Screenshot 2020 07 29 at 124220

Nu goedkoper dan OOIT: DDS mondkapjes

Geen categoriejul 29 2020, 12:15
Het is bepaald niet om blij van te worden, maar het nieuwe Chinese coronavirus lijkt weer in opkomst te zijn. Met name in Zuid-Europese landen maakt men zich weer zorgen. Zoals we hebben gezien in het verleden is het slechts een kwestie van tijd voordat het virus zich van daar naar Nederland verplaatst -- waar het natuurlijk ook al is.
Veel commentatoren verwachten dan ook dat de Nederlandse overheid binnen afzienbare tijd het voorbeeld zal volgen van vrijwel alle andere Europese landen (en elders) door het dragen van een mondkapje (bijna) overal verplicht te maken.
Hoewel mondkapjes in het verleden een flinke duit kostten heb ik nu goed nieuws: wij van De Dagelijkse Standaard hebben de handen ineen geslagen met Stil.nl zodat u nu al voor 0,39 0,24 euro een mondkapje hebt. Jawel, wij verkopen mondkapjes voor nog geen 25 cent per stuk.
Doe jezelf, je gezin, én anderen (want door een mondkapje te dragen bescherm je niet alleen jezelf maar ook ánderen) een plezier, en bestel vandaag nog een pakket mondkapjes.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten