‘Het is goed voor allochtonen in Nederland dat DENK uit elkaar valt!’

De beweging DENK presenteert zich als de partij die opkomt voor allochtonen. Maar als je goed kijkt naar hun ideologie, zul je zien dat zij juist de grootste tegenstander zijn van allochtonen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. Jack Flash

  Quote@. “Er is iets speciaals aan Nederland”
  Klopt. Gratis geld.

 2. Behold My Negativity

  ‘tis goed om dit te horen.
  Iedere (buitenlandse) partij die een gastheerland zwakker maakt mag optiefen.
  Heb ouders die beiden op de AK-partij zouden stemmen en hier op DENK of PvdA.
  Ik ga liever op FvD/PVV stemmen.
  Fuck Erdogan, fuck Ollongren, fuck multiculti hypocritici en degenen die subsidie zuigen ten koste van Nederlandse tradities.

 3. LifeBuddy

  Het is slecht voor de maffia ,dat zulke partijen uit elkaar vallen. Om de maffia het land uit te meppen hebben we een partij nodig die het aankan en dat is alleen Geertje Wilders. Gelukkig krijgt de PVV nu Meer ruimte om door te groeien en een Eerlijk land te crieéren.

 4. Paardenmiddel

  Wow, wat een positief bericht. Dat is nog eens iets anders dan dat eeuwige gezeik over discriminatie.
  En de spreker heeft een duidelijk punt over integratie. Oftewel: het niet willen integreren van moslims in ons land.

  We moeten inderdaad op de fvd of pvv stemmen, zodat er eens een stop op immigratie komt.

 5. Rene van der Grijp

  De beste man in het filmpje zal heus prima bedoelingen hebben, maar ook hij vermijdt het benoemen van de roze olifant in de kamer: de islam.

  1. Alfred Bentinck

   Die olifant bestaat ook alleen maar in de hoofden van mensen die allergisch zijn voor olifanten.

   Het betoog van deze meneer heeft wat mij betreft een ander bezwaar. Hij ziet niet in dat integratie, zeker in een verzuilde samenleving, vaak sneller gaat via segregatie. De gereformeerden, de socialisten en de katholieken kwamen in ons land via verzuiling tot integratie door pacificatie aan de top. Dat model wordt door DENK ook gevolgd: men benadrukt de eigenheid van de eigen groep maar doet zaken op het niveau van het Openbaar Bestuur. Juist door die beschermende koepel kunnen allochtonen gemakkelijker integreren omdat het ze toegestaan wordt hun eigenheid te beleven. Alleen vanuit een gezond gevoel van identiteit kan men opgaan in een breder verband.

   DENK is in zekere zin een product van de vijandigheid jegens allochtonen die sedert Fortuyn allochtonen dwong zich te verweren en zich te bezinnen op hun identiteit. Wilders schiep het klimaat waarin DENK kon gedijen. Zonder de anti-islamretoriek van Wilders was de secularisering van moslims in ons land sneller verlopen en waren de allochtonen doorgegaan met zich politiek organiseren binnen de bestaande Nederlandse politieke partijen.

   Ik ben dus niet zo blij met de ontploffing van DENK. Ik vond ze een nuttige functie vervullen en bijdragen aan de integratie. Vanuit een islamofoob wereldbeeld zal dat echter lastig zijn te begrijpen.

   1. Maks

    Alfred Fallus Bentinck?

   2. Peetjoh

    Fortuyn wilders janmaat Thierry allemaal gekomen omdat autochtonen de immigranten zat zijn. Maar daar ga je weer aan voorbij hé lamlul. Wij hebben mensen als wilders dankzij mensen zoals jij die die terroristen hierheen halen. Jij denkt dat wij alles maar moeten accepteren omdat jij van tintjes houd. Maar zo is het niet ook wij mogen een mening hebben en die is opzouten met die immigranten. En accepteer dat maar van je autochtone landgenoten. Want het is ook ons land en niet alleen van socialistische nazi,’s zoals jij.

    1. weer woord

     Hulde!!
     miskraam Alfred moet de wereld een plezier doen en even lekker spontaan een klaplong krijgen….

  2. Braboworstenbroodje

   @rene u heeft daar een volkomen kompleet punt ,hij benoemt eigenlijk de meeste pijnpunten behalve de islam.
   De islam is het gif van elke gezonde maatschappij.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.