Trump weigert zich te verlagen tot niveau van Democraten! Democraat Nancy Pelosi: ‘Trump is een morbide obesitas man’

De immer zuurpruimige Nancy Pelosi kon het niet laten om te Trump-bashen. Ze moest zo nodig zeggen dat Trump morbide obesitas heeft. Gevalletje fat-shaming? Zal Asha ten Broeke nu Trump gaan verdedigen omdat Pelosi de fat-acceptance movement niet ondersteunt? Ik vrees het niet. Gelukkig verlaagt Donald Trump zich niet tot het niveau van Pelosi en gaat niet in op haar belediging. 

Trump krijgt de laatste dagen genoeg kritiek van heel links-Amerika omdat hij hydroxychloroquine gebruikt. Ze zijn woest, want dit spul zou namelijk niet werken, toch zijn er tal van wetenschappers die wel beweren dat dit spul werkt. In Oxford begint met zelfs een experiment met dit spul, dus laten we hopen dat de linkse deugmensch voortaan wat minder voorbarig is.

Nancy Pelosi bereikt vrij weinig, als politiek fossiel is ze al een tijdje niet bepaald relevant. De Democraten hadden haar al lang moeten vervangen. Intern ligt ze namelijk helemaal niet goed, vooral de jonge garde heeft het niks met haar.

Vandaar dat ze een moddergevecht niet schuwt, wat ze er mee denkt te winnen dat weet niemand. Nu kon ze het niet laten om Trump te beledigen vanwege zijn corpulente postuur.

Iedereen had natuurlijk verwacht dat Trump wel zou terug snauwen, maar dat deed hij niet. Hij verlaagt zich niet tot het niveau van de Democraten.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

29 reacties

 1. Cycle25

  Haha, aldus skeletor Pelosi, lekker bezig tijdens een pandemie, gewoon een virus erbij pakken om je tegenstander door de stront te halen.

  1. Lodewijk Raevensburgh

   “ skeletor Pelosi,”

   Je politieke tegenstander door de stront halen is natuurlijk niet netjes.

   1. Cycle25

    Welkom in USA

    1. Vraagtekentje

     Als de heerlijke druiven onbereikbaar zijn, kun je ze beter als vreselijk zuur kwalificeren:-)

   2. Peetjoh

    Sinds waneer doet Cycle mee met de Amerikaanse verkiezingen? Dit is nou het probleem van linkse mensen. Die denken dat mensen die republikeinen beter vinden dan democraten gelijk ook tegenstanders zijn en moeten dan ohh oorlog enzo en aanvallen, zwartmaken demoniseren, roepen rasisten. Begrijp je niet dat als je zo bent. jij de fascist bent. jij de rasist bent. jij de agressor bent. Je bent dus waar je zo’n afkeer van hebt. Net zoals je waarschijnlijk onder de zogenaamde linkse voertaal de natuur vernietigd en roept dat je hm red.

    1. Cycle25

     Laat ze toch, de verdwaalde linkse lichtjes weten niet eens meer wat context is.

 2. Meriadoc Brandebok

  Mooi stukje op De Speld, welke de absurdheid van Trumps verbale stroom aan bagger goed duidt.

  Rutte gaat weer los over #BalkenendePoort in persconferentie
  20 mei 2020 door Rudolf Julius en Matthijs van Rumpt

  Opnieuw gaat het na de persconferentie van het kabinet niet over het coronavirus, maar over Jan Peter Balkenende. Premier Rutte greep de live-uitzending wederom aan om los te gaan op zijn voorganger.
  “Er is zo veel verschrikkelijks gebeurd tijdens Klein Brilletje Balkenende”, zei Rutte zelfverzekerd. “Hij is overal mee weggekomen. Wat kijkt u lief. Ontzettend ongepast. Er zijn hele erge Balkenendedingen gebeurd. Jullie weten wel wat”, verwees de premier naar een niet nader genoemd schandaal.
  Op de vraag van een Nieuwsuur-journalist waarom Nederland anders dan onze buurlanden nog steeds geen traceersysteem op poten heeft kunnen zetten, ging Rutte niet in. “Erg gemene vraag”, antwoordde hij kortaf. “Balkenende – dat houd je niet voor mogelijk – heeft zo veel verschrikkelijks gedaan. Anders en beter. Vraag daar maar naar. Normen en waarden, de VOC-mentaliteit. Balkenende. Erg oneerlijk.”
  Zoals vaker de afgelopen weken weidde Rutte uitgebreid uit over de necrotische voet van zijn voorganger en de krokettenmotie die Balkenende ooit indiende in de Amstelveense gemeenteraad, zonder in te gaan op klachten van zorgmedewerkers dat er altijd nog niet voldoende mondkapjes beschikbaar zijn. “Dat moet je maar aan Balkenende vragen. Balkenende en morsige Jan Kees (de Jager, red.) hebben ons land weerloos achtergelaten. Hij is zo corrupt. Vergeet niet dat die mensen de reden zijn dat ik nu in het Torentje zit. De kennis van nu, missie Afghanistan. Toch?”
  Op de vraag of het kabinet de ernst van het coronavirus pas veel te laat heeft ingezien, trok Rutte een gekke bek. “Toch?! Toch?! Toch?!”
  Vlak na de persconferentie verschenen er meerdere tweets van de premier. “Het is de grootste misdaad aller tijden. Balkenende werd betrapt, BALKENENDEPOORT!”

  1. Beukman

   “Het is de grootste misdaad aller tijden. Balkenende werd betrapt, BALKENENDEPOORT!”

   HAHAHAHA!
   De Speld legt meer bloot dan Trumpofielen lief is.

   1. Meriadoc Brandebok

    🙂

    1. Antihedo

     De woorden van Pelosie zijn niet netjes maar ook niet gelogen. Trump is niet netjes naar Obama en liegt de hele boel bij elkaar. Hoezo verlaagt Trump zich niet tot het niveau van Pelosi? Onder welke steen heeft de auteur de afgelopen jaren geleefd? Of de auteur heeft een gigantische plaat (zeg maar brugpeiler) voor de kop.

 3. LifeBuddy

  Om je te verlagen tot het niveau van de Democraten, moet je wel heel erg diep de afgrond in. I had no S.. with that woman.

 4. AS210854

  😂😂😂😂😂😂😂😂 Moet zij nodig zeggen, als zij komt te overlijden moeten ze haar bij het chemisch afval leggen. Dat kun je verwachten als je zoveel chemische troep in je lichaam., waarvan zij dacht er knapper van te worden. Maar dat is niet gelukt, ze is een vogelverschrikker geworden.

 5. Beukman

  Merkwaardig frame dit. Pelosi is juist heel lief en zorgzaam voor Donald. Ze zegt dat ze liever niet had dat hij middelen gebruikt die niet wetenschappelijk zijn goedgekeurd, en dat hij ook gezien zijn leeftijd en zijn overgewicht – ze formuleert dit uiterst delicaat – in de risicogroep valt.

  Het is vervolgens Trump die uiterst grof reageert op de goede zorgen van Nancy.
  De VS hebben een hork als president, het is nu officieel.

 6. Mar

  Van een Belgische site:

  Dinsdagmorgen repliceerde Trump aanvankelijk dat hij niet wilde reageren op de uitspraak van Pelosi. “Ik denk dat ze tijdverspilling is”, klonk het. Maar nog geen vijf minuten later liet hij zich tijdens een persconferentie ontvallen dat Pelosi “een zieke vrouw” is. “Ze heeft heel veel problemen”, aldus Trump. “Heel veel mentale problemen.”

  Heel voorzichtig zijn, Bart, met Trump een keurige man noemen die zich niet verlaagd tot het niveau van Democraten.
  Er is een waslijst op te noemen van niet keurig gedrag van de heer D. Trump.

  1. Lodewijk Raevensburgh

   Belangrijker dan de moddersmijterij van Trump is het feit dat, mede door zijn verwarde optreden de pandemie in zijn land volledig uit de had loopt. Alleen vandaag al (en de dag is daar nog niet om) registreerde men al 22.00 nieuwe ziektegevallen en 1100 doden. Trump zette staten onder druk om de lockdown-maatregelen op te heffen en gevreesd wordt dat de komende weken de cijfers nog veel verder zullen oplopen

   Trump is een groot gevaar voor de V.S.

   1. Peetjoh

    De zogenaamde pandemie loopt uit de hand door menselijk contact. Alle 1 schaal vreters, alle we zoenen iedereen volken, alle we wassen ons nooit mensen die brengen de pandemie. Kijk ff wie er zo getroffen zijn in Amerika 95% is getint.

    1. Lodewijk Raevensburgh

     “ Kijk ff wie er zo getroffen zijn in Amerika 95% is getint.”

     Nee, percentage is 34 %.

     Bijzonder domme opmerking.

   2. Braboworstenbroodje

    @lodewijkje doet weer een veeg uit zijn antitrump pan.
    Per hoofd van de bevolking net iets meer als de helft aan sterfgevallen van de aantallen in Italië Spanje en nog veel meer landen.
    @lodewijkje…tja wel lachwekkend zo’n clowntje hier op dds.

   3. Vraagtekentje

    Trump is de beste president welke USA ooit heeft gehad, zijn fout was dat hij naar die smerige Fauci heeft geluisterd die onder het gezag van Bill Gates acteert, zoals we hier onze “eigen” RIVM hebben, gedirigeerd door WHO. Go Trump!!!

 7. Bes Tolen

  Pelosi is een dogmatische Rooms katholiek. Helaas worden de menselijke verhoudingen in VS al sinds midden negentiende eeuw geschaad door dit soort lieden en hebben ze ook vanaf zo 1870 grote invloed uitgeoefend om Duitsland te beschadigen wat uitstekend is gelukt en nog steeds verder gaat. Waar wij ook onder lijden.

  1. halo1

   `Bes Tolen: “Duitsland beschadigen”.. hoe komt u erbij?. Leg even uit a.u.b.!

 8. Vrijedenkert

  Trump wat je ook van zijn beleid en beslissingen vindt is in veel gevallen zelf vaak een botte hork tegenover anderen. Toevallig nu even niet…
  Fossiel Pelosi haar uitspraak is natuurlijk complete kul, Trump is een grote en forse man maar van obesitas is absoluut geen sprake…

 9. ManusR

  Negeren is het meest effectief bij dat soort sneue figuren, het wandelend skelet heeft dus geen succes met haar opmerking.

  1. weer woord

   Een beetje zoals we zouden moeten doen met beukbok en diens kneuzengarde….

 10. ReneR

  Trump for president x2

 11. Canta

  Bart Reijmerink heeft in ieder geval geen moeite om met een goedkope belediging
  te komen zoals: politiek fossiel. Trump die zich niet zou verlagen????
  Als we een lijst zouden maken van alle mensen die door Trump zijn beledigd dan hebben we heel wat tijd nodig. Het niveau van Trump is al zo laag dat verder verlagen praktisch niet mogelijk is.

 12. Florissa

  Pelosie is een oud mormel,vernieuwend tot niks in staat,zelfde verhaal voor Clinton,dit soort zure wijven mogen de wereldpolitiek niet beheersen .

 13. Rosasolis

  De bagger dat dagelijks uit de mond van Trump komt weet de hele wereld.
  De Big Baby moet altijd zijn zin krijgen, meestal gebeurt dat met gebruik van grove taal,
  en scheld-namen: zoals Pocahantes Warren, Sleepy Joe Biden, en enkele dagen geleden
  Fuhrer Gretchen…allemaal mensen met een hoge functie in het politiek. Maar nu krijgt hij te maken met het totale afkeur van velen. Vele lof van Nancy Pelosi. Nu krijgt Trump
  “a dose of his own medicine”. Wegens zijn nalatig beleid tegen de corona, moet hij nu een bittere pil slikken. Zijn kinine medicijn tegen de corona is door vele artsen en wetenschappers afgeraden. Het bied geen enkele bescherming en kan schadelijk zin.

 14. eenling

  Inderdaad echt “breaking news” Bart!!!!!
  Wereldschokkend zelfs…
  Trump die zich gedraagt als beschaafd persoon???? Dat is wel een artikel op deze kwaliteit opiniesite waard!!
  zou ie corona in zijn hersenpan hebben of is het wellicht toch een van de bijwerkingen van hydro chloroquine?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.