Hè?! Amerikaans ambassadeur Pete Hoekstra komt gezellig langs bij Jensen om coronavirus te bespreken #tijdvoorwaarheid

De Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra bracht een bezoekje aan Robert Jensen. Samen hebben ze van gedachten gewisseld over de waarheid achter het coronavirus. Jensen, die zich tegenwoordig als een Nederlandse Alex Jones van InfoWars gedraagt, samen op de bank met een ambassadeur die ons tegen China probeert op te hitsen. Mijn god…

Dit kan nooit goed gaan:

Jensen lijkt mij een hele aardige vent. En in de paar interviews die ik van hem heb gezien, komt hij ook absoluut niet dom over. Hij heeft best een kritische kijk op dingen en weet ook wel aardig in te schatten hoe (geo-)politiek werkt. Ik was dan ook echt verbaasd toen hij met z’n Infowars-achtige format kwam. Heel dom van hem.

Maar goed, kennelijk werkt het want het trekt allerlei figuren aan die de mainstream media zat zijn. En dan nog liever angst zaaiende complottheorieën aan willen horen. En die gekte krijgt dus nu alleen maar meer tractie door zo’n Pete Hoekstra die zichzelf weer in de schijnwerpers manoeuvreert.

Hoekstra kan de boel zo mooi opstoken tegen China. Zijn verhaal zal voor een deel best waarheid bevatten, maar reken er maar op dat er bepaalde feiten zullen worden verdraaid. De VS heeft zelf namelijk alle reden om naar een ander te wijzen wat betreft deze coronacrisis. Het land heeft zelf allerlei fouten gemaakt bij de aanpak van de uitbraak en er komen verkiezingen aan. Dan poetst men de eigen fouten weg en leggen die van een ander land onder een vergrootglas.

Daar lenen beide heren zich nu eigenlijk voor. Jensen wil het allemaal wel aanhoren en maakt weer een lijpe video met de informatie. En Hoekstra duwt het verhaal zoveel mogelijk in de eigen gunstige richting. Wat een grap.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

70 reacties

 1. Meriadoc Brandebok

  Zeer dom van Pete Hoekstra. Een smet op diens blazoen.

  1. fisufisu

   Nee hoor occult fantasietje helemaal niet, zitten bij Jensen is prima..

  2. Maks

   Guus Glijmiddel?

 2. Kidogo

  Ik zie de grap niet !

 3. feitelijk

  Uitzonderlijk dom commentaar van Wout Willemsen. Misschien eerst eens bereiken wat Jensen al bereikt heeft. Wat een kleuterniveau.

  1. Anti Idioten

   Helemaal met je eens. DDS doet ontzettend weinig onderzoek en schrijft alleen maar opinie stukjes.

  2. Willem Bever

   Idd feitelijk ik ben ook niet echt onder de indruk van wout, het voelt een beetje als kinnesinne

 4. Beukman

  Ha! Daar gaat Hoekstra nog spijt van krijgen.
  Omgekeerd zal Jensen de vangst van deze vette vis publicitair uitbuiten tot de graat zichtbaar wordt.

 5. Antiglobalist

  Het angstzaaien doen de mainstream media en DDS. Jensen bekijkt de feiten die op de wereld spelen en baseert zijn mening daarop. Dat is geen complot, dat is realiteit.

 6. Alfred Bentinck

  “En in de paar interviews die ik van hem heb gezien, komt hij ook absoluut niet dom over.”

  Dat kun je alleen vinden als je zelf niet slimmer bent.

 7. Alfred Bentinck

  Hoekstra beweerde eerder dat ‘de islamitische beweging’ chaos veroorzaakt in Europa: ,,Chaos in Nederland. Er zijn auto’s die worden verbrand en er zijn politici die worden verbrand. En ja, er zijn no-gogebieden in Nederland.”

  Een rare leugenachtige snuiter die ambassadeur mocht worden door ervoor te betalen. Ik vind hem heel goed passen bij de zwetsmeier Jensen.

  1. JochemX

   Hoekstra overdrijft wat, maar hij heeft wel gelijk. Hij dacht kennelijk dat van Gogh een politicus was. Die auto’s worden echt niet door leden van een Gereformeerde zangvereniging in de fik gestoken, maar door Nieuwe Nederlanders. En in bepaalde buurten kun je in de avond en nacht beter niet komen.

   1. Original NL

    Hoekstra gaat op de wat langere termijn gewoon gelijk krijgen..in afganistan is het weer business as usual..daar begin het gedonder met aanslagen alweer….nota bene op een kraamkliniek van ASG…islamofobie? LOL.

   2. Alfred Bentinck

    Jochem meent dat er in Nederland no-go gebieden zijn waar autochtonen tussen de in brand gestoken auto’s niet veilig zijn.

    Hij woont waarschijnlijk, zoals velen hier, in het buitenland.

    1. fisufisu

     Mongool achmed alfred jodokus denkt te moeten menen dat……….

  2. Marija

   Die moslim fanatiekelingen veroorzaken overal chaos en ellende.
   Dat valt niet te ontkennen.

 8. Kretoloog

  DDS wordt steeds meer een filiaal van GeenStijl. Zeker als het om de keuze van onderwerpen gaat.

  Voor de verkiezingen is dit interview allemaal niet zo relevant. Joe Biden zit zo diep in de shit, dat Trump niet eens campagne hoeft te voeren om herkozen te worden. Het enige wat de boel nog spannend kan maken, is als Biden zich zou terugtrekken als kandidaat. Dan schuiven de Democrats opnieuw Hillary Clinton naar voren en krijgen we een herhaling van 2016.

  1. Pauline Kummer

   Zou Donald Trump een volgende termijn nu nog echt ambiëren? Hij oogt erg vermoeid bij iedere personferentie en heeft zich niet meer in de hand, zo lijkt het.

  2. Willem Bever

   Ja dat zou echt genieten worden; sterven in het harnas

  3. Alfred Bentinck

   Uit de peilingen blijkt dat de populariteit van Trump afneemt en Biden met twee vingers in de neus deze verkiezingen gaat winnen.

   1. Willem Bever

    Volgens de peilingen was Trump de vorige keer kansloos humpiedumpie…stakker

   2. Bolland

    Heeft u geblowd?

  4. Yoni202

   Nee ze gaan Michel(le) Obama naar voren schuiven, denk ik.

   Hillary brrr alleen die kop al! Als zij destijds had gewonnen zaten we nu denk ik in een 3e wereldoorlog! `dat mens is echt psychisch! Zij heeft ook hele rare trekjes als zij praat, alsof ze bezeten is?

 9. Blitzkrieg

  Hebben jullie instructies gehad van de NPO of Ollongren aangaande nieuwsbronnen die niet tot de MSM behoren?

  1. Beukman

   Je kent het antwoord, @Oorlog. Of was je al vergeten dat we die instructies nog met jou hebben besproken tijdens onze laatste zoom-meeting in BFHX-2?

   1. Blitzkrieg

    Beukman : Zwak hoor, het nummerbord van je buurman gebruiken om een beetje te geinen op DDS; of was hij soms toch al als gestolen opgegeven?

 10. Jack Flash

  Je kunt sceptisch zijn over de goede bedoelingen van Jensen maar hij geeft wel mede door cijfers een heel andere positieve relatieve kijk op de onzichtbare vijand Corona waardoor kijkers geinspireerd raken om eens wat verder te kijken dan hun balkonnetje groot is.
  In mijn ogen niets mis mee.

  1. Jack Flash

   En nog gratis ook.

 11. Bullshit16

  Die gene die nooit kijken dat zijn de gootse klootzakken zoals albertje annetje wout enz enz maar als ze jensen.nl van begin af aan gevolgd hadden dan hadden ze geweten dat jensen vanaf de eerste dag gelijk heeft gehad
  Dus linkse ratten voor je de bek weer opentrekt ga eerst kijken
  Jensen laat de sijvers alles wat hij zegt onderbouwd hij .hij komt met beelden zoals toen met ab Oosterhuis met die zwijn tedros die oplichter bill gats
  Dus linkse ratten als je niet kijkt dan kan je er ook geen mening over hebben DUIDELIJK

  1. Alfred Bentinck

   “ Jensen laat de sijvers alles wat hij zegt onderbouwd hij .”

   De woordkunst van Bullshit blijft fascinerend.

