Verrassing! Man die Joods restaurant HaCarmel aanviel is… dezelfde Syriër als eerst: Saleh A.

Het is natuurlijk een enórme verrassing. Nietwaar? De man die het joodse restaurant HaCarmel heeft beschadigd is niemand anders… dan de Syriër die dat eerder ook deed. Het gaat dus om Saleh A. 

Dat bericht Hidde J. van Koningsveld. En als je denkt: ‘Saleh A.? Hoe ziet die man eruit?’ Nou, dan hebben we een mooi screenshot voor je waarin je hem ziet. Met een zwart balkje weliswaar — want als we dat balkje er niet in gooien krijg je weer een rechter die roept dat Saleh al hard genoeg gestraft is door ‘de media-aandacht — maar toch.

Deze man is dus naar Nederland gekomen als “vluchteling.” Oh ja, het zou vre-se-lijk zijn in Syrië. Hij was er zijn leven niet veilig. De ene haatgroep tegen de andere. Radicale islamisten aan de ene kant, Assad supporters aan de andere. En dus kwam Saleh naar Nederland, want man oh man, in zo’n land met zoveel haat en nijd wil je natuurlijk niet leven.

En wat doet meneer vervolgens in ons land? Juist: hij opent de aanval op een restaurant. Omdat de eigenaren van dat restaurant joods zijn.

Dit soort tuig dient per direct, linea recta uitgezet te worden. Zet hem vandaag nog in het vliegtuig, geef hem een schop onder zijn antisemitische reet als hij aan boord gaat, vlieg hem terug naar Damascus, en kieper hem daar er weer uit. Wat er daar met hem gebeurt is (op zijn ABN’s gezegd) none of our business.

En nee, ik moet zeggen: het interesseert me eigenlijk ook helemaal niet. Deze man is overduidelijk een jodenhater pur sang. Als hij ertoe in staat was zou hij vrijwel zeker veel verder gaan dan een ruit of twee ingooien.

Weg met deze gestoorde gek. Voor dit soort jodenhaters is geen plaats in Nederland. Misschien dat hij in Syrië welkom is… en zo niet. Nou ja, jammer dan. Dan gaat hij maar lekker ergens in een grot in de woestijn wonen.

AANBIEDING

Mondkapjes: slechts €0,99 per stuk!

Goed nieuws voor lezers van De Dagelijkse Standaard: onze partners van Stil.nl hebben de prijzen van hun mondkapjes in prijs verlaagd. Je koopt ze nu al vanaf €0,99 per stuk. Er zijn pakketten van 50 stuks en van 100 stuks. Jouw keuze. Die van 20 stuks zijn al uitverkocht, en ook die van 50 en 100 gaan snel.

Wees er dus snel bij!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
   

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

43 reacties

 1. leonvds

  Antisemieten binnenlaten. Wat hebben ze er toch een gaaf land gemaakt van Nederland!

 2. lotje

  Dat was al bekend. Paspoort afpakken en land uit zetten. Maar dat zal wel niet gebeuren met die ouwe heks Knol in Den Haag.

  1. Reinoud van Gelre

   Lotje:

   “…Paspoort afpakken en land uit zetten…”

   Ze zullen gewoon ergens anders een restaurant openen hoor. Dan zitten anderen ermee!

 3. Blitzkrieg

  #Balkje

 4. Bockbeer

  Onderdeel van het nieuwe normaal.

 5. Kretoloog

  Valt nog mee dat ze die jodenhater en geweldpleger opgepakt hebben. De politie geeft tegenwoordig namelijk prioriteit aan het contr@leren of onschuldige burgers zich wel minimaal 1,5 meter van elkaar bevinden.

 6. Rammstein

  Links in z’n nakie: volgens Canta, AnnetKlaver, Beukman, Alfred Bentinck en nog een paar zeloten hier op DDS, is zielige Saleh pas schuldig als hij door de rechter is veroordeeld.

  Links denken is een afwijking en hersenziekte, het kan niet vaak genoeg herhaald worden. Behandeling lijkt helaas onmogelijk.

  1. Alfred Bentinck

   “is zielige Saleh pas schuldig als hij door de rechter is veroordeeld.”

   Ja, zo werkt dat in een rechtsstaat.

   Dat R*mmstein dit niet bekend is is wel verontrustend.

   Dat R*mmstein Saleh zielig vindt lijkt me een subjectieve beoordeling maar toont wel een vermogen tot mededogen. Dat is dan weer goed nieuws.

   1. Blitzkrieg

    Bunzing :
    Quote : “is zielige Saleh pas schuldig als hij door de rechter is veroordeeld.”
    Volgens mij ben je schuldig op het moment dat je iets gedaan hebt.

    1. Beukman

     Juridisch ligt dat wat anders, @Oorlog.

     1. Blitzkrieg

      Beukman :
      Quote : “Juridisch ligt dat wat anders, @Oorlog.”
      Natuurlijk ligt dat juridisch niet anders, juridisch gezien ben je ook schuldig als je schuldig bent ook al hebben D66 rechters nogal eens de neiging de waarheid geweld aan te doen.

     2. Beukman

      Er is geen waarheid in het recht, @Oorlog. Het gaat er niet om wat recht is, maar wat voor recht doorgaat. Dat is een subtiel maar belangrijk verschil.

     3. Alfred Bentinck

      “juridisch gezien ben je ook schuldig als je schuldig bent”

      Klopt.

     4. Blitzkrieg

      Beukman :
      Quote : “Er is geen waarheid in het recht, @Oorlog. Het gaat er niet om wat recht is, maar wat voor recht doorgaat. Dat is een subtiel maar belangrijk verschil.”
      Je lult systeem Beukman, recht is recht en krom is krom. Het gaat erom wat recht is, het systeem moet de mens dienen niet andersom. Vormfoutje, opeens onschuldig… heb ik problemen mee Beukman. Ook is de wet geen regide ding al wil je me dat wel doen geloven. De wet moet worden uitgelegd en daar zit altijd politieke kleur in, D66 rechters spreken anders “recht” dan PVV rechters. M.a.w. je bent aan de goden overgeleverd.

      Het gaat erom wat recht is, iemand is schuldig wanneer hij schuldig is. In je systeem-redenatie ben je de essentie vergeten, beetje systeem kritiek zou je niet misstaan.

     5. Beukman

      Systeem is alles wat we hebben, @Oorlog, daar moeten we het mee doen, juist om willekeur zoveel mogelijk te voorkomen en te zorgen dat onschuldige mensen zo min mogelijk als schuldigen worden aangemerkt. Ik vind je reactie aan de aanmatigende kant. Denk je soms dat je God bent?

     6. Blitzkrieg

      Beukman : Ik ga tegen je in omdat ik vind dat je ongelijk hebt. De kwalificaties die je mij toeschrijft zijn louter een product van de denkprocessen die zich in jouw hoofd afspelen en zeggen weining over mijn persoon. Misschien zou het zelfs zo kunnen zijn dat je een corona dipje te pakken hebt en jij jezelf wat neerslag voelt waardoor de buitenwereld wat groter en massaler op je af komt dan daadwerkelijk het geval is.

      Ik ga jouw uitspraak nuanceren, want wat je zegt klopt namelijk niet. Zoals eerder ben je schuldig zodra je iets gedaan hebt. De rechter veroordeelt je echter pas als hij MEENT dat dat bewezen is. Dit is een zeer belangrijke nuance waaraan jij kennelijk voorbij wilt gaan.

      Ik ageer omdat je “het zogenaamde recht” laat prevaleren boven de mens. Het recht is subjectief, de schuldgheid van iemand is objectief… vergeet dat nooit.

