Het is tijd om de Haagse breinen achter de mensonterende, waanzinnige coronawetgeving aan te pakken!

Klimaatdeskundige RPML ergert zich groen en geel aan de anti-coronamaatregelen. Ze gaan veel te ver, zeker nu minister Hugo de Jonge alles ook in een wet wil vastleggen. Slecht plan, aldus RPML: “Deze wetgeving voert veel verder dan welk ander dictatoriaal regime ter wereld.” En volledig onnodig: “Volstrekte waanzin,” zegt hij: “onder gezonde mensen onder het zeventigste levensjaar zijn in Nederland ‘slechts’ 54 doden te betreuren.”

Al vanaf begin maart verzet zich iedere vezel in mij tegen de volstrekte waanzin rondom corona. Op dat moment was duidelijk dat het cruiseschip het ultieme ‘corona-experiment’ was geweest en de uitslag helder maakte dat er ‘slechts’ sprake is van een venijnig ziektebeeld. 3900 opvarenden, waarvan de meesten bejaarden, ‘perfect’ via luchtcirculatie blootgesteld aan het virus, 1.100 besmette mensen en uiteindelijk 10 doden. En dat zonder IC-afdeling… dat zijn de kille cijfers.

De media wakkerde echter een complete massahysterie aan: 24/7 ‘corona-nieuws’. Iedere besmetting werd breed uitgemeten, iedere uitzondering als ‘bewijs’ aangeleverd dat corona levensgevaarlijk is. De kille cijfers liggen anders: corona treft bejaarden met onderliggend lijden ongemeen hard, maar onder gezonde mensen onder het zeventigste levensjaar zijn in Nederland ‘slechts’ 54 doden te betreuren.

Ondertussen werden lijsten opgesteld van onwelgevallige virologen en medici die de absurditeit aan de kaak stelden en die successievelijk ‘kaltgestellt’ werden in de media. Is de wetenschap niet meer gebaat bij kritiek uit eigen kring? Ieder kritisch geluid is gedurende maanden weggedrukt. Psychologen, ethici, economen, statistici, allemaal mensen die vanuit een ander perspectief de ‘crisis’ benaderden zijn weggehoond, belachelijk gemaakt of simpelweg genegeerd. Hadden of hebben ze gelijk? Eigenlijk speelt dat geen rol.

Het simpele feit dat wetenschappers niet meer open staan voor kritiek uit eigen kring is griezelig, zeer griezelig. Want diezelfde wetenschappers adviseren vanuit diezelfde tunnelvisie politici. Wetenschappers redeneren vanuit 100% bewijs, politici vanuit 0% risico, en dat is in de huidige tijd een levensgevaarlijke cocktail.

En ‘dus’ wordt er nu door Den Haag toegewerkt naar 0% risico: de ‘anderhalvemetersamenleving’, vastgelegd in wetgeving die ‘tijdelijk’ zou moeten zijn. Heeft u het tijdelijke kwartje van Kok al terug? Is op uw bonus en vakantiegeld ook nog altijd extra belasting geheven omwille van de ‘tijdelijke’ en vier jaar durende ‘crisiswet’? Welke criteria gelden er om de nieuwe wetgeving aan- of uit te schakelen? De reactietijd op het wetsvoorstel was ongewoon kort, aangezien de regering de wetgeving al 1 juli 2020 wil laten ingaan.

De nieuwe wetgeving tart alle grenzen van onze grondwettelijke rechten als burger, het rapport van de Nederlandse Orde van Advocaten is vernietigend. Deze wetgeving voert veel verder dan welk ander dictatoriaal regime ter wereld, ze raakt ons in de kern als mens. Ieder van ons is een sociaal dier dat een genetische behoefte heeft aan warmte van de medemens, fysieke aanraking en verbondenheid.

Wie gaat deze waanzin in Den Haag stoppen en wie pakt de ‘breinen’ achter deze mensonterende wetgeving aan?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

44 reacties

 1. Maris Coppoolse

  “Klimaatdeskundige RPML ergert zich groen en geel aan de anti-coronamaatregelen”

  Hilarisch!

  1. Sleipnir

   De huistr*l heeft talloze malen in het stof moeten bijten in de klimaatdiscussie met RPLM, vandaar dat hem slechts rest op de man te spelen, hilarisch….

   1. Original NL

    Onbewust heeft halalsema ons een dienst bewezen…als begin volgende week de ziekenhuizen niet gevuld zijn met zwarten, vervuilde grijsaards en linkse meisjes blijkt de 1.5 m regel een farce.

  2. Blitzkrieg

   Maris Coppoolse :
   Quote : ““Klimaatdeskundige RPML ergert zich groen en geel aan de anti-coronamaatregelen” Hilarisch!”
   Nou dolletjes.

  3. Marija

   DDS wanneer wordt dit figuur EINDELIJK EENS VERWIJDERD?

   1. Start

    “DDS wanneer wordt dit figuur EINDELIJK EENS VERWIJDERD?”

    Met de regelmaat van de klok, dat is ook de reden waarom Enzovoort momenteel met tien verschillende nicks reageert. En zolang er hypocrieten zijn die op hem reageren blijft hij gewoon lekker rondhangen en speelt hij zijn spelletje. Dat doet deze zwakzinnige psychopaat al meer dan 15 jaar op talloze forums.

    Zomaar een reactie uit 2015 van onze zeer gewaardeerde hoofdredacteur, het gaat over precies dezelfde zuiger als waar jij het over hebt.

    Michael van der Galien
    21 februari 2015 at 22:40

    Dames en heren, we houden nieuwe reageerders de komende tijd nauwlettend in de gaten. Als we op basis van verschillende informatiebronnen (analyse van comments, ip-adressen, emailadressen, en meer) denken dat er een stroman van Jacobus (= enzovoort) bij is gekomen wordt die meteen geband. Enige oplettendheid van jullie is daarbij welkom.

    1. RPML

     Z’n IP-adres is dit keer weer uit Zwitserland, terwijl zijn mailadres van KPN is…

     1. Sleipnir

      Terwijl het toch zo makkelijk is om die tr*l te traceren, gewoon even googlen op:

      ‘de kunst van het niet doorsnijden’

     2. Maris Coppoolse

      De arme Sleip beweert dit al zo’n 10 jaar. Hij weet inmiddels dat het niet klopt maar hij kan de obsessie niet meer loslaten.

      Hij weet dat ik zijn naam en adres wel ken en dat geldt volgens mij ook voor de brave ziekenhuisdirecteur die hij al jaren stalkt.

     3. Sleipnir

      Doe nog een poging het te ontkennen hilarische sukkel, je bent al tientallen keren door de mand gevallen.

     4. RPML

      Huis op Google laten blurren… typisch…

     5. Sleipnir

      Wist niet dat ziekenhuis directeuren zo paranoia waren, proest whahaha…..

     6. Rammstein

      Ga eens deaud Coppoolse – niemand mot je.

     7. Sleipnir

      Up……

  4. LifeBuddy

   Loodewijk, je haalt nu wel gigantische Coppoolse Capriolen uit.

  5. Start

   Enzovoort?

  6. Xander XXL

   Eerst dacht ik dat ik het zelf geschreven had, maar er zijn toch nog meer mensen die hun gezonde verstand gebruiken.

 2. NoDoubt

  Jeroen Pols Willem Engel kort geding ‘viruswaanzin’.Komt als het goed is bij Charles Nieuwenhuijsen woensdag op1

  1. Gerda2

   Je kunt nu al op de site van viruswaanzin.nl tekenen voor opheffen van de lockdown.
   Tijd dat dit gaat gebeuren.

 3. Bullshit16

  Na fvd pak die landverrader de jonge aan vroeger werd zo’n landverrader doodgeschoten nu komen ze over al mee weg
  Kijk jensen.nl die vent heeft voor 100 procent GELIJK net nog gezegd die eerste filmpje van die Nederlandse arts is verwijderd om dat dat waarheid is maar dat mag gvd de gewone weldenkend mens niet zien of hóren kijk cafe weltschmers ook een hoog lerares die haar nek uitsteekt die riskeert haar ontslag al deze figuren worden op die staatzenders doodgezwegen schande en om ons dom te houden hallen ze dit soort filmpjes van YouTube
  Die de jonge als de doodstraf nog bestond dan verdiend hij het wel hij wil ons allemaal aan die vaccin heeft hij al zelf toegegeven daarom moeten die filmpjes van YouTube gehaald worden om ons dom te houden
  Stem fvd of PVV uit de eu

 4. JFU

  Die 1.5 meter gaat niet meer weg….de perfecte manier om de bevolking in het gareel te houden. Met de nieuwe bewapende BOA orde troepen zal dit wel lukken. Einde van de democratie….leve de dictatuur.!

  1. Bullshit16

   Jfu
   Daarom stem wijs STEM FVD OF PVV UIT DE EU zodat Nederland weer Nederland word

 5. Heras

  EINDELIJK. dit is het begin van weer ‘normaal doen’.
  De tegengeluiden klinken steeds harder. Gister nog in het winkelcentrum; een groep tegenstanders demonstreerden en lieten horen, dat maatregelen absurd zijn. Gelukkig pakken meer geleerden en de media dit nu ook op.
  Het positieve is, dat meer mensen nu weten dat er een groep rijken achter deze hele onzin zit, die nog rijker geworden zijn.
  De linkse club onzinkabinetsleden, wordt volgend jaar kleiner.

  Maar wel een schrale troost; nu er zoveel mkb bedrijven kapot zijn.

  1. Bullshit16

   Heras
   Ja ik pleit al zo lang .die echte angsthazen zijn niet meer te redden heb ook al zo vaak gezegt er is er een die er beter van wil worden en dat is bill gats ook die ab Oosterhuis heeft er baat bij en allemaal over de rug van de gewone burger
   De echte waarheid houden ze achter en worden verwijderd van YouTube zoals bij jensen.nl zo als bij blue tiger studio zoals bij cafe weltschmers en ja ook bij COMMONSENSE tv het is een schande ik zeg word wakker stem fvd of PVV uit de eu
   O ja ook bij oorlog reeds verloren

  2. Politiek Profeet

   De moordende verantwoordelijken,van zowel de oudjes als de economie….komen straks voor het volkstribunaal….

   1. Pauline Kummer

    Als het aan Baudet had gelegen dan waren wij in een volledige lock down gegaan, hadden wij bergen mondkapkes van zijn vrienden afgenomen, tja en wat dan?…
    Beter af geweest?

    1. Bullshit16

     Pauline
     Nu moet je gvd is een keer ophouden met deze onzin je lijkt annetje of brenda wel hou gvd toch een keer jullie linkse ratten bekken dicht
     Fvd wilde geen totale loc dow fvd wilde gvd voor 2 a 3 weken een loc Dow hou toch gvd is een keer op te liegen kut volk

     1. Start

      @Bullshit16: “hou gvd toch een keer jullie linkse ratten bekken dicht”

      Natuurlijk niet! En het is niet ‘jullie’ het is één zuiger van wie we allemaal weten dat het Willem is. En zolang jij op die zwakzinnige reageert gaat hij z’n rattekop niet houden. Dus nu niet zo hypocryto doen a.u.b. je doet het helemaal zelf.

    2. Stopperspil

     Jij bent totaal af. Deze onzin wordt maar steeds herhaald in de hoop dat mensen niet precies weten hoe dat is gegaan. Zie commentaar Bullshit. Bovendien, iedereen in de media en de politiek verzwijgt dat Baudet al op 27 en 28 januari vroeg om een kamerdebat. Was niet nodig vonden zijn tegenstanders. Er had op z’n minst een volle maand eerder kunnen worden opgetreden.

     1. Vera Camlet

      Had dat ook doden gescheeld in Brazilië en de VS bijvoorbeeld? Bij iedereen leefde zowat het idee van een milde griep. Het publiek het idee geven dat iedereen daarna weer de draad kon oppakken met wat goed opletten. En met voor het bedrijfsleven nagenoeg geen beperkingen. .

    3. Bullshit16

     Pauline
     Ben je net zo laf als annetje en brenda om er inhoudelijks niks over te zeggen
     Annetje maakt fvd constant af met dictatuur en rasist vraag ik haar om voorbeelden dan weet ze niks
     Dat zegt al genoeg over jullie zieke denkwijze

    4. Bullshit16

     Pauline
     Net fvd filmpje gezien.jij vuile rat weer een bowling ondernemers gezien die niet open mag sport scholen wel maar hun niet geef eens een verklaring ga kijken dan zie je het
     Jij vieze smerige landverraders partijen waar jij zo op geilt die doen het niet goed ze bederven heel Nederland en jij doet daar aan mee schaam je tenminste als je een nederlander bent ben je dat niet dan verklaart dat al een heleboel

    5. LifeBuddy

     3 weken volledige lockdown grenzen dicht , dan waren er niet zoveel mensen gestorven.

 6. Stopperspil

  Het is inderdaad hoog tijd dat er eens tegengeluid komt. Van de officieel 6016 Corona-doden zijn er 54 onder 70 jaar. En daarvoor moet de hele economie de grond in worden geboord. Een verdubbeling van de werkloosheid, honderden miljarden aan schulden om bedrijven op de been te houden, ouderen in verpleeghuizen sterven van eenzaamheid. Ziekenhuizen kampen nu met nog grotere wachtlijsten waardoor er waarschijnlijk meer mensen onder de 70 komen te overlijden aan gebrek aan zorg dan tot nu toe aan Corona. En buiten dit alles: hoe leuk is het leven nog als de 1,5 meter afstand “het nieuwe normaal” wordt. Theaters, concertzalen, voetbalstadions, bioscopen, restaurantjes kunnen sluiten. Openbaar vervoer is nooit meer rendabel te maken. Ga zo maar door. Leuk toch?

