Perfect voor Vaderdag! Nieuw boek van Thierry Baudet – ‘Politiek van het gezond verstand’

De eerste gesigneerde druk van Thierry Baudets’ nieuwe boek Politiek van het gezond verstand is nu hier verkrijgbaar! Het perfecte Vaderdag cadeau, nu met eenmalige korting verkrijgbaar voor slechts €34,95! Gesigneerd en al, gebruik je gezond verstand!

De deal
Ja dat was een beetje flauw. Afijn! Op 27 juni verschijnt het nieuwe boek van FVD-leider Thierry Baudet. De exemplaren die nu beschikbaar zijn, maken onderdeel uit van de pre-order. Dat betekent korting én een door Baudet persoonlijk gesigneerd exemplaar!

Het boek neemt u mee naar het ontstaan van Forum voor Democratie, alle stappen die ze sindsdien hebben gezet, de belangrijkste speeches die ze hebben gegeven én herinnert u(w vader) eraan waarom FVD ook alweer zo belangrijk is voor Nederland. De belangrijkste argumenten, uitgediept en onderbouwd, verweven met een passionele liefdesverklaring aan de Europese beschaving die zij het redden méér dan waard vinden!

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

39 reacties

 1. Meriadoc Brandebok

  “….nu met eenmalige korting verkrijgbaar voor slechts €34,95! Gesigneerd en al, gebruik je gezond verstand!”

  Baudet belazert hier de kluit. Het boek is op B*l. com te verkrijgen voor de prijs van E24,95. Als Baudet het boek voor E34,95 verkoopt kan er nooit sprake zijn van korting. Integendeel, er komt nog een tientje bovenop.

  1. Jack Flash

   Niet gepromoot van belastinggeld Brandebock.Dat klopt.

   1. Meriadoc Brandebok

    FvD is nog inhaliger dan die ijskonijnen bij de Belastingdienst, Jack.

  2. Beukman

   Welnee man. Er gaat juist 5 gulden vanaf:

   GESIGNEERDE EERSTE DRUK van € 39,95 tegen EENMALIGE UNIEKE KORTING voor € 34,95.

   Als je er dus vijf koopt, verdien je 25 euro.

   1. Maris Copoolse

    Goedkoper is het om even te wachten. Dit soort boeken belanden altijd snel in de ramsj.

    1. Start

     Etc?

    2. Vanduinen

     In kringloopwinkels vind je een boek van Pim naast dat van Stalin voor een habbekrats. De moeite waard om bijv. te zoeken naar een biografie van Churchill, Himmler enz.

    3. Rosasolis

     Maris Copoolse. Groot gelijk. En nu is er alweer zo’n politieke boek uit Amerika, over de vele ellende over het beleid van de narcistisch, onstabiele leider van Amerika .
     Wat moet je doen met het boek dat je heb al gelezen? Tegen de tijd dat je het uit heb, is het al oud nieuws. Dus mijn advies als boekenwurm: als je kan het via je bibliotheek reserveren, doe dat. Dan hoef je niet je geld uit te geven aan een politieke boek, die na een jaar oud nieuws is. Er zijn vele andere bijzondere nieuwe boeken in de bibliotheek te lezen.

   2. Meriadoc Brandebok

    Zo, interessant. Men verkoopt een boek van E24,95 voor E39,95 (met handtekening) en rekent een prijs van E34,95. Een ingewikkelde constructie aan cijfertjes, waarbij je uiteindelijk toch dik te veel betaald. 😂 De consument wordt lekker in het pak genaaid.

  3. EvertB

   Je weet toch: de fans van B*det willen belazerd worden.

   1. Lex

    Jij bent al jaren belazerd alleen weet je het zelf nog niet. Triest heel triest.

 2. Lugor

  Je moet toch wel een bloedhekel aan je vader hebben om dit overprijsde boek nu te bestellen zodat je zeker weet zondag met lege handen te staan.
  Gelukkig zijn mijn kinderen verstandiger, komen zondag gegarandeerd met iets wat ik op prijs stel.

  1. Antihedo

   Mijn vader zou er misschien de open haard mee aanmaken maar daar houdt het dan toch echt wel mee op. En het is wel iemand die veel leest.

   1. Jack Flash

    De aandrang voor boekenverbranding begint toe te nemen hier.
    Doet mij ergens aan denken.

    1. Forlan

     Ik had het niet goed bekeken maar dat is minstens zorgwekkend te noemen. Zolang ze maar van zijn stapeltje vast gekitte playboytjes afblijven

    2. Lampje7

     Nee verbranden is slecht (ook weer extra CO2) en zonde. Ik zou het boek leggen bij de voorraad pleepapier die ik nog van de begindagen van de Coronacrisis heb. Als die op is, kan dit boek nuttige diensten bewijzen.

   2. Forlan

    Haha mijn vader is een echte rooie in een van oudsher rood arbeidersdorp bij Nijmegen. Vroeger altijd de poster in verkiezingstijd voor ons raam gezien, en zelf op de kieslijst voor de gemeenteraad. mijn eerste stem was voor Job Cohen, lekker naïef 😄en politiek praten we niet meer over als ik op visite ben want dat is zonde van de tijd!

   3. Lex

    Dat kun je beter met de

    Trouw
    NRC handelsblad

    Doen dan komt er nog een viesse walgelijk stank vanaf.

  2. Lex

   Zeker een of ander links doordrongen boek.

 3. Mar

  Hoeveel kost dat boek hier nou?

  Klik je op het plaatje in artikel kost het € 34,95

  Klik je op het plaatje rechtsboven kost het € 24,95

  Ga je naar shop op fvd.nl betaal je € 34,95 voor gesigneerd exemplaar en € 24,95 voor een niet gesigneerd exemplaar.

  € 10,00 voor een handtekening van Thierry?

  Niet normaal zeg

  1. Beukman

   Je verdient anders wel 5 euro door die dure versie te kopen hoor:

   GESIGNEERDE EERSTE DRUK van € 39,95 tegen EENMALIGE UNIEKE KORTING voor € 34,95.

   1. Mar

    Het wordt nog gekker.

    h**ps://winkel.forumvoordemocratie.nl/

    Kijk naar het prijsverschil voor een gesigneerd exemplaar Breek het partijkartel en een ongesigneerd exemplaar. 20 euro ??????????

    Volgens mij ben ik doorverwezen naar een nepsite.

    1. Beukman

     Misschien heeft Thierry zijn handtekening in bloed geschreven? Dan is 20 euro wel redelijk, moet ik zeggen. Althans als hij zijn eigen (gecertificeerde) bloed heeft gebruikt.

     1. Start

      Zuigman?

 4. Vanduinen

  Hij heeft er niet aangedacht om gesigneerde en genummerde exemplaren te verkopen. Uiteraard een tientje extra.

  1. Start

   Etc?

 5. Maris Copoolse

  Verreweg de meeste aanhangers van Bidet lezen geen boeken.

  1. Start

   Enz?

 6. Vrijedenkert

  Dat allerlei linksachtigen hier opmerken dat dit boek elders voor €24,95 te verkrijgen i.p.v hier met krabbel voor €34,95 vindt ik op zich prima…
  Maar dat al deze linksachtigen hier dan vervolgens allerlei flauwe grappen gaan maken over het boek en schrijver slaat werkelijk als kut op drumstel want al deze linksachtigen willen massaal dat de flauwe grappen van Derksen gesencureerd worden door allemaal heel kinderachtig te lopen klikken bij en te klagen bij adverteerders…

  Als er geen ruimte is voor scherpe humor aan linkerzijde ga dan zelf ook niet allemaal quasi grappig lopen doen op rechtse forums!

  1. Maris Copoolse

   “slaat werkelijk als kut op drumstel”

   De uitdrukking luidt ‘als een lul op een drumstel’. Met een kut is drummen echt niet goed mogelijk. Met een lul in beginsel wel, hoewel het om medische redenen wordt afgeraden.

   1. Start

    Etc?

   2. Vrijedenkert

    Allemaal onzin!

    Een lul zal wat ergonomie betreft iets makkelijk uit te voeren zijn als handeling en iets luider klinken, maar fysiek is beide mogelijk!
    Kut op zich is mischien niet aan te merken als een drumstok op zich maar meer als onderdeel ervan als het gehele lichaam wordt gebruikt om het vel van drumstel met kut te beroeren en te laten bewegen om geluid te produceren.

    1. Maris Copoolse

     Ik wens u en uw kut veel kracht en behendigheid toe bij het drummen.

     Voor het geval u dit nog niet had overwogen, kut noch lul is echt handig bij het drummen. Men kan beter, en voor weinig geld, een paar drumstokken aanschaffen.

     1. Vrijedenkert

      Bedankt voor uw duidelijke uitleg en welgemeend advies:)

     2. Vrijedenkert

      P.S. Dat sompig geluid is ook niet om aan te horen:(

 7. Koevoet

  Primetime Friday Night.

  Boekverkoop?

 8. Mar

  Lekkere webshop trouwens.

  Of men bezorgkosten betaalt, wordt niet vermeld. Bezorging gaat via PostNL.

  Bij retournering, als het product niet bevalt, zijn de retourkosten voor rekening van de klant.

  Bij welke webshop dan ook genoeg om af te haken. Komt FvD hier mee weg?

 9. Rosasolis

  Ik heb geen interesse in het lok boek van Dandy Baudet die hij voor zichzelf en zijn 4 jaar oude Extreem-rechts FvD partij heeft geschreven. Waarom zou je je geld hieraan uitgeven?
  Als je misschien wil weten hoe erg het in Trump’s politiek gaat, dan is er net verschijnen:
  The Room Where it Happend…het net verschenen boek van John Bolton, voormalig adviseur van Trump voordat hij ontslagen werd, enkele maanden geleden. Omdat hij vel tegen Trump’s chantage met Oekraine was…toen hij dat corruptie…achter zijn rug
  ontdekte. Hoewel de eerste boeken naar alle bekende kranten van Amerika enkele dagen geleden werden gestuurd, en hieruit de reacties van alle verslaggevers,
  is het bestaan van The Room Where it Happened, nu zowel in Amerika, als in het
  buitenland bekend. Gisteren heeft Trouw veel aandacht aan The Room gegeven, na aanleiding van onze verslaggever in Boston, die dit boek heeft al gelezen.
  Heel erg dom is het nu van Trump om nu naar de hoge rechtbank te gaan om te proberen John Bolton’s boek te verbieden….Terwijl alle Amerikaanse kranten, en vele internationale kranten dit boek al hebben. Bolcom meld dat je vanaf 23 juni een exemplaar kan reserveren van: The Room Where it Happened. Ben benieuwd als ik deze boek werkelijk via Bolkom zou kunnen krijgen?

 10. harte385

  Gezond verstand is bij bepaalde groeperingen helaas niet aanwezig

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.