmaatregelen zaten, te weinig mondkapjes, te weinig beschermende kleding. Sommige claimen dat de toespraak van Rutte een historisch moment is, dat zou weleens kunnen kloppen maar ik denk dan aan ander resultaat is dan zij denken. En Verhoeven, wat mij betreft zonde dat deze man een salaris als Tweede Kamerlid krijgt, omdat de bijdragen niet verfrissend anders zijn maar ronduit slecht, maar kennelijk blijven mensen op hem stemmen.

  1. Bes Tolen

   Piet Ja, uitgewogen verhaal.

  2. Ab Infinitum

   Dat zal het zijn ! Het gezonde verstand van Rutte en zijn stam. Daar kom je als deskundige niet tussen met twee man.

 10. Peetjoh

  Waarom zitten die gasten te twittere. En doen ze dat onder werktijd. Want wij betalen die uren. Tijd dat ze eens gaan doen waar ze voor aangenomen zijn. Ipv te verschijnen op tv, Twitter of fb,

 11. GoedGenoegVoorHier

  Thierry baudet hoef je niet belachelijk te maken. Dat is hij van zichzelf al, popi jopi is het haha

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.