Typisch! Journalist roept: ‘Uit betrouwbare bronnen kan ik melden dat Theo Hiddema Forum verlaat’. Theo Hiddema: ‘complete nonsens’

Iedere keer als heibel is bij Forum springen gretige journalisten erop om te melden dat de partij ieder moment omvalt. Ook nu weer. Nadat er van de week weer Statenleden de partij de rug toekeerde, kwam direct de hardnekkige roddel boven water dat Theo Hiddema ook zou overstappen naar Groep Otten. Volgens Theo Hiddema is dit gewoon onzin. Weten we dat ook weer. 

Op Duimspijker verscheen het sappige artikel dat Theo Hiddema er genoeg van had, uiteraard duiken de media er direct op. Gelukkig zijn er een enkeling die gewoon vragen aan Hiddema hoe het nu echt zat. En die ontkracht gelukkig het hele verhaal in één keer. Overigens wel zo eerlijk dat Duimspijker dit wel vermeldde als extra aanvulling!

Uit uiterst betrouwbare bron kan ik melden dat Theo Hiddema zeer waarschijnlijk afscheid neemt van zijn partijgenoot en partner in crime Thierry Baudet én Forum voor Democratie en waarschijnlijk verder gaat als fractievoorzitter van de aanstaande eenmansfractie van GO (Groep Otten) in de Tweede kamer.

Links Nederland liep deze ochtend al met een glimlach op werk rond, helaas voor hun blijkt er toch niks waar te zijn van deze ‘bron’. Hiddema blijft gewoon zitten waar hij zit, aan een overstap moet hij niet denken.

Helaas mensen, roddel ontkracht.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

60 reacties

 1. Jack Flash

  Het wemelt van het nepnieuws uit linkse hoek.

  1. Stiek

   Links wordt steeds vaker ontmaskerd.

   1. Mees

    SGP,PVV en het FvD zijn dus de enige rechtse partijen.

    Poeh, dan heeft rechts nog een lange weg te gaan.

   2. Bijenzwerm

    De linkse media d3moniseerd steeds meer en vaker het fvd, gewoonweg omdat ze in het fvd een geduchte concurrent zien voor het voor hun zo geliefde partijkartel.

 2. Mees

  Van horen zeggen dat Hiddemeister de journalist gaat aanklagen wegens smaad.

  Dit wegens het succes van de vorige aanklacht 🙂 🙂 🙂

 3. Kidogo

  Het is gewoon Knijd !
  Stem FVD #wegmetditzooitje

 4. Rompui

  Even serieus trollen liever compleet negeren ,daar hebben ze een broertje dood aan .

  1. Mees

   Ben een serieuze trol.

  2. Bijenzwerm

   @rompui juist, gewoon kompleet negeren en BTW het is er maar 1 met vele nicks die verder geen leven heeft aan allerlei psychische stoornissen lijd en of betaald krijgt voor het tr@llen.
   Hier een aantal nicks, Mikael blomkvist Mees Julian gebande cock Piet51 meriadoc brandewijntr@l didimadpussy etc.

   1. Piet51

    @Bijenzwerm
    Zou je mij in dat lijstje van je willen schrappen? Die anderen ken ik niet. Wij overheidstrollen kennen elkaar namelijk niet, want dan zou het werken onmogelijk worden. We zijn een soort vijfde colonne, met een heel speciaal doel, dat ik hier niet verder uit de doeken kan doen. Met deze opmerkingen loop ik namelijk al risico, maar ik wil jullie de waarheid niet onthouden.

    Je onderschat de moeite die het kost om die trolrol goed te spelen. Want alleen bij goed functioneren worden we uitbetaald. Dus hoe meer hatelijke of venijnige reacties op onze bijdragen aan DDS, hoe beter voor mijn portemonnee.

    1. Beukman

     Met deze opmerkingen loop ik namelijk al risico, maar ik wil jullie de waarheid niet onthouden.

     Dat kan je wel stellen @Piet51, want ik lap je erbij! De chef zal het interessant vinden om te lezen hoe ongelooflijk onprofessioneel jij hier uit de school bent geklapt.

     1. Piet51

      @Beukman
      Heel flauw. Jij zit in hetzelfde schuitje, gedraagt je op dezelfde manier en jij wordt niet uit de school geflikkerd. Gelukkig ken je me niet en daarom wacht ik vol vertrouwen af, een belangrijke eigenschap van betaalde overheidstrollen.

      Het is trouwens “hoe ongelooflijk onprofessioneel jij hier uit de school HEBT geklapt”. Zo leer je steeds bij. Voor meer boeiende info, zie: trouw.nl/nieuws/uit-de-school-klappen-vervoeg-je-niet-met-zijn-maar-met-hebben~b882562f/

     2. Beukman

      Hmm @Piet51, ik sta gecorrigeerd. Nadat ik je erbij heb geklapt, dat is nu eenmaal mijn plicht, dat snap jij ook wel, zal ik ook een goed woordje voor je doen.
      Op de afdeling Taal&Stijl kunnen ze nog wel iemand gebruiken voor het optuigen van nieuwe persona’s. We zijn net bezig een trol in te werken die het boreale FvD-dialect consequent en perfect dient te beheersen. Ik hoef je niet te vertellen waar hij zal worden gestationeerd. Iets voor jou?

     3. Rammstein

      Aldus de nieuwe bijdragen voor de schoolkrant van het succesvolle duo ‘Beuk & Piet’. Humor om te lachen!

     4. Beukman

      @Piet
      Wie is die Rammstein eigenlijk? Hebben wij die gerecruteerd? In welke schaal zit ie? Welke opdracht heeft ie?

     5. Piet51

      @Rammstein
      “Humor om te lachen”? Je weet toch, dat humor niet alleen om te lachen is. Mijn zeer gewaardeerde leraar Nederlands heeft mij ooit uitgelegd, dat echte humor altijd een mix is van een lach en een traan. Humor op DDS, zoals de bescheiden poging van Beukman en mij, zou dat ook moeten laten zien. In dit geval is dat gelukkig zeker zo. Want de verdachtmakingen, verwijten, afkeuringen aan ons adres zijn meestal gewoon lachwekkend. Maar ze zijn ook tranentrekkend, want ze zijn zo absurd en tegelijkertijd worden ze door de aanbrengers zo bloedserieus gebracht, dat ik er droevig van word. Ik word dat vooral van de geëtaleerde domheid van die deelnemers.
      Natuurlijk zijn wij betaalde overheidstrollen. Die zijn er echt, net als Sinterklaas en Zwarte Piet, al wordt die laatste binnenkort afgeschaft.

 5. Kretoloog

  Nee hoor, geen nepnews van links ditmaal. De foto is gemaakt door Robert Baljeu, sinds april 2019 FvD-statenlid in Noord-Holland die na 1 maand al is overgestapt naar GO. Baljeu heeft zijn foto direct op twitter gegooid. In de hoop zo weer wat aandacht voor zijn zieltogende partijtje te genereren. Daar is hij wel in geslaagd, alleen het werkt als een boemerang. Niemand neemt GO nog serieus na deze canard.

 6. Robert75

  Nou Hiddema stapt vooralsnog niet op. Maar je hoeft er niet raar van op te kijken als het eendaags wel een keer gaat gebeuren.

  1. Kretoloog

   Volgens jaar in maart, na de verkiezingen stapt Theo Hiddema op. Dan mag Annabel Nanninga het Kamerlidmaatschap van hem overnemen. Met nog een stuk of 15 à 20 nieuw gekozenen voor het Forum.

   1. Beukman

    Ja @Kreet, de baantjescarrousel van FvD op volle toeren.
    Had Nanninga overigens niet al de baantjes als Gemeenteraadslid, lid van twee Provinicale Staten én de Eerste Kamer gestapeld? Die laatste zal ze dan moeten opgeven.

    1. Kretoloog

     Volgens de Kieswet is combineren van gekozen ambten toegestaan. Overigens verwacht ik dat Nanninga stopt met haar nevenfuncties, zodra ze gekozen is in de Tweede Kamer.

     1. Beukman

      Zeker @Kreet, het is allemaal toegestaan.
      Het werpt echter wel een vreemd licht op wat er in de Integriteitscode van Forum staat, namelijk dat dubbelfuncties ongewenst zijn.

      Maar ja, dubbelfunctie houdt ook in: dubbele salarissen. Voel je hem, Kreet?

      FvD verkoopt daarover altijd praatjes aangaande de zogenaamde kartelpartijen. Ik zou zeggen, FvD, geef eens het goede voorbeeld dan.

     2. Blitzkrieg

      Beukman :
      Quote : “Zeker @Kreet, het is allemaal toegestaan.”
      Zullen we ons eerst even concentreren op de zaken die NIET zijn toegestaan? Daarnaast praat je nu over een theoretisch geval in de toekomst dat slechts jouw hersenspinsel is. Alsjeblieft… projecteer je eigen waanbeelden niet op het FvD.

     3. Blitzkrieg

      Beukman : Wat dacht je bijvoorbeeld van CETA… het rechtssysteem in dit handelsverdrag maakt direct inbreuk op onze grondwet. Deze moet dus in beide kamers een twee derde meerderheid hebben.

     4. Beukman

      Dit is geen theoretisch geval, @Oorlog. Binnen FvD worden er volop baantjes gestapeld. Nanninga, om maar iemand te noemen, heeft als ik het goed heb bijgehouden vier petten op op het moment.

      En weet je? Van mij mag ze, zolang ze haar werk maar goed doet. Het geeft echter geen pas dat FvD andere partijen verwijt hetzelfde te doen.
      Ik zal het nog gekker vertellen: in de Integriteitscode van Forum staat dat dubbelfuncties ongewenst zijn.
      Nou, mooie integriteitscode.

     5. Blitzkrieg

      Beukman : Kan je ook met bronnen komen? Aan “als ik het goed heb bijgehouden” hebben we niet zoveel.

     6. Beukman

      @Oorlog
      Opmerkelijk, ik dacht dat jij wel op de hoogte zou zijn dat ze én in PS zit, én in de EK én in Amsterdamse Raad..

      nl.wikipedia.org/wiki/Annabel_Nanninga

      Op 29 maart 2018 werd Nanninga beëdigd als raadslid. Op 29 maart 2019 werd ze daarnaast lid van de Provinciale Staten van Noord-Holland. Overigens was ze bij dezelfde verkiezingen ook in de Provinciale Staten van Utrecht verkozen.[11] Op 11 juni 2019 nam ze voor FvD ook zitting in de Eerste Kamer.

      Er zijn nog wel een paar andere stapelaars binnen Forum trouwens.

     7. Blitzkrieg

      Beukman : Nee, ik was er niet van op de hoogte. Ook geloof ik best dat er binnen forum nog andere stapelaars zijn, dit is bij andere partijen heus niet anders. Zolang mensen goed werk verrichten vind ik dat in principe geen enkel probleem.

    2. Vit

     @Beukman

     Het moest verboden worden al die bijbaantjes, hoewel als het nut heeft.

     1. Vit

      Ps, persoonlijk ben ik niet zo tegen een FvD rechter.

     2. Beukman

      Maar @Vit, welk van de drie of vier baantjes van Annabel zou jij kwalificeren als bijbaan: Senator, Gemeenteraadslid óf lid van PS?

     3. Beukman

      Of zijn het allemaal bijbaantjes? Dan is ze in 1 keer weg.

     4. Vit

      Maakt mij niet uit wat ze er bij doet als zij daar de tijd voor heeft, het is sowieso een topvrouw.

     5. Vit

      Ps, de enige BN’er die vluchtelingen in huis heeft opgenomen btw.

     6. Vit

      Hmmm geen reactie, begrijpelijk dat wel.

     7. Beukman

      Ik mag haar ook wel op een bepaalde manier. Ze heeft wat minder ideologische veren dan de Baas en is een stuk pragmatischer.
      Wel jammer dat ze niettemin de reflex heeft om in de Raad haar opponenenten uit te schelden voor “neo-marxisten”.

     8. Ron

      Beukman jij vind dat jammer dat ze het beestje bij de naam noemt, maar is het dan niet jammer al die andere benamingen die anders denkende over zich heen krijgen vanuit de gevestigde partijen uitgestrooid alsof het niets is.?

     9. Beukman

      @Ron, als je in de Gemeenteraad zit dan moet je met andere partijen onderhandelen om iets voor elkaar te krijgen voor de burgers van je stad.

      Zo’n andere partij dan framen als “neo-marxisten”, wat sowieso flauwe kul is, is gewoon puberaal gedrag en het omgekeerde van constructief. Je kan zoiets heel eventueel doen vanuit de oppositie, maar het is nooit een slecht idee om eerst te bedenken wat je er eigenlijk mee wil bereiken.

     10. Ron

      Beuk ik ben het eens met wat je schrijft, maar niet met je selectieve omgang daarin.
      Hoeveel leden van andere partijen hebben zich al schuldig gemaakt aan het andere benoemen van fascisten?

     11. Beukman

      @Ron, ik ben er geen voorstander van om in de politiek opponenten af te doen als fascisten of neo-marxisten of “(nationaal-)socialisten”, zoals Bosma een paar keer heel gevat deed. Het is niet bevorderlijk voor de discussie, en wakkert het slachtofferdenken binnen de geframede partij alleen maar aan.

      Ik heb trouwens nog niet gehoord dat pak hem beet PVV of PvD door coalitiepartners “fascisten” werden genoemd. Logisch, want normaal gesproken zou dat leiden tot einde coalitie.

     12. Ron

      Weet jij nog wat hier allemaal is gezegd? ht*ps://www.parool.nl/nieuws/linkse-partijen-demonstreren-tegen-racisten-in-gemeenteraden~b7299969/

      Zitten samen in de raad bij nanninga.

     13. Beukman

      Zitten samen in de raad bij nanninga.

      Op dat moment dus nog niet.

   2. Robert75

    Niet te hopen met al die zogenaamde overstappers en zetelrovers toch? Want dan zit de 2e kamer binnen de kortste keren vol met eenmansfracties

    1. FJ

     Voorbeeld van de PvdA met Denk is ja bekend.