   1. Bullshit16

    Alfredje
    Inhoudelijks heb je niks te melden kleine baby

   2. fisufisu

    aldus onze hom*se*suele ped*fiel achmed alfred jodokus

    1. Alfred Bentinck

     Ik zie dat fisufisu probeert het onderwerp weer op homoseksualiteit en seks met kinderen te krijgen.
     Trap er niet in mensen, dit is geen seksite.

     1. fisufisu

      Uiteraard is het zelfbeeld van onze aller ped*seksuele alfredje stuitend te noemen, iedereen weet immers dat de aandoenlijke zijn ped*sympathieën maar niet onder cöntröle kan krijgen…
      Ik zal stoppen om achmed alfredje te voeden

   3. Marija

    Al schrijft @Bulshit16, zo krom als een hoepel, hij is eerlijk en duidelijk en ik lees hem 100maal liever dan die kwezel A.Bentinck.

 12. Vrijedenkert

  Los van mijn mening over Jensen of Hoekstra of wat anderen hier van denken… Ambassadeur Hoekstra komt niet heel sterk over in de media na zijn blunders!

  1. Bullshit16

   Vrijedenkert
   Wat kan mij die Hoekstra verrekken jensen is slim genoeg om zijn conclusies zelf te trekken
   Het staat jensen vrij (nog wel zal ook wel niet lang meer duren ) om te praten met wie hij wil als jensen met marcel kok praat dan is jensen ineens een klimaatontkenner dus linkse ratten bemoei je er niet mee als je niet weet waar je het over hebt

 13. Beukman

  Ik weet niet wat ik opmerkelijker vind: dat de Amerikaanse ambassadeur een krankzinnige complotdenker uitnodigt, of dat Robert Jensen zijn bitterballen niet allemaal zelf opvreet.

 14. Anti Idioten

  Man man man DDS….het niveau daalt steeds verder. Zoek nou eens de nieuwe onderzoeken op over Corona. Het Joe Biden schandaal en het Flynn schandaal in Amerika en hoe de linkse media zo corrupt is daar.

  Jullie zijn de weg kwijt.

  1. Bullshit16

   Anti linkse media daar
   Wat dacht je van die linkse media hier of die niet corupt zijn

 15. Bolland

  Bijzonder dat Jensen de angstzaaier wordt genoemd, terwijl gehele mediacircus van NOS tot AD en RTL tot Volkskrant en DDS, iedere dode werd geteld, iedere “expert” met een onheilsbericht kreeg en krijgt alle ruimte.

  Zelfs een poging om een en ander wat te nuanceren werd niet ondernomen, geen onderzoek gewoon klakkeloos elkaar nalullen.

  Rutte, de Jong en van Dissel zijn heiligen, dit ondanks ze zacht gezegd er nog al eens naast zaten, van Dissel op de zwarte lijst nergens teruggelezen zwartelijstartsen.com
  De Jong die nog geen mondkapje kan regelen, en ze daarom niet nodig vindt, de “intelligente lockdown” de nieuwe 1,5 mtr samenleving alles wordt voor zoete koek geslikt door de zgn journalisten.

  Jensen heeft in ieder geval een eigen mening, en het lef om daarvoor uit te komen, meehuilen met de wolven in het bos doen er al genoeg

  De maatregelen 7.000.000.000 mensen opsluiten, en beperken in bijna al hun vrijheden,sociaal leed op ongekende schaal eenzaamheid, huiselijk geweld, ontwrichting op alle fronten, buren die elkaar verraden en dan nog de economische gevolgen miljoenen bedrijven failliet, werkloosheid van tientallen miljoenen mensen met verschrikkelijke gevolgen, mensen in armoede leven gemiddeld 10 jaar korter etc etc etc

  En dat alles voor 291000 doden

  Knap werk van de machthebbers

  Maar dit muisje gaat een lang staartje krijgen..

  1. Willem Bever

   Spijker op zen kop !

   Prima Bolland

   1. Willem Bever

    En ik ben erg benieuwd naar het lange staartje…..macron zei per vergissing eens de waarheid; we are at war…maar dan op zen frans 🙂

  2. Alfred Bentinck

   “van Dissel op de zwarte lijst nergens teruggelezen zwartelijstartsen.com”

   Dit is een hoax.

