Video: ‘Vreedzame antiracistische activisten’ stelen voor 100.000 euro aan producten uit winkel

De linkse media vertellen ons vanaf dag één dat er rellen en dergelijke plaatsvonden in Amerika dat we daar absoluut geen kritiek op mochten uiten. Het ging namelijk om “vreedzame protesten” van “antriracisten”: van zwarte Amerikanen die systematisch racistisch bejegend zijn en daar de buik vol van hebben. 

Als wij dan zeiden dat die ‘vreedzame protesten’ in ieder geval voor een deel uit rellen en massale plunderingen leken te bestaan, kregen we naar ons hoofd geslingerd dat we een stel vieze, vuile, intolerante, ouderwetse, witte racisten waren.

En dan zet CBS News opeens deze beelden online; beelden die opgenomen zijn door bewakingscamera’s in een Walmart in Florida.

Wat je daar ziet is hoe tientallen vooral Afro-Amerikanen (of mogen we dat ook al niet meer zeggen?) de Walmart binnen rennen. Ze hebben het overduidelijk prima naar hun zin. George Floyd kan hen gestolen worden. Ze hebben namelijk een plan; een plan om zichzelf heel snel te verrijken.

Ze rennen naar binnen toe en beginnen vervolgens alles te stelen dat los en vast zit. En met alles bedoel ik ook echt alles. Al met al wordt er in korte tijd voor meer dan 100.000 dollar aan producten gestolen — dus ook zo’n 100.000 euro. Kijk ze dan. Zie hoe blij ze zijn. Gratis SMART TV’s! Yes! Iemand nog een koffiezetapparaat nodig? Neem maar mee! FEEST

Ongelooflijk genoeg vinden linkse activisten dit allemaal prima. Zo laat deze gestoorde gek weten dat “plunderen een valide vorm van protest is. Het is een manier om wraak te nemen op een systeem dat meer waarde hecht aan díngen dan aan mensen. Plunderen is eigenlijk de mensheid die schreeuwt om gehoord te worden. Dingen kunnen vervangen worden. Mensen niet.”

Dan ben je dus echt niet lekker. Deze plunderaars zijn niet in de ban van racisme, maar van hebzucht. Kijk naar hun dáden en hun gezichtsuitdrukkingen. De dood van George Floyd heeft hier niets mee te maken. Ze willen gewoon een gratis tv.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

43 reacties

 1. Arbeider65

  Idioten zijn het. Deze mensen doen de zaak geen goed. Nadenken schijnt een probleem te zijn. En heeft D66 al gereageerd…..Of GL…….of de PvdA …..of de SP?
  Doodse stilte van die kant.

  1. hans-e-pans

   Ga er maar vanuit dat vrijwel alle winkelrovers/plunderaars in Amerika nu al bekend zijn bij de politie en de geheime diensten, daar geld volgens mij geen recht op de privacy in dit soort situaties.

   Dit in tegenstelling met situaties in Nederland, als in Nederland moeten inbrekers en berovers als ze worden aangehouden, afstand doen van de door hen gestolen en geroofde spullen. Als dat niet gebeurd dan kan de de eigenaar zijn spullen niet terug krijgen.

 2. AnnetKlaver

  Michael’s waarheid en daar moet u het mee doen…(3)

  1. ikweetwatikwil

   Ach nee Annet. Dat is niet de waarheid van Michael alleen. Er zijn miljoenen die dat soort filmpjes gezien hebben. Maar Links zwijgt daar over , want ze zijn “zielig”.

  2. Tguard

   Michaels waarheid bewijst hij met beelden. Uw onzinnige bijdrage is precies waar dit alles om draait. U zou zich moeten schamen en zich eens wat dieper in de materie moeten verdiepen alvorens dit soort onzin neer te kalken. Werkelijk ongehoord! Los van het feit dat je met je handen van andermans spullen moet afblijven werken er In die wallmarkt mensen van alle kleuren die hun gezin onderhouden dat bagatelliseren is gewoonweg te triest voor woorden. Maar ik wens u succes met uw morele kompas. Vergeet niet dat u al tikkend op uw mobieltje de huidige kinderslavernij in stand houd en dat noem ik hypocriet.

  3. CLoVis

   @a

   ‘en daar moet u het mee doen…’

   De Rijdende rechter?

   Nee,
   de glijdende linkser.

  4. John F...

   annet klaver,

   Ik zou graag willen weten waar u woont…zomaar.

  5. combat le pelicule

   annetje is een zielig hoopje figuur, meer niet eigenlijk, net als de aandoenlijke wordt ze/het vol-le-dig uitgekotst hier…

 3. ervi

  Vanmiddag ff naar de Media Markt.
  Mijn boodschappen lijstje :
  1 Apple computer;
  1 8 k ready LED tv;
  Setje printerinkt.

  Ja wat nou betalen?
  Legitiem anti racisme protest,meneertje.

 4. Nexit218

  Gewoon kapot schieten! En degene die zeikt dat dat racisme is,schieten we ook dood! En als je mijn mening te extreem vind, fuck jou dan met je fijngevoeligheid!

 5. Ritter

  Agenten worden aangevallen door een groep ,wat de media noemt, “vreedzame” demonstranten.

  De agenten verdedigen zich en er ontstaat een vechtpartij.

  h*tps://twitter.com/madisongesiotto/status/1271439908863971330

  1. Beukman

   Welke media noemen dit groepje demonstranten dan “vreedzaam”, @Ritter?

   1. Ritter

    @Beukman

    Vanaf het begin hebben tv-nieuwsmedia hun uiterste best gedaan om de rellen in het hele land in een vreedzaam daglicht te stellen.

    Hoewel veel journalisten het wijdverbreide geweld hebben verdoezeld door te vertrouwen op misleidende woorden zoals ‘meestal vreedzaam’, hebben anderen de rellen ronduit verdedigd en gerechtvaardigd.

    1. Beukman

     Mijn indruk van wat ik heb gelezen, @Ritter, is dat de meeste media het verschil wel weten te maken tussen vreedzame demonstranten enerzijds en relschoppers en plunderaars anderzijds. Media die de rellen hebben verdedigd zijn op de vingers van één hand te tellen.

     Ook is er grote eensgezindheid over het feit dat de demonstranten die op Lafayette Square bij het Witte Huis stonden te demonstreren en die zeer hardhandig werden weggeknuppeld, weggespr.yd en weggeslagen omdat Trump daar in de buurt zijn bijbelact wilde opvoeren, vreedzaam waren.

     1. Blitzkrieg

      Beukman : De rellen zijn nagenoeg niet te zien geweest, of slechts in een bijzin genoemd.

     2. Blitzkrieg

      Beukman : Alles is het gevolg van systemisch racisme volgens Rutte. Hij wil chaos, net zoals jij dat wil. Mensen lekker tegen elkaar opstoken; anti-blank racisme en identiteitspolitiek is daar een onderdeel van.

      Inspirerend.. Dit is het volk!! Niks racisme of zelfhaat
      h**ps://www.youtube.com/watch?v=GdHiWEc1p4U

      Dit is het volk, racisme bestaat niet of nauwelijk; net als corona een media bubbel. De meeste mensen willen gewoon rust en lekker met elkaar samen leven.

     3. Peet64

      Alleen staken ze de kerk in brand; weigerden opzij te gaan toen de politie doorgang wilde maken etc voor de rest zeer brave gehoorzame burgers.

     4. Blitzkrieg

      Beukman :
      Quote : “Ah! Een nieuwe complottheorie in wording.”
      Bewijs me het tegendeel en vind een aflevering van het NOS journaal waarin uitgebreid verslag gedaan wordt van alle plunderingen; uiteraard met mooie gekleurde video’s.

     5. Beukman

      Dit is het volk, racisme bestaat niet of nauwelijk

      Dank @Oor. Mede dankzij jou ben ik het begrip “witte onschuld” beter gaan begrijpen.

     6. Beukman

      @Oorlog durft te vragen:
      Bewijs me het tegendeel en vind een aflevering van het NOS journaal waarin uitgebreid verslag gedaan wordt van alle plunderingen; uiteraard met mooie gekleurde video’s.

      Wie had het over specifiek Nederland?
      Anyway, @Mar heeft hieronder een paar linkjes voor je klaargezet.

      Het is moeilijker om te bewijzen dat iets er niet is dan dat iets er wél is. Die wijsheid zal jou als complotdenker wel aanspreken.

     7. Blitzkrieg

      Beukman :
      Quote : “Het is moeilijker om te bewijzen dat iets er niet is dan dat iets er wél is. Die wijsheid zal jou als complotdenker wel aanspreken.”
      Kortom het is je dus niet gelukt, dank je!

     8. Blitzkrieg

      Beukman :
      Quote : “Dank @Oor. Mede dankzij jou ben ik het begrip “witte onschuld” beter gaan begrijpen.”
      Als je iets niet gedaan hebt ben je onschuldig.

     9. evil knievel

      Ook is er grote eensgezindheid over het feit dat de demonstranten die op Lafayette Square bij het Witte Huis stonden te demonstreren en die zeer hardhandig werden weggeknuppeld, weggespr.yd en weggeslagen

      N zo hoort t dus ook!!

     10. Henk Albarda

      Het constant feiten verdraaien, groen linkse anti-semiet Beukman, maakt de feiten nog niet waar. De afgelopen maand is geen enkele antifa demo ook maar bij benadering integraal vreedzaam geweest.
      Aagezien u graag veel negatieve kritiek krijgt om DDS om daar over te kunnen klagen, draait u de feiten.
      In New York is uw soort antifa criminelen specialist in het met geweld beroven van mn winkels van Joodse eigenaar en krijst daar anti-semitische kreten bij.

    2. Beukman

     De rellen zijn nagenoeg niet te zien geweest, of slechts in een bijzin genoemd.
     aldus @Oor

     Ah! Een nieuwe complottheorie in wording.

     1. Blitzkrieg

      Beukman :
      Quote : “Ah! Een nieuwe complottheorie in wording.”
      Bewijs me het tegendeel en vind een aflevering van het NOS journaal waarin uitgebreid verslag gedaan wordt van alle plunderingen; uiteraard met mooie gekleurde video’s.

    3. Mar

     “Vanaf het begin hebben tv-nieuwsmedia hun uiterste best gedaan om de rellen in het hele land in een vreedzaam daglicht te stellen.”

     Heb je het nu over Amerika of Nederland, Ritter?

     Als de media in Amerika niets lieten zien over plunderingen en geweld door demonstranten, hoe komen de beelden dan toch terecht op de Nederlandse tv, media en websites (bovenstaand filmpje komt van CBS news)

     Waar komen deze beelden dan vandaan op NOS-site?

     h*ps://nos.nl/collectie/13842/artikel/2335894-doden-aanvallen-op-agenten-en-plunderingen-in-nieuwe-onrustige-nacht-vs

     En heb jij werkelijk alle tv-nieuwszenders in Amerika dag in dag uit de hele dag bekeken?

   2. evil knievel

    De Beukman,Nar,Annet,Brandegeit Zwakzinnige Omroep Stichting!😜

 6. Original NL

  Zwartjes waren altijd al gek op glimmertjes.

 7. fusilier

  Wat een verrijking voor een land , die inboorlingen.

 8. Dirk Derksen

  OBLM zorgt er in ieder geval voor dat hun achterban er niet op achteruit gaat. Eerlijke behandeling van de ondernemers gaat niet op. Een grote mond over het leeghalen van Afrika, maar het leeghalen van winkels in Amerika is blijkbaar een groot goed. Constant geweld plegen en het vervolgens vreemd vinden om als misdadiger behandeld te worden. Iets met pot en ketel.