 7. Beukman

  Thierry zou zeggen: “Maar het had gekund.”

  1. Gebande Kok

   Rammstien zou zeggen: Op het moment van publiceren kon Duimspijker alleen afgaan op de beschikbare informatie, die ze dus gebruikten. Daarmee is liegen uitgesloten. Dat de feiten naderhand anders lagen is Duimspijker niet aan te rekenen.

   1. Beukman

    Zo werkt het inderdaad in dat kleine kale koppie van hem. Waarbij het me opvalt dat hij wel heel veel energie steekt in het verdedigen van een voorman van een partij waarmee hij niets beweert te hebben.

 8. Mikael Blomkvist

  Het is algemeen bekend dat Hiddema zich groen en geel ergert aan de boreale capriolen van Baudet dus dit kan nu lang meer goed gaan

 9. Rosasolis

  We moeten al de sensatie berichten over FvD….vanuit welke bronnen dan ook, altijd
  met een korreltje zout nemen. Waarschijnlijk zal Hiddema inderdaad binnenkort uit de FvD stappen, of geen actieve medewerking meer geven, maar hij zal nergens anders gaan overstappen. In de naam van fatsoenlijkheid, zal hij de eer aan zichzelf houden.
  Gewoon genieten van z’n pensioen, en misschien wat werk in z’n oude beroep als
  advocaat aannemen.

 10. Piet51

  Mij verbaast het niet, al zeg ik daarmee niet, dat het nu zeker gaat gebeuren. Ik schreef maanden geleden al, dat dit speelde bij Hiddema. En dat zoog ik niet uit mijn duim, maar liet gewoon weten wat ik in kringen rond Hiddema hoorde. Hiddema zelf ken ik niet en zal ik ook niet zomaar benaderen. Hij is een slimme man en moet vooral doen wat hem goeddunkt. Hij is oud en wijs genoeg en dan komt het toch allemaal nog goed.
  Ik kan wel zeggen, dat het zijn droom was om ooit minister van justitie te worden. Bij Wilders lukte dat niet, bij Baudet lijkt het voorlopig ook niet te gaan gebeuren, als het ooit al zou kunnen.

 11. FJ

  Wordt die Chris Albers betaald door Groen Links of wordt hem ook gratis yoga lessen aangeboden.

 12. Gewoon werken

  Man wat hebt die henk toch een enorme skippybal op zijn romp zitten.

 13. Brenda Welsh

  Hiddema is dat Lovin’ Feelin’ in Baudet verloren. De zoon die de vader teleurstelt en de partij voor schut zet. Dat trek je niet meer.

 14. Bullshit16

  Die journalisten zijn nep journalisten betaald door Brussel hoe betrouwbaar kun je ze nog nemen .niet dus
  Heb nog een kijkers tip voor die linkse ratten
  Kijk update dan leer je nog eens wat

 15. DidiMadloba

  Soms hebben journalisten een voorzienende blik. Dus is het goed denkbaar dat zij al weten wat Hiddema gaat doen terwijl hij het zelf nog niet eens weet.
  In het Forum voor Demagogie zijn nu (tenminste) de volgende bloedgroepen te herkennen:
  – Baudet zelf, een fantast die elk contact met de realiteit heeft verloren, en zo conservatief is dat hij terug wil naar de Middeleeuwen. Alleen “gelovigen” blijven hem trouw, tot het hun ook de strot uit komt.
  – De mannen van Otten, die klaar zijn met traditionele politiek, en een fris nieuw geluid willen laten horen. Ze zullen ook falen, want een van de redenen dat politiek managers weinig kan bekoren heet democratie. Een dictatuur is efficiënter, maar vooralsnog niet het systeem waar Nederland voor heeft gekozen.
  – En dan nu ook Hiddema, die Nederland graag blank wil houden, althans die zogenaamd joods-christelijke cultuur wil behouden.

  Ik hoop dat de traditionele, niet-populistische partijen hun onderlinge gekibbel een poosje stoppen, en krachtig stelling nemen tegen de feitenvrije hetzes van de populisten.

  1. Bullshit16

   Didi
   Je hebt mijn vraag nog niet beantwoord waar liegt fvd over nogmaals

 16. Michael M

  Een smerige linkse etterbak dat een hekel heeft aan de FVD en dus discrimineert. Je wordt eerder gediscrimineerd door je eigen soort. Ik kan er over meepraten. Ben zelf gediscrimineerd door mijn eigen soort.

 17. Maxks

  Betrouwbare bronnen?… bronnen van wensdenken.
  Waarheid is niet aan de politiek besteed, waarheid ontkracht hun gedroomde werkelijkheid, echter links heeft patent op framing.
  Twijfels zaaien en daarop voortborduren.

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.