Je gelooft het niet! ‘Meer asielzoekers verdacht van een misdrijf’

Het is ongelooflijk, maar blijkbaar zijn er nogal wat nepasielzoekers die er een handje van hebben om misdrijven te plegen. Het gaat dan vooral om ‘vluchtelingen’ (diepe zucht) uit veilige landen als Algerije en Marokko.

Het is wel héél erg gesteld met de misdaadcijfers als zelfs de politiekcorrecte bureaucratie én het NOS Journaal door het stof moeten. Ja, geeft die laatste vandaag toe, het aantal misdrijven gepleegd door nepasielzoekers is behoorlijk hoog. En dat niet alleen, maar dit aantal is ook nog eens stijgende.

Natuurlijk komt die informatie oorspronkelijk niet van de NOS, maar van De Telegraaf. Die krant laat weten dat nepasielzoekers in 2019 verdacht werden van ruim 1.000 misdrijven meer dan in 2018. Dat is een toename van 27 procent. Het gaat vooral om winkeldiefstal, maar helaas ook om zaken als (poging tot) moord en verkrachtingen (een kwart meer). Het aantal door nepasielzoekers gepleegde verkrachtingen verdubbelde zelfs (officieel).

Dat is natuurlijk vreselijk — zeker omdat wij van rechts hier al tijden voor waarschuwen. Maar er is meer. Het gros van deze misdrijven worden namelijk gepleegd door nepasielzoekers uit “veilige landen” zoals Algerije en Marokko. Die mensen hebben helemaal niets te zoeken in Nederland. De kans dat ze asiel krijgen is ongeveer nihil. Maar tóch komen ze. Tóch mogen ze een tijdlang blijven (terwijl hun zaak officieel uitgezocht wordt). En tóch plegen ze misdrijf na misdrijf na misdrijf.

Gaaf land he, dat Nederland van Mark Rutte?

Omdat de gezondheid van ónze lezers ons wél kan bommen hebben wij gepartnerd met Stil.nl om u in staat te stellen om — ondanks de zogenaamde schaarste waar minister Hugo de Jonge het deze week over had — tóch beschermende mondkapjes aan te kunnen schaffen. Overal adviseren overheden burgers om mondkapjes te dragen. In België, Amerika en Duitsland, bijvoorbeeld. In veel andere landen is het dragen ervan zelfs verplicht (Oostenrijk, Turkije). Volgens De Jonge is er een “schaarste,” maar die is er alleen als je je afhankelijk opstelt van onze luie regering. Als je op onze eigen ondernemers vertrouwt zijn er juist wél genoeg mogelijkheden. Via Stil.nl kun je voor 29,95 euro 20 beschermende mondkapjes kopen. Voor 39,95 euro heb je zelfs 10 KN95-mondkapjes. Want ja, ze werken volgens steeds meer experts wel degelijk. Ze vertragen de verspreiding van het virus waarschijnlijk én verminderen mogelijkerwijs zelfs de ernst van de besmetting. Daarom zeg ik: doen!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

29 reacties

 1. NoDoubt

  Oud nieuws. Was al bekend met ‘minder minder’. Daarentegen wordt Marokko wel gefinancierd met 450 miljoen voor Corona door NL. Wat al absurd is. Marakesh-deal werkt ook al niet. Maar terugnemen of de staatssecretaris Knol ontvangen, ho maar. Uit de EU en grenzen dicht. Weer naar de oude asielprocedure. Daar waar de ‘gelukszoeker’ binnenkomt, wordt deze afgehandeld ipv verdelen. Ze dragen niets bij en kosten ons miljarden. De belastingbetaler dus. Het volgende bericht wordt de VN.

 2. lotje

  Dat geloof ik wel. De politie heeft het te druk om Nederlanders te bekeuren omdat ze geen 1,5 meter uit elkaar staan in plaats van dat ze criminelen oppakken. De politie voelt zich sterk omdat ze macht hebben en dat schijnen ze opgewonden van te raken.

  1. Piet51

   Dat handhaven van die 1,5 meter scheelt veel meer zieken en doden dan die enkele door Marokkanen en Algerijnen gepleegde mishandeling of moord. Voorrang van handhaven van die social distance lijkt me een heel goede keuze.
   Voor alle duidelijkheid, want dat is hier bijna altijd nodig, ik wil hiermee op geen enkele manier de wandaden van wie dan ook goedpraten. Niet van Marokkanen en Algerijnen, noch van anderen, zelfs van Nederlanders niet.

   1. Blitzkrieg

    Piet51 :
    Quote : “Voor alle duidelijkheid, want dat is hier bijna altijd nodig, ik wil hiermee op geen enkele manier de wandaden van wie dan ook goedpraten.”
    Waarom geef je dan ook zo’n debiel antwoord, dan is het ook niet nodig om te verduidelijken. Als je niks zinnigs te zeggen hebt houd dan vooral lekker je mond dicht, en al helemaal als je vervolgens eindigt met “ik wil hier op geen enkele manier…”

    1. Piet51

     @Blitzkrieg
     Ik heb niet de indruk, dat jij hier als moderator bent aangesteld. Ik geef bloedserieus het dilemma waar politiemensen mee te maken hebben. Ik zal het nog een keer voor je herhalen, mocht je het niet hebben begrepen.
     Als we die social distancing niet in acht nemen, worden er veel mensen ziek en een klein deel daarvan komt te overlijden. Als we minder tijd aan de bestrijding van criminaliteit door Marokkanen en Algerijnen besteden, missen we wellicht een enkele moordenaar of pleger van een mishandeling. Maar dat komt niet in de buurt van de ellende veroorzaakt door corona. Als je bedoelt te zeggen, dat het een duivels dilemma is, ben ik het met je eens. Maar het probleem is het directe verband tussen wandaad en effect. Bij corona is dat verband niet directe te zien. In ieder geval ben ik niet schuldig aan dir dilemma. Dus kwalificaties als debiel zijn niet zo passend, lijkt me.

     Als ik niets zinnigs te melden houd ik echt mijn mond wel. Misschien ook een idee voor jou?
     Die laatste verklaring was nuttig om scheldpartijen, verwijten of beledigingen voor te zijn. Maar jouw reactie lezende realiseer ik me,d at dit niet helemaal is gelukt.

   2. Bullshit16

    Piet51
    De politie mogen ze niet aanpakken wand dan worden ze beschuldigd van racisme en als ze al mogen dan durven ze niet

   3. lotje

    Maar de overheid doet het niet. De politie niet en met de toespraak van Rutte zaten en stonden ze gewoon naast elkaar. Dus de schijnheiligen van de overheid mag wel de virus verspreiden.?

   4. evil knievel

    dan die enkele door Marokkanen en Algerijnen gepleegde mishandeling of moord.

    ENKELE!?!?
    Het staat r werkelijk!?
    Hoe haal je t toch steeds weer in je botte bovenkamer dit soort inteelt n zn daden te bagatelliseren!?
    Wat mij betreft mogen mensen zoals jij n je lieve vriendjes lekker saampjes op de brandstapel,…landverradende leiperik!
    🤬

    1. Piet51

     @evil knievel
     Het staat er inderdaad en het is zelfs geen vergissing. Heb je wel eens geteld hoeveel moorden jaarlijks door Marokkanen worden gepleegd? Ik ga het niet voorzeggen, maar het zijn er in de orde van grootte van enkele tientallen. En heb je meegekregen hoeveel doden er door corona hadden kunnen vallen als we bijvoorbeeld geen social distancing in acht hadden genomen? Dat zijn er vele duizenden. En als je dan zou moeten kiezen waar de politie prioriteit aan had moeten geven, oppakken van moordende Marokkanen of handhaven van social distancing, zou jij dan echt kiezen voor die paar moorden, hoe verschrikkelijk die ook zijn, en die aan corona stervende Nederlanders maar gewoon laten gebeuren?

  2. Fortiori

   Die “macht” is ze toegekend. En dat hoort ook zo te zijn. Zou u van een burger iets aannemen?

   1. Balkebrij

    @fiortiori (de kamergenoot van @heinz in hun hat eenheid in Baarn) zit ook een poosje sinds zijn vrijlating op dds.
    @fiortiori vind het toch goed dat er macht is van politie enzo.
    @fiortiori vond dat voor zijn opname niet ,maar door de tijd heeft hij toch respect gekregen door en voor gezag.

 3. Jack Flash

  Dit is nieuws? Dit weten we toch al jaren?
  Man man, dit schiet lekker op.
  Waanzin.

 4. Alfred Bentinck

  Kansarme mensen met een laag inkomen zijn per definitie vaker bij criminaliteit betrokken. Dat gegeven is een natuurwet in alle tijden, culturen en plaatsen.

  Deze beklagenswaardig mensen hebben bovendien weinig perspectief, worden gediscrimineerd en zijn vaak alleenstaand. Dat zijn allemaal factoren die bijdragen aan deze wetmatigheid.

  Het is eigenlijk vervelend dat je dat hier moet uitleggen om te voorkomen dat reaguurders er met racistische vooroordelen mee op de loop gaan.

  1. Bullshit16

   Alfred boudewijntjje
   Dus dan mag dat volk er maar op los moorden en steelen

   1. Alfred Bentinck

    Eerst fatsoenlijk Nederlands, Bullshit, dan krijg je een serieuze reactie.

    1. Bullshit16

     Alfred boudewijntjje
     Bla bla bla je weet niks he blaaskaak

    2. Maks

     Alfred Fallus Bentinck?

  2. Balkebrij

   @alfredje(boudewijntje)vanuit de FPA in Den Dolder is een beetje opstandig vandaag.
   @Aofredje leest hier op dds allemaal artikelen die hem niet kunnen bekoren.
   @alfredje(@boudewijntje@laotse) leest eerst over zijn overheid die hij blind vertrouwt ,en zelfs voor wil sterven als het nodig is ,word aangevallen door de stomme dds hoe durven ze.
   @alfredje leest eerst over de leugen dat Thierry wel aan mondkapjes kan komen en minister de jonge niet ,onbestaanbaar voor @alfredje .
   En als klap op de vuurpijl een racistisch leugen verhaaltje over die zielige asielzoekers ,het wordt @boudewijntje allemaal teveel en begint te toeteren en te stampvoeten.
   @alfredje(@boudewijntje@laotse@johnbreekijzer@nog250nicks) hoort weer het vertrouwde gerammel van zijn medicijnenbakje en zijn begeleider: kom @alfredje kan je weer tot rust komen ,als niet krijg je weer de dwangbuis om.

  3. evil knievel

   Moet je zo tegen de ouders van t 18 jarige sl8offer dat 2 dagen geleden door zo’n arme bananevreter afgesl8 is of de nabestaande van alle tot nu toe gepleegde aanslagen van dat arme & zielige volk zeggen,gr@ft@k!
   Gllkg zorgt dit soort fratsen voor zeteltjes in t voordeel van Geert!
   Geniet r nog maar ff van,mafk€€s!

   1. Heinz

    Vertaling gewenst. Deze taal doet het alleen goed op Dwarsliggers.com 🍅 🍅

 5. Bullshit16

  Toch nog een krant die het durft te benoemen onze staatsomroep en staatszenders vegen het liever onder de maat en ondertussen schreeuwen mark Rutte en koozoten doen het toch goed bah walgelijke linkse ratten
  Stem fvd of PVV uit de eu

  1. Alfred Bentinck

   “mark Rutte en koozoten”

   Is dit om te lachen of om te huilen?

   1. Scheve Tinus

    Zo’n mongool als jij kan daar beide kanten mee op.

    1. fisufisu

     Nee scheve tinus, alfredje heeft het empathisch inlevingsvermogen van dronken aardbei

 6. ikweetwatikwil

  Dat weten we toch al lang. Buiten dat het criminelen zijn, zijn het ook nog lafaards. Maar Nederland roept het over zichzelf af.
  Het was voor 10 jaar terug de keuze, Rutte of Verdonk. En zoals vaak, piste Nederland weer naast het potje en nu is het dweilen met de kraan open.

 7. FJ

  Vluchtelingen uit veilige landen kunnen nooit asielzoekers zijn.
  Het moet niet zo moeilijk zijn de wetten dusdanig aan te passen, dat deze mensen er geen beroep op kunnen doen.
  Dus kunnen ze bij binnenkomst vastgezet worden en de volgende dag retour gezonden worden.
  Wil Algerije en Marokko niet meewerken, prima 12 mijl uit de kust van beide landen op een bootje zetten en aanmeren. Marokkanen afzetten op het strand van Algerije en Algerijnen afzetten op het strand van Marokko. Laten ze het lekker uitzoeken.

  Beide landen zouden geen enkele financiële ondersteuning meer moeten ontvangen van Nederland en de EU, als ze ons opschepen met hun geteisem.

  1. Politiek Profeet

   Die ouwe seniele knol kan nog geen scheet laten zonder hulp, dus wat betreft asiel is nederigland een hopeloos geval, iedereen kan hier aan de staatstiet slubberen en zichzelf vetmesten …op kosten van jan en mien de werkenden…

 8. ts_tle

  Lekker laten gaan. Laat de goegemeente het maar oplossen. Dit is waar het land voor heeft gekozen.

 9. J.Rademaker

  Las dat we weer migranten opnemen economie is stuk, woningnood, krapte in de zorg en de overheidsschuld loopt lekker op.
  Mooi moment dus om het migratie en klimaat circus weer op te starten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.