     7. Beukman

      Ik ageer omdat je “het zogenaamde recht” laat prevaleren boven de mens. Het recht is subjectief, de schuldigheid van iemand is objectief… vergeet dat nooit.

      Wat koop je voor die objectiviteit, @Oorlog? Stel iemand heeft de ramen van een Israelisch restaurant ingekinkeld maar we weten niet wie het was. Al wat we weten is dat de man die twee jaar terug hetzelfde deed, op dat moment in de buurt was.

      Nu ben jij de openbare aanklager, maar je hebt geen snipper bewijs, en de man ontkent. Hoe ga jij deze man veroordeeld krijgen?

     8. Alfred Bentinck

      “Zoals eerder ben je schuldig zodra je iets gedaan hebt. De rechter veroordeelt je echter pas als hij MEENT dat dat bewezen is.”

      Ja, en in onze rechtsstaat wordt iemand waarvan het vergrijp niet is bewezen voor onschuldig gehouden.

     9. Blitzkrieg

      Beukman :
      Quote : “Nu ben jij de openbare aanklager, maar je hebt geen snipper bewijs, en de man ontkent. Hoe ga jij deze man veroordeeld krijgen?”
      Veroordeeld krijgen is één ding, bestraffen is echt wel iets anders.

      Natuurlijk heb je zaken waarin alle rechters hetzelfde zeggen, het lijkt me dat we daarover geen discussie hebben. Wel of geen bewijs hebben is drijfzand logica, wat voor de ene wettig bewijs is, is dat voor de andere niet. Goed voorbeeld is bijvoorbeeld de urgenda zaak, dit is bijna alleen maar uitleg/interpretatie van de rechter zelf.

      De uitspraak omtrent 5G is bijvoorbeeld nog zo’n geval, hier heb je twee groepen wetenschappers die precies het tegenovergestelde roepen. Wedden dat de rechter wederom aan de kant van de lobbyclubjes gaat staan en de supranationale staat in het gelijk gaat stellen.

      Recht heeft niet langer iets te maken met eerlijkheid, maar alleen met belangen en corruptie en dat soort zaken; iets wat het Wilders proces pijnlijk duidelijk maakt.

    2. Fortiori

     Het kan zijn dat hij dit i.o.v. deed. Hier hebben velen zich beroepen. Dienstopdracht. Velen zijn hiermee weggekomen. Eerst uitzoeken lf er een groep achter zit.

    3. fisufisu

     “Ja, en in onze rechtsstaat wordt iemand waarvan het vergrijp niet is bewezen voor onschuldig gehouden.”

     Nee druiloor, in Nederland worden met name zogenaamde vluchtelingen de hand boven het hoofd gehouden, immers van de vorige aanslag waren videobeelden

  2. Lugor

   Hoe kom ik op de verborgen bladzijde waar de door u genoemde reacties van deze mensen staan?

  3. Beukman

   Gisteren wilde Rammstein alle Marokkanen nog naar een werkeiland sturen vanwege dit incident, vandaag wil hij een Syriër zonder vorm van proces opknopen.

   1. feitelijk

    perfecte maatregelen stelt meneer rammstein voor. Dat gepamper van linkse leeghoofden in hun multi culturele natte droom in de dark room werkt niet zoals de praktijk al jaren aantoont

   2. Rammstein

    Dat is onjuist Beukman, beter gezegd een glasharde leugen. Ik wil criminele Marokkanen en ander tuig in een heropvoedingskampement onderbrengen, zoals oud-premier Lubbers dat ooit voorstelde. Prima verzorging, goed eten en een stevig pakket aan sociale herprogrammering. Vertel maar wat daar mis aan is.

    De Syrier wordt in alle media zonder schroom of omhaal genoemd als antisemitische recidivist die de terreurdaad bij de Israelische tent heeft gepleegd. Alleen op DDS lijkt dat wat moeilijk te liggen. Ik zei het al: links is van Lotje getikt.

