Video! Hans Teeuwen over zielige columnist: ‘Adverteerders bellen? Wat een gore NSB’er ben je dan!’

Hans Teeuwen neemt het op voor Johan Derksen (die natuurlijk alsnog een tik meekrijgt) en noemt Norbert Ter Hall een gore NSB’er. Ter Hall is namelijk actief adverteerders aan het berichten om ervoor te zorgen dat Veronica onder druk komt te staan en zo Veronica Inside van de buis moet halen. Sneuer wordt het niet, maar met Hans Teeuwen in ieder geval wel grappiger!

Voor wie de ophef over Derksens’ uitspraken heeft gemist, hier wordt u bijgepraat. En hier vindt u de middelvinger die Derksen geeft aan lui die hem van de buis willen omdat hij een grapje maakte.

Hans Teeuwen voelt zich genoodzaakt om zich ermee te gaan bemoeien. Hij noemt Parool-columnist Norbert Ter Hall ‘een gore NSB’er’, omdat Ter Hall letterlijk iedereen afgaat:

Wat een stuk verdriet is dat zeg. En zie meteen de linkse logica op dit punt in al haar glorie. Vrijheid van meningsuiting is alleen prima als de meningen ook prima zijn. En als iemand iets zegt dat niet prima (of zelfs door een Ter Hall als ‘mogelijk niet prima’) is, dan ‘werk je mee aan verspreiding van narigheid’.

Niemand snapt kennelijk het idee van een afstandsbediening en dat je gewoon naar een zender kunt gaan waar steeds dezelfde veilige meningen ohne Ende worden herhaald. Nee! Dat soort meningen moet je kennelijk zover mogelijk onder het tapijt vegen en dan hopen dat het daar blijft en sterft.

Maar wie bepaalt er welke mening prima is, en welke grap nog kan? Nou dat doet Ter Hall wel voor u. Want Ter Hall start geen petitie om te kijken hoeveel steun hij hiervoor kan krijgen. Nee, hij weet al dat hij gelijk heeft, dus slaat hij zulke (democratische) processen alvast over: een stuk efficiënter!

Het wordt natuurlijk een probleem als Ter Hall zélf een keer over de schreef gaat. ‘Dat gebeurt mij niet’, denkt hij dan, maar moet je toch een nagaan wat er zou gebeuren als er succesvol wordt gepleit voor een boycot van Het Parool omdat ze een neo-NSB’er columns voor hun laten schrijven? Dat zou niet zo leuk zijn hè? Maar gelukkig kan dat niet, want Ter Hall heeft natuurlijk nooit iets raars gezegd of gedaan, behalve ontzettend sneu gedrag vertonen en zich als een complete debiel gedragen. Maar goed, dat doen er wel meer in dit land.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

36 reacties

 1. Maurits Dekker

  Zullen we dan maar bekend maken Ter Hall’s huis woont?

  1. Jack Flash

   En waar zijn bed slaapt.

  2. Cootje

   Kunnen we hem een Sinterklaas kaart sturen met een echte donker zwarte piet met van mooie gouden oorbellen in , staat hem geweldig

 2. Rene van der Grijp

  Adverteerders onder druk zetten werkt. Dat is treurig maar het is realiteit.

  Als Derksen echt zwaar over de schreef zou zijn gegaan dan kan ik me er nog iets bij voorstellen, maar dat is helemaal niet het geval.

 3. ikweetwatikwil

  En nu bemoeid het Nederlands elftal zich er ook al mee. Willen zich niet meer door Veronica inside laten interviewen. Nou beste “Nederlands elftal”, kijk eerst eens naar jullie zelf. Als jullie het veld aflopen na een wedstrijd of in de pauze , dan zie je een hokjes geest. Zwart bij Zwart en Blank bij blank. Zwart voorop.

  1. Rene van der Grijp

   “De Oranje-internationals weigeren tot nader order hun medewerking te verlenen aan het televisieprogramma Veronica Inside.
   Dat blijkt uit een tweet van Oranje-aanvoerder Virgil van Dijk en diverse andere internationals. ‘Dit is ver over de grens’, staat er onder meer.”

   Ver over de grens?

   Weet je wat ver over de grens was, stelletje volgevreten, over het paard getilde “vedetten”?

   Dat was de toespraak van Akwasi die geweld predikte tegen iedereen die zich als ZP zou wagen te verkleden.

   Maar daar hoor ik jullie niet over.

   1. ikweetwatikwil

    Mee eens. Rene

 4. Jack Flash

  Als politieke opinie afhankelijk wordt gemaakt van sport, cultuur en ontspanning weet je dat de msm iets heel verkeerd aan het doen is.

 5. Beukman

  Deze (sluip)moordenaar van de humor begint oud te worden. Hij begrijpt niet dat jonge mensen heel anders tegen foute grappen aankijken, en dat ze sociale media slim gebruiken om een vuist te ballen.

  Inmiddels is zelfs Freek de Jonge grappiger dan Teeuwen, en voegt zijn mening ook weinig meer toe. Hans jongen, het wordt tijd om met pensioen te gaan.

  1. Rene van der Grijp

   Aldus sprak Beukman…de man met het gevoel voor humor van een twaalfvingerige darm.

  2. Jack Flash

   Ja opoe beuklol , je bent al 10 jaar begraven voordat je dood was.
   Whoehaha!

   1. Beukman

    Ik zou overwegen om deze grap aan Hans te verkopen, @Jack. Hij is weliswaar niet geweldig, maar Hans zal er zeker blij mee zijn.

  3. Cycle25

   Freek staat dichter bij ’t graf dan Hans, genoeg voor 6 plankjes, dus die is er veel eerder, of heb je een Volkertje in vizier ?

  4. Maris Copoolse

   Hans Teeuwen maakt inderdaad een deerniswekkende indruk.

   Interessant is wel de vraag waarom ze op een rechts blog hem met herhaling aanprijzen als het toppunt van humor.

 6. Peter Loosduinen

  Ik zou willen dat die Norbert Ter Hall eens goed wordt aangepakt.
  Wat een gemene doortrapte lul.

  1. Maurits Dekker

   Wat houdt u tegen?

  2. Forlan

   De vraag waarom jij als salonsocialist hier de hele dag onder elk topic reacties aan het typen bent is minstens zo interessant

 7. Original NL

  Ter Hall..is dat niet het broertje van maris..waarmee hij de aan linksrot lijdende family braincell deelt?

 8. Jack Flash

  Is =was

 9. Lefty

  Ik vraag me serieus af of Teeuwen het echt meent, of alleen maar een verbale cartoon van de hele zaak maakt. Hij staat immers bekend om zijn absurdistische humor.

  1. Jack Flash

   De absurdische humor van Hans laat juist de banaliteit van de blindheid van het publiek voor de realiteit zien.
   Iets wat Freek allang niet meer voor mekaar krijgt.
   Heeft met tijdgeest te maken, Lefty.

   1. Lefty

    @ Jack Flash: de sterke kant van Teeuwen kenmerkt zich juist door het feit dat hij multi-interpretabel is in dit soort feitelijke aangelegenheden (vind ik). Dat kun je van een oude zuurpruim als Freek de Jonge tegenwoordig helaas niet meer zeggen. Like him or not.

 10. Cootje

  Waarom zou Vlaams belang alleen in Vlaanderen nu 35% van het electoraat halen, omdat Belgen in dat deel racistischs stemmen of zal het komen dat deze mensen zich niet kunnen aanpassen in Vlaanderen , maar net als hier wordt er niet naar de oorzaak gevraagd maar bij voorbaat gedemoniseerd en schenk me de thee heerlijk verder. Als in Nederland op dinsdag avond de hoofdrollen in opsporing verzocht worden gedeeld door een minderheidsgroepering licht getint en negroïde en er elke week nieuwe atlete zijn om het programma te vullen, mag je niet racistischs zijn , maar je kan het wel worden de gemiddeld twee politie agenten die wij hebben om de boel te handhaven , kunnen beïnvloed raken om een verkeerde keuzen te maken . Maar 9 van de 10 keer hebben ze gelijk , en multinationals die zich met politiek of incidenten bemoeien moet je gewoon boycotten , want er is namelijk niets strafbaars gebeurd , of we moeten twee Nederlandse banken bedoelen die hun zonde kunnen afkopen met 750 miljoen € boete zonder individuele vervolging

  1. Rene van der Grijp

   “Waarom zou Vlaams belang alleen in Vlaanderen nu 35% van het electoraat halen”

   Als inwoner van Vlaanderen kan ik je zeggen dat de media overwegend links zijn, alsmede de overheid in al haar geledingen. Dat is niet zoveel anders dan in Nederland.

   Maar de Vlamingen laten zich per saldo niet zo makkelijk voor het politiek correcte karretje spannen als de Nederlanders. Bovendien is er stemplicht. Veel ontevreden Nederlanders stemmen niet omdat ze denken dat het toch geen nut heeft. Als in Nederland stemplicht zou worden ingevoerd dan zou de PVV daar enorm van profiteren.

   1. Cootje

    Ben ik met je eens

 11. Kleurloze Politiek

  Johan Derksen oogst wat hij gezaaid heeft.
  Je geld verdienen door middel van een andere op de buis te kleineren is op z’n zachtst gezegd niet chique..

  En Hans Teeuwen is zo Hypocriet als het maar kan want als er op een andere tv programma wat gezegd wordt over Johan Derksen dan slaan de stoppen door bij Hans Teeuwen zo als bij dat tv vrouwen talk show programma op RTL ..
  Kijk als jij niet accepteert dat je in een tv of radio aan de beurt bent dan dien jij dat ook niet bij een andere te doen.

  Maar dit is ook geen toeval want er is geen donker gekleurde Presentator of Sporter die het ooit in Johan Derksen goed heeft gemaakt..
  Humberto tan en alle andere gekleurde Presentators/Presentatrice zijn altijd afgekraakt door Derksen..

  Kortom dit is geen toeval

  1. Rene van der Grijp

   Derksen is tenminste niet bang om man en paard te noemen:

   “Marokkaanse jongeren hebben bij mij, als ervaringsdeskundige, weinig krediet meer. Ooit kocht ik een aardig grachtenpandje in Gouda, dicht bij de redactie. Volgens de makelaar was het niet goedkoop, maar dat kwam doordat ik op een A-locatie ging wonen. Dat verkooppraatje stak hij ’s morgens rond koffietijd af langs een zonovergoten gracht. Toen ’s nachts de koffieshops sloten, zag de wereld rondom mijn huis er heel anders uit. Tien procent van de Goudse bevolking is Marokkaans, maar het grootste deel van de criminaliteit in de stad komt op naam van die tien procent. Als binnenstadbewoner ben ik geïntimideerd, geprovoceerd en bedreigd. Mijn autoramen werden regelmatig ingeslagen en op de trap naar mijn voordeur speelde zich van alles af. Ik heb jeugdige Marokkanen spuitend, drinkend, poepend, piesend, neukend en de buit van autokraken verdelend aangetroffen.

   Er werd in mijn directe omgeving regelmatig ingebroken door Marokkaanse jongeren. Zodra je ze op heterdaad betrapte en de politie belde, kwam je met je volledige naam in het proces-verbaal en had je volop problemen zodra de jongeren weer op vrije voeten kwamen. Op een zomerse middag had een groepje zich op de trap naar mijn voordeur genesteld. Toen mijn vrouw vroeg of ze even mocht passeren, werd dat gedecideerd afgewezen. Ze moest noodgedwongen de stad weer in, totdat de kust veilig was.

