DSC 0072 1024x682

Typisch! Journalist roept: 'Uit betrouwbare bronnen kan ik melden dat Theo Hiddema Forum verlaat'. Theo Hiddema: 'complete nonsens'

Geen categoriemrt 02 2020, 12:00
Iedere keer als heibel is bij Forum springen gretige journalisten erop om te melden dat de partij ieder moment omvalt. Ook nu weer. Nadat er van de week weer Statenleden de partij de rug toekeerde, kwam direct de hardnekkige roddel boven water dat Theo Hiddema ook zou overstappen naar Groep Otten. Volgens Theo Hiddema is dit gewoon onzin. Weten we dat ook weer.
Op Duimspijker verscheen het sappige artikel dat Theo Hiddema er genoeg van had, uiteraard duiken de media er direct op. Gelukkig zijn er een enkeling die gewoon vragen aan Hiddema hoe het nu echt zat. En die ontkracht gelukkig het hele verhaal in één keer. Overigens wel zo eerlijk dat Duimspijker dit wel vermeldde als extra aanvulling!

Uit uiterst betrouwbare bron kan ik melden dat Theo Hiddema zeer waarschijnlijk afscheid neemt van zijn partijgenoot en partner in crime Thierry Baudet én Forum voor Democratie en waarschijnlijk verder gaat als fractievoorzitter van de aanstaande eenmansfractie van GO (Groep Otten) in de Tweede kamer.

https://twitter.com/fritswester/status/1234401572458811393?ref_src=twsrc%5Etfw
Links Nederland liep deze ochtend al met een glimlach op werk rond, helaas voor hun blijkt er toch niks waar te zijn van deze 'bron'. Hiddema blijft gewoon zitten waar hij zit, aan een overstap moet hij niet denken.
https://twitter.com/laurensboven/status/1234401724074471425?ref_src=twsrc%5Etfw
Helaas mensen, roddel ontkracht.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten