Online scooter onderdelen bestellen

Vroeger gingen we nog massaal naar een fysieke winkel om scooteronderdelen te kopen. De laatste jaren zien we echter steeds vaker dat mensen online scooteronderdelen kopen. Dit is natuurlijk ook niet gek, want online shoppen brengt de nodige voordelen met zich mee. Allereerst kun je op je dode gemak zoeken naar het goedkoopste scooteronderdeel. Daarbij komt dat je het onderdeel zelf niet op hoeft te halen, want deze wordt doorgaans aan huis bezorgd.

Hoe weet je of je het juiste onderdeel hebt?

Online scooteronderdelen kopen wordt nog lang niet door iedereen gedaan. Veel mensen zijn bang dat zij het verkeerde onderdeel bestellen. Moet je bijvoorbeeld banden hebben voor jouw scooter? Dan moet je hier natuurlijk wel de juiste maat voor hebben. Je hebt immers niets aan een te grote band wanneer jouw velg relatief klein is. Gelukkig kun je tegenwoordig filteren op het merk scooter wanneer je online scooteronderdelen koopt. Zo weet je zeker dat je het juiste onderdeel krijgt.

Gunstige prijs bij online scooteronderdelen kopen

Ga je naar een speciaalzaak om een onderdeel voor jouw scooter te kopen? Dan moet je het onderdeel ook kopen in de betreffende winkel. Kies je ervoor om online scooteronderdelen te kopen? Dan kun je ongestoord een kijkje nemen bij verschillende aanbieders. Let hierbij ook vooral op de prijs van het scooteronderdeel. Bij de ene aanbieder betaal je namelijk aanzienlijk meer voor een scooteronderdeel dan bij de andere aanbieder.

Verkeerde onderdelen terugsturen

Heb je een windscherm voor op jouw scooter besteld en blijkt het toch niet de juiste te zijn? Of vind je hem toch een stuk minder mooi dan op de foto’s? Geen probleem, want je kunt scooteronderdelen meestal gewoon weer terugsturen wanneer je niet tevreden bent. Kijk wel altijd even goed of deze mogelijkheid aanwezig is. Let er daarnaast op of kosteloos terugsturen al dan niet mogelijk is. Bij sommige websites voor scooteronderdelen zijn de kosten voor retourneren namelijk voor je eigen rekening.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

8 reacties

 1. Hendrik_Groen

  Huh? Waar gaat dit over?

 2. Brenda Welsh

  Ik zoek onderdelen voor mijn tondeuse. Die scooter zal mij een zorg zijn, is toch maar
  vervuilend.

  1. Peetjoh

   Die scooter is niet vervuilend. Die is veel schoner dan gezegt word. Een motor stoot uit naarmate erin gaat. Dus een 49cc scooter kan nooit zoveel uitstoten als bijv een 1500 cc auto. Omdat je het ziet en rookt(omdat het zo weinig is dat het langzaam gaat) is het nog niet slechter. Bij een diesel zie je veel minder maar de uitstoot is vele malen ongezonder. Maar het is een makkelijke doelgroep ze betalen geen wegenbelasting bijv dus brengen niks op vandaar dat ze het maar daarop gooien. Nu er minder auto’s rijden zie je wel gelijk verschil maar dat hoor je niet he die brengen geld op (de wegenbelasting) . Ook de lucht is veel schoner met minder industrie en vliegen. En dr rijden momenteel best veel brommers buiten dus dat is niet echt minder.

 3. lucinde

  Vroeger haalde je brommeronderdelen! Scooters zijn van later.

  6 pak blok kreidler met 24 mm cabaratuur en “snelle” uitlaat.

  Ach, mijn eerste succesvolle handeltje

  1. Peetjoh

   Wat denk je van de zundapp roller dan ook scooter 🙂

 4. Beukman

  Geen probleem, want je kunt scooteronderdelen meestal gewoon weer terugsturen wanneer je net tevreden bent.

  @Redactie, haal de typo even uit deze zin, want die kan leiden tot misverstanden.

  1. -Bo-Realist

   Wat is een typo?

   1. Beukman

    Een tikfout.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.