Leeft Kim Jong-Un dan toch nog, of is dit een afleidingsmanoeuvre?! ‘Noord-Korea opent vuur op Zuid-Korea’

De Zuid-Koreanen zeggen dat Noord-Korea de aanval heeft geopend op het democratische buurland. Het nieuws volgt een dag nadat de communistische dictator Kim Jong-Un een teken van leven zou hebben gegeven.

Je weet nooit wat je moet geloven van de propaganda van Noord-Korea, misschien wel het meest gesloten en geheimzinnige land ter wereld. Nadat er al dagen geruchten rondgingen dat Kim Jong-Un zou zijn overleden, of op zijn minst aan de beademing in een ziekenhuis zou liggen, besloot het Noord-Koreaanse regime opeens om haar buurland Zuid-Korea te beschieten.

De timing is op zijn zachtst gezegd opmerkelijk. Gisteren nog gaf Kim Jong-Un een teken van leven. Dat werd breed gedeeld door de wereldwijde media. Of hij echt nog in leven is valt te betwijfelen, maar dat Noord-Korea nu een doldwaas spelletje speelt met ‘de buitenwereld’ is een feit.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

4 reacties

 1. fusilier

  Kimpie heeft teveel Zwitserse kaas gegeten.

 2. Pijnstiller

  Doordat China niet meewerkt aan het volledig isoleren van Noord Korea, zitten we anno 2020 nog steeds met de dreiging van een levensgevaarlijk land. Gooi daar bovenop het Chinese virus Corona en je je kunt stellen dat China de 2 grootste gevaren vertegenwoordigd die momenteel de wereld bedreigen

 3. Bertus bumperding

  Ik denk dat we deze vraag neer moeten leggen bij onze NSBer Alfredje .
  Mijn idee is dat Alfredje aka gekke willempie precies weet wat er aan de hand is in noord Korea . Hij heeft nogal dezelfde ideeën als Kim en ik veronderstel dat onze nazi de situatie aldaar goed in de gaten houdt .

  1. Pijnstiller

   Mits deze griezel niet te druk bij de albert heijn is om zijn hobby op de kleintjes letten uit te oefenen

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.