Walgelijke video: haatjongeren trappen 53-jarige man aan gort, want hij vroeg om afstand te houden om corona

De ziekste video van de week is gevonden en komt uit het Zuid-Hollandse Rijswijk. Daar schopte een hele kudde hatelijke geweldsjongeren een 53-jarige man finaal in elkaar. De ‘misdaad’ van deze man? Hij vroeg de roekeloze tuigjeugd om wat afstand te houden in verband met het coronavirus.

Met ene hele horde lafhartige geweldstieners een man van 53 in elkaar schoppen, dat verdient sowieso geen schoonheidsprijs. Of welke prijs dan ook. Maar deze man compleet aftuigen omdat hij vroeg om een bescheiden beetje bij te dragen aan het uitroeien van nationale volksvijand nummer 1 – het coronavirus? Dat is gewoon niet meer of minder dan landverraad plegen.

Toch is dat precies wat een hele serie jongeren in het Zuid-Hollandse Rijswijk, vlakbij Den Haag, meende te moeten doen vorige week woensdag. Rijswijk.tv heeft het gehele, trieste verhaal:

“Een man uit Rijswijk is afgelopen woensdag zwaar mishandeld. De man wilde met zijn vriendin langs een grote groep jongeren lopen en vroeg of ze ruimte wilde maken om de anderhalve meter in acht te nemen, zo schrijft het AD. Het incident vond plaats aan het pad van de Laan van Wateringse Veld.

In eerste instantie leek het er op dat de jongeren de man en zijn vriendin de ruimte wilden geven, maar toen ze de jongeren voorbij liepen werd de man aangevallen. De man is geslagen en geschopt door verschillende jongeren.”

En het ergste van allemaal: deze gewetenloze kopschoppers lopen nog vrij rond. Wie helpt deze tuiglui identificeren? We (of liever gezegd: de politie) horen het natuurlijk dolgraag!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

32 reacties

 1. Falskorn

  Dit is enkel nog maar een voorbode voor wat ons de aanstaande decennia te wachten staat. Dit volk haat ons en als we niet snel voor ons opkomen zal het straks te laat zijn.

  1. DennisEijs

   Oh ik wil het ook dolgraag weten hoor. Daarom is het voor hun gezondheid beter als ze zichzelf aan gaan geven bij de politie. Want er komt een einde aan de lockdown en ik denk dat hun identiteit niet altijd onbekend blijft. en geloof me jongens(meiden?) de politie is dan echt nog je beste vriend, misschien zelfs je enige.

 2. Vrijedenkert

  Wat ze met dit tuig naar mijn idee zouden moeten doen ga ik hier maar niet opnoemen want dat is tegen de wet of de wet voorziet daar niet in…

 3. Jack Flash

  Steeds meer apencultuur…
  We weten allang wie het zijn.

 4. P. Breetveld

  Mijn buddy zijn vrouw is ziek (K) en hij gaat vaak met haar het park en bos in. Soms zijn er probleemjongeren die moeilijk doen. Dat realiseer ik me ten zeerste’ zegt hij. Daarom is het stadium praten voorbij. Elke idioot die bij mijn vrouw iets wil doen krijg gelijk zonder twijfel een Glock gevechtsmes in zijn lever. Deze man is 64 jaar. Hij is terecht bang omdat zijn buurt wordt geterroriseerd door scooter Marokkanen die geen strobreed in de weg worden gelegd door handhaving. “ die zijn simpelweg geen geweld gewend en worden zelf slachtoffer” aldus de voormalige Royal Marine Commando. Woont al een tijd hier ivm Nederlandse vrouw. Wat een toestand

  1. Boudewijn Hummelinck

   “ Elke idioot die bij mijn vrouw iets wil doen krijg gelijk zonder twijfel een Glock gevechtsmes in zijn lever. “

   Er loopt veel tuig rond op straat met gevechtsmessen.
   Een bedenkelijke ontwikkeling.

   1. Scheve Tinus

    OPROTTEN!!!

   2. Veteraan

    Ga eens dood BD. Hulp nodig ?

    1. ivanhoe

     je weet toch waar ie woont .DDS is in ieder geval niet van plan dit individu totaal te bannen .

 5. Peetjoh

  Ja een normaal mens snapt dat je beter even bovenlangs kunt lopen. Mensen die aan 15 opgeschoten jongeren gaan (vragen) of ze even opzij gaan, die stemmen op partijen die deze zelfde jeugd welkom heet. Naja weer 2 pvv stemmers erbij.

  1. P. Breetveld

   Even bovenlangs, hoezo en waarom dan? Het is geen prive terrein en de plaatselijke verordening verbied rondhangen.
   Beleefd en respect is heel gewoon. Voor die gasten niet.ze zijn niet sterk meestal wel laf en daarom zijn die debielen altijd met meerdere die vaak ook bang zijn voor klappen op hun mooie gezichtje

   1. Peetjoh

    Elk weldenkend mens ziet bijv deze filmpjes. Je hoeft iets niet op te zoeken. Of je moet zeker zijn van je zaak en bijv bewapend zijn. En nee het is geen privé terein. Maar een beetje nadenken mag he. Iedereen die nou nog niet snapt dat je leven voor dat volk niks waard is is blind of doofstom. Elke dag word er iemand afgetrapt door groepen buitenlanders. Elke dag zijn er berovingen. Dus staan d’r 15 op een paadje terwijl je ook anders kan mag je of je mannetje staan of omlopen. Het blijft de goden verzoeken.

    1. Fonz

     Dit tuig moet je natuurlijk gelijk aanpakken…

    2. P. Breetveld

     Je hebt ook gelijk Peetjoh. Het blijft de goden verzoeken. Mijn buddy was onder andere jaren instructeur ongewapend vechten en is nu helemaal leip van krav maga. Die looptber toch anders aan dan een ongetrainde burger. Alleen lopend zocht hij het op. Denk ik. Ondanks de 64 jaar en onschuldige kop van hem. Voor de fun vechten met legionairs en uitschot in verschillende apen landen

 6. Mart89

  Ik begrijp niet waarom dit hoofdnieuws is…
  Duizenden mensen sterven in heel de wereld en dan gaat het hoofdnieuws over 1 aap…

  1. Seneca

   @mart89
   ik neem aan dat je over jezelf spreekt…?

  2. Fonz

   @mart89 duizenden sterven er dagelijks waar je nooit iets van hoort, dit maakt jou hypocriet en in mijn ogen debiel dat je dit gedrag rechtvaardigt…

 7. Jack Flash

  Ik ben afgelopen jaren door werkzaamheden overal in Nederland in steden en veel kleine dorpjes geweest.Je schrikt ervan.
  Ze zitten overal.
  Ik zal wel weer niet deugen,maar het is de waarheid gvd.

 8. Original NL

  Een wijs man vroeg eens aan zijn toehoorders: :”Willen jullie meer of minder marokkanen”?.
  Goed kijken en dan goed stemmen mensen!

 9. Baron von Munchhausen

  Waarom horen we nooit iets van Goeroe ” Door Allah gezonden en beschenen met zonlicht” Jakkes Klaver?
  Oeps,……foutje van mij: Marokkanen vallen elkaar niet af!

 10. Jack Flash

  Baron# Breek eentje maar eens professioneel de botten dan weten ze niet hoe snel ze weg moeten komen.

 11. Fonz

  Dit de tegenwoordige generatie, luisteren niet, zijn vriendjes van de ouders en trappen ouderen volledig in elkaar, steken elkaar overhoop..

 12. Bullshit16

  Dit hoor je niet op de staatszenders dat word onder het maatje geschoven. het word eens tijd dat dit kut volk iedere keer het hand boven het hoofd houd is een keer zélf in mekaar getrapt word
  Stem fvd of PVV uit de eu

 13. fusilier

  Als het je niks uitmaakt wat je met je tegenstander doet, win je het altijd.

 14. JochemX

  Houdt afstand van iedereen en van sommigen een zo groot mogelijke afstand.

 15. inert

  Enne, heeft de vriendin van de mishandelde man, de daders kunnen indentificeren op huidskleur, taalaccent etc?
  Waarom staat dit niet in deze post vermeld?
  dat is namelijk zeer belangrijk, en heeft niets te maken met etnisch profileren!
  Nieuwsgaring moet onafhankelijk zijn, de bevolking heeft er recht op te weten van welke bevolkingsgroepen het gevaar dreigt!

 16. perry

  De vriendin van de man heeft er bij gestaan, dus hoe luidt het signalement?
  Huidskleur, accent etc, berichtgeving moet wél exact en onafhankelijk zijn!
  Dit heeft niets met etnisch profileren te maken, immers de bevolking moet weten van welke bevolkingsgroepen gevaar dreigt, niet dan?

 17. Piet51

  Dit is vorige week woensdag al gebeurd.Gepubliceerd door Harry TV, niet de meest objectieve nieuwsbron van Nederland, om me heel voorzichtig uit te drukken.
  Er is met een zwaargewonde natuurlijk iets ernstigs gebeurd, maar onduidelijk is wat dat is en of er een aanleiding was.
  De politie roept twee dagen later getuigen op zich te melden. In ieder geval is de filmmaker getuige. Het is een vrouw en lijkt op zo’n afstand geen lid van de groep te zijn. In geluidsversies van het filmpje (bijv. op tubantia.nl/binnenland/53-jarige-man-uit-rijswijk-zwaar-mishandeld-door-groep-jongeren-nadat-hij-vroeg-om-afstand~a422125c/ na 26 seconden) meldt ze luid: ” … Heel goed gedaan. … Heel goed gedaan, jullie staat d’r op”. In andere versies van dit filmpje is juist dit gedeelte eruit geknipt. Veder staat op de brug een vrouw toe te kijken en ook de vriendin zal nog ergens in de buurt zijn, maar ze is niet te zien.

 18. Rosasolis

  Afgelopen zaterdag was er een merkwaardig artikel in Trouw over de engeltjes en de duivels in onze huidige dagelijkse samenleving. Deze helemaal niet- gelovige artikel ging over de vele gepensioneerde artsen, verpleegkundigen, en verzorgers die hulp bieden voor onze samenleving tijdens deze zware Corona crisis. En dan zijn er helaas de andere groepen,
  die weigeren de huidige noodzakelijke maatregelen te volgen.
  Er zijn groepen die weten waar er een achterdeur is om stiekem in een bar of wietshop binnen te komen. En er zijn “Corona feestjes” waarbij vriendjes en collega’s bij
  elkaar komen om te vieren dat zij het geen enkele belang hebben om de maatregelingen van de regering te gaan volgen. Zij vinden dat “het leven gaat gewoon door”. Zij weten niets over de huidige crisis, en ook willen ze niets hierover weten.
  Omdat de tieners zich vervelen, groeien de jeugd benden van jongens en meisjes,
  die de weinige mensen aan straat aanvallen; die durfden hun aan te spreken over
  “afstand houden”.

 19. harte385

  Stel voor om dat tuig op te pakken en hen het zelfde laten ondergaan als deze man en minstens 10 jaar gevangenisstraf.

  1. Rosasolis

   @harte385, Ja inderdaad behoren die tuig een zware gevangenisstraf te krijgen.

 20. rujoleki

  De Nederlanders houden van de islam. Zij stemmen op partijen die roepen meer meer meer.
  Stem op de PVV of het FvD en zij trappen ze het land uit. Wedden?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.