Dieptriest! Antivaxxers, 5G-gekkies en anti-lockdown wappies bijeengekomen om te demonstreren in Den Haag

Vandaag verschenen alle Aluhoedjes van de Lage Landen in Den Haag. Dit om te demonstreren tegen een tal van onderwerpen. Van 5G tot vaccinaties, het was allemaal te bewonderen in Den Haag. De afspraak was om de anderhalvemeter te respecteren, uiteraard hadden de demonstranten hier lak aan. Het was een bonte verzameling van trieste en sneue figuren. 


Het demonstratierecht is heilig, en dat moet het zeker blijven. Toch mag men – gelukkig maar – een mening hebben over het doel van een demonstratie. Want het is eigenlijk diep triest dat er zo veel mensen zijn die in zoveel onzin geloven. Zendmasten zijn al in de fik gezet door complotkneuzen, en nu staan er ook antivaxxers die zichzelf neerzetten als de ‘nieuwe joden’. Walgelijk is het gewoon.

 

Antivaxxers zijn eigenlijk sowieso al direct AF!, maar als je het in je stupide hoofd haalt om met een Davidster op je borst te gaat lopen flaneren dan ben je echt meer dan AF!.

De beelden leveren fraaie plaatjes, het is een bonte verzameling van mensen die letterlijk alles willen geloven. Geen enkel complot is te gek voor ze. Ik heb helaas nog geen spandoek voorbij zien komen van ‘platte-aarde’-gekkies. Die hadden er ook zo bij gekund.

Uiteindelijk moest de politie ingrijpen, want deze zotten konden zich helaas niet gedragen. Wat ze zich alleen niet realiseren – want ze geloven er toch niet in – is dat met hun gedrag ook andere mensen in gevaar brengen. Want voor de goede informatie: het virus zit nog steeds in Nederland.

Maarja deze mensen geloven natuurlijk dat het virus is ontstaan door 5G. Helaas voor hun hebben we nog steeds geen 5G in Nederland, daar moeten we nog enkele weken voor wachten.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

74 reacties

 1. Terminator

  Gelukkig. Er zijn ook artikelen waar ik het volmondig mee eens kan zijn…

  1. JochemX

   Triest? Demonstreren is toch een grondrecht? Of was dat eens een grondrecht?

   1. Terminator

    En dat is het nog steeds!

    1. Rammstein

     Demonstreren is voor de onnozelen. Of denkt Terry Minator dat de gang naar het Malieveld zoden aan de dijk zet en er dingen veranderen?

     1. Terminator

      Als jij zo graag in plaats van demonstreren en andere vormen van geweldloze actie de boel wilt opblazen, ga je gang. Niet piepen als je gepakt wordt.

    2. 1zeven1

     Oh ja? Volgens mij (en een hoop andere mensen ook) heeft Dictator Rutte met het verbod op samenscholing daar toch vrij radicaal een einde aan gemaakt.
     Ik neem aan dat jij op 5 mei ook vanuit je huisarrest situatie virtueel ergens bloemen gaat leggen omdat je zo blij bent dat Nederland een “vrij” land is? Of ga je eindelijk inzien dat de huidige “maatregelen” het in 1939 ook heel goed deden?

 2. fisufisu

  Men wordt weggezet als, anti/gekkies/wappies,

  1. Michel Bloemkist

   Als nuchtere christen zou jij juist een van de de laatsten moeten zijn om je te laten meeslepen door die cowboy-verhalen van de anti-vaccinatie-gekkies met hun autisme-boelshit en weet ik veel wat allemaal.

   1. fisufisu

    Jij bent precies het type waar ik het over heb, wederom een prima zelfbeeld….

    1. AnnetKlaver

     Proest, geloofswappies kun je alles wijsmaken als het maar past binnen hun denkraam en die is niet al te groot ..

     1. fisufisu

      aldus zeer bekrompen denker annaantichristnazisympathiereinoudbrendaaytaswatcherklaver

    2. Maks

     Geen seconde aan besteden Johnno, ze willen niet en ze kunnen niet!

     1. Michel Bloemkist

      Fonz?

   2. JochemX

    Nuchtere Christen? Dat is een mooie contradictio in terminis.

  2. Jack Flash

   En mensen stinken erin Fisufisu.

