D66-popje Sigrid Kaag wil maar wat graag naar WTO: ‘Hartstikke eervol om genoemd te worden!’

D66-minister (van Handel) Sigrid Kaag wordt door insiders genoemd als mogelijke nieuwe baas van de Wereld Handelsorganisatie (World Trade Organization, WTO). Desgevraagd door haar vrienden van de linkse media laat mevrouw Kaag weten dat ze dit helemaal toppie vindt. Ze heeft haar koffers nog nét niet alvast gepakt.

“Ja, ik heb het ook gehoord. Ik heb het ook wel gelezen,” aldus Kaag. “Het is natuurlijk hartstikke eervol, zeker voor de Néderlandse minister van Handel om genoemd te worden voor zo’n belangrijke functie,” gaat ze verder terwijl ze zichzelf een heerlijke veer in de kont steekt. “Het gaat wel over handel, normen, afspraken,” legt ze vervolgens uit aan de achterlijke kijker die geen idee heeft waar de WTO zich zoal mee bezighoudt.

“En in deze crisis is deze organisatie nóg belangrijker,” voegt ze vervolgens toe met een bijzonder serieus gezicht.

Met andere woorden, mevrouw heeft haar WTO-verkooppraatje al paraat. Ze hoeven haar alleen maar op te roepen en hopsa, ze kan aan de slag. Als er ooit iemand een gewillige pion was van de globalistische elites (die de wereldbevolking tot slavernij willen verdoemen) dan is zij het.

Vervolgens wordt Kaag gevraagd of ze belangstelling heeft “voor deze post.” Het antwoord daarop had ze eerder al gegeven met haar marketingverhaal, maar blijkbaar kan de dienstdoende linkse nepjournalist niet tussen de regels doorlezen.

“Ik ben volop bezig met mijn baan natuurlijk om de Néderlandse handel weer op een slimme manier te kunnen vermarkten” (wat? Jezus Christus zeg. Doe eens normaal mens. We willen gewoon handel kunnen drijven. Punt), “en met de crisismaatregelen, en met de rollout, en het is hartstikke eervol, maar het vacatureproces ken ik niet. Er lopen natuurlijk andere vacatures ook.”

Ongelooflijk genoeg prijst de dienstdoende fopjournalist Kaag vervolgens zelf de hemel in. Oh ja, zegt hij, de baan is haar “op het lijf” geschreven. Crisis. Handel. Internationale betrekkingen. Kaag knikt dapper, blij dat haar mediaslaaf dit even duidelijk maakt aan het domme kijkerspubliek.

Wat een farce.

Volg mij op Twitter.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. Bullshit16

  Liever vandaag dan morgen is er in geval een dictator minder. en who dat word of is al een zinkend schip wand wie gelooft who die gelooft jawel daar is hij weer bill gats die ook who sponsort
  Ik en ieder geval geloof die computer verkoper niet bill gats moeten ze oppakken en levens lang opsluiten samen met zijn vrouw ze zijn levensgevaarlijk en ja daar past dat bagger wijf sigrid kaag heel goed bij dictators blijven mekaar wel steunen
  Stem FVD OF PVV UIT DE EU

 2. Kretoloog

  De kansen voor Rob Jetten als toekomstig partijleider van D66 zijn deze week ineens sterk gestegen. Concurrent Karin Ollongren heeft zichzelf afgeserveerd. En de andere concurrent Siegfried Kaag heeft laten doorschemeren een internationaal baantje te ambiëren boven het partijleiderschap.

  Prima toch. Met Jetten gaat D66 des te sneller naar de uitgang.

  1. Bullshit16

   Kreet zo zie maar heel hard schreeuwen dat vrouwen voorop moeten staan en als het zover is en als ze de kans krijgen lopen ze met hun staart tussen hun reet weg

 3. Original NL

  Alweer een organisatie van kletswijven en deugkneuzen…wat dat betreft hebben ze de goede gekozen….israel heeft er dan wel een probleem bij.

  1. CLoVis

   @Original NL

   Het is inderdaad zo’n linkse slapgelulvereniging;
   gelukkig hebben ze alleen maar een adviserende functie.

 4. Pjotter

  Sigrid internationaal, mooi weg wezen, ze weet dat ze op een zinkend schip zit, ratten verlaten het schip het eerst.

 5. combat le pelicule

  Kaag is getrouwd met een terrorist en geeft 100derden miljoenen weg..

 6. Rene van der Grijp

  Ze is links, vrouw en pro-Palestijns, dus ze maakt alle kans. Zo zit de wereld tegenwoordig in elkaar.

 7. Fe

  daaaaaaaaaaaaaag leegvreter , dan stoppen we bij aankomst van jou het Nederlandse lidnmaatschap

 8. Vrijedenkert

  Laten we hopen dat madam al-Qaq deze functie snel aanvaard en ophoepelt en niet langer met een gat in haar hand via ministerie van Over de Balk en Weggeefzaken de staatskas leegtrekt!

 9. Roelette

  Ongelofeloos! De schat heeft nog nimmer een rolletje drop in haar leven verkocht of voor een ( eigen ) kwartje risico gelopen….

 10. Bes Tolen

  ik wil het niet over Kaag hebben maar over internationale organisaties zelf. Het probleem is hier, dat veel van deze organisaties zelf te veel hun activiteiten gaan bepalen dus zich niet houden aan de eerder gemaakte afspraken en de eigen reglementen. Er dreigt hierbij vaak extremisme van de leiding, die al bepaalde eenzijdige ideeën had en nota bene onvoldoende algemene kennis van de zaak waarvoor die leiding hoort te staan. Zo worden allerlei onderwerpen probleemgevallen en de internationale verhoudingen zijn er niet mee gediend. Het beroerde is dat algemeen te weinig tegen uitwassen veroorzaakt door slechte onderbouwing wordt opgetreden en dat tekent de politiek in dit tijdperk. Je zou na alle ellende, die de wereld al heeft meegemaakt nu internationaal eindelijk meer gezond verstand willen zien. En dat moet echt in de landen zelf beginnen. Ook in Nederland is een flinke schoonmaak bij diverse instituten op haar plaats. Ideeën, die bijvoorbeeld alleen oude Zuid Europese elite dienen. Die verdelen Europa in categorieën als bevriend, meegaand, horig, te onderwerpen, als vijand te zien, en dergelijk meer. Sorry, we dachten zo’n veertig jaar geleden dat we daar vanaf zouden komen. Maar dat blijkt een grote vergissing.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.