PVV: ‘Overheid moet investeren in eigen land!’ D66 en CU willen weer evenementen in Nederland

De PVV roept op dat de overheid massaal gaat investeren in eigen land om de economie een boost te geven. De overheid moet slim investeren om grote sectoren weer aan het werk te krijgen. Zo stelt Dion Graus dat de overheid juist nu rijksgebouwen moet opknappen om zo de bouw een steuntje in de rug te geven. Ondertussen pleiten D66 en CU ervoor dat evenementen moeten kunnen vóór 1 september als men zich aan de samenscholingsregels houdt. 

De PVV vindt het belangrijk dat de overheid er alles aan doet om de overheid weer de nodige impulsen te geven. Graus komt met een aardig idee hiervoor: bekijk per sector wat de overheid kan doen om die sectoren een steuntje in de rug te geven. De bouw bijvoorbeeld: wacht niet met renoveren van overheidsgebouwen maar doe het juist nu, zodat de bouw dit soort opdrachten kan uitvoeren.

Ondertussen zijn D66 en CU van mening dat het kabinet moet overwegen om evenementen toch door te laten gaan, zolang zijn de anderhalvemeter-regelgeving waarborgen. Een drive-inbioscoop moet dus wel kunnen aldus beide partijen.

“Land op slot betekent niet automatisch alle plezier kapot.”

Het is zeker geen gekke gedachte van beide partijen. Het is onmogelijk om al land zijnde de hele zomer ‘dicht’ te blijven. Er zal serieus gekeken moeten worden naar het voorstel om evenementen wellicht toch door te laten gaan. Uiteraard in samenspraak met de geldende regelgeving.

Mensen gaan hoe dan ook vertier opzoeken deze zomer. De overheid doet er slim aan om hier nu al op in te spelen! Zorg ervoor dat je niet weer achter de feiten aanloopt, dus overweeg dit soort plannen!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. lotje

  Hahahahahahaha. D66 en CU willen nu ook ineens wat voor de Nederlanders. Hahahahaha.

  1. Mickel Bloemkust

   Hahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhwhawhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahwhawhawha!

 2. Bullshit16

  Dit soort dingen zegt de fvd al lang en nu komt dictator 66 en cu nu er mee om punten te scoren

  1. AnnetKlaver

   Hee @Bull, het is D66.

   1. Bullshit16

    Annetje
    Voor mij zijn het dictators daarom dictator 66

    1. Mickel Bloemkust

     Laat goedkoop punten scoren maar aan de fvd over

 3. AnnetKlaver

  Dion Graus doet een copy/paste uit 2010 (vorige crisis)

  1. LifeBuddy

   nannetje, haha, Dion Graus doelt op dat rijksgebouw net om de hoek waar rutte woont. Daar kunnen 5000 asielzoekers in, maar dat wil rutte niet omdat het bijna in zijn achtertuin ligt. En nu is het gebouw nog steeds leeg. Ben je al wakker slaapkop!

   1. Mickel Bloemkust

    Ze heeft in zoverre gelijk dat als non-valeur Grauss moet gaan vertellen hoe de vork in de steel zit, je per definitie erg op je hoede moet zijn.

 4. ikweetwatikwil

  Welke idioot had het hooft van Jort Kelder vervangen door Geert Wilders.

  1. AnnetKlaver

   Staat niets in The Lancet, dus dit ga ik niet geloven..

   1. ikweetwatikwil

    Waarschijnlijk krijg jij niet de reclame van Jort Kelder op je beeldscherm van zijn geld verdienen met de aankondiging van “de leugen van “

    1. Mickel Bloemkust

     Zijn dat niet al die nep-reclames met al die koppen van bekende Nederlanders zonder toestemming?

 5. Heinz

  Ik pleit voor nieuwbouw ouderwetse stijl van stations, de allure met 1, 2 en 3e klassewachtsalons. Sommige stations zijn nog zo, Haarlem, Den Haag HS. Hoepelen, touwtje springen, priktol en tripelen.

 6. Paardenmiddel

  Ineens gaan ze voor de nederlandse economie?
  Och ja, de verkiezingstijd is aangebroken.
  Stem pvv of fvd

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.