 3. B. Pascal

  De anti-democratie wetgeving, die regelrecht tegen de grondwet ingaan, onder mond van corona, zijn in de maak. De demonstranten hebben volkomen gelijk. Wie het niet ziet, is blind. Nimmer is er vanwege een pandemie verruiming van de noodverordening ingezet, nu anno 2020 wel! Let op! Echt, de grondwet zegt tegen de huidige coronaregels NEE. Wat doet de politiek? Aanpassen van de noodverordening in de grondwet. Omgekeerde wereld, niets is meer heilig! Die beloftes en hun eed, het is stof!

  h**ps://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/artikel/5103601/spoedwet-corona-grondwet-noodverordeningen-den-haag

  1. fisufisu

   Precies B alles omwille van het beroven van onze vrijheden en het onder cöntröle brengen van de bevolking..

   1. B. Pascal

    Bij de eenmeningsmaatschappij is er altijd nood! We gaan rare tijden tegemoet. De noodverordening laat men straks gelden voor moskees. Dan zijn de rechtse kerken aan de beurt. Dan de rechtse politieke bijeenkomsten. Dan de rechts denkende burgers. Dan zijn we de EUSSR met genderloze oppervlakkige mensen. Daarna barst de bom! WW3!

    1. AnnetKlaver

     Mooi Urkie, een prachtig toekomstbeeld..
     Alleen WW 3 gaat niet gebeuren.

     1. Bullshit16

      Annetje
      Huilbaby kan je zeggen als dit zo doorgaat .je bent er niet ver meer van af de mensen zijn het zat masr dank zij die leugenaars van npo houden ze het nog klaar
      De vraag is hoe lang nog

    2. Terminator

     Na de nazi’s een tweede rechtse dictatuur dus.

     1. weer woord

      Nazi’s waren niet rechts dommerik

     2. Peetjoh

      Socialisme is links. Adolf was links. Fascisten kwamen uit Italië en niet uit Duitsland. Musolini was de bedenker van het fascisme. Fascisme neigt tegen het denken van rechts van nu aan maar was wel degelijk links.

     3. Terminator

      Pak er nou eindelijk eens een keer een goed geschiedenisboek bij. Alles wat extreem rechts is tot links bombarderen Ja, zo kan ik het ook .

   2. AnnetKlaver

    Ach ja, vroeger en nu nog in bepaalde gebieden was dat de bijbel die de mensen klein hield..
    De angst werd er ingeslagen door de predikers.

    1. Terminator

     Dat is natuurlijk weer een bewering van likmevestje.
     Als geloof per definitie de mensen klein houdt zoals zoals jij beveert, zou heel West- en Oost-Europa
     nu nog even achterlijk zijn als in het tijdperk van de Germaanse stammen.
     Elke historicus zou je uitlachen om dat soort stupide beweringen.

     1. Reinoud van Gelre

      Hoe waren wij toen achterlijker, Terminator?
      Omdat we in meerdere goden geloofden en niet in één god?

      Het is een feit dat het christendom ons vele honderden jaren terugstorte in de vooruitgang van de mensheid, en ons tot de ‘verlichting’ in een ijzeren wurggreep hield.

     2. fisufisu

      reinoud is natuurlijk bezig met zijn antichristelijke crusade….

     3. Reinoud van Gelre

      Al decennia lang, volksverrader @fisufisiemien!

     4. Terminator

      Dan ben je toch niet helemaal op de hoogte lijn der ontwikkelingen in de (lange) europese geschiedenis.

     5. Reinoud van Gelre

      Leg uit, Terminator.
      Ik ben wel een klein beetje bekend met de geschiedenis. Het kan mij enorm boeien.
      Verrijk mij met uw alwetende kennis.
      🙂

     6. fisufisu

      Wederom bewijst reinoud mijn gelijk, reinoud is een Saulus maar het is (zo lang je leeft) nog niet te laat om een Paulus te worden…

     7. Terminator

      Iedereen denkt natuurlijk meteen aan het proces van Galilea en de Rooms-katholieke kerk. Maar dat is maar een (pijnlijke) momentopname van het geheel van de lange termijn-ontwikkelingen. Met het wegvallen van de Romeinse beschaving verdwenen natuurlijk ook hun juridische infrastructuur in het westen. Het heeft een tijdje geduurd voordat dat niveau van organisatie weer bereikt was. Dat wil niet zeggen dat de uitbreiding van het Christendom alhier vergezeld ging met weerzin tegen alles wat met ontdekkingen, uitvindingen, zeg maar wetenschap te maken had of zoiets.
      Integendeel, Ook de Renaissance ontstond in Europa.

     8. Terminator

      … verdween…

     9. Peetjoh

      Even achterlijk?. Die geweldige kerk is niks meer dan gewoon Rome die de macht hield. De soldaten konden het niet meer toen maar via leugens. Diezelfde kerk heeft decwinterwende kerst genoemd en dr een geboorte bij verzonnen. Net als Pasen en Pinksteren allemaal Germaanse feestdagen. De bijbel is geschreven uit de tngh (tenagh) die bestond uit 6 perkamenten 1 was de soera 1 was de koran 1 werd de bijbel. Alleen het oude testament zit erin. Joden aanhangers van het oude testament haten christenen die zelf een nieuw testament hebben verzonnen. Joden zeggen dat dat gewoon een leugen is. En dat is ook zo. Jezus bestaat en bestond niet verzonnen door machthebbers die de macht wilden houden. Het nieuwe testament is geschreven 1300 jaar na de ontdekking van de tngh. En dat is geschreven in Rome. De tngh komt uit de Sinai woestijn en was het geloofsboek van een groepje nomaden.

 4. Kretoloog

  Tip voor de redactie:
  http*://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/04/28/campagne-over-mentale-gezondheid-tijdens-de-coronacrisis-van-start

 5. Maks

  Demonstreren in het centrum van de macht is volstrekt nutteloos, vraag dat maar aan de boeren. Sterker nog, je speelt deze totalitaire en fascistische regering in de kaart omdat ze je keihard uitlachen als je weg bent.

  Het enige dat werkt is het persoonlijk verzet, strooi zand in de machine!

  1. Terminator

   Wanneer je een democratisch land met een meerpartijenstelsel inclusief een functionerende grondwet, met daarin rechtens afdwingbare vrijheidsrechten betitelt als een nationaal-totalitair fascistisch regime,
   ben je toch echt rijp voor een gedwongen opname in een heropvoedingskamp in Noord-Korea.

   Laten we zeggen voor een maand of drie.

   1. fisufisu

    “Wanneer je een democratisch land met een meerpartijenstelsel inclusief een functionerende grondwet”

    Dat is Nederland niet, geen democratie, demo = volk en cratie = heerst, verder is er een partijkartel ook wel particratie en de grondwet stamt uit 1848 hoezo functionerend

    1. Terminator

     Je snapt het weer niet helemaal geloof ik.
     Omdat onze grondwet in 1848 is ingevoerd zou die niet meer geldig zijn???

     De Amerikaanse constitutie is in 1776 van kracht worden.
     Is die ook niet meer geldig volgens jou?

     Wat je verder niet schijnt te weten is dat wetten met enige regelmaat worden aangepast.

     Over jouw bewering van omtrent het begrip democratie: wat jij schijntte willen kan helemaal niet in een moderne, gecompliceerde samenleving.
     Het tijdstip van de Atheense democratie van de oude Grieken is al heel lang geleden…

     1. fisufisu

      Ok dus de grondwet is wel van deze tijd maar het begrip demo (volk) cratie (heerst) niet…..!!!!!

     2. Beukman

      Eergisteren beweerde @fisu nog dat Trump het begrotingstekort in de VS heeft teruggebracht, vandaag beweert hij dat “cratie” “heerst” betekent.

   2. Rammstein

    Nederland is een als democratische rechtsstaat vermomde tirannie. En Terminator voelt zich daar als domme slaaf heerlijk in thuis.

 6. inert

  “De jeugd is en heeft de toekomst”, is het gezegde, haha!
  Om het losgeslagen disciplineloze, geïndoctrineerde Jong-Nederland in het gareel te krijgen, moet het land eerst hervormd worden tot een Nationalistische militair-staat!
  niet enkel vanwege het gebrek aan respect voor de Corona richtlijnen, maar alsook ivm met de algemene sociale misstanden en chaotische salafistische cultuurverwarring!
  In elk geval maakt het EU lidmaatschap het alleen maar erger!

  1. perry

   inert:
   “In het land der blinden, hebben hersenloze éénogigen de macht”
   Ja, in Nederland is het kermis voor politieke idioten!

 7. Piet51

  Er zijn hier de laatste weken regelmatig posts geplaatst van DDS-deelnemers die tegen corona-vaccins zijn. Die vaccins zouden gebruikt worden, o.m. door Bil GHates, om bij mensen chips te injecteren of ze op een andere manier volgzaam te maken. Nonsense natuurlijk, maar er is niet tegenaan te argumenteren. Deze mensen zijn natuurlijk ook anti-vaxxers, heel specifiek weliswaar, maar toch. Zij zijn bereid om andere mensen een corona-besmetting te bezorgen.
  Dat is gelukkig ieders goed recht hier in ons land want vrijheid in het maken van eigen keuzen is een grondrecht. Maar enige bescheidenheid tegenover andere anti-vaxxers lijkt me dan wel gepast. Toen ik een hele tijd geleden meldde dat mijn kinderen heel selectief zijn gevaccineerd, was even dit platform te klein.

  1. Maks

   “Nonsense natuurlijk…”

   Tja tegen zoveel domheid is geen coronakruid gewassen. Gewoon verder grazen schaapje en lekker door blijven mekkeren.

   1. Reinoud van Gelre

    Nou! Als je het over de duivel hebt! Daar is er een!

    1. Maks

     Alfred Fallus Anus Bentinck?

     1. Reinoud van Gelre

      Fallus, anus…
      Het vooruitzicht naar de hemel ziet er niet veelbelovend uit voor Maks. goD heeft het namelijk niet zo op homofielen. Dat wordt een enkeltje hel voor de sodomiet-Maks.

     2. Michel Bloemkist

      Waar slaat dat nou weer allemaal op, Reinout?

     3. Reinoud van Gelre

      Maks, Fonz, Lugar, enz. is een godvrezende christen, Bloemkist.
      Maar zijn gedachten zijn vol zonden en hij spreekt met een gespleten tong.
      Hij gaat zekers te weten naar zijn hel, Michel.

    2. fisufisu

     reinoud laat een prima zelfbeeld zien..

  2. Reinoud van Gelre

   Piet51:

   “…Toen ik een hele tijd geleden meldde dat mijn kinderen heel selectief zijn gevaccineerd, was even dit platform te klein…”

   Dat waren waarschijnlijk slechts alleen de gristengekkies?
   Niet zo vreemd, dat zijn de ouderwetse ‘aluhoedjes’ van weleer.

   1. fisufisu

    reinoud laat hier precies het type antichrist zien waar Gods woord over schrijft en voor waarschuwt, als je niet voor God bent ben je tegen God…………

    1. Reinoud van Gelre

     Siemientje, ik heb het je al vaker gezegd:
     Ik pis in de baard van jouw vreemde woestijngod!
     Oh, enne Heil Satan!😉

     1. fisufisu

      antichristelijke reinoud bewijst met alles wat hem beweegt het gelijk van Gods Woord, als je niet voor God bent, ben je tegen en die eert reinoudje…

  3. Bullshit16

   Piet51
   Jij moet altijd alles beter weten demonstreren met haken kruisen nee natuurlijk niet
   Demonstreren tegen je vrijheid ja natuurlijk het heeft lang genoeg geduurd dit onzin .sijfers van doden met een gewone griepje daar hoor je niemand over maar ik durf te wedden dat het sterftecijfer net zo is al voortgaande jaren nee alles weg zetten onder corona lekker makkelijk verder die 5G is en Zwitserland aangetoond dat het levensgevaarlijk is ze zijn er niet voor niets mee gestopt en ja ook ik denk dat ze stilletjes voorbereidingen aan het maken zijn wand ze kapen mij te veel bomen wand ja dat moet wand die antennes moeten 50 of 100 meter vrij staan van bomen of andete projecten ik ben met deze hele landverraders kabinet het helemaal zat ze liegen en een stuk door maar dit mag ik niet zeggen wand dan ben ik ook een complotdenker
   O ja bill gats die miljoenen doden en verlamde kinderen op zijn geweten heeft is ook complotdenkers theorie zeker
   Ab Oosterhuis die bijna elke dag op die staatsomroep is die een feestje bouwt met die Mexicaanse griep die vertrouw je zeker wel nou ik kan je dit zeggen piet ik vertrouw hellemaal niemand meer die ook maar iets met de overheid te maken heeft

   1. Reinoud van Gelre

    Je hebt jezelf weer overtroffen, Bullshit16!

    “..demonstreren tegen je vrijheid ja natuurlijk…”

    “…sijfers/sterftecijfers…”

    Lekker bezig, pik!😁

  4. fisufisu

   pietje laat hier zijn absolute vooringenomen domheid zien, pietje denkt echt dat het om gezondheid gaat, dit heeft niets met antivaxxers te maken deze term word natuurlijk gekaapt om het in het negatieve te plaatsen.
   Eigen keuze word niet getolereerd, te dom om te begrijpen waar het werkelijk om gaat….

 8. arnoud

  1. Michel Bloemkist

   Sorry, Wat zei u?

 9. arnoud

  Ik ben toch genoodzaakt om een reactie te plaatsen van de post van Bart Reijmerink.
  deze man plaats een absurd bericht over zogenaamde complotgekkies, de vaccinatie gekkies,en de lockdown gekkies, tja.. Bart Reijmerink, of jij bent een linkse gek die op deze rechtse website zit, of je word er voor betaald deze onzin neer te zetten, wat jij weer onzin noemt, of je hebt heel weinig kennis van wat je schrijft en beweert. je beweert, dat zij zeggen dat het komt door de 5G, nee dat beweren ze niet. en ze weten ook wel dat het nog niet in gebruik is, maar wel dat er al proeven zijn geweest, en dan verder, heb jij weinig kennis van wat er echt aan de hand is, dat deze mensen wel degelijk weten wat er aan de hand is, iets wat jij kennelijk niet !! weet, maar zij wel, en dan durf jij met je gore moed deze mensen als gekken weg te zetten, schaam je kerel, en doe is onderzoek wat er werkelijk aan de hand is.

  1. Willem Bever

   Juist ++

  2. Alfred Bentinck

   “je beweert, dat zij zeggen dat het komt door de 5G, nee dat beweren ze niet. ”

   Wat beweren ze dan wel, arnaud? Dat is uit je enigszins warrige betoog niet goed op te maken.

   1. fisufisu

    “enigszins warrige betoog”

    Nee hoor, ieder normaal gezond en weldenkend mens begrijpt precies wat Arnoud hier bedoeld…

    1. Alfred Bentinck

     Mijn vraag wordt echter niet beantwoord. Dat lijkt me betekenisvol.

  3. Steven Opti

   Hoi Arnoud. Helemaal met jou eens. Bart een schande voor DDS en zou naar de NOS moeten verhuizen. Wat een klootzak is hij.

  4. Piet51

   @arnoud
   Je hebt kennelijk gemist, dat Vodafone gisteren is begonnen met het 5G-netwerk. Weliswaar op beperkte schaal en op hun 4G netwerk. Voor meer info, zie parool.nl/amsterdam/vodafone-vanaf-vannacht-5g-in-groot-amsterdam~bce601c8/

 10. Steven Opti

  Hee Bart, ras idioot. Je zou respect voor deze mensen moeten hebben die voor hun vrijheden demonstreren. Jij bent zeker ook zo’n lul die kliklijnen belt en fotos op Twitter zet als mensen te dicht bij elkaar zijn. Tot op naar de staatsmedia, daar pas jij precies tussen. DDS bevalt mij met de dag minder. Nog meer van dit soort onzin berichten en ik verwijder de app.

  1. Alfred Bentinck

   Kan Steven uitleggen wat de relatie tussen 5G en Corona is, of is die er niet?

  2. Alfred Bentinck

   Kan Steven uitleggen wat er precies niet klopt aan hetgeen Bart hier beweert?

  3. WouterW

   Los van de vraag of het cellen in virussen of menselijk lichaam beschadigt, 5G is een magnetron die nooit meer uit gaat. Hoe hoger de frequentie, des te hoger het benodigde vermogen, versterkt met antennes, om zeer snel te kunnen communiceren. De natuurlijke weerstand wordt namelijk groter bij meer breedbandsignaal. Bovendien moet de straat nog eens vol worden gezet met deze apparatuur en kom je niet meer onder 5G uit. Traditionele WiFi is daar niets bij. We zullen zien of meer mensen o.a. tinitus en grote slaapproblemen gaan krijgen.

   Wie wil graag als eerste 5G in de straat en landurig gaan testen met een 5G-mast naast zijn slaapkamer? Bel Vodafone en KPN en houd daarna voor jezelf en je familie een gezondheidslogboekje bij.

 11. Mar

  Een demonstrant (ongevaccineerd) gaat er dan zo bijlopen:

  h**ps://www.regio15.nl/images/2020/04/28-Gallery/Incident-17874/efHBUR.JPG

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.