   3. Alfred Bentinck

    Ik zie de heer Rammstein geleidelijk akelig radicaliseren, zoals we dat ook zagen bij een geestverwant als Floris/Tr*llenvanger.

    Dit is overigens een patroon dat je vaak aantreft bij mensen met uiterst-rechtse overtuigingen.

    1. Alfred Bentinck

     Wie is dat?

    2. Rammstein

     Ik zie bunzing Alfred Bentinck per dag meer en harder radicaliseren, zoals we dat ook zien bij zijn geestverwanten als Beukman, Meriadoc Brandebok, Canta e.a.

     Dit is uiteraard een patroon dat je juist en veelvuldig aantreft bij mensen met extremistische en ultra-linkse overtuigingen.

     1. Alfred Bentinck

      Het blijft uiteraard een kwestie van perspectief.

      🙂

     2. Beukman

      Inderdaad @Alfred, precies wat ik ook denk. Gisteren zagen we bijvoorbeeld in diverse discussies hoe de genoemde personen uitermate gematigde standpunten verdedigden, onder andere aangaande de monarchie, terwijl Rammstein zijn eigen radicale opvattingen daar tegenin bracht.

      Maar eerlijk is eerlijk. Hoe moet dat er voor hem hebben uitgezien: als een gevecht tegen extremistische monarchieverdedigers?

   4. Vit

    @Beukman

    “Gisteren wilde Rammstein alle Marokkanen nog naar een werkeiland sturen vanwege dit incident, vandaag wil hij een Syriër zonder vorm van proces opknopen.”

    Nah ik ken iemand die had het over gaskamers.

    😉

    1. Beukman

     @Vit
     Dat was een test om te checken of de bodem van je fles inmiddels zichtbaar was, want het was wel duidelijk dat je hem stevig had geraakt. Ik ben blij dat je niet hapte. 🙂

 7. feitelijk

  Ongewenste vreemdeling en eruit trappen. Bij gebrek aan de medewerking afschieten richting mars of pluto. Wanneer stoppen we nu eens om die achterlijke gedachte uit de islam voedingsbodem te geven in Nederland.

  Dit gedrag is ontoelaatbaar in een rechtstaat. Aangezien de belastingbetaler moet opdraaien voor de detentie kosten van zo een idioot moet er een andere oplossing gevonden worden. Dat zo een figuur moet verdwijnen uit de openbare ruimte staat buiten enige discussie of moet die mafklapper eerst iemand doodsteken bij poging 4 of 5.

 8. Toverkol

  Hé Rob Jetten is dit de VERRIJKING die je bedoelt ?
  Laat ze asiel zoeken in moslim landen die het geloof van liefde en tolerantie uitdragen !

 9. Kristalix

  Oppakken en afparachuteren op Assad zijn hoofd.

  Parasieten van de samenleving.
  Eruit!

 10. Bockbeer

  De Corona maatregelen hebben iets weg van de Sharia. Die mensen krijg je dus niet meer weg uit Nederland. Die voelen zich hier steeds meer op hun gemak.

 11. Seneca

  dit is geen verrassing! de man had het – ook tijdens zijn rechtszaak – de rechter gezegd. wat verwacht men dan? een herhaling of niets? de vraag stellen is haar beantwoorden.

 12. kees cup

  De rechterlijke macht vond dat dit gedrocht dus losgelaten kon worden op de nederlandse samenleving, nou niet dus “oeps foutje”.
  Dat heet in Nederland recht.

  In zulke gevallen moet ik ook weer aan ene Volkert denken, die geen levenslang kreeg. Deze psychopaat acht ik zeker tot recidive in staat. En dan ? … oeps foutje ??
  De familie van Pim Fortuin heeft dus wel levenslang hè.

  Het word tijd dat er een regering komt die deze hele d66 cultuur in de rechtspraak, plus meerder slechte wetten eens goed op de schop neemt.

 13. Rosasolis

  Ik vraag me nu af hoe veel DDS leden hebben ooit gegeten in de HaCarnel restaurant een volledige maaltijd hebben gegeten, vooral Amsterdammers? Ik kan herinneren een oergezellig cafe in de universiteit gebied van Toronto. Het was een joodse thee cafe,
  die The Nachery heette. En alleen open was tijdens de middag uren. Deze gezellige joods stijl bakkerij- cafe had alle mogelijke heerlijke gebak soorten, en was tijdens mijn studie jaren een dagelijkse hangout van vooral studenten. Die met een grote pot thee, en een grote stuk heerlijk gebak samen gingen genieten in deze overheerlijke joodse thee en gebak winkel. Ik heb begrijpen dat het woord “nacherij” in het jiddisch taal: een lekkere snack betekend. Ik weet niet of The Nachery in Toronto nog
  steeds bestaat. Maar voor jullie bezoekers aan mijn oude studie stad, als je een echte zoete kauw ben die van heerlijke gebak houdt, dan ga een keer naar de deze bescheiden, van joodse afsprong gebak-thee winkel in Toronto.

 14. Bes Tolen

  Met de bezopen regeringen heeft vrijwel iedereen, die een goeie smoes heeft, hier toegang. Zelfs tijdens de coronaviruscrisis. Wanneer komen we eindelijk eens van de het land ondermijnende ministers en staatssecretarissen af. We hebben er gehad en nu nog, die speciale groepen hier binnen halen.

  Eén van de bezopen toestanden is die met buitenlandse studenten. Bij hoog en bij laag wordt beweerd dat die het peil verhogen! Het tegendeel is altijd al het geval. Hoe sommigen aan hun academische titel kwamen, blijft een raadsel. Ze konden niet eens een verhaal in het Nederlands (ook niet in een andere taal daarmee) schrijven wat wel noodzakelijk was. Al met al moet de conclusie zijn, dat het gedoe ritsen slechte academici heeft opgeleverd (al in ver achter ons liggende tijden) wat uiteraard met stilzwijgen en verder met intimidatie van wie kritiek zou hebben, buiten elke publiciteit werd gehouden. Dat is de politiek.
  Ondertussen wordt door achtereenvolgende regeringen het aantal studenten uit verre landen drastisch verhoogd waarbij minder Nederlanders van den bloede toegang krijgen. In geval van Bussemaker verhoogde ze daarom de lasten voor de Nederlandse studenten met een miljard euro per jaar. Kaag wil 8800 studenten uit Afrika er nog bovenop. Stop dat soort lui, dar ons kapot maakt.

 15. 56RdK

  Ja, hij is zooooo zielig, net zoals dat islamvuilnis dat op 4 mei vorig jaar (of het jaar daarvoor) in Den Haag talloze mensen met een mes wilde kelen.
  Allemaal zogenaamd verwarde types, die we hier echt met alle zorg moeten begeleiden.

  Want het land uitflikkeren kan niet, landen van herkomst willen ze niet. En ze hier met een sober regime levenslang opsluiten mag ook niet want … is schending van rechten en is onmenselijk, volgens het deug in dit land.

  Dus zullen we met dat vuilnis, ongebreideld uit de gehele wereld hier toegelaten, moeten leven, er mee moeten leven dat de oorspronkelijke bewoners hier bedreigd en vermoord worden. Want wij hebben hier voor gekozen door jarenlang op CDA, D66, GL, PvdA, VVD te stemmen. Partijen die dit land decennia hebben bestuurd en nog besturen.

  Want liever deug en zwakzinnig dan een veilige en normale samenleving waarin het belang van het eigen volk voorop staat.

  1. feitelijk

   dankzij het linkse politiek correcte deugvolk in hun populistische rol van sinterklaas.

 16. Michael M

  Terugsturen!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.