Wees verstandig, wees voorbereid, koop alvast die mondkapjes! Lokale lockdowns zullen de realiteit worden

We zagen het een tijdje al aankomen; steeds meer signalen maakten duidelijk dat Nederlandse bestuurders een algehele mondkapjesplicht wel zagen zitten. Gisteren werd dit vermoeden bevestigd, lokale experimenten met lockdowns krijgen nu groen licht. Wat betekent dat het dagelijks leven weer op de schop (kan) gaan. Om u hier goed op voor te bereiden hebben wij een fantastische deal voor goedkope mondkapjes! Op dit moment kost een mondkapje maar 22 cent per stuk! Wees verstandig, en sla alvast een voorraad in. Want voor u het weet, vindt er een ware run op mondkapjes plaats! Een landelijke mondkapjesplicht komt er voorlopig nog niet, WEL komt er een lokale mogelijkheid tot een plicht. Omdat de overheid enorm verdeeld is over het beleid, schuiven ze het takenpakket door naar de veiligheidsregio’s. Kijken we naar de voorzitters van deze regio’s, dan zitten er een paar tussen die wel voorstander zijn een mondkapjesplicht.

Nu het aantal besmettingen weer flink aan het stijgen is, en bijvoorbeeld burgemeester Aboutaleb al twee weken roept om meer mogelijkheden voor een regionale lockdown, is het verstandig om liever vandaag dan morgen nog wat extra mondkapjes te kopen! Gisteren gaf de burgemeester zelfs aan, wanneer hij de mogelijkheid krijgt ervoor, om direct te experimenteren met het verplichten van mondkapjes in openbare ruimtes!

U doet er verstandig aan om dus alvast hierop voor te bereiden. De mondkapjes zijn op dit moment te verkrijgen voor een exclusieve prijs van maar 22 cent per mondkapje! Dus voor minder dan één euro heeft u al vier mondkapjes!

Wees verstandig, denk aan uw veiligheid, en ook aan uw portemonnee. U kunt nu voordelig mondkapjes inslaan, voordat het te laat is. En we weten allemaal: de boetes voor het niet dragen van een mondkapje zijn niet bepaald laag.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

 1. Blitzkrieg

  Jammer, zielig en verdrietig… ziet DDS nou nog niet dat de hele wereld verdrietig is van die ellendige rot dingen.

  1. Bloemkust

   Sinds wanneer staat jouw netwerk gelijk aan “de hele wereld”??

 2. Kees

  Geen nood, mocht het hier helemaal fout lopen, dan staat zuid Europa klaar om ons financieel er weer boven op te helpen…..

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.