snapshot5

Video! Baudet tegen Van Dissel: ‘Als ondernemers zich houden aan protocollen, dan kunnen zij toch gewoon weer aan het werk?’

Geen categorieapr 22 2020, 16:00
150.000(!!!) ondernemers dreigen failliet te gaan. Dit zou rampzalig zijn voor onze economie. Hoezo kunnen deze ondernemers niet aan de slag, als zij zich houden aan de voorgeschreven protocollen om de anderhalvemetereconomie te waarborgen? Thierry Baudet pleit ervoor dat ondernemers, mits zij goede protocollen opstellen, zo snel mogelijk weer aan de slag kunnen en moeten!
Van kappers tot afhaalrestaurants, als zij zich keurig houden aan de voorgeschreven regels moeten zij een kans krijgen om langzaamaan weer te beginnen. Elke week dat zij langer dicht moeten blijven betekent een nog grotere kans op faillissement van steeds meer bedrijfjes. Dit is uiteraard rampzalig voor onze economie.
Er zal serieus door het kabinet moeten worden nagedacht over het herstarten van onze economie, en die herstart moet het liefst binnen enkele weken gebeuren. Veel kleine ondernemers kunnen niet nog twee á drie maanden dicht blijven. De economische gevolgen - en dus ook de sociale gevolgen - zijn dan niet te overzien.
Precies dit was de kern van de vraag die Thierry Baudet stelde aan Jaap van Dissel. Er moet meer maatwerk komen voor diverse sectoren zodat zij langzaamaan weer hun beroepen kunnen uitoefenen.
Van Dissel geeft Baudet eigenlijk gelijk, er zal goed gekeken moeten worden naar de mogelijkheid om meer sectoren voor 20 mei weer te laten werken. Uiteraard moet men eerst gaan kijken naar alle opties, want de veiligheid dient voorop te staan!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten