EcuQ1wrWsAA5SNe

Update! CDA-slager keurt eigen CDA-vlees! Spindoctor en Hugo de Jonge-fan evalueert diezelfde CDA-minister over aanpak coronavirus

Geen categoriejul 12 2020, 20:00
Het was blijkbaar toch iets té opzichtig! De functiebeschrijving van Marije van Schaik is gewijzigd!
https://twitter.com/seven__/status/1282391448860712960?s=21
Baantjescarrousel? De gevestigde politiek die zichzelf maar al te graag in stand houdt? Misschien wel gewoon allebei? Zegt u het maar. Kennelijk ziet niemand er een probleem in dat een CDA-spindoctor even na gaat kijken of een CDA-minister wel goed heeft gehandeld tijdens de coronacrisis.
Kijk dan, dit zijn toch gewoon partijkartel-praktijken:
https://twitter.com/seven__/status/1282293320622977025
Nee, dit lijkt echt helemaal nergens op! Wie gelooft er nou dat dit zich eerlijk en objectief zal gaan voltrekken? Daar rolt toch gewoon een rapport uit waarin staat dat het allemaal nieuw terrein was, dat 'gezien de omstandigheden' er niet veel beter had kunnen worden gehandeld en dat men 'met de kennis van nu' wellicht andere beslissingen had gemaakt? Je kunt dat rapport nu al praktisch dromen volgens mij.
Schaamteloos wordt dit gewoon in uw gezicht gewapperd, er wordt niet eens meer een geheim van gemaakt. Niemand die er echt wat van zei of aan de bel heeft getrokken. Dan kom je zelf zeker niet meer aan zo'n functie, dat zal het zijn.
Nou mooi dat hier even wat licht op wordt geschenen. Laat zien dat ook bij het CDA de bezem er eens flink doorheen moet (en dat Baudet dus nog steeds best wel een punt heeft).
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten