De Chinezen blijven ontkennen: ‘Coronavirus is NIET afkomstig uit een laboratorium in Wuhan!’

Dat het coronavirus een ontsnapt fabricaat is uit een laboratorium in Wuhan, is een ‘puur verzinsel’. Althans, als we de Chinese staatstelevisie CGTN moeten geloven. Die ontkennen namelijk nog steeds dat de uitbraak van het virus uit een lab in Wuhan afkomstig zou zijn.

Volgens de NOS ontkent het virologie-instituut in Wuhan, de miljoenenstad waar het coronavirus voor het eerst opdook, dat het verantwoordelijk is voor de uitbraak die de hele wereld wist stil te leggen. Laboratorium-directrice Wang Yani noemt de speculaties dan ook een ‘puur verzinsel’.

Yani: “We kenden dit virus niet voor de uitbraak, dus hoe kon het uit ons laboratorium ontsnappen?” Volgens de directrice is het instituut wél in het bezit van drie stammen van levende coronavirussen. Die zouden weer afkomstig zijn van vleermuizen.

En zodoende is de cirkel weer rond: Het coronavirus wordt ‘officieel’ altijd nog in verband gebracht met een smerige markt in Wuhan waar allerlei wilde dieren worden verkocht ter consumptie. Een vleermuis zou dan ook de hele wereld hebben ontregelt door het coronavirus over te brengen van dier op mens.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

20 reacties

 1. lotje

  Ik denk uit de laboratorium van Melissa en Bill Gates. Want Bill Gates zei ver van te voren dat er een virus aan kwam. Een virus kun je niet voorspellen tenzij je er mee te maken hebt.

  1. Marija

   De leefgebieden van wilde dieren, w.o.mensapen wordt vernietigd, dieren moeten vluchten, komen dichterbij mensen en zo verspreiden zich allerlei ziekten en virussen. De vrouw die in de oerwouden leefde met mensapen JANE GOODALL heeft er voor gewaarschuwd dat dit nog maar het begin is, als wij mensen ons gedrag niet aanpassen en de natuur maar zonder meer vernietigen.

   1. feitelijk

    Wat een slap gelul. Wilde dieren fabriceren virussen ter verdediging. Met recht een broodje aap verhaal

 2. Michael M

  Denk nou eens goed na. Corona Covid-19 kwam Nederland binnen. Het virus was in heel Nederland verspreid. Maar ook geheel over Duitsland verspreid en over de rest van Europa. Maar als de Chinezen van niets wisten,…..dan zou dit toch ook geheel over heel China verspreid moeten wezen? Of niet soms. Was die virus in Hongkong? Peking? Nee !!! Alléén Wuhan ging op slot. Dus men moet geweten hebben dat daar volledig uit de hand liep en ze wisten ook ineens dat alles in Quarantaine moest en snel in lockdown en alles werd chemisch besproeid. Behalve de rest van China. Daar was niets. En uitgerekend in Wuhan daar waar het virologisch laboratorium zit. Dus het zou zomaar kunnen dat een medewerker daar per ongeluk het onder zen schoenen had en het buiten verspreid heeft. Of een medewerker dat stiekem meegesmokkeld heeft en het verspreid heeft. We weten het niet maar alle scenario’s zijn mogelijk. Maar ook het slachten op de vismarkt het onhygiënisch gebeuren. Maar ook de bevolkingsgroei 9 miljard inwoners en minder leefgebied voor dieren en massale bomenkap komen virussen vrij dat vernietigend zult inwerken op de mens.

 3. Neutral

  Het is gewoon toeval dat het in de zelfde stad gebeurde.

  Net als die Afrikanen die apen naaiden (ik kan niet geloven dat een SOA van eten komt) ons HIV hebben gegeven, komt Covid-19 van mensen die in contact komen met levende beesten die het bij zich droegen. Als je met geweld de lucht uit de longen slaat komt er vanzelf wel eens een virusje mee.

  1. Marija

   Zo te zien op bovenstaande foto zijn diëtisten volkomen geamputeerd en aan de koppies te zien niet pijnloos. Tis toch triest allemaal.

   1. Marija

    Dieren moet het zijn inplaats van diëtisten. Sorry

   2. Kretoloog

    De dieren op de foto zijn vliegende honden, ontdaan van hun vleugels die er naast liggen. Een grote vleermuissoort, wordt ook wel vleerhonden genoemd. Ook levend vertonen ze die verwrongen grijns op hun gezicht.

    In China wordt het vlees van de vleerhond als lekkernij beschouwd. Bekend is dat deze soort voor mensen dodelijke virussen bij zich draagt, waaronder Ebola.

 4. feitelijk

  En komt ook niet door een hap uit een vleermuis dus nu de waarheid AUB

 5. Kristalix

  Weinig relevant meer. Het virus is er. Het zou beter zijn dat landen besluiten China een volledige blokkade op te leggen. Sluiten luchtruim, ban op verkeer van personen. Visa’s intrekken, handels blokkade en simpelweg tegoeden bevriezen

  Tot ze allereerst schade compenseren.

  Daarna lokaal en regionale produktie bevorderen om Chinese import aan banden te leggen. En natuurlijk technologisch hoogwaardige goederen en kennis in verbod op export naar China.

  1. feitelijk

   De wereld speler China blokkeren ? Kijk even hoeveel aard metalen China levert over de hele wereld die nergens anders te verkrijgen zijn of in te kleine hoeveelheden.

   Blokkeer China en zet de gehele industrie in de rest van de wereld stil

   1. M. Brandenburg

    Kijke even hoe al die metalen ok elders vandaan zijn te halen, en we niet afhankelijk hoeven te zijn van een land die het perefect heeft uitgebuit dat ze die metalen hebben.

    1. feitelijk

     Ik zie je graag je lijstje met vervangings landen verschijnen.

     probeer eens een vervanger te vinden voor re2o3 🙂

    2. Politiek Profeet

     Sluit die gele spleetogen voor een maand compleet af van de wereld en ze vreten na een maand hun eigen ontlasting op….na 2 maanden hebben ze van de honger geen ontlasting meer….de spleetoog zal bekennen!

 6. Bolland

  Zou ook liegen op stapel bijbels als t moet als er biljoenen dollars/euros op t spel staan

 7. ervi

  Hoe dan ook heeft het Politbureau in Beijing de Westerse economie een vernietigende klap toegediend.Om wereldmarktleider te worden.

 8. prohan

  Corona;

  Ik ben misschien ‘n doemdenker maar het vermoeden wat ik heb:

  China is (stiekem) al ‘n aantal jaren bezig om ‘n belangrijke speler op de wereldmarkt te worden.
  Ze zijn al lang bezig om zich overal in te nestelen (overnames wereldwijd)(waarschijnlijk met staatssteun), hebben de grootste webshops ter wereld, hebben schijt aan de anti-namaak-regels.

  China en ‘n aantal andere grote landen doen niet mee om de “klimaatcrisis” aan te pakken en zullen op deze manier in verhouding financieel sterker worden dan West-Europa.

  Om de klimaatcrisis (?) aan te pakken zijn biljoenen Euro’s nodig (volgens EU Timmermans) en zal zo Europa naar de financiële afgrond brengen, dat maakt je zwak en zo kun je snel ‘n overname-slachtoffer worden.
  De Chinezen lachen zich te barsten om dat domme Europa. (EU)

  Dit hele klimaatverhaal zal de plannen van China in de kaart spelen maar nu ‘n aantal landen niet meedoet zal dit alles de snelheid te niet doen dus moesten ze iets extra’s verzinnen.

  bv.
  Neem ‘n bestaand virus (griep), ontwikkel in ‘n lab iets extra’s en voeg dat toe zodat het met de bestaande vaccins niet te onderdrukken is, verspreid het (in Wuhan op ‘n markt) op meerdere toeristische plaatsen (steden) in het buitenland zodat er heel snel (in 3 maand) ‘n pandemie ontstaat en geef de vleermuizen de schuld.

  Voila, de corona-crisis is geboren.

  Zorg zelf dat je ruim van te voren quarantaine-maatregelen en ziekenhuizen klaar hebt maar breng dat nooit naar buiten.(geeft jezelf de status; “wat zijn wij goed”)

  Door de quarantaine maatregelen en het stilleggen van activiteiten worden alle economieën verzwakt tot het faillissement zodat je voor ‘n prikkie te koop bent.
  China ligt op de loer.

  Ik denk dat het met de mensenrechten ook de verkeerde kant op zal gaan als China meer macht krijgt. (kijk naar Hong Kong)

  Op deze manier worden de landen die niet meedoen met de “klimaatcrisis” te bestrijden ook verzwakt en ook ‘n overname-slachtoffer geworden al is het alleen maar omdat er consumenten wonen.

  Ook Rusland (Poetin) zal op de achtergrond “meegenieten” want die ziet Amerika ook graag richting afgrond gaan, hij zal dan waarschijnlijk ook zijn “afvallige staten” op den duur weer inlijven.

 9. M. Brandenburg

  Uiteraard dat China verder elk onafhankelijk onderzoek tegenwerkt, niemand toelaat om de toedracht te onderzoeken en ondertussen al heeft toegeven bewijs te hebben vernietigt zegt verder helemaal niets, luister maar naar de topmensen van het WHO die roepen dat ook, dat die ook alweer aantoonbaar op de loonijst van China staan doet daar verder helemaal niets aan af.

 10. Original NL

  Chinezen vreten alles wat kruipt en vliegt, en hebben ze de hygiëne van een varken.
  Daarbij worden hele diersoorten uitgemoord (neushoorns)of gemarteld (beren voor hun gal) voor “chinese” geneeskunde of voor zogenaamd “potentie” verhogende middelen.
  Dat er in onze bio-industrie ook van alles mis is moge duidelijk zijn…maar china is onbetwiste koploper.

 11. Lefty

  Je komt er nooit achter.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.