   1. Willem Bever

    Hummeltje is duidelijk slecht geinformeerd of zit in de ontkenning

   2. Bolland

    Zou de site eens bekijken,vooral de mini docu en me dan heel diep gaan schamen, voor zover dat mogelijk is voor u.

    Op 25 september 2009 heeft de Groningse rechtbank besloten dat SIN-NL de zwarte lijst online mag houden. De rechter heeft destijds verklaard, dat:

    SIN-NL in het kader van het bereiken van haar doel, waarbij zij- zoals zij heeft gesteld- door de medische sector wordt tegengewerkt omdat medische fouten en de gevolgen ervan in de doofpot worden gestopt en er in de medische wereld een cultuur van elkaar dekken bestaat, toekomt om, op stevige wijze de publiciteit mag zoeken en waarbij het haar, gelet op de aard van de gestelde tegenwerking toekomt om publieke figuren uit de medische wereld openlijk op hun verantwoordelijkheid aan te spreken en te beschuldigen, indien deze verantwoordelijkheden niet worden nagekomen. Daarbij is tevens van belang dat de zwarte lijst op de website van SIN-NL- die niet alleen namen van artsen, maar ook van politici en publieke figuren uit de gezondheidszorg omvat- er in zijn totaliteit toe strekt publiciteit en aandacht te genereren voor medische fouten en de wijze waarop daarmee tot op heden- in de visie van SIN-NL door de medische wereld wordt omgegaan.

   3. Bolland

    -coronacrisis-
    De naam van RIVM-baas Jaap van Dissel prijkt sinds kort op een zwarte lijst van artsen, ook wel de digitale schandpaal genoemd.

    Achter zwartelijstartsen.com zit stichting SIN-NL, met als voorzitter juriste Sophie Hankes. Begin deze eeuw raakte zij invalide door een medische misser. Sinds 2009 zet ze namen van artsen, tandartsen en verpleegkundigen online die een maatregel opgelegd kregen van een tuchtcollege. Vaak gaat het om een berisping of schorsing, weet Trouw.

    Op 25 september 2009 heeft de Groningse rechtbank besloten dat SIN-NL de zwarte lijst online mag houden.

    Tegenslag voor Rutte
    Over de reden waarom Van Dissel – die sinds de coronacrisis prominent in de media optreedt als de woordvoerder van het RIVM – op de zwarte lijst van artsen staat, meldt de website:

    Heeft als lid van tuchtcollege Dr. M. van der Ende op alle punten vrijgesproken in tegenstelling tot de richtlijnen van de hiv-behandeling en de kennis van de schadelijke bijwerkingen van de kwalijke medicijnen.

    Prof. dr. Jaap T. van Dissel (1957) is directeur van het Centrum Infectieziektebestrijding (CIb) van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Daarnaast is hij hoogleraar Interne Geneeskunde, in het bijzonder de infectieziekten, bij het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC).

    M. van der Ende. Interniste Erasmus MC. Arts verantwoordelijk voor ernstige verminking en schade aan patiënt door toedienen van zeer risicovolle medicijnen, zonder de patiënt vooraf te informeren over mogelijke ernstige bijwerkingen in strijd met informed consent-vereiste WGBO. Weigerde acht te slaan op trialgegevens, richtlijnen en Athenacohort in strijd met zorgplicht.

    Verzweeg aan patiënt dat er bewezen veilig en effectieve medicijnen-combinaties mogelijk waren, zonder lipoatrofie en zonder neuropathie.

    duidelijk genoeg zo?

    1. Beukman

     @Bolland
     Het is wellicht nuttig om te weten dat Hankes, initiatiefneemster van SIN-NL, zelf ook op een zwarte lijst staat.

     1. Alfred Bentinck

      Ik heb deze laster hier al eerder debunked. Ik ga dat niet eindeloos overdoen.

     2. Maks

      Alfred Fallus Bentinck?

     3. Beukman

      Bolland zou zich eens kunnen afvragen waarom Hankes zelf op de zwarte lijst staat.
      Verder zoals Van Dissels woordvoerder zegt: Er zijn tegenwoordig veel websites waar zijn naam genoemd wordt.’

     4. Alfred Bentinck

      “Verder zoals Van Dissels woordvoerder zegt: Er zijn tegenwoordig veel websites waar zijn naam genoemd wordt.’”

