De ‘gekkies’ hadden toch gelijk: ‘vreselijke dingen gebeurd met testen vaccins in Afrika’

Zo, zo, nou, nou, dat moet even lastig geweest zijn voor het AD. Maar toch. Toch heeft de politiekcorrecte, elitaire Deugkrant zowaar een artikel gepubliceerd waarin duidelijk gesteld wordt farmaceutische bedrijven vreselijke dingen gedaan hebben in, met name, Afrika bij het ontwikkelen van vaccins.

Politicoloog Irene Schipper van SOMO, dat het gedrag van multinationals – waaronder farmaceuten – tegen het licht houdt, zegt tegen het AD dat er bij de ontwikkeling van een coronavaccin goed gekeken moet worden naar het gedrag van alle betrokkenen. In Brazilië en Zuid-Afrika gaan ze die vaccins de komende tijd testen omdat de regels daar minder streng zijn. Maar, zegt Schipper, pas op! In het verleden hebben multinationals bewezen dat ze bereid zijn over lijken te gaan.

“Er zijn vreselijke dingen gebeurd met het testen van nieuwe medicijnen of vaccins in Afrikaanse landen. Zo kreeg bij de ontwikkeling van een nieuw medicijn – bestemd om de overdracht van het HIV-virus van moeders op ongeboren kinderen te voorkomen – de controlegroep alleen een placebo. Dat terwijl er toen al een werkzaam medicijn op de markt was wat bescherming bood.”

Oh, en dat is lang niet het enige voorbeeld. Wat denkt u hiervan bijvoorbeeld:

“Tijdens een uitbraak van een virus dat een hersenvliesontsteking veroorzaakt werd een antibioticum getest op kinderen, zonder dat de ouders wisten dat ze deelnamen aan een proef. Een aantal kinderen raakte verlamd en een enkeling stierf zelfs.”

Maar dat kán toch niet kloppen? We krijgen steeds te horen van de boven-ons-gestelden dat vaccins hartstikke veilig ontwikkeld worden en dat we de ontwikkelaars ervan — Bill Gates voorop — blind kunnen vertrouwen. Alleen een gek, wordt ons steevast verteld, denkt daar anders over.

Tot nu. Want nu geven diezelfde boven-ons-gestelde propagandisten in de oude media toe dat er toch wel degelijk heel wat dingen misgegaan zijn in met name Afrika.

Tja.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

33 reacties

 1. Marija

  Vorige week al gelezen op internet.

  1. werikke

   fijn voor je. ik nog niet

 2. Waldorf_en_Statler

  Vaccins uittesten op arme Afrikaanse negertjes.
  De verontwaardiging klotst hier tegen de plinten op.
  Allemaal nationaliseren, die rechtse schurkenbedrijven.

  1. Original NL

   Idd…de zwartjes zijn veel meer gebaat bij hun medicijnman..wat gemalen gedroogde neushoornballen en wat versgeperst keversap helpt overal tegen.

  2. Bullshit10

   Waldorf
   Flikker jij toch op met je rechtse schurkbedrijven linkse schurkbedrijven zul je bedoelen
   Dacht jij dat ab Oosterhuis op fvd of pvv stemde nou ik dacht het niet
   Jensen.nl heeft dit al veel eerder bekend gemaakt dat bill gats en soros en ab Oosterhuis dike criminelen zijn

  3. werikke

   ik vind ook dat ze beter op jou hadden kunnen testen.

 3. Che

  DDS reaguursels die op Geenstijl gelijk een weggejorist/opgerot zouden krijgen, blijven hier staan.

  Vreemd, het FVD kraakt GS af en omarmt DDS.
  Dat geeft te denken…

  1. Bullshit10

   Che
   3 keer raden waarom

   1. Che

    Ik waag een gokje.
    FVD is racistisch ?

    1. Bullshit10

     Je mag nog een keer

     1. Che

      GS was te kritisch t.a.v. het FVD.?
      Word ik al wat warmer?

