Totale waanzin! Politie ontdekt een ‘Full House’ met 53 onverantwoorde illegale gokkers

In Zaandam liep het afgelopen nacht helemaal uit de hand nadat de politie een illegaal pokertoernooi op het spoor kwam. Maar erger nog dan illegaal gokken was toen de politie maar liefst 53 mensen aan een pokertafel aantrof.

De 53 pokeraars kregen allemaal een boete van de politie omdat ze zich niet hielden aan de richtlijnen van de overheid. Het is natuurlijk ook totaal onverantwoord om in tijden van de coronacrisis gezellig met meer dan 50 man aan een tafel te gaan zitten. Even voor de duidelijkheid: aan de 1.5 meter afstand regel voldeden de pokeraars ook niet.

Volgens NH Nieuws zijn er zeven personen aangehouden omdat ze geen identiteitsbewijs op zak droegen. De pokeraars waren afkomstig uit heel Nederland.

Eerder vandaag deed De Dagelijkse Standaard ook al verslag van een studentenfeestje waar 15 studenten hutjemutje op elkaar feest aan het vieren waren. Ook noteerden wij dat grote groepen Duitsers massaal de grens met Nederland overgingen om hier in Nederland hun einkaufen te komen doen. Het blijft voor veel mensen blijkbaar knap lastig om zich te houden aan de ‘intelligente lockdown’ die het kabinet heeft ingesteld. Deze duurt vooralsnog tot 28 april.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

6 reacties

 1. Bockbeer

  Dat we nu met zijn allen op Bill Gates wachten met zijn griepvaccinaties, is ook een gokje. Met zijn Windows besturingssystemen, is hem dat nooit zo goed gelukt, dat zat meestal vol met virussen.

 2. lotje

  Zie het gaat Rutte alleen om het geld

  1. Bertus bumperding

   Tsja .
   Als het bij Rutte niet linksom kan dan maar achterlangs .
   Maar je wordt genaaid .

 3. CLoVis

  De pokeraars gokken op een goede afloop
  de studenten weten niet beter
  en Duitsers zijn er aan gewend om ongevraagd Nederland binnen te vallen.

 4. Kretoloog

  Verplicht 1,5 meter afstand, dat is pas waanzin. En nu wil die dwaas van een Rutte dat ook invoeren na opheffen van de Corona-maatregelen. Men is collectief gek aan het worden in dit land.

  1. Jack Flash

   Hoe verwekken mensen kinderen op 1,5 meter?Via speeltjes? Whoehaha!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.