BAM! Baudet veegt de vloer aan met klimaatreligekkies van VVD, CDA, D66 en GroenLinks

FvD-voorman Thierry Baudet gaf een interessante redevoering over het destructieve klimaatbeleid van het partijkartel. Hij legde het vuur na aan de schenen van de partijen die claimen keer op keer het ‘beste’ voor te hebben met het klimaat. Volgens Baudet is het partijkartel in de ban van een doodscultus. Daar waar het partijkartel voor staat is niks anders dan een stupide en destructief toekomstplan. 

Het klimaatbeleid van de gevestigde partijen is een grote, dure grap. Het is enorm geldverslindend, nauwelijks rendabel en het vernietigt ons mooie landschap. De partijen die het hardst roepen dat ze het meest geven om het klimaat zijn tegelijkertijd bezig met de vernietiging van onze lokale milieu.

Daarbovenop komt de onhaalbaarheid van dit dystopische beleid, en de onbetaalbare kosten. Baudet refereert naar het onlangs verschenen rapport van de Nederlandsche Bank; waarin staat vermeld dat Nederland een krimp van zo’n 6.4% meemaakt dit jaar. Om het in perspectief te zien: dat betekent dat we een recessie krijgen die twee maal zo erg zal zijn als de kredietcrisis van 2008!

Baudet maakt pijnlijk duidelijk het klimaatbeleid van ons kabinet desastreuze gevolgen zal hebben. Het klimaatplan wordt gepresenteerd als een prachtige utopie, waarin iedereen kan genieten van ‘groene’ en ‘duurzame’ stroom, maar helaas tonen de cijfers toch echt wat anders.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
   

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

21 reacties

 1. Augustus

  Vraag aan mensen die er echt verstand van hebben, o.a. fysica i.p.v. pretmensen uit de rechten kant en dan krijg je één antwoord op de energiekwestie: kernenergie.

  1. Gerda2

   Helemaal mee eens.

   1. Blitzkrieg

    Gerda2 : Ben een groot voorstander van kernenergie, maar kijk uit dat je niet in een valse discussie laat lokken. Er is geen probleem met het klimaat! Vraag mensen maar eens wat een perfect klimaat eigenlijk inhoud, ze zullen je geen antwoord geven. Zonder deze vraag te stellen kan je niet eens beginnen aan wat voor klimaat discussie dan ook. Verder blijkt uit helemaal niks dat de mensen de grote veroorzaker is van klimaat verandering; er zijn altijd klimaat veranderingen geweest en dat is nu niet anders. Dus als je kernenergie wilt gebruiken is dat wat mij betreft prima, maar niet om één of ander probleem op te lossen. Ook zijn fossiele brandstoffen nagenoeg onuitputtelijk en overal te verkrijgen. De exploratie ligt nu dus ook bijna stil, er zijn zo gigantisch grote reserves dat we nu al minimaal nog voor honderden jaren vooruit kunnen zonder verder te zoeken.

    1. Bullshit16

     Biltzwieg
     Klopt maar dan moeten ze nu wel stoppen met die zinloze biomassacentrales wand anders krijgen we wel een gigantische opwarming
     En ja het klopt ook olie is onuitputtelijk olie vult zich zelf weer aan en de grond
     Laats een gesprek gezien weet zo niet meer waar maar olie hebben we nog wel voor 10000 jaar dus mensen laat je niet verder opnaaien door die linkse ratten
     Stem fvd of PVV uit de eu

     1. Onslow

      BorisJohnson zet groot in op windenergie en verbranding van biomassa. Kolen zijn in de ban gedaan en kernenergie duurt nog even.

    2. Antihedo

     Helaas zijn de fossiele brandstoffen wel uitputtelijk. Waarom zien we het zo zwart-wit? Je kunt en kernenergie en windenergie en zonne-energie en energie uit fossiele brandstoffen opwekken. Fossiele brandstoffen worden schaarser en daardoor duurder als je pech hebt. Dan kan het geen kwaad langzaam alternatieven te ontwikkelen.

   2. Marija

    Ik ook

  2. Dirk Derksen

   Juist. Investeren in kennis voor kernenergie is de beste keuze. De Thorium centrales zijn de toekomst!
   Tot die tijd lekker aan het redelijk schone gas.

   Linkse achterlijkheid is grenzenloos!

   1. Blitzkrieg

    Dirk Derksen :
    Quote : “Tot die tijd lekker aan het redelijk schone gas.”
    Je mag “redelijk” gewoon weglaten, gas is super schoon.

 2. Bullshit16

  Heb het gezien een goed betoog
  En nog zijn er klootzakken die ons land willen volproppen met horizon vervuilende windmolens die ons kostbare grond wil vol bouwen met zonnepanelen die helemaal niet miljo vriendelijk zijn en vervuilende biomassacentrales waar complete bossen voor moeten gekapt meede mogelijk gemaakt door groen links
  Word wakker stem fvd of PVV uit de eu

 3. Lex

  Ik blijf Baudet heel goed vinden in dit soort debatten. Natuurlijk heeft hij groot gelijk over dit achterlijke miljarden slurpende milieu plan.

  Hij verzet zich hevig, maar tja de meerderheid beslist.

  Jammer ontbreekt het hem nog steeds aan politieke kennis en ervaring. Het komt regelmatig voor dat hij toch niet goed is voorbereid en word overvallen in een debat, dat hij even niet weet wat hij moet zeggen.

  Maar voor iemand die pas enkele jaren aan politiek doet doet hij het toch redelijk.

  1. Bullshit16

   Lex
   Hij mag toch wel even na denken jij weet toch ook niet op elke vraag een antwoord
   Ik luister liever naar baudet en Wilders dan naar al die andere leugenaars

   1. Onslow

    Wat zegt Wilders dan? Het gaat toch alleen maar over immigratie, zo uitgekauwd.

 4. Jack Flash

  Kernenergie zal het uiteindelijk worden maar de millieulobby wil eerst nog flink eraan verdienen.Door het te doen laten lijken dat energie schaars is kan er nog goed gegraaid worden.Zie Weltschmers met Crock.
  Baudet sprak daar tegen een stel onwillige stomkoppen..

 5. Piet Klein

  Nog nooit in de hele geschiedenis van de aarde steeg het CO2 gehalte zo snel als nu. Nog nooit in de gehele geschiedenis van de aarde stierven er zo snel diersoorten uit. Ook in de tijd dat de dinosaurussen het loodje legden ging het niet zo snel als nu. Dat het er serieus veranderingen gaande zijn, het is zonder meer duidelijk. Dan hebben wij te maken met stupide plannen van de NL-overheid. Een EU die er totaal niets van bakt, alleen maar geldpersen aanzet, schulden drie keer door het plafond laat gaan en ruzie maakt. Ook de stikstofplannen is navelstaren. Want de stikstok uitstoot verandert natuur die door de stikstof bemest wordt maar ook al ben je zeer succesvol in het terugdringen van de stikstof dan nog zal de klimaatveranderingen de gehele natuur substantieel veranderen. Als we door blijven gaan met het onbenul vanuit den Haag, het onbenul vanuit de EU dan weet u één ding zeker het klimaat gaat drastisch veranderen, het kost u daarnaast bakken geld, de economie gaat drastisch veranderen en of u fantastische toekomst krijgt zou ik nog maar eens drie keer over nadenken.

  1. Bullshit16

   Piet klein
   Onze overheid heeft een groote bek over stikstof probleem en wat doen die klootzakken kappen bossen en dat is de reden van stikstof probleem iedereen die het nog niet weet bomen hallen stikstof uit de lucht en zet het weer om en zuurstof
   Zonder bomen geen zuurstof zonder zuurstof geen leven meer

 6. Fe

  De klimaat gekkies komen nu terug op hun bio massa energie programma.

  Er zijn echter tientallen miljarden verspilt aan deze idioterie. De klimaat gekkies gaan gewoon met hun idioterie en hebben schijt aan de wet op behoud van energie.\

  Het is dus niet zo moeilijk om klimaat gekkies met feiten om de oren te slaan het is echter een grote kunst om demagogie richting de gemiddelde burger te doorbreken. De leugens over windmolens , zonnepanelen , warmte pompen en andere BS moet gewoon stoppen

  1. Blitzkrieg

   Fe :
   Quote : “De klimaat gekkies komen nu terug op hun bio massa energie programma.”
   Het hele klimaatbeleid gaat op de schop, kwestie van tijd.

   Quote : “…het is echter een grote kunst om demagogie richting de gemiddelde burger te doorbreken.”
   Doet de recessie voorzaakt door Rutte’s corona crisis wel voor ons, geen zorgen; komt goed.

 7. Bullshit16

  Kijk op café weltschmers op 13 november 2019 met marcel crok zo word je constant verneukt door die linkse hobbyisten heb je een ander mening dan word je ontslagen of buiten gesloten dat wisten wij natuurlijk al lang maar voor die gene die het nog niet weet ga vooral kijken en word wakker
  Stem fvd of PVV uit de eu

 8. ReneR

  Weg met Rutte.

 9. combat le pelicule

  Klimaatcrisis is een nieuwe religie, deze religie zal met hand en tand verdedigd worden door klimaatreligieuzen imbecielen.
  Er is geen klimaat probleem, “het klimaat” fluctueert namelijk, soms is het warm en soms is het koud enz enz..

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.