    2. Bullshit10

     Che
     Wat denk je hier van geen stijl heeft nu precies de zelfde praktijken er op na als onze staatzenders
     Konstant woorden en de mond van baudet leggen wat hij niet zegt constant en de reede vallen kortom gs is nog linkser aan het worden dan gl

     Wat rassime betreft ik zeg het ook tegen jij ga Google op forum voor democratie daar zie je alles waar fvd mee bezig is en daar is niks racistisch aan

  2. Original NL

   Linkse deugfacisten die hier door DDS zijn geband komen steeds weer terug …vreemd..dat geeft te denken , geen vriendjes die het meer met ze uithoudt..dus gaan ze maar een beetje zieken op rechtse fora!

   1. toetssteen

    @Original
    Helaas. Heb zelf eens gemodereerd bij een site. Ik ploos echt alles uit en vond veelal dezelfde eehm, u weet wel. Ik gooide hen eraf. Soms gebruikten ze andermans alias (zeer kwalijk) dan trad ik in contact met degene die het account had aangemaakt en vroeg hen eea. (soms kwamen berichten namelijk vanuit plekken waar zijn honderden km vanaf zaten).
    Acch, ik was te streng…… Site was na mijn congé in no time kapot. Helaas.

 4. NoDoubt

  Die farmaceutische bedrijven zouden eens op het vaccin moeten schrijven wat er in zit. Net zoals de producten in de supermarkt. De duur betaalde BNrs die zeggen dat de vaccins betrouwbaar zijn, is niet juist. Er zijn teveel kinderen die gevaccineerd worden en epileptische aanvallen krijgen met eventueel blijvende verlammende schade. Maar dat wuiven ze weg. Er zijn ouders die via video kunnen aantonen dat hun kind voor de vaccinatie een duidelijk ander gedrag vertoonden. Die worden uitgekocht. Tegenwoordig krijg je een cocktail aan stoffen ingespoten in een fragiel lichaam, maar je mag niet weten wat er in zit. En u wordt straks ook ingespoten en u weet niet wat u in u krijgt. De koeien worden ook steeds meer met antibiotica ingespoten en u krijgt deze te hoge dosering ook binnen. Met dank aan de VVD. Waar staat VVD ook al weer voor?????

  1. Vraagtekentje

   Volks Verlakkers Demonen

   1. Che

    FVD = Forum voor Democratie 🙂 🙂 🙂

    1. Original NL

     Goed zo kneus..je begint het te begrijpen!

     1. Che

      Jammer dat het niet de lading dekt.

 5. Pierre Tombale

  Wetenschap en Afrika, les extrêmes se touchent.
  Dat is niet vragen, maar smeken om problemen.

 6. yellow thread street

  Het leven is 1 groot experiment.
  Straks krijgen we alleen nog fabriekseten waar de meest vreemde rotzooi in zit.
  Onkruidverdelgers vernietigen lijkt mij niet alleen onkruid.
  En wat gaat 5G met je lichaam doen, niemand weet het.
  Eén ding is zeker, we gaan allemaal een keer dood.

  1. Charles Bentley

   Zo is dat punt En niemand weet wanneer.

 7. Heras

  Allemaal onder leiding van TEDROS, de man bij de Who. Degene die over corona gezegd heeft;’it is not a deadly disease, but it could be”
  Hij werkt nog steeds bij de who (gesponsord door Kaag) en is dikke mik met de chinese leider.
  Naar deze engerd luistert ons bananenkabinet.

  1. Piet51

   @Heras
   Wat is er mis met de opmerking: “it is not a deadly disease, but it could be”?

   1. Mart

    Tja pietje……probeer dààr eens achter te komen.

 8. M. Brandenburg

  Altijd wel grappig dat links atijd probeert dit aan rechts multinationals te hangen, terwijl ze zelf structureel in bed liggen met deze multinationals, vandaar ook dat links alles met totalitaire dwang wil opleggen en een grafhekel hebben aan rechts personen immers het overgrote merendeel daarvan zegt dat vrije keus het grootste goed is, de echt vrije markt zeg maar je wilt of niet en doet niets zonder vrije wil. Op links hoor je ook zaken als niet gevaccineerde kinderen niet op scholden dagverblijven en dergelijke toelaten, want ze zijn een gevaar voor de gevaccineerde kinderen, laat dat even op je inwerken, jij bent gevaarlijk omdat jij niet bent gevaccineerd en ik wel… Je zou denken dat het dus totaal geen probleem zou mogen zijn. Maar dat is hoe links rolt, totalitair alles opleggen en vervolgens de schuld bij een ander leggen, want schuld accepteren en verantwoordelijkheid past daar niet in.

 9. Beukman

  Maar dat kán toch niet kloppen? We krijgen steeds te horen van de boven-ons-gestelden dat vaccins hartstikke veilig ontwikkeld worden en dat we de ontwikkelaars ervan — Bill Gates voorop — blind kunnen vertrouwen.

  Dat dacht ik niet. De grootte van de schurkachtigheid is recht evenredig met het geld dat er in een bepaalde handel rondgaat, dat is algemeen bekend. In de farmaceutische industrie gebeuren derhalve zeer schurkachtige zaken.

  Wat echter alleen dwazen geloven, is dat Bill Gates het coronavirus heeft ontwikkeld en verspreid, en dat hij nu een vaccin aan het ontwikkelen is waarmee hij de wereldbevolking wil decimeren.
  Dat is net zo dwaas als wat sommige achterlijke moslims in Afrika beweren: dat er in vaccins tegen meningokokken, polio etc. varkensvlees zit om de geïnjecteerden onrein te maken.

  1. Piet51

   Zonder Bill Gates zou DDS niet bestaan. Of dat een gemis voor de wereld zou zijn, mag iedereen zelf uitmaken. Maar mèt Bill Gates gaat er heel veel geld naar de ontwikkeling van de gezondheid, o.m. door vaccins te ontwikkelen en dat zijn feiten die zelfs hier op DDS vaak bevestigd worden.
   Als in een artikel of het één of andere betoog de naam “Bill Gates” valt, krijg ik de moeilijk te bedwingen neiging om de verdere lezing van de tekst maar te laten.

   Verder staat in dit artikel de onzin, dat Bill gates één van de ontwikkelaars van vaccins zou zijn. Hij is “slechts” de financier van een aantal van dergelijke ontwikkelingen en van nog heel veel meer.

   1. Mar

    Eerlijk gezegd was ik totaal verbaasd dat nota bene Michael de naam Bill Gates laat vallen. Zit vrijwel vanaf het begin op DDS en ken de schrijfsels van Michael nu al wat jaartjes.
    Had nooit verwacht dat hij zich zou scharen bij complotaanhangers.

    Het zijn rare tijden.

    1. Beukman

     Als ik het wel heb, heeft MvdG voor Breitbart gewerkt en daar het vak geleerd. Als je kijkt naar de filosofie van Breitbart, dan is het niet zo vreemd.

 10. Mar

  Irene Schipper met een artikel op SOMO

  h**ps://www.somo.nl/nl/ethisch-testen-in-tijden-van-corona/

  Naast het gemelde leest men:

  Waarom COVID-19 clinical trials in Afrika nodig zijn

  Kortom, ethisch testen in tijden van corona stelt de medische wereld voor veel uitdagingen. Maar wanneer aan de internationale ethische richtlijnen wordt voldaan, is er geen reden om het testen van COVID-19-vaccins of behandelingen in Afrika te wantrouwen, integendeel, het is belangrijk dat er ook corona onderzoek wordt uitgevoerd op dit continent.

  Bill Gates? Dan moet je de zoekfunctie gebruiken.

 11. C.A.Barstow

  In Afrika zei je?
  Die medicijnen moeten toch ergens getest worden?
  welk continent is er dan beter geschikt voor dit en andere soorten van testen dan Afrika!

  Stem FvD/PVV.

 12. Mart

  Gèèn naald meer in mijn arm zónder mijn bewuste toestemming!….wat er ”achter mijn rug” uitgevreten wordt weet ik niet.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.