 9. JFU

  Deze criminelen wakkeren het rascisme alleen.maar aan.
  Geen enkele afkeurende reactie van links…oh….dom van mij….het is de schuld van Trump…vandaar…dan is alles geoorloofd..

 10. Start

  Ik heb het filmpje bekeken, maar het zijn allemaal getinte mensen, lijkt me geen goede reclame voor ‘zwarte levens doen ertoe’.

 11. Mar

  Ik heb wel degelijk bij de NOS beelden gezien van plunderingen en vernielingen bij demonstraties over de gehele wereld.

  Tja, wellicht balen voor DDS maar in Nederland is er tijdens demonstraties weinig vernield en al helemaal niet geplunderd. Waar het mis ging in Rotterdam heeft men eveneens laten zien.

  Weet niet welke NOS er gekeken wordt (als er überhaupt gekeken wordt naar de verfoeilijke publieke omroepen), maar heb toch alles voorbij zien komen.

  Tja, je kan natuurlijk ook zoals FvD/Thierry Baudet een verknipte versie online zetten met de mededeling dat de demonstratie van de kermis-ondernemers niet door mocht gaan van de gemeente Den Haag. Om later de dag beelden van jezelf bij de demonstratie online gooien.

  1. evil knievel

   U bent dom Mar,….heeeeuuuul erg dom!🙈
   Geldt trouwens ook voor u linkse matties hier op DDS,die zijn wellicht nog verder van de pot gerukt!😘

  2. Henk Albarda

   Mar, uw specialiteit is en blijft het verdraaien van de waarheid, in de heilige naam van uw heilland, het communisme. Ik verzeker u, door Lenin was u met uw domme grote bek subiet naar Siberie gestuurd. Uw arbeiders paradijs.
   De NPO, NRC, Volkskrant zijn in 12 maanden zo vaak op kwart en halve waarheden en volledige leugens betrapt, dat ze zich zelf beter op kunnen heffen.
   Misschien nog een leuke voor u, een zeer recente peiling in Engeland geeft aan dat de burger (ik, u niet) nog 20 % vertrouwen heeft in de Britse MSM. En ja, daarbij werd bevestigd dat 80 % van de Britten hun eigen MSM niet meer vertrouwd door de constante stroom kwarten halve waarheden.
   Nu bent u hopeloos, uw kop uit het zand halen, zal de rest van uw miserabele leven duren.

   1. Mar

    @Henk

    “Mar, uw specialiteit is en blijft het verdraaien van de waarheid”

    Ik kan ook net zo goed rechts zijn.

    Had ook naar een werkkamp of erger gestuurd kunnen worden door rechtse Dolfie, want die had een godsgruwelijke hekel aan socialisten en communisten.

  3. combat le pelicule

   Met dit verschil, het commentaar, de goedkeuringen en de rechtvaardigingen, de sturende reacties..

   Dit zie je namelijk niet op de NPO.

   h**ps://www.ongehoordnederland.nl/de-zaag-arnold-zaagt-de-week-doormidden-14/

   Even met je dikke vette harses vanaf 1 minuut en 9 seconden kijken..

 12. Vrijedenkert

  Deze video stond gisteren ook op nu.nl zonder commentaar, kritiek of achtergrondinformatie.

 13. Shadow1100

  Dat komt omdat deze zwarte vroeger 5 witte dingen hadden:
  1. hun ogen;
  2. hun tanden;
  3. de binnenkant van hun handen;
  4. de onderkant van hun voeten en
  5. ……hun eigenaar

 14. Boemboem

  Hebben de linkse partijen al gereageerd op de tv / radio of in de kranten?
  Of vinden zij dit nu niet nodig en vinden ze dit wel dood normaal gedrag?

 15. evil knievel

  Hoe?
  Wat?
  Waarom?
  Begrijp r totaal nix meer van!😞

 16. palko

  Ik zie op de beelden geen vreedzame maar vooral vreetzame demonstranten. Scheelt maar één letter, toch?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.