Walgelijk! Universitair docent Nadia Bouras doet gezellig mee met mensen beoordelen op hun huidskleur! ‘Je zal maar blank zijn’

Wat is dat toch met universitaire docenten die hun afkeur voor alles wat niet binnen hun paradigma past meteen moeten framen of demoniseren? Van ‘Waar is Folkert?’-roepers tot docenten die ‘blankheid’ verachten. Het houdt niet op helaas. Zij voelen zich zo moreel verheven boven de rest dat ze iedereen die een andere mening heeft direct als ‘fout’ bestempelen. Walgelijk dit.

 

 

Het zou je docent maar zijn op de Universiteit van Leiden, dan weet je direct dat je diploma ook vrij weinig waard is. Het meest erge is nog wel dat ze zich bedient met een Engelse term zodat dit wat minder erg oogt. Maar waar links vaak de mond vol van heeft – terecht of onterecht – doet zij nu ook gewoon. Ze maakt gewoon een keiharde, racistische opmerking over Richard de Mos. Maar als zij iemand beoordeelt op zijn of haar huidskleur dan is het ineens ‘acceptabel’? Natuurlijk niet!

Maarja omgekeerd racisme, of ‘reversed racism’ is natuurlijk niet erg binnen het linkse goedmensengedachtegoed.

En ondertussen moet ze het ook niet zo hebben van vrijheid van meningsuiting voor mensen met een andere mening. Wat een verrassing….

In het verleden heeft zal eerder laten zien dat ze een huichelachtige mening heeft. Zoals we wel vaker zien bij dat soort linke types.

Het is spijtig om te zien dat een uitgerekend een docent zo openlijk haar ongefundeerde gal durft te spuiten. Zal ze dit in de collegezalen ook doen?

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

23 reacties

 1. -Bo-Realist

  Omgekeerd racisme? Net zoiets als positieve discriminatie zeker?
  Als door links in een slachtofferrol gedrukte groepen zich er van bedienen is het toegestaan, anders niet. Zum kotzen.

 2. Willem Bever

  Inspiratie gehad van de grote voorganger Rosenzakkenvuller…Ontslaan

 3. Bullshit16

  Natuurlijk doen ze dat dit soort mag alles behalve als je rechts bent dan word je ontslagen
  Stem daarom FVD OF PVV UIT DE

 4. Jack Flash

  Het zogenoemde ‘reversed racism’ is een ernstige aandoening.Het behoort tot een van de symptomen van de linkse ziekte.

  1. Pijnstiller

   Ben benieuwd of deze racist voor de klas mag blijven staan

 5. Pijnstiller

  Jammer dat de politiek niet wil zien dat de autochtone Nederlander de volgende soort is die vervolgd gaat worden op basis van etniciteit

 6. Maxks

  “Lord, give me the confidence of a mediocre white man”.
  Een middelmatige witte man?…ze is het woord “boos” vergeten.
  God geef mij de superioriteit van een zelfoverschattende gekleurde niwit.

  Tja… dit soort types hanteren selectief racisme want de witte man die in hun straatje past is natuurlijk een kleurloze leiband loper, met empathie voor zijn castrator en weet zijn plaats binnen de onderdanigheid.

 7. Svetlana Malinova

  Alleen witte mensen zijn instaat om racist te zijn. Dat wil niet zeggen dat er geen sprake kan zijn van discriminatie maar iemand van een ander ras kan nooit een racist zijn. Alleen witte mensen kunnen dat

  1. 777

   Svetlana?

  2. Fonz

   sweethoer anneschillenhoerlana

  3. Giovi

   Svetlana Malinova. Serieus? Wat een walgelijke, knettergekke opmerking. Elk ras, nationaliteit en/of religie discrimineert. Voorbeelden genoeg in de wereld of zal ik ze je even voorkauwen?

   1. 777

    @Giovi: Svetlana is alweer verdampt, de redactie heeft terecht ingegrepen.

  4. AS210854

   Sletvana, inteelt maakt meer kapot dan je lief is, is nu ook weereens duidelijk.

  5. Peetjoh

   Alle mensen op de wereld zijn 1 ras. Rasisme bestaat dus niet. Discriminatie wel en dat is gewoon normaal.

   1. Vit

    Psies!!!

  6. Gewoon werken

   En jij bent net zo belangrijk als die hele dike witte rogel op een hete droge zomer dag die je achter in je huig hebt zitten.
   Ritueel steriliseren moeten ze jou hoi zwetser.

 8. 777

  Blank, niet wit.

 9. Peetjoh

  Nadia bouras. Das zo’n pinqin die 4 meter achter haar haatbaard loopt. Word elke dag geslagen en moet 20 jong uitbroeden. Ja en hier in ons land is wifi, haar enige uitlaat klep. Dus gaat ze op loos, geeft niks de mening van een moslim vrouw is niks waard. Die moslim vrouw zelf ook niet. Een rol plee papier is nog belangrijker. Laten we eerlijk zijn, wie zal het erg vinden als ze sterft, niemand toch?

 10. DidiMadloba

  Volgens mij is er een stuk van het artikel weggevallen, want ik zie nergens wat die mevrouw Bouras voor vreselijke dingen gezegd zou hebben. Heeft ze haar instemming met De Mos betuigd omdat die “blank” is? Of is De Mos stiekem een witte neger die haar niet blank genoeg is? Mevrouw Bouras is overigens niet alleen docent maar zit ook in Marokkaanse overlegorganen, wat haar meer recht van spreken geeft.

  In elk geval wil DDS de vrijheid van meningsuiting beperken voor linkse meningen, begrijp ik.

  1. Peetjoh

   Marokkaanse overlegorganen?. En dat geeft je in Nederland rechten? Haha. Ze gaat maar in Marokko praten didi. Hier gaat het over Nederlandse overleg organen.

 11. Maxks

  Als men kritiek geeft op links handelen en of uitspraken, dan word meteen geopperd dan rechts links de mond wilt snoeren en of de vrijheid van mening wilt inperken.

  Links, de uitvinders van de politieke correctheid, de grondleggers van de zelfcensuur voor anderen bezitten geen zelfreinigend vermogen.Zij die ieder onwelgevallig woord van hun tegenstanders aan de schandpaal nagelen.
  Citeren is niet aan hen besteed immers dat is te letterlijk en dat kan men niet misbruiken…zij parafraseren, vertellen in eigen bewoording hun kromme beleving en interpretaties gebaseerd op emo.

  Racisme is verderfelijk echter het heerst onder elk soort binnen de mensheid.
  Rassen bestaan niet, wel soorten immers er is maar een mens, dé mens.
  O ja,….als je niet links bent, ben je niet automatisch rechts.

  1. Peetjoh

   O ja,….als je niet links bent, ben je niet automatisch rechts.,, Hangt er vanaf, als het over handen gaat wel. Maar dat is dan ook alles.

 12. perry

  Het is niet alleen de lichte huidskleur, maar ook de haarkleur van de Ariërs (borealen),die haatgevoelens oproept!
  Maar omdat het ‘donkere-haar gen’ dominant is aan het ‘blonde gen’,zullen jammergenoeg blonde mensen uitgestorven zijn over een paar honderd jaar!
  Dit is min of meer ook het geval met de huidskleur, het donkere gen is wederom méér dominant, het donkere gen gaat uiteindelijk overwinnen.
  Over zo’n 500 jaar zal de gehele wereldbevolking, een licht getinte tot heel donkere huidskleur hebben1
  In elk geval gaat het blanke volk de ongelijke strijd verliezen, tengevolge van volksvermenging/verdunning.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.