Protestmanifestatie bezorgt Boris Johnson kopzorgen: auto BoJo komt terecht in aanrijding

Het is een roerige periode voor de Britse premier Boris Johnson. In Engeland is een ware beeldenstorm ontketent, een dreigende recessie nadert en men heeft het ‘demonstratie-virus’ aardig losgelaten. Tijdens een demonstratie tegen Turkse aanvallen op Koerden raakt Boris Johnson betrokken in auto ongeluk door een demonstrant die zo nodig de weg moest oversteken

Boris Johnson zat in de auto rond het Brits parlement, waar vanmiddag een grote demonstratie plaatsvond ter verdediging van de Koerden in Noord-Irak. Een demonstratie stak de weg over net toen de veiligheidscolonne van Boris Johnson kwam aangereden. Een veiligheidsauto van de stoet raakt hard de achterkant van de auto waar Johnson in zat. De demonstrant die de weg overstak werd direct naar de grond gewerkt door de politie.

Er is nog geen nieuws of Johnson gewond is geraakt bij het incident. Toen de man naar de grond werd gewerkt door de politie verslechterde de sfeer al snel.

De vraag is wat de intentie van de man was, hij kwam aangehold met een spandoek om een boodschap over te dragen. Uiteraard niet de meest slimme actie van de demonstrant, zeker niet omdat het er een gigantisch veiligheidsteam omheen stond.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. Original NL

  Gelukkig is Boris ongedeerd gebleven!!!

 2. Beukman

  Triest. Wéér een mensenleven opgeofferd aan Brexit.
  Johnson molenaar!

  1. Start

   Zuigman? Ja Zuigman!

   1. Original NL

    Zeikpersoon?..Zwarte piet?..

  2. Original NL

   Welk mensenleven???

   1. Original NL

    Johnson molenaar …leuke hobby toch?

    1. Original NL

     Vraag de zuster of ze je beeldscherm even schoonveegt, door al je linkse gekwijl zie je niet meer wat je typt!

     1. Meriadoc Brandebok

      Je reageert op jezelf, NL. 😂

 3. Meriadoc Brandebok

  In Nederland kunnen ministers op hun fiets naar hun werk. Alleen de koning en bedreigde politici krijgen beveiliging. Demonstranten krijsen de keel schor op het Malieveld.

  1. Original NL

   Hoor niets!

   1. Meriadoc Brandebok

    Inderdaad, de demonstraties zijn zeer beperkt en er is in de media weinig aandacht voor. De beelden staan nog fier overeind.

    Allochtonen zijn net als autochtonen. Ze zitten ’s avonds op de bank met een biertje em een zak chips en luchten hun hart op Twitter. Maar verder gaan ze de volgende morgen weer ter arbeid met hun appel en lunchpakketje.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.