ETGQJvMX0AMgNz8

Walgelijk! NPO programma 'Flikken Maastricht' doet doodleuk mee aan demonisering Forum voor Democratie

Geen categoriemrt 15 2020, 9:00
Dat de NPO niks moet hebben van Forum voor Democratie en voorman Thierry Baudet dat weet inmiddels iedereen wel, toch worden ze steeds geniepiger in hun afkeer jegens Baudet en consorten. Scherpe kijkers van het programma 'Flikken Maastricht' zagen iets opmerkelijks. Ze spotte een antifa-achtige sticker.
https://twitter.com/NEETEGENMSM1/status/1238929875064553478?ref_src=twsrc%5Etfw
De NPO blijft doodleuk doorgaan met hun sneren uitdelen richting Forum, daar waar vroeger iedereen meedeed aan PVV-bashen is men nu massaal Baudet aan het demoniseren.
Ongelukje, toeval of expres, wie zal het zeggen. Wel is het uitermate ongelukkig dat dit weer bij de NPO gebeurt. Het predicaat 'onpartijdige omroep' is complete kolder. De NPO is niets anders dan een partijspreekbuis van het links-liberale gedachtegoed.
Het 'plaktivisme' - een soort van sticker-oorlog - lijkt sowieso weer terug van weggeweest, wie een wandeling maakt door de grote Randstad steden zal zien dat de stickers - met soms ludieke en soms misselijkmakende boodschappen - weer terug zijn van weggeweest.
Toch fijn dat de NPO even reclame maakt voor de 'fck FVD'-stickers. Wellicht dat men nu deze stickers massaal gaat hamsteren in plaats van wc-papier.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten