‘Arische FVD-prinses’: haters gaan helemaal los omdat Raisa Blommestijn niet-politiekcorrect is

Twee dagen geleden was Raisa Blommestijn, die lesgeeft aan de Universiteit Leiden, één van de gasten bij De Stelling. Dat was dus het racismedebat van de NPO geleid door Jort Kelder. Hoewel het zogenaamd de bedoeling was van de aanwezigen om racisme te bestrijden werd Raisa vervolgens geconfronteerd met de ene racistische opmerking na de andere. Ze is namelijk rechts en conservatief.

Hier kijk deze video even. Zoals je ziet was Raisa hartstikke kalm en redelijk. Ze ging niet helemaal los op de communisten van Black Lives Matter, maar legde kalm uit dat diversity offices en kliklijnen een gevaar vormen. Een vrije samenleving moet daar gewoon niet aan doen. Punt.

Nou, dat werd haar niet in dankbaarheid afgenomen. Kort na haar optreden bleken de zogenaamde antiracisten de meest walgelijke racisten ter wereld te zijn.

“Even vreesde ik dat ze bij de NPO geen Arische FVD-prinses konden vinden voor het racismedebat, maar jawel hoor: Raisa Blommestijn zit er om uit te leggen hoe gevaarlijk de antiracisten eigenlijk zijn,” schrijft er één.

Dat “Arische FVD-prinses” wordt zo gebruikt omdat… ze blond haar heeft, blank is, en blauwe ogen heeft. Dan ben je dus een “Arische FVD-prinses.” Wat ze eigenlijk bedoelen: een nazi.

Ook wordt ze een “racist” genoemd en wordt Universiteit Leiden opgeroepen om haar te ontslaan. En dan is deze er ook nog: “Raisa is wel een extremiste uit de school van Cliteur” (die overigens natuurlijk helemaal geen extremist is, maar dat maakt linkse haters niets uit). “Samen met Eva Vlaardingerbroek gaf ze een cursus waar massamoordenaar Anders Breivik zijn vingers bij zou aflikken.”

Ja, het wordt echt gezegd. Eva en Raisa zijn érger dan Anders Breivik.

“Ik dacht aanvankelijk dat het mijn vooroordeel was jegens jonge vrouwen met lang blond haar,” schrijft een andere anti-blanke racist. “Maar het is dus echt het uniform.”

Dit is pure haat voor blanken. De nieuwe racisten noemen zich antiracisten. Deze mensen zitten vol haat, woede, en afgunst. Ze háten blanken en zijn daar nog eerlijk over ook.

En wij? Wij moeten net doen alsof dat normaal is.

Nou, ik dacht het dus niet. Racistisch tuig!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

93 reacties

 1. Waldorf_en_Statler

  Maar legde kalm uit dat kliklijnen een gevaar vormen.
  Een vrije samenleving moet daar gewoon niet aan doen. Punt.

  Helemaal mee eens.
  Weg met Polenmeldpunt van de PVV en Verlink je leraar van FvD.

  1. Stanly2000

   Misschien een keer aan het onderwerp houden of is dit te veel gevraagd?

  2. werikke

   ik zou er geen moeite mee hebben als u keer van de trap zou vallen 3 hoog

   1. Blank en niet Wit

    Goh, wat laag!

    1. werikke

     ja ik zit er ook mee. hahahahaha

    2. RvdBe

     Hoe primitiever het volk hoe racistischer de aard.
     Opgejut door marxistische groeperingen laten de zwarten zich gebruiken als useful idiots.
     Uiteindelijk zulle de zwarten er achter komen dat nadat ze eerst genaaid zijn door het kapitalisme nu genaaid worden door de communisten.

     1. werikke

      ik ben zeer primitief.

    3. Vliegenvanger

     Dan 10 hoog.

   2. Vanzelf

    @Werike: Waldorf_en_Statler is de zoveelste uit de rij van honderden, zoals je weet.

    #enzovoort

  3. Hardline

   Waldorf doet weer huiliehuilie, maar hullie doen het ook !
   Triest persoon, ipv beide kanten veroordelen, zegt het niets over dit probleem, maar wijst liever naar anderen

  4. toetssteen

   Waldorf
   Het Polenmeldpunt was van de SP. De PVV had het MOElandermeldpunt en dat ging ook over slechte behuizing en uitbuiting!

  5. evil knievel

   He daar is dat hotel weer wat grandioos uit zn nek kan lullen!😄
   Moet ns n voorbeeld aan Fawlty Towers nemen!😜
   Wie trwns zo’n Nick aanneemt heeft zwz grootheidswaanzin!😁
   Lands & volksverraders!🤢🤮

  6. Henk Albarda

   Beide meldpunten zijn in actie gezet na een dermate serie ernstige klachten (huizen waarin per huis 20 polen werden geplaatst ipv 4 Nederlanders) en het bewezen feit dat dronken polen buiten proportioneel veel auto ongelukken veroorzaken.

   Tientallen studenten meldden met bewezen feiten dat je als groen links wel gehoord wordt door je docenten en als FvD wordt gedemoniseerd. Geen docent die eerlijk zal erkennen FvD studenten te discrimneren, dan ben je als docent je baan kwijt.

   Eerst uw kennis op orde, dan links krijsen.

 2. plakband

  Het bestaansrecht van BLM .
  Is dat ontleend aan de racistische blanke
  of is het ordinaire afgunst van de zwarte mens.

  Het gedrag van betrokkenen wijst op het laatste.
  Positieve discriminatie heeft de afgunst alleen maar versterkt.
  Net als bij slecht opgevoede kinderen.
  Spaar de roede en bederf het kind.

 3. Adriaen van Bergen

  Aangifte doen tegen de NPO, want die vinden het prima en laten het gebeuren.
  NPO=cancel culture.

 4. werikke

  Het wordt tijd dat normale mensen een keer de wapens opnemen tegen dit linkse tuig. Op een andere manier is dit virus niet te stoppen en zal het dmv de media alleen maar doorwoekeren. Iedereen is bang om racist genoemt te worden al is het alleen maar vanwege inkomstenderving. Teveel mensen hebben iets te verliezen en zullen omdat ze geen gezeik willen toegeven aan dat tuig. Eerst moet de media worden beteugeld en Ned1 , Ned2 weer onafhankelijk worden. RTL is bang vanwege het feit dat reclames minder worden als ze niet toegeven .

  1. Waldorf_en_Statler

   Het wordt tijd dat normale mensen een keer de wapens opnemen

   Normale mensen doen dit zeker niet.

   1. werikke

    jawel hoor. zoals het normaal is je eigen huis en haard te verdedigen is dit ook normaal. Hopenlijk komt er een moment dat de zwijgende meerderheid eindelijk eens de wapens opneemt om Nederland weer terug te veroveren.

    1. Piet51

     @werikke
     Ik begrijp niet zo goed, waar je je zo druk over maakt. Als je visie van die zwijgende meerderheid klopt, zal dat bij de verkiezingen in maart volgend jaar toch zeker heel duidelijk in de uitslag te zien zijn? Dan kun je je die moeite van het opnemen van de wapens ook besparen. Want vechten is een zeer vermoeiende en risicovolle bezigheid en niet te vergelijken met de gang naar het stemhokje bij jou in de buurt.

     1. werikke

      ik begrijp niet goed waar jij je dan druk over maakt. Ik zou ook meer willen doen dan alleen de pen als wapen te gebruiken. Door de eeuwen heen zijn er revoluties geweest en ik hoop dat die ook weer hier komen om de boel weer te regelen dat wij weer zelf over ons land kunnen beslissen .En trouwens zolang iemand zich nog druk maakt dan raakt het hem of haar en is men betrokken. Stom afwachten en lijdzaam toekijken is makkelijk maar dom.

     2. Piet51

      @werikke
      Bedoel je dat het stemhokje voor jou niet voldoende is? Maar dan ga je al gauw terug, je zegt het eigenlijk al met zoveel woorden, naar de tijden van burgeroorlogen, revoluties, overheersers en onderdrukten. En die ellende hebben we voor een groot deel opgelost met iets wat we democratie noemen. Dat is geen ideale situatie, maar voor heel veel mensen wel de best denkbare.
      Misschien helpt het je om revoluties in het verleden eens te beoordelen op effecten op de korte en op de langere termijn. Dan zul je vaak veel doden en andere ellende zien en op de langere termijn toch weer ontevredenheid onder een deel van de bevolking met als gevolg: een volgende revolutie. Als je hiernaar terug verlangt zul je in de westerse democratische wereld weinig medestanders vinden.
      Als het stemhokje je te passief is, wat ik me best kan voorstellen, ga je toch gewoon zelf de politiek in? Word lid van een partij die je aanspreekt en word daarbinnen actief. Er is keuze genoeg.

     3. gedacht

      blabla malle pietje weer in de bocht

      Kijk even naar de opkomstcijfers van de diverse verkiezingen over diverse decennia en de glijdende lijn

   2. gedacht

    tja als minder minder minder vervolgd word en ik trap hem op zijn gezicht niet vervolgd word dan worden normale mensen aardig verwend met linkse censuur. Normale mensen hebben grote moeite hun mening te (laten) vertegenwoordigen omdat het linkse tuig ze dan direct wegzet als nazi’s , tokkies of racisten.

    De kans dat normale mensen dus in verzet komen stijgt met de dag. De zwijgende meerderheid is de links politiek correcte bende nu eindelijk zat.

    stem sociaal , stem PVV

    1. werikke

     precies

    2. Marija

     Juist !

   3. Maurits Dekker

    Jawel hoor, als je normale mensen maar lang genoeg tergt.
    Als de links-extremisten en hun ‘black helpers’ maar lang genoeg doorgaan met hun fascistische en racistische ideologische acties dan neemt het getergde volk uiteindelijk de wapens op om de democratische rechten en orde te herstellen.

   4. Bolland

    @ Waldorf Zeg dat tegen de blanke boeren in Zuid Afrika die vermoord en van have en goed bestolen worden door zwaar racistische zwarten

    Geen woord hierover in de kranten of op TV, waren het blanken die zwarten hetzelfde aan zouden doen stond de wereld in vuur en vlam

 5. Beukman

  Wat dit duidelijk maakt, is dat de werkelijke vijanden van het volk de extremisten zijn, links en rechts. Die hebben meer met elkaar gemeen dan met de grote gematigde groep er tussenin.

  Helaas creëert die gematigde groep er tussenin (waar ik zelf ook onder val) veel minder ketelmuziek dan de extremisten. Bovendien gebruiken uit de aard der zaak gematigde mensen geen geweld of dreigen ze daarmee, fysiek noch verbaal.

  Toegespitst op racisme: we komen er pas uit als we naar elkaar gaan luisteren.

  1. gedacht

   Ons links extreem reaguurtje die elke afwijkende mening weet te criminaliseren als discriminatie en racisme meent zich te moeten scharen als lid van een gematigde groep.

   De linkse fascisten weten kennelijk niet eens van zichzelf dat ze dagelijks een grote bijdrage leveren aan de polarisatie in de maatschappij. Vooral zo doorgaan verneuk mannetje. Het inzicht dat je een links extreem fascist bent wordt dagelijks bevestigd door je stupide bijdragen.

   1. Original NL

    # Gedacht…++++

  2. werikke

   je wordt pas extreem als er al jaren niet naar je geluisterd wordt en je ziet dat Nederland en dus ook de toekomst van mijn kinderen en kleinkinderen worden verkwanseld en weggegeven aan al dat tuig wat hier binnen komt of niets toevoegd aan de gemeenschap. Als de gevestigde partijen je mening niet serieus nemen en net als jij je wegzetten als extreem of racistisch dan heb je kans dat je steeds extremer wordt en ja ik zou nog veel verder willen gaan om juist die toekomst te beschermen dat jij dat anders ziet dat mag maar vind ik naief.

   1. Che

    Verhip, @Werikke is een toekomstige terrorist en wordt op handen gedragen door DDS.

    1. werikke

     nou op handen gedragen is denk ik teveel van goede maar toch bedankt. het verschil tussen terrorist en vrijheidstrijder is alleen dat het van 2 kanten wordt belicht. ik zie mij als vrijheidstrijder en ik denk u niet omdat u als links tuig juist diegene bent die ik wil bestrijden.

     1. Che

      Elke terrorist links/rechts denkt een vrijheidsstrijder te zijn.

     2. werikke

      precies, ik ben blij dat er nog rechtse mensen zijn die de Nederlandse cultuur en toekomst hoog in vaandel hebben staan als jij dat terrorist noemt dan is dat maar . Ben er misschien nog wel trots op ook.

     3. gedacht

      rechtse terroristen ? ze zijn extreem zeldzaam ! linkse terroristen plunderen grote delen van de wereld tijdens hun zogenaamde verzet

   2. Beukman

    je wordt pas extreem als er al jaren niet naar je geluisterd wordt

    Daar zit beslist wat in. Maar dit geldt dus ook voor degenen die al jarenlang vragen om iets te doen aan bijvoorbeeld Zwarte Piet. We zullen er toch echt samen moeten uitkomen. Dat lukt alleen als we ons niet mee laten sleuren door extremisten links en rechts.

    1. werikke

     Beukman, wat ik zie en merk is dat al jaren links gedachtengoed als goed wordt bestempeld en als je het daar niet mee eens bent wordt je verketterd dus ook mijn mening vwb zwarte piet . De gehele media is links dus als jij het hebt over samen eruit komen hebben wij als blanke nederlanders al genoeg toegegeven . Genoeg is genoeg. aanpassen of oprotten naar daar waar je dan wel welkom ben . samen is ook de gebruiken respecteren van de autochtone bevolking en niet eisen dat wij ons aanpassen.Maar wij 2en komen daar toch niet uit. ik blijf bij mijn mening .

     1. Beukman

      Je mot gewoon eens gaan prate, werrike. Niet met de fanatici, maar met andere mensen die weliswaar niet veel van jou verschillen, maar toch anders denken over bepaalde zaken. We moeten het hebben van wederzijdse empathie want anders komen we er niet.

     2. werikke

      Beukman
      Ik praat genoeg dat is nu het probleem . De afgelopen jaren is er veel gepraat en niet eens met de mensen die een andere mening hebben over bepaalde onderwerpen. De andere mening wordt gedemoniseerd en de mensen erachter ook. Als ik mensen in mijn huis uitnodig wil ik geen wederzijds emphatie maar kunnen beslissen in mijn eigen huis. Dit kan je doortrekken naar mijn Nederland.

  3. EvertB

   @Beukman, helemaal mee eens.

  4. Original NL

   Rechts extremisme is een verzinsel van links..er is in tegenstelling tot extreem links geen extreem rechts in nl…!

  5. Roelof Rechts

   Beukman,

   Negers kunnen en willen net als MAROKKANEN niet luisteren…wat kunnen ze dan wel/
   Dat is retorische vraag, want dat weet iedereen hier op DDS mag ik aannemen.

   1. Beukman

    @Roelof
    Onzin.
    Kan jij zelf eigenlijk wel luisteren?

    1. gedacht

     enz

  6. Bolland

   @Beukman ben het met je eens!! ongelooflijk

   Ze spelen ons uit wit tegen zwart, en terwijl wij rollend over straat gaan maken ze enge noodwetjes, gaan burgemeesters dreigen met lockdown(gebaseerd op 9 doden in 7 dagen), geven 100 miljoen aan Egypte etc etc

   1. Beukman

    Laten we dit moment koesteren, Bolland. 🙂

  7. Rene van der Grijp

   Beukman probeert de kerk in het midden te houden. De werkelijkheid is dat het linkse gif tot in de haarvaten van de samenleving is doorgedrongen en het inmiddels zo gewoon is geworden dat de meeste mensen (waaronder Beukman) het niet eens meer zien.

   “Ik heb ruim 15 jaar in de journalistiek gewerkt. Voor internet, bladen, kranten en televisie. Een aantal jaar geleden ben ik eruit gestapt, omdat het in de Nederlandse journalistiek veel te vaak niet meer gaat om waarheidsvinding, goed onderzoek doen en de burgers zo objectief mogelijk informeren. Journalistiek is politiek geworden. Heeft kant gekozen en vertoont daarin zelfs activistische trekjes. Een inkijkje.”

   ht*ps://www.daardan.nl/2020/06/dit-is-waarom-de-media-onderwerpen-eenzijdig-belicht-aanpast-of-zelfs-niet-wil-brengen/

   Citaat:

   “Het zorgt voor conditionering en zelfs indoctrinatie van de lezer en de kijker. Indoctrinatie die is begonnen bij de journalist(e). Mensen begrijpen vaak niet hoe zoiets werkt. Je moet toch als journalist(e) zo objectief mogelijk de burgers informeren. Dat is toch je werk. Nieuwsgaring, onderzoek doen, kritisch en nieuwsgierig zijn. Ja, zo zou het moeten zijn, maar de journalistiek in Nederland is politiek geworden. Extreem linkse politiek wel te verstaan. Ik zou het graag anders beschrijven, omdat ik zelf niet denk in rechts of links, maar links dekt de lading het beste. Dat komt omdat het overgrote deel van de journalisten, in de mainstream media bijna allemaal, links zijn en vanuit hun politieke voorkeur onderwerpen zijn gaan belichten. Dat mag, maar dat moet nooit de overhand krijgen en dat is er dus wel ingeslopen. Het objectief informeren van de lezer is daardoor naar de achtergrond verdrongen en heeft plaats gemaakt voor de opinie van de journalist. Veel redacties hebben daardoor een zwaar wegende politieke agenda gekregen. Een linkse saus die het liefst over al het nieuws moet worden uitgegoten en die zelfs is gaan bepalen wat er wel en geen nieuws is.

   Wie rechtse sympathieën heeft, kan dat beter voor zich houden

   Hoofdredacties grijpen niet in, zijn onderdeel van dit probleem, moedigen het aan of zijn de initiator van een (extreem) linkse sfeer op redacties. Journalisten worden (en duwen elkaar) in een bepaalde richting geduwd. Het groepsdenken en de groepsdruk hangt als een verstikkende deken over dat soort redacties heen. Andersdenkenden krijgen er geen lucht meer. Worden eruit gewerkt, het contract niet verlengd of stappen zelf op. Rechtse sympathieën zijn uit den boze en kunnen je zelfs je baan kosten. De journalisten in de mainstream media die VVD (misschien nu wat meer omdat VVD een ruk naar links heeft gemaakt), laat staan PVV of FdV stemmen zijn op de vingers van 1 hand te tellen. Zoiets moet je ook niet zeggen op een redactie, want dan zijn de rapen gaar. Dat is toch bizar. Dat journalisten, uit angst voor hun baan, hun mond moeten houden over hun politieke voorkeur. Maar dit speelt dankzij de media en bepaalde politici en hun stigmatisering/framing op meerdere werkvloeren en zelfs op scholen een grote rol. Zo vrij is Nederland inmiddels geworden. De indoctrinatie werkt blijkbaar.

   Is het niet de bedoeling om burgers/lezers zo goed en zo volledig mogelijk te informeren?

   Daardoor is er een Orwelliaanse situatie ontstaan op een groot aantal redacties en zeker op die van de mainstream media. Negatief nieuws dat niet strookt met hun wereldbeeld, opvattingen, politieke voorkeur of hoe je dit ook wilt noemen wordt niet gebracht, veranderd qua inhoud, op pagina 6 weggestopt of de kop wordt zo neergezet dat het minder erg lijkt en/of minder lezers trekt. Het enge is dat dit volgens hen de normaalste zaak van de wereld is. Dat ze denken dat ze goed doen. Als je er iets van zegt, word je schamper aangekeken, zo niet erop aangekeken…”

   1. Rene van der Grijp

    Het verbaast me totaal niet dat Beukman hier niet op reageert.

    Dat is te moeilijk voor hem.

 6. gedacht

  Als de bull shit van blm u ook stoort mag u in het stemhokje het verschil maken. Als een kleurling president van Amerika kan worden moeten we de onzin en polarisatie van de blm clubjes in de kiem smoren. Er moet geen podium zijn en al helemaal geen draagvlak voor zijn binnen de politiek.

  stem sociaal , stem PVV

 7. Meriadoc Brandebok

  Twitter is een open riool. Als je niet tegen stront kunt moet je niet door het riool kruipen. Dat geldt overigens ook voor veel andere fora.

  1. werikke

   ik snap uw reactie en begrijp dat u hier niet meer komt om de boel op te naaien. succes in uw verdere leven .

   1. Meriadoc Brandebok

    😂🤣

  2. Original NL

   Aldus een hoop stront!

  3. Oudshoorn

   Linkse ratten als jij kunnen zich daar toch prima uitleven?

   1. Meriadoc Brandebok

    Rechtse parasieten als jij zijn er prima op de plaats. Kijk maar naar de eeuwigdurende demonisering door ene Donald T. te W.

    1. gedacht

     rechtse parasieten voorzien nog in hun eigen bestaan waardoor de term parasiet totaal misplaatst is linkse parasiet

     1. Meriadoc Brandebok

      Nee hoor.

 8. Blank en niet Wit

  Zwarte kinnesinne met de logica van overspannen kleuters. Dit is nu de orde van de dag en een zwarte bladzijde in onze geschiedenis, reeds.

 9. Response

  Jammer te moeten constateren dat als je blank en/of blond bent, ongeacht je mening, je conform de BLM-gemeenschap en aanverwanten al met 6-o achter staat.
  Maak je je mening kenbaar, en wijkt die ook maar iets af van wat conform diezelfde BLM-gemeenschap en aanverwanten gebezigd wordt, ben je racist. Triest en polariserend.

  1. Original NL

   Q….als je blank en/of blond bent, ongeacht je mening, je conform de BLM-gemeenschap en aanverwanten al met 6-o achter staat……
   Volgens OBLM sta je dan met 6-0 vòòr ,white privilege noemen ze dat!..maar begrijp wat je bedoelt.

  1. Oudshoorn

   Steiner kiest weer partij voor het linkse BLM tuig. Zo kennen we onderen NSB-ers weer.

 10. Steiner

  Die fanatieke “antiracisten” zijn levensgevaarlijk.

  Google maar eens op Jessica Doty Whitaker.

 11. Winfrida

  Dit lijkt wel een groot toneelstuk van de hele linkse media. Overigens ben ik niet links en ook niet rechts, maar wat die verspreid hoort niet in Nederland thuis.

 12. andergeluid

  Ik kwam dit tegen
  De Soros Foundation stopt 220 miljoen dollar in BLM en aanverwante organisaties. De Open Society Foundations (OSF) laat weten dat de donaties onder meer moeten helpen om de politie op de schop te gooien.

