Idioot BLM-Nederland komt met debiele eisen: ‘Stop het legaliseren van politiegeweld’

Black Lives Matter Nederland heeft enkele eisen opgesteld. Die zijn stuk voor stuk compleet idioot, dus perfect om even mee aan te tonen hoe belachelijk deze beweging wel niet is. Moet je toch eens kijken!

Politiegeweld niet legaliseren gaat lastig vanwege het geweldsmonopolie dat bij de overheid ligt. Al zou je dat technisch gezien ook aan het leger kunnen delegeren, maar dan is een taser wel het minste van je zorgen. Afijn, de eisen:

Dat gebeurt al, next!

Oké, want agenten roepen om meer wapens voor de lol? Hoe denken ze dat dit bij de politie gaat? ‘Ik heb al een Glock, maar zo’n taser is ook wel geinig’? BLM-Nederland lijkt met knip-en-plak-werk de standpunten van de Amerikaanse tak te hebben overgenomen. Of hebben ze al die in elkaar geslagen boa’s niet meegekregen? Laat staan die verwarde terroristische moslims die om de haverklap lui neersteken en nergens naar luisteren…

Risicoprofielen bij de Nederlandse politie zijn niet hetzelfde als die van andere overheidsinstanties zoals de Belastingdienst. Risicoprofielen worden opgesteld naarmate er meer ervaringen komen bij bepaalde groepen met een bepaald soort gedrag.

Als Marokkanen vaker misdaden plegen, is het logisch dat er meer naar Marokkanen gekeken gaat worden, daar heb je namelijk een grotere kans mee dat je dan ook daadwerkelijk de criminaliteit aanpakt. Dat is niet in strijd met Artikel 1 van de Grondwet, want het gaat hier helemaal niet om in gelijke gevallen. Of lopen er ook ergens ‘Vietnamees-verdelgers’ rond in het Haagse politiekorps? Nee hè, die lopen er niet.

Mee eens! Al matteren black lives ook zonder beleidshervormingen al hoor! Laten we niet overdrijven. Kijk toch eens, wat leuk.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

68 reacties

 1. Dirk Derksen

  “We houden al weken de pleinen van Nederland bezet, en toch blijft de politiek onze boodschap negeren”

  Zag net mijn buurman zwaar teleurgesteld met een knuppel onder zijn arm thuiskomen. Er bleek niemand te zijn op het marktplein….

 2. Original NL

  Je zou zeggen dat het toppunt van krankzinnigheid bij OBLM al wel bereikt was..maar nee..ze doen er nog een schepje bovenop….knap.

  1. Dirk Derksen

   Lekker laten doorsudderen. Zelfs bij ‘weldenkende’ zogenaamde fatsoenlijke Nederlanders zou een grens moeten zijn. Of misschien toch niet..

  2. jhak

   Ze etteren maar gewoon door. Tot de “boze witte man” echt boos wordt.
   Ik voorspel een burgeroorlog.

 3. JFU

  Een machine geweer er op leegschieten..dat begrijpen ze !

  1. Maris Copoolse

   De racistische moordzucht op dit blog neemt in ernst toe.

   1. Start

    Etc?

   2. Adriaen van Bergen

    Kijk naar de geschiedenis. Het is het recht van de sterkste. Altijd al zo geweest. Zeker bij moslims en Afrikanen.
    Als we blijven toegeven, dan blijven ze voor meer komen.
    Onze kinderen en kleinkinderen komen in de hel op aarde terecht. Wat. In dit tempo wij ook.
    Maak jezelf geen illusies.

    1. Rene van der Grijp

     “Als we blijven toegeven, dan blijven ze voor meer komen.”

     Ga daar maar rustig van uit.

     Het ergste is: de huidige gevestigde orde blijft toegeven in de hoop dat de oproerkraaiers zich daarmee tevreden zullen stellen. Dat is ijdele hoop.

     Als de gevestigde orde ruw ontwaakt uit hun schone droom en inziet wat ze aangericht hebben zal het te laat zijn.

   3. Maurits Dekker

    MC
    Ja Maris, ik zou maar oppassen. men weet waar uw huis woont.

 4. B. Pascal

  Rutte heeft de BLMertjes gelijk gegeven, om iets wat niet eens waar is. Dus hoe gaan we de leugengeest weer in de fles krijgen? Niet, …. tenzij we afscheid nemen van Rutte en de VVD. Van het oppertunistische moment-politiek, wat ons al jaren teisterd.

 5. ervi

  Ik maak mij eigenlijk drukker om dierenleed.
  Ziet U: dieren protesteren nooit, zijn niet opruiend, vernielen en plunderen niet, discrimineren een ander dier niet omdat het wit is, kunnen zich niet verweren of voor zichzelf opkomen maar zijn toch vaak het slachtoffer van gruwelijke mishandeling en vernedering.

  1. Dirk Derksen

   En toch stoppen we deze in kooien. Eigenlijk zouden we de dieren in de gesubsidieerde huurwoningen moet stoppen, en de extreemlinkse facistische beesten in kooien.

   1. ervi

    DD +++++++++

 6. Rene van der Grijp

  De politietop is veelal links en op de hand van allochtonen.

  Wat willen deze oproerkraaiers nog meer?

  Ze liften mee met de BLM hysterie in de USA door net te doen alsof we hier soortgelijke problemen hebben. Niets is minder waar.

  Het is puur opportunisme.

  1. Maris Copoolse

   René woont al meer dan 30 jaar in België dus die kunnen we niet kwalijk nemen dat hij de situatie in Nederland uit het oog heeft verloren.

   Hij kan wel bijlezen:

   ht*ps://www.oneworld.nl/lezen/politiek/hoe-etnisch-profileren-in-nederland-bewust-beleid-werd/

   1. combat le pelicule

    als er 1 wel de realiteit uit het oog is verloren is het ped*seksuele zuigstuiver maris wel

   2. Dirk Derksen

    Wederom een stinkende linkse bron.

    Indien bepaalde bevolkingsgroepen oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit, is het niet meer dan logisch deze in de gaten te houden. Dit is niet racistisch, alleen maar logisch. Dat het met name allochtonen zijn, zegt iets over allochtonen.

    Bedankt voor de allochtonen meter. Mijn erkentelijkheid is groot 👍

   3. Rene van der Grijp

    “René woont al meer dan 30 jaar in België”

    Copoolse is echt een meester in de inhoudelijke discussie.

    Proest…

    1. Maris Copoolse

     Ik probeerde je tegemoet te komen, René, je blijkt weinig meer te weten van de actuele situatie in Nederland en ik wilde op dat punt niet te zwaar vallen: je kunt het ook niet weten.

     Etnisch profileren is wel degelijk een probleem in Nederland. Dat wordt door de politie ook toegegeven maar het geldt, zoals de bron gemotiveerd aangeeft, op meer beleidsterreinen.

     Dat discriminatie inNederland meer voorkomt dan ons lief is blijkt ook uit deze bron:

     ht*ps://nos.nl/artikel/2336228-racisme-en-discriminatie-in-nederland-dit-zijn-de-cijfers.html

     1. Dirk Derksen

      Serieus, weer een linkse bron vol met ervaringen.

      Dus:
      Ik heb ondervonden dat ik niet 5 keer per dag onder werktijd mocht bidden.
      Ik heb ondervonden dat ik niet ben aangenomen, en die blanke wel, volgens mij omdat ik een allochtoon ben.
      Ik heb ondervonden dat mijn leraar kritisch was over mijn geloof, wat een islamofoob!
      Ik heb ondervonden dat die meneer mij raar aankeek, vast wel omdat ik een kleurtje heb.

      Een en al Calimero gedrag onderzocht door de onbetrouwbare NOS.

     2. Blitzkrieg

      Maris Copoolse :
      Quote : “Etnisch profileren is wel degelijk een probleem in Nederland. Dat wordt door de politie ook toegegeven maar het geldt, zoals de bron gemotiveerd aangeeft, op meer beleidsterreinen.”
      Dat probleem is gelukkig makkelijk te verhelpen, etnisch profileren is zo gemakkelijk te leren; je hoeft alleen maar naar de huidskleur te kijken. Spoedcursus lijkt me niet eens nodig.

     3. Maris Copoolse

      Laten we maar hopen dat Blitzkrieg hier een (ziek) grapje maakt.

     4. Blitzkrieg

      Maris Copoolse : Etnisch profileren is zeer effectief en kostenbesparend, je moet wel gek zijn als je zo’n krachtig middel niet inzet.

     5. Dirk Derksen

      Blitz,

      Het blijft echter symptoombestrijding. De bron is minder, minder, minder. Maak Nederland onaantrekkelijk voor allochtonen. Stop de achterlijke asielindustrie, sluit grenzen, verbied moskeeën en alles wat zich hier niet gedraagt linea recta terug. De 5 jaar regeling van tafel, ongeacht de duur van een oorlog, je gaat terug! Verplicht werken bij uitkering, en/of in uiterste gevallen een 1 kind beleid voor mensen met een langdurige uitkering. Als jij jezelf niet kunt onderhouden en dus ook je kinderen niet, verlang dan niet van je medelander dat diegene dat dan maar doet. Dit laatste klinkt hard, maar komt ten goede van het ene kind. Het kind krijgt nu namelijk wel de aandacht en de kans zich te ontwikkelen om van een centje een dubbeltje te worden. Een fatsoenlijke toekomst.

     6. Blitzkrieg

      Dirk Derksen : Dat de asiel industrie gesloten moet worden is geheel duidelijk. Al de stemmingmakerij in de media, maar ook hier op DDS zou er weleens voor kunnen zorgen dat publieke opinie geheel omstaat. Iedereen die denkt dat de asiel industrie een vast gegeven is zou nog weleens raar op kunnen kijken; onder hoge druk wordt alles vloeibaar.

     7. Maris Copoolse

      Dirk doet een aantal voorstellen die in strijd zijn met de Grondwet.

      Aangezien wijziging van de grondwet een tweederdemeerderheid vergt in twee lezingen van beide Kamers der Staten Generaal kunnen we constateren dat zijn racistische programma behalve moreel verwerpelijk ook niet meer is dan een slag in de lucht.

      Dit gewauwel doet het wel leuk aan de guurrechtse borreltafel maar het gaat natuurlijk nergens over.

     8. Blitzkrieg

      Maris Copoolse :
      Quote : “Dit gewauwel doet het wel leuk aan de guurrechtse borreltafel maar het gaat natuurlijk nergens over.”
      Wordt steeds gezelliger bij die guurrechtse borreltafel, 3/4 van de Nederlanders is namelijk guur rechts. BLM moet zoveel demonstreren omdat ze totaal geen aandacht krijgen en volledig genegeerd worden.

     9. Maris Copoolse

      Waar baseer je die 3/4e op, Blitzkrieg?

     10. Dirk Derksen

      Maris,

      De grondwet is hopeloos verouderd.
      De Islam is geen geloof, net zoals het vliegende spaghettimonster. Sterker nog, het is een ideologie met een klein godsdienstig deel. Eerder een sekte.
      Moreel of moraal? Het hebben van 2 of meer kinderen zonder inkomen getuigt van een asociaal moraal met onverantwoordelijke ethiek. Gelukkig streef ik een ander moraal na dan de gemiddelde naïeve medelander.
      Jouw moraal met het beroep op de grondwet maakt jou asociaal. Welwillend opvangen zonder eigen middelen, maar wel met andermans financiële middelen. Dit is gewoonweg diefstal.

      Het typische hypocriete linkse gewauwel, gezellig op vrijdagmiddag in het multiculturele buurthuisje. Het gaat dus weer nergens over.

     11. Start

      Reageren op enzovoort, ben je nu dom of gewoon niet zo slim?

     12. Maris Copoolse

      Dirk kan aan de guurrechtse roepen dat onze Grondwet is verouderd maar die verandert de komende decennia niet, in elk geval niet op het fundament van artikel 1 van de Grondwet die de kern vormt van onze rechtsstaat en waarvan alleen twee irrelevante extreemrechtse partijtjes in de Tweede Kamer wensen dat die wordt afgeschaft.

      Je behoort tot een kleine extremistische minderheid, Dirk. Je zult het moeten accepteren.

     13. Blitzkrieg

      Maris Copoolse :
      Quote : “Waar baseer je die 3/4e op, Blitzkrieg?”
      Op het aantal mensen rond de guurrechtse borreltafel en het aantal inwoners van Nederland; ’t is een aardige uitschuiftafel al zeg ik het zelf.

     14. combat le pelicule

      “Grondwet die de kern vormt van onze rechtsstaat.”

      Grondwet uit 1848 niet van deze tijd

     15. Dirk Derksen

      Start,

      Indien het je niet bevalt, kun je ook lekker tv kijken. Ik ben reeds bekend met dhr Quispel.
      Bij het betwisten van zijn stupide redenaties, kun je zijn politiek correcte zieke geest reflecteren.

     16. Blitzkrieg

      Dirk Derksen :
      Quote : “Indien het je niet bevalt, kun je ook lekker tv kijken. Ik ben reeds bekend met dhr Quispel.”
      Ondertussen borrelen we lekker door aan de guurrechtse borreltafel… je weet het hè Dirk, uiteindelijk komen ook die linkse teven erbij zitten; bij rechtse mensen is het altijd gezelliger.

      Nog een palmpje?

     17. Dirk Derksen

      “Je behoort tot een kleine extremistische minderheid, Dirk. Je zult het moeten accepteren”

      Dit zal ik ook zeker niet ontkennen. Derhalve kun je mijn logica niet ontkrachten. Uiteraard begrijp ik wel dat het verwarrend voor je is. Ook jij bent nooit te oud om te leren, doe er je voordeel mee.

     18. Rene van der Grijp

      In de logica van Copoolse wonen kennelijk ook Derksen, Blitzkrieg en vele andere deelnemers op DDS in België.

      Geestig…

     19. Dirk Derksen

      Nog een palmpje?

      Lekker Blitz.

     20. Start

      Meewerken aan de instandhouding van enzovoort, hoe wanhopig kan iemand zijn?

     21. Maris Copoolse

      Het was me niet bekend dat Blitzkrieg en Derksen in het buitenland wonen, beste René, maar als je gelijk hebt is dat mogelijk een verklaring voor hun wereldvreemde standpunt .

     22. Blitzkrieg

      Dirk Derksen : Het is inderdaad altijd andermans geld, daarom is het ook zo gemakkelijk smijten. Als iedereen nu eens een open keuze op zijn belastingsformulier kreeg hoeveel geld de dienst zou mogen inhouden op diens rekening ten behoeve van asielzoekers! Zou het snel afgelopen zijn met die onzin.

     23. Blitzkrieg

      Dirk Derksen : Bewust geen kinderen op deze wereld gezet, een keuze waar ik steeds blijer mee ben.

     24. Maris Copoolse

      @pellicule,

      De laatste grondwetwijziging dateert van 2018.

     25. Start

      Etc?

     26. Start

      “Indien het je niet bevalt, kun je ook lekker tv kijken. Ik ben reeds bekend met dhr Quispel. Bij het betwisten van zijn stupide redenaties, kun je zijn politiek correcte zieke geest reflecteren.”

      Het enige dat jij doet is zijn zieke geest bedienen en voeden, en hij smult ervan. Maar ja, het zal voor jou wel nut hebben, zoveel is er tegenwoordig ook niet op de tv.

     27. combat le pelicule

      “De laatste grondwetswijziging dateert van 2018.”

      Ja en? de grondwet stamt uit 1848 druiloor.
      Door wie is die grondwet gewijzigd? door het volk? democratisch gezien?

     28. Start

      Enzovoort vindt het prima hoor, zolang hij maar reacties krijgt.

     29. Maris Copoolse

      De Grondwet is sedert 1884 tientallen keren aangepast aan de eisen van de tijd, pellicule.

      Je probeert mee te praten over zaken waar je geen verstand van hebt. Dat komt zielig over.

     30. Start

      Enz?

 7. DH2017

  Het word tijd dat die BLM figuren uit het straatbeeld verdwijnen , ze zijn alleen maar de samenleving aan het Polariseren

  Wat betreft Politiegeweld is nooit goed te spreken maar hoe zit het met het geweld naar de Politie toe ( al velen voorbeelden gezien ) ik kan mij nog herinneren dat een jaar geleden een Franse Politieagente zelfmoord had gepleegd omdat zij een actiegroep had georganiseerd die opkwam tegen het geweld naar de Politie toe maar door de Franse overheid nooit actie ondernomen.

  All lives Matter !!

  1. Blitzkrieg

   DH2017 :
   Quote : “All lives Matter !!”
   Lives matter!

 8. Friesetrots

  DDS schenkt er geen aandacht aan, maar ik wil toch vermelden dat Baudet gisteren de Groninger bevingsslachtoffers even keihard in hun reedT heeft geneuk

  1. combat le pelicule

   aldus frieseschaamte

  2. ervi

   FR.Tr.,dat zal niet zo pijnlijk zijn geweest. De aarsholen van deze mensen staan al jarenlang permanent wijd open door het voortdurend anaal verkrachten door de regering en NAM.

   1. Maris Copoolse

    Ervi lijkt me een ervaringsdeskundige.

    1. ervi

     @Alfred Quisling denkt weer een kwinkslagje te hebben gemaakt.

     Echter is het zo dat zijn aandacht onmiddelijk werd getrokken door de woorden “anaal verkrachten”. Op DDS weten we allemaal wat dit voor Alfred, excuseer, Haagsche W-i-m, inhoudt.

     Vanwege zijn antisemitische inslag zijn Joodse kleine kinderen gelukkig gevrijwaard van zijn schandalige praktijken.

     1. Maris Copoolse

      Je bent een vies kereltje, ervi, maar daar kun je gezond oud mee worden hoor.

     2. ervi

      Jij kunt het immers weten, Alfred.

     3. Start

      Etc?

  3. Maris Copoolse

   Uiteraard besteedt DDS er geen aandacht aan.

   ht*ps://www.ad.nl/politiek/baudet-over-aardbevingen-groningen-het-is-geen-genocide-ofzo~aa21ae34/

   youtube.com/watch?v=Q13iRRmguD8&t=7s

   1. Start

    usw?

 9. John F...

  zou je dat technisch gezien ook aan het leger kunnen delegeren, maar dan is een taser wel het minste van je zorgen. Afijn, de eisen……

  Uh, welk leger bedoelen ze….het Leger Des Heils?

 10. Vrijedenkert

  BLM, stop legaliseren politiegeweld?

  Mijn overtuiging is juist dat ‘de lange lat’ veel vaker gehanteerd dient te worden bij opstandig en verzet plegend crimineel gespuis en ongeregeldheden!

 11. Lefty

  De Nederlandse politie kan nog geen gummiknuppel vasthouden. Ik spreek uit ervaring.

 12. ManusR

  Het is natuurlijk heel triest dat wij, als Hollanders, zwarte slaven per schip naar diverse bestemmingen hebben gebracht, tegen hun wil natuurlijk maar er is ook goed nieuws en dat is dat niemand er bezwaar tegen heeft als al deze afstammelingen vrijwillig terugkeren naar het hun o zo geliefde Afrika dan is het racismeprobleem ook van de baan.

  1. Shadow1100

   Verreweg de grootste slavenhandelaren zijn…de zwarte Afrikanen zelf.
   Vlak voor het begin van de transatlantische slavenhandel was, afhankelijk van de specifieke streek, 70% van de Afrikanen slaaf van andere Afrikanen. 
   Afrikaanse stammen, zoals de Ashanti (Akwasi), werden zeer welvarend door hun buurstammen de oorlog te verklaren en tot slaaf te maken en de slaven met Europese en Arabische slavenhandelaren te ruilen voor goederen.
   Op nummer 2 staan de Arabieren/moslims.
   Als je de trans-Sahara slavenhandelsroutes over land en de Oost-Afrikaanse handel over zee optelt, dan hebben de Arabieren/moslims zo’n 14 miljoen zwarte slaven uit Afrika gehaald.
   De Europese slavenhandelaren die hebben zo’n 10,5 miljoen zwarte slaven de Atlantische Oceaan overgezet, daarbij mag je het overgrote deel van dit cijfer toeschrijven aan de landen die destijds bezet waren door de Islamieten in Spanje en Zuid-Oost Europa.
   Europa is verreweg de kleinste slavenhandelaar in de geschiedenis geweest en verhandelde ‘slechts’ 0,007% van alles wat met slavernij van doen had.

 13. harte385

  Deze lui zijn te dom om voor de duivel te dansen, hebben totaal geen idee waar ze het over hebben, enige wat zij willen is terreur uitvoeren en haat zaaien en niet te vergeten de boel te slopen en diefstal te plegen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.