   Even later waren we er getuige van dat een Marokkaanse jongen, tijdens een optreden van Kaz Lux op de Markt van Gouda, een volwassene neerstak, omdat die man een opmerking had gemaakt over het wangedrag van de desbetreffende jongen. We stonden er met vijfhonderd volwassen mensen bij en keken ernaar. Ook ik was te laf en te verbouwereerd om in te grijpen. Voor mij was het incident wel de reden het huis te koop te zetten. Een gezin uit Sittard bood een week later al de vraagprijs. Het was tenslotte een sfeervol grachtenpandje. Op het moment dat NOVA een item uitzond over de structurele problemen met Marokkaanse jongeren in Gouda, haakte het gezin uit Sittard meteen af. Uiteindelijk heb ik dat huis voor een redelijke prijs verkocht en was ik van de dagelijkse ergernis verlost. De gemeente stuurde voortdurend ambtenaren op studiereis naar Marokko om begrip te kweken voor de Marokkaanse cultuur. De politie wilde wel ingrijpen, maar was onderbemand en de burgemeester probeerde iedereen wijs te maken dat het slechts om incidenten ging.”

   ht*ps://www.vi.nl/nieuws/discriminatie-als-drogreden-voor-terreur

   Dit schreef Derksen 13 jaar geleden. Sindsdien is het van kwaad naar erger gegaan.

  2. Jack Flash

   Je bent nogal met kleurtjes in de weer Kleurloze Politiek.
   Kijk eens naar jezelf, mafkees.

  3. Original NL

   Q..Johan Derksen oogst wat hij gezaaid heeft………
   OBLM en akwasi ook!
   .

 12. Duckday

  Hij noemt Parool-columnist Norbert Ter Hall ‘een gore NSB’er’, omdat Ter Hall letterlijk iedereen afgaat:
  JUIST NEERGEZET, zelf zou ik nooit en tenimmer deze krant het PAROOL kopen is gewoon een sensatie krant met leugens en bedrog. Men is gewoon de weg kwijt zoals zo velen in dit land die denken nu meer aanzien te krijgen

 13. J.Rademaker

  Vrije woord, andere mening wanneer gaat het licht uit.

 14. Maurits Dekker

  Deze (sluip)moordenaar van de humor begint oud te worden. Hij begrijpt niet dat jonge mensen heel anders tegen foute grappen aankijken, en dat ze sociale media slim gebruiken om een vuist te ballen.

  Inmiddels is zelfs Freek de Jonge grappiger dan Teeuwen, en voegt zijn mening ook weinig meer toe. Hans jongen, het wordt tijd om met pensioen te gaan.

  Beuk, je hebt er niets van begrepen als je Freek de Jonge grappig vindt.

  1. Beukman

   Dat schrijf ik ook niet, @Maurits.

 15. Arbeider65

  “Niemand snapt kennelijk het idee van een afstandsbediening en dat je gewoon naar een zender kunt gaan.”

  Ik snap dit wel. Vroeger keek wel eens hier na, nu niet meer. Ik kijk veel Netflix, goede series….. Vooral de Nordic series.

 16. Vrijgevochten

  WIE KAN MIJ EEN ANTWOORD GEVEN>
  op dds velen rechts welwillende volk die ons land wil beschermen tegen het laffe linkse verraad. geenstijl alzo velen rechts helden.
  Maar op straat zie ik aleen linkse bastaarts die onze samenleveng en cultuur vernietig en onze echte nederlandse bevolking aanvalen en valselijk beschuldigt. en daarnaast onze taal vernietigt met een verbod op diversen worden en het invoeren van engelse amerikaanse taal.
  en onze opvoeding in de vuilnisbak gooien doormiden het invoeren van je jij jou en jullie.
  onze cultuur feesten demoniseren zoals sinterklaas en zwarte piet kerstmis pasen enzv.
  onze ras blank als vuilnis te behandelen. onze ouderen niet behandelen op de intensifcare (intersieve zorg) . en onze rechtse land verdedeging doen niks niets ja op internationale web wereld klagen. met steeds dezelfde verhalen. ik zie dus dat inks buiten de boel vernietigt en elkaar steed georganiseert krijgen, en rechts die nergens te zien zijn behalven op het internatiale net werk.

 17. Adriaen

  Op de hoek van de straat
  Staat een NSB’er,
  ’t Is geen man, ’t is geen vrouw,
  Maar een ras-plebejer!
  Met een krant in zijn hand,
  Staat hij daar te venten;
  En verkoopt het vrije woord
  Voor zes euro centen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.