      Inderdaad, als je even googelt wordt van over Dissel net zoveel laster uitgebraakt als over Fauci die zelfs persoonlijke bescherming nodig heeft.

      Triest.

     5. Maks

      Alfred Vuk Bentinck?

     6. Bolland

      welke?

      verder maakt dat niets uit in deze, van Dissel heeft de bal laten vallen punt als holleeder bewijst dat iemand een moord pleegt verdwijnt die moord niet omdat hij een strafblad heeft

  3. Meriadoc Brandebok

   Jensen is een fanatische, enigszins ontspoorde, complottheorist, met te veel abbonees op YouTube. Pete Hoekstra is een overheidsfunctionaris die zich daar niet had moeten melden. Dit is publicitair voordelig voor Jensen: kijk mij eens serieus worden genomen, ook al ben ik een complete malloot. Een funest voor Hoekstra’s reputatie.

   1. Willem Bever

    Lol occultje, kan me nog herinneren dat een tijdje geleden Jenssen nog werd afgedaan als onbelangrijk met weinig views Nu klaagt de deugmens over de velen abbonnees kortom we gaan de goeie kant op. Het thuiswerken heeft ook voordelen dat je je wat beter kan verdiepen in corona en het is werkelijk ontluisterend hoe de boel bedonderd wordt.

    Het vuurtje is aangestoken…een michael moore, zelfs de telegraaf met een kritisch geluid over biomassa de mensen wandelen nu wat meer en het begint echt op te vallen. Nog even wachten op de wind

    1. Meriadoc Brandebok

     Zijn 95K aantal abbonees is ook een schijntje op 17 miljoen Nederlanders. Maar zo’n schijntje is al te veel voor die mafketel.

     1. Willem Bever

      Wat zeur je nou, je weet dat cijfers niet alles zeggen dat heeft het rivm wel bewezen de laatste ??? laten we het voorlopig op 3 maanden houden.
      Ik kijk ook gratis

   2. Bullshit16

    Meri
    Ik had je compliment gegeven je spraak een keer de waarheid maar ja nu moet je toch echt weer en de kast doei

  4. feitelijk

   geheel correct bolland

   1. Politiek Profeet

    rivm…japio en zijn mondkapjesbende, gesteund door pinokkio en zijn roverskliek….beiden verantwoordelijk voor de moord,doodslag,dood door schuld op ouderen in de verpleeg/zorginstellingen…tevens mede verantwoordelijk voor de moord/doodslag/dood door schuld op zorgmedewerkers die onbeschermd hun taak moeten verrichten zonder steun/hulp van de overheid.
    Volkstribunaal…asap.,er staan nog genoeg guillontines in franse musea…beetje wd 40 erop en gaan met die handel….

    1. Alfred Bentinck

     U maakt een stomdronken indruk, Politiek Profeet, althans dat is te hopen.

     1. Maks

      Alfred Anus Kummer?

     2. fisufisu

      achmed alfred jodokus anuspieper

 16. harzuid

  hahah kan wel zien hoe goed wout dit heeft onder zocht hij zegt :

  De Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra bracht een bezoekje aan Robert Jensen.
  het was anders om jensen was op bezoek bij hem. verder over dit bericht laat ik me maar niet over uit

 17. Steven Opti

  Ik ben benieuwd of er iemand ooit positief over jou schrijft wout. Ga gauw naar je vriendje Jesse. Heb respect voor Jensen. Hij is de enige met CSTV en Blue Tiger Studio die tegen de msm ingaat. Met gezond verstand. Kun jij veel van leren als jong links broekie. Maar het iefst heb ik dat je hier weggaat. Zsm!

  1. Maks

   En Sven-Ake Hulleman!

 18. perry

  Pete Hoekstra heeft de functie van Amerikaanse ambassadeur gekregen vanwege zijn bestuurlijke kundigheid en loyaliteit aan Trump!
  De man heeft Jensen om zijn realistische kijk op de wereldpolitiek, meteen op juiste waarde geschat, de negatieve berichtgeving van`linkse’ media richting Jensen mocht niet baten, deze had hij al vlug doorzien!
  Hoekstra is politiek honkvast, en lacht om akte 3 van het Rutte toneelstuk!

 19. Alfred Bentinck

  ht*ps://twitter.com/tomjanmeeus/status/1260234922347974656?s=21

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.