Hypocriete Henkie nett0 over zielige Rusland-aanval op Baudet: ‘Heb naar eer en geweten vragen beantwoord!’

Ach kijk wat leuk. Henk Otten aka Henkie nett0 heeft (indirect) gereageerd op ons artikel van gisteravond waarin wij berichtten dat hij samen heeft gewerkt met Zembla in een poging om Thierry Baudet weg te zetten als pion van het Kremlin. Volgens Henkieboy werd hij benaderd door een journalist van het NPO-programma en heeft hij slechts eerlijk antwoord gegeven op vragen. Wat. Een. Onzin.

“Journalist benaderde mij met vragen over Russische invloed bij FVD,” aldus Henkie. Je zou denken: daar kan je dan heel snel op antwoord geven. “Nee, enorme onzin. Flikker op met je samenzweringstheorieën.”

Maar nee. “Overduidelijk toenemende pro-Russische houding van Thierry Baudet leidde bij mij tot voortschrijdend inzicht,” aldus meneer nett0. “Daarom heb ik naar eer en geweten de vragen beantwoord.”

Leuk geprobeerd hoor, van Henk, maar hier trapt dus werkelijk niemand in. Zembla heeft privé-berichten van WhatsApp in handen, berichten die Henk heeft gedeeld met het programma. Hij heeft niet slechts vragen beantwoord; hij heeft deze idiote hetze bewust aangewakkerd.

Daarnaast is het “voortschrijdend inzicht” van Henkie nett0 volstrekt onzinnig. De berichten waren bijna allemaal en overduidelijk ironisch bedoeld. Meneer nett0 twijfelde daar toen geen moment aan — en maakte er zélf grappen over met FVD’ers. Iedereen vond het vermakelijk. Mensen die met Baudet hebben gewerkt in die tijd hebben mij bevestigd dat hij met hen er óók veelvuldig grappen over maakte, juist omdat de beschuldigingen van de mainstream media zo belachelijk waren.

Henk weet dat allemaal ook. Maar toch heeft hij a) deze berichtjes uit hun context gehaald en gedeeld met Zembla, en b) liegt hij nu dat hij op magische wijze opeens gelooft dat Baudet stiekem toch een trekpop is van Vladimir Poetin.

Schaamteloos. Wat een ongelooflijke ranzige man… en nog een leugenaar én dief ook. Want ja, laten we niet vergeten dat hij gedwongen is om 50.000 euro terug te betalen aan Forum voor Democratie.

Omdat de gezondheid van ónze lezers ons wél kan bommen hebben wij gepartnerd met Stil.nl om u in staat te stellen om — ondanks de zogenaamde schaarste waar minister Hugo de Jonge het gisteren over had — tóch beschermende mondkapjes aan te kunnen schaffen. Overal adviseren overheden burgers om mondkapjes te dragen. In België, Amerika en Duitsland, bijvoorbeeld. In veel andere landen is het dragen ervan zelfs verplicht (Oostenrijk, Turkije). Volgens De Jonge is er een “schaarste,” maar die is er alleen als je je afhankelijk opstelt van onze luie regering. Als je op onze eigen ondernemers vertrouwt zijn er juist wél genoeg mogelijkheden. Via Stil.nl kun je voor 29,95 euro 20 beschermende mondkapjes kopen. Voor 39,95 euro heb je zelfs 10 KN95-mondkapjes. Want ja, ze werken wel degelijk. Ze vertragen de verspreiding van het virus én verminderen mogelijk zelfs de ernst van de besmetting. Daarom zeg ik: doen!

Volg mij op Twitter en Steun mij op BackMe.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

25 reacties

 1. AnnetKlaver

  ‘verminderen mogelijk zelfs de ernst van de besmetting’

  Het staat er echt.

  1. Seneca

   @anna, zusje van Jesse
   ja dat staat er! grappig, je toont daarmee aan, dat je wel degelijk kunt lezen. voordat je weer in je groenslinkse kramp schiet, stel je op de hoogte van het verschil tussen ‘normale’ mondkapjes en FFP2 mondkapjes. als je dat hebt begrepen, mag je terugkomen. overigens, vraag ik mij af waarom je niet, inhoudelijk, op dit topic van plofkop Otten reageert. is Otten goede maatjes met je broertje?

   1. evil knievel

    Tgnwrdg noem het zich Anne(t)!😜
    Voor de rest is het idd nog gewoon t zelfde sLinkse mormel!😁

   2. Piet51

    @Seneca
    “Ze vertragen de verspreiding van het virus én verminderen mogelijk zelfs de ernst van de besmetting.”
    Ik hoop wel, dat die kapjes voor de drager ervan ook de besmetting zelf voorkomen, want daar zijn die dingen tenslotte voor.

  2. Lugor

   Deze revolutionaire mondkapjes voorkomen mogelijk ook incontinentie.

   1. Piet51

    @Lugor
    Nee hoor, dan werkt een gewone kurk echt beter. Geen schroefdop, maar een kurk.

 2. inert

  Henk Otten ziet zijn partij volgend jaar, met meerdere zetels in een Rutt4 coalitie zitten, hij probeert zijn stoeltjes nu al te reserveren!
  Het is een ordinaire machtsbeluste pluchelover!

 3. AnnetKlaver

  ‘laten we niet vergeten dat hij gedwongen is om 50.000 euro terug te betalen aan Forum voor Democratie’

  Dat was na verlaten FvD, salaris betaling die Otten vrijwillig heeft teruggestort.

  1. Boudewijn Hummelinck

   Baudet durfde het niet aan een rechtszaak tegen Otten aan te spannen. Hij was kennelijk niet zo zeker van zijn zaak.

   1. Kretoloog

    En hoe staat het met de rechtszaak due Otten ging aanspannen vanwege smaad? Horen we ook al tijden niks meer van.

   2. Mario44

    maaghond

 4. Hendrik_Groen

  Ja dat wordt smullen vanavond bij Zembla.

 5. lotje

  Ja, het is en blijft een VVDer.

 6. Boudewijn Hummelinck

  “Overduidelijk toenemende Pro-Russische houding van @thierrybaudet leidde bij mij tot voortschrijdend inzicht. ”

  Tot dat inzicht kon de neutrale waarnemer ook komen. Met name in het debat over de MH17 verbaasde Baudet iedereen door de uitkomsten van het JIT in twijfel te trekken en het voor de Russen op te nemen.

 7. B. Pascal

  Dat Baudet deze man niet eerder echt heeft gezien is mij ook een raadsel.
  Politiek: vertrouw niemand naast je.

  Deze 0tten was vanaf het begin verdacht, maar ook Baudet ziet soms weinig.

 8. Piet51

  Twee artikelen binnen 24 uur van Van der Galien n.a.v. een onderzoeksjournalistiek programma, dat nog moet worden uitgezonden. Een duidelijker uitnodiging om vooral te kijken kun je m.i. niet krijgen. Er wordt kennelijk iets gepresenteerd, dat goed rechtgezet moet worden. En dat is zo ingewikkeld, dat dat niet met een korte rectificatie achteraf kan.
  Ik, en velen met mij, zal met gepaste belangstelling kijken. Ik sluit niet uit, dat we morgen de derde rel binnen partijen uit de Tweede Kamer hebben. Natuurlijk kunnen Van der Galien en FvD, wat is het verschil?, ook gewoon gelijk hebben.

  1. Boudewijn Hummelinck

   De enigszins hysterische pogingen van van DDS/FvD om het verhaal vooraf al te debunken doet vermoeden dat waar hier rook is er ook een vuurhaard is.

 9. evil knievel

  Te Laat Henkie!😔
  Je hebt de gehele sLinkse kliek n jezelf al grandioos voor lul gezet!🤣
  Heeft geen nut meer,je keutel nu trug te trekken,oetl*l!🤣

 10. evil knievel

  sLinks in t nauw,maakt rare sprongen!🤣

 11. Fortiori

  Het enige waar Baudet zich echt druk om maakt is zijn opmaak. En de natiestaat ! Een nar in optima forma.

 12. EvertB

  Niet alleen Henk Otten, de politieke vader van Baudet, zal te zien zijn in Zembla. Ook John Laughland, de controversiële geestelijke vader van Baudet, wordt geïnterviewd. Deze ultra achterdochtige conservatieve man meende ruim twintig jaar geleden dat de Europese gedachte (EU) de natiestaat afwijst.
  Bovendien is deze man zéér kritisch op de NAVO en stuurt min of meer aan op destabilisatie van dit militair bondgenootschap. Tsja, en dat klinkt Putin natuurlijk als muzikale kozakkenklanken in de oren…verwevenheid?

 13. Rosasolis

  Oh wat is Nederland moe van de onzinnige sensatie die Baudet veroorzaakt. Vreselijk dom om niet te willen samenwerken, maar in plaats hiervan misbruik van je eigen politiek te maken, om af te zonderen en langs deze wijze te proberen meer zielen te krijgen.
  Ik heb gisteren en vandaag een uur in de voortuin en achtertuin gewerkt. Mijn man was er vanochtend om 7:00 uur bij de Vomar, en kwam en uur later met twee kratten vol met alle boodschappen: alles vers, en verder was er alles in de winkel aanwezig.
  Geen mondkapjes van niemand. Niet van het personeel en ook niemand van de weinig senior boodschappers. Iedereen houd vast aan het afstand regel, geen problemen.
  Mijn man ziet dezelfde senioren weer verschijnen bij de Vomar in onze Hollands-Kroon,
  gezond en zonder mond-kapje. Iedereen houd afstand maar geeft een bescheiden groetje, zoals “hou vast”! Tot nu toe is deze vriendelijk samenwerking goed werkend
  in onze Noord-kop. Wij hebben in de de Kop van Noord-Holland geen behoefde aan
  mondkapjes. Omdat ik astma patient ben moet ik voorzichtig zijn, met het winkelen.
  Daarom blijf ik thuis om twee keer in de week, een lijst boodschappen voor mijn man te maken. Vind hij prima, om uit het huis te zijn om lekkere dingen van de supermarkt te kopen. Hoewel ik boodschappen niet meer in een benauwd winkel kan meedoen, heb ik het volste steun voor het winkel personeel. Maar ik kom wel dagelijks buiten om voor onze prachtige ouderwetse geurende rozenstruiken en kruiden te zorgen.
  Maar zonder mondkapje. Maar wel mijn horloge die na een half uurtje zegt: nu genoeg voor vandaag. En nu mijn advies aan alle huurders tuinliefhebbers, werk nu niet te haard in je tuin.
  Wel ieder dag iets doen om je tuin op te opruimen, maar rustig aan! En je kan alles van tuin afval nog steeds ieder 2 weken weggooien. Als ouder tuinder zou ik zeggen:
  ga gewoon door, houd afstand van bezoekers. Je heb geen mondkapje nodig,
  en ook geen paniek sensatie beleid van de Baudet, gericht om nog meer zielen te winnen.

 14. RCS

  Eer en geweten, laat me niet lachen. Iemand die geld achterover drukt wat niet van hem is, heeft geen eer en geweten maar alleen maar eigen belang.

 15. Bes Tolen

  Het was een mooie uitzending van Zembla. Zo kon je tenminste horen en zien waar lieden van inlichtingendiensten zich mee bezig houden. Het getuigde niet van veel realiteitszin en het leken wel hobbyisten. Denkelijk is een dergelijk optreden ook de bedoeling van kwaadwillende invloeden op zulke diensten. Ondertussen levert het kwalijk inschatten van de werkelijkheid een hoop foute conclusies op, die geen waarde kan worden toegekend. Ondertussen is ook duidelijk, dat ook Baudet een hoop onzinnigheden spuit, die lang niet alle voor publicatie bedoeld zijn maar wel door de diensten opgemerkt worden. Alleen Baudet is zich meestal bewust van zijn onzinnige opmerkingen. De diensten blijkbaar niet van hun onzin. Dat het Westen met bepaalde onderwerpen fout zit, wordt niet begrepen. En zeker niet dat zulks de positie van het westen helemaal niet versterkt. Nergens voor nodig dus.

 16. LifeBuddy

  Heel de wereld hangt aan elkaar met zulke Ironie, dus zembla heeft een Ironie uitzending gepropagandeerd. Ik zag wel een heeel groot hart van henk staan, dus nu weten we ook dat henk Homo is. So what. Sorry ,ik wordt ook de Ironie ingetrokken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.