  1. Bullshit16

   Stopperspil
   Heb filmpjes gezien dat kankerpatiënten geholpen moesten worden maar niet werden geholpen die nu zijn gestorven door deze waanzin als ze geholpen waren dan hadden ze nu nog geleefd maar daar hoor je die linkse media niet over
   Stem fvd of PVV uit de eu

 7. lotje

  Gewoon afknallen.

  1. Politiek Profeet

   De gehele hype(!) rondom corona hebben wij hier dus niet meegemaakt cq aan meegedaan.
   Gewoon bezoek ontvangen uit het westen, familie op bezoek, hier in Drenthe gewoon omgang met buren,vrienden en bij elkaar gewoon bbq en op de koffie/thee/bier/fris/sterkers hahahaha, het leven is hier gewoon gewoon gebleven en dat blijven we ook doen…dus 1,5, m afstand??
   Dacht het niet stelletje haagse koekwouzen.
   Maak je gore randstadfamillie maar gek maar niet ons vrije geesten….

 8. ikweetwatikwil

  Persoonlijk ben ik niet van plan om nog langer aan die anderhalve meter mee te doen. Genoeg is genoeg.
  Maaaaar , je krijgt haast slaande ruzie met mensen om je heen . En dat heeft Rutte bereikt met zijn intelligente Lock down. intelligent. Hoe zo. Een paar weken goed oppassen dat was genoeg geweest. Maar dat doe je bij een heftige griep ook. Door Rutte’s preekjes iedere week , heeft hij mensen tegen elkaar opgezet. Mensen angst aangejaagd.
  Mij begint het te storen om langs lijnen en pijlen te moeten lopen . Mijn handen gaan kapot van de ontsmettingsmiddelen. Gebruik je het niet, kom je geen winkel in. Vaak wordt je aangehouden door mede klanten in hun angst om corona te krijgen. En dan vallen er harde woorden. En Rutte maar rekken die lock down. Hoe lang nog.

  1. Bullshit16

   Ikweetwatikwil
   Hoe lang nog
   Ik denk heel lang zo lang er zieke geesten rondlopen die de rivm en Rutte nog geloven dan komen we hier niet uit
   Als er meer mensen zijn die voor de waarheid is zoals ongehoord en oorlog reeds verloren of blue tiger studio of café weltschmers of COMMONSENSE tv of jensen.nl of fvd journaal dat er dan heel veel mensen hun ogen open krijgen
   Maar helaas deze waarheid is alleen nog maar op YouTube te zien.de vraag is hoe lang nog ook deze platform verwijderd steeds meer waarheid wat zeer bedroevend is
   Misschien zijn ze ook wel omgekocht door die bill gats foundation die wel baat heeft vaccins aan heel de wereld te geven man word waker trap niet meer en leugens van Rutte en het RIVM
   Stem fvd of PVV uit de eu

 9. LifeBuddy

  Dus om een heel lang verhaal kort te weergeven komen we tot de conclusie, dat de ultra sLinkse cda het alleen om het Geld te doen is. Net als de euro die de cda ons door de strot heeft geduwd. Hoeveel kracht en Miljarden euro’s heeft ons nederland dat gekost. kots!!!

  1. Bullshit16

   Lifebuddy
   CDA BREEK MIJ DE BEK GVD NIET OPEN ze slopen Groningen ze slopen de boeren ze slopen de vissers en alles onder de mom van het milieu .die vieze smerige linkse ratten meede dank zij hun mag jij elke week dat kategejank van die moskeeën aanhoren dank zij hun en gl worden de bossen gekapt voor die zo genaamde schone biomassacentrales laat je toch niks meer wijs maken door deze landverraders het zijn allemaal linkse landverraders op 2 naar dat zijn fvd en pvv
   Stem fvd of PVV uit de eu

 10. Start

  Dat Rutte en zijn gevolg op moeten stappen is een understatement. Hulde voor RPML, een krachtig betoog, wie horen wil mag horen, de rest slaapt lekker verder.

 11. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Haagse breinen ?! In Den Haag lopen enkel en alleen de knechten van de Cabal rond die deze zoveelste poging tot totale chaos hebben veroorzaakt. Laat je niets wijsmaken ! De MENS zal ook deze poging overleven…

 12. harte385

  Afvoeren die staats idioten en levenslang opsluiten, gore tering terroristen

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.