  Het grootste deel van de investering, 150 miljoen dollar, gaat naar zwarte organisaties die zich richten op rassengelijkheid. Het gaat daarbij om groepen als Black Voters Matter, Circle for Justice Innovations, Repairers of the Breach en het Equal Justice Initiative.
  Niet voor het eerst

  Het is niet voor het eerst dat Soros heeft gedoneerd aan Black Lives Matter, schrijft The Gateway Pundit. In augustus 2016 publiceerde website DCLeaks gelekte documenten van de OSF. De documenten hadden betrekking op operaties in Zuid-Amerika, Eurazië, Azië, de Verenigde Staten en Europa. Eén document onthulde dat Soros 650.000 dollar had overgemaakt naar de Black Lives Matter-beweging.

  De Washington Times schreef dat Soros tenminste 33 miljoen dollar aan de extreemlinkse beweging had gedoneerd.

  Susan Rosenberg weet vast wel raad met al dat geld

 13. daswareinmal

  Toch grappig, ze moet ontslagen worden, want te rechts. Doet de diversiteit van de Uni Leiden geen goed. Meende dat men toch zo voor diversiteit was.

 14. RS

  Waar kan ik het optreden van deze dame bekijken ? Iemand een linkje ?

 15. Heras

  Ja, deze vrouw is fvd-lid, blond, blank en ook nog intelligent.
  Dat vormt een bedreiging voor links.

  Niet de juiste mening, dan geen studie, is discriminatie

 16. Willem Alexander

  Kort en krachtig, niet raar, maar waar: racistisch tuig. Meer is het niet en ook niet minder. Zij willen geen betere samenleving.. ze zijn gedreven door haat tegen blanken en dat is de enige leidraad.
  Racisme is een universeel probleem van alle tijden. En om dit aan te kaarten in een land -en tegen mensen die zich het er het minst aan bezondigen is hilarisch.
  Oplossing: negeren!
  (praktisch: niet meer binnenhalen; het is een onproductief, inspiratieloos en afhankelijk parasitaire last).

 17. Bolland

  Uiteraard weer om ontslag vragen, andere mening is niet toegestaan misselijkmakende figuren die op de een of andere manier denken de waarheid in pacht te hebben

 18. Rene van der Grijp

  Raisa Blommenstein legt de vinger op de intolerantie van links jegens meningen die niet stroken met hun dogma’s en geeft aan wat die andersdenkenden te wachten staat: ze worden aan de schandpaal genageld.

  Dat is Nederland anno 2020.

 19. DubbelZout

  Vroeger zou ik gezegd hebben “Ik zou haar doen”, maar dat kun je tegenwoordig niet meer maken

  1. gedacht

   🙂

 20. Pierre Tombale

  Het lijkt mij zaak eens na te denken over een remigratieplan voor al die inwoners van Nederland die zich hier kennelijk niet happy voelen.
  Waarom in Nederland blijven als je je hier etnisch geprofileerd, gediscrimineerd of zonder respect voor mo of pigment bejegend voelt?
  Daar is een oplossing voor: remigratie.
  Remigratie is terugkeer naar het land van oorsprong, naar het land van je voorouders, naar het land waar je je thuis voelt, naar het land dat je kunt helpen op te bouwen.
  Nederland stelt zich garant voor alle kosten van de thuisreis, mits je je nimmer meer in ons land laat zien.
  Een absolute win-win deal, jij blij, wij blij en Nederland wordt weer zichzelf.

  1. Rene van der Grijp

   Op één of andere manier doen ze dat toch maar liever niet…

  2. Beukman

   Het lijkt mij zaak eens na te denken over een remigratieplan voor al die inwoners van Nederland die zich hier kennelijk niet happy voelen.

   Daar lopen er ook een hoop van rond op DDS, van mensen die zich niet happy voelen.
   Sommigen hebben eieren voor hun geld gekozen: ze zijn vertrokken. België, Duitsland en een hele zwik andere landen hebben hen liefderijk opgenomen.

   Helaas heeft dit niet geholpen: op DDS blijven deze emigranten gewoon doorgaan met hun geklaag.

   1. Rene van der Grijp

    Ook al emigreer je, je blijft toch Nederlander. In je hart en in mijn geval ook formeel, ik ben nog steeds Nederlander. Mijn zoon niet, hij heeft zich tot Belg laten naturaliseren en voelt zich ook Belg (hij is in België geboren).

    Ik zie de ontwikkelingen in Nederland, maar ook in de rest van West-Europa, met pijn in het hart aan. En daar doe ik kond van.

    Dat bevalt Beukman niet, hij vind dat maar “geklaag”. Dat zegt veel over Beukman. Hij vind zich o zo gematigd en ruimdenkend, maar dat is hij helemaal niet.

    1. Beukman

     Stropop Rene. Kan je echt niet zonder?
     De preek van “Pierre” is gewoon larie. Iedere Nederlander mag klagen over Nederland. Als hem dat niet bevalt, dan moet hij zelf maar ophoepelen.

     1. gedacht

      bekmannetje is zielig links adept met een narcistische inslag

      Als je het niet eens bent met de fascist mag je ophoepelen.

      Akwasi zou zeggen als ik hem tegenkom trap ik op zijn gezicht. Dat schijn je straffeloos te mogen vinden tegenwoordig

     2. Rene van der Grijp

      Het is geen stropop. Na al die jaren ben je voor mij een open boek geworden.

     3. Beukman

      Wat is er precies voor lol aan om de hele tijd te hengelen naar de aandacht van een open boek, Rene? Kan je niet beter op zoek gaan naar iemand van jouw eigen hoge niveau, óf ben je gewoon een onderpresteerder?

     4. Rene van der Grijp

      “de hele tijd te hengelen naar de aandacht”.

      Hengel ik naar jouw aandacht?

      Die is goed!

      Ik constateer dat je wegrent als het te moeilijk voor je wordt en dat wrijf ik graag in je hypocriete haar.

   2. Charles Bingley

    Het valt op dat al die mensen die hier vanuit hun emigratielanden Nederland belasteren zonder uitzondering boos, pessimistisch en somber zijn. Volgens mij toont het aan dat emigreren uit dit geweldige land een heel slecht idee is.

    1. Vanzelf

     Nee

    2. Beukman

     De vraag is natuurlijk of er een oorzakelijk verband is.

     1. Charles Bingley

      @Beukman,

      Het is denkbaar dat boze, sombere en pessimistische mensen vanwege die geestelijke gesteldheid naar het buitenland verhuizen maar dan moet geconcludeerd worden dat ze dit kennelijk niet vrolijker heeft gemaakt.

     2. Beukman

      Persoonlijk vermoed ik dat er een mengeling van spijt en ressentiment achter zit, en een krampachtige poging om de binding met het moederland niet kwijt te raken met overcompensatie tot gevolg, Charles. Het zou mooi zijn als iemand dit eens ging onderzoeken.

     3. Rene van der Grijp

      Het feit dat de draaideurtr*ol met de regelmaat van de klok andersdenkenden (of ze nu geëmigreerd zijn of niet) boosheid en somberheid toeschrijft duidt op spiegeling. Iemand die zo’n beetje de hele dag onder meerdere nicks doorbrengt op een blog waar hij door vrijwel iedereen wordt uitgekotst heeft immers geen zinvol leven en moet dus wel heel ongelukkig zijn.

      Maar fijn voor hem is daar nog altijd z’n steun en toeverlaat Deugman die hem in zijn wanen bevestigt.

    3. daswareinmal

     Maar 1 manier om er achter te komen

 21. Charles Bingley

  “Het wordt tijd dat normale mensen een keer de wapens opnemen tegen dit linkse tuig.”

  Het is wel opmerkelijk dat DDS dit soort oproepen tot moordzuchtig geweld toelaat.

 22. Caesar Lion Cachet

  LS…
  Als je een zwart kindje de keuze laat maken tussen een zwarte pop en een blanke pop zal het vaker voor een blanke pop kiezen volgens de onderzoekers… ! Zit gewoon in het DNA en helaas is dat met haat ook het geval. Valt niet tegenop te redeneren…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.