Screenshot 2020 07 30 at 095704

Brute moorden op blanke Zuid-Afrikanen blijven doorgaan: Baudet staat voor vrijheden en rechten Afrikaners

Geen categoriejul 30 2020, 8:59
Hoewel de mainstream media er in ons land het liefst over zwijgen is er iets afschuwelijks aan de hand in Zuid-Afrika. In het land van Nelson Mandela -- en daarvoor, van de Apartheid -- worden blanke boeren (Afrikaners) namelijk systematisch aangevallen en zelfs vermoord. Deze moorden zijn gepleegd met een racistisch oogmerk.
Een voorbeeld is deze video van een blinde Afrikaner die op vreselijke wijze gemarteld en vermoord is door haters. Zijn 'misdaad' was puur en alleen zijn huidskleur. Hij was blank. Daarom verdiende hij het, in de ogen van zijn moordenaars, om te sterven -- en dan ook nog eens op bijzonder brute wijze.
https://twitter.com/TrumperZa/status/1288181986541084675
In een tweet die later geretweet werd door Thierry Baudet stelt Samuel Jong dat we in Nederland juist aandacht moeten geven aan deze zogenaamde "plaasmoorde" en dat we pal moeten staan "voor het recht van blanken in Zuid-Afrika -- waaronder de aan ons verwante Afrikaners -- om in vrijheid en veiligheid te leven."
https://twitter.com/samuelstwiets/status/1288213523336749057
Als gezegd werd deze tweet geretweet door Thierry Baudet, fractieleider van Forum voor Democratie in de Tweede Kamer. En dat is maar goed ook. Want er moet aandacht komen voor het vreselijke lijden van deze blanke Zuid-Afrikanen.
Voor veel mensen is het ongetwijfeld slecht nieuws dat er in gemeenten "geëxperimenteerd" kan gaan worden met mondkapjesverplichtingen. Nou, goed nieuws: lezers van DDS hoeven zich nergens druk om te maken. Door onze samenwerking met Stil.nl kunnen wij namelijk mondkapjes aanbieden vanaf 0,22 euro per stuk. Ja dat lees je goed, voor minder dan 1 euro heb je al vier mondkapjes